![]() |
#1321 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1322 |
Rozeznanie
|
nie martw sie Paulinka
z emerytem na bramce to oni szans nie mają ![]() no ale pomarzymi mi wolno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
;-)
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Doszła przesyłka z miniaturą For Her Rodriguez EDT z Krakowa. Oby tak dalej i może otrzymam resztę przesyłek.
Nic na 100% nie wiadomo co z tym strajkiem, docierają sprzeczne informacje.
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To o której i gdzie posłać szofera ? Bo rozumiem, że będziecie sobie chciały pogadać ![]() Ja bym chciała poznać L'eau du Trois, Cardinala i Calamusa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Blue - a mnie przykro ze nie moge ci wyslac odlewki ...
![]() W Lodzi strajk SRAJK more like it ![]() http://img440.imageshack.us/img440/8...1418549va0.jpg A tu ciekawy artykul z wyborczej .... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._kasa_PiS.html Nat
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat przeczytałam artykuł i wyglądam tak ---> ![]() ![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Warszawianki, to gdzie sie umawiamy na spotkanie z Sabbath? Standardowo w Złotych Tarasach? Ja biorę aparat i będę pstrykac fotki, nikt mi się nie wywinie
![]()
#1329 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A czy Szanowne Panie zechciałyby mnie na chwilę przygarnąć do Szacownego grona...? Jakoś tak zazwyczaj o tej porze błąkam się po Centralnym....
![]() |
#1330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj miałam i dziś mam nadal taki młyn w pracy, ze nie wiem, gdzie ręka, gdzie ręka .... normlanie. Namacalnym dowodem na to jest fakt, że dziś przyszłam do pracyw pidżamie ![]() ![]() Ale ambrowym Lutkiem się nie zapomniałam uchlapać ![]() Dlatego też przyślę transport po Sabbath - który porwie ja do mnie do domu i ( Sabbaciku nie będziesz protestować prawda? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ha ha ha ![]() ![]()
#1332 |
niecnotliwa dziewica
|
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też rano miałam ciuszkową przygodę. Wsiadam do autobusu, siadam na wolnym miejscu i ... czuję się jakoś dziwnie ![]() ![]() ![]() Kochane, mam nadzieję, że Sabbath wzięła z domu torbę z uściskami i uśmiechami od Ślązaczek dla Warszawianek ![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śpię w kompleciku - bluzeczka na ramiączka i szorty. A dziś rano najzwyczajniej zapomniałam ściagnąć szorty i założyć majtki - tylko naciągnęłam na te żółte szorciaki klasycznie spodnie - BIAŁE zresztą ![]() Oczywiście szorty prześwitują ![]() A dziś akurat muszę pobiegać po biurze - ba mam młyn pod tytułem - przekształcamy mieszkania .... i ...no obciach jest no ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
--- Co do mojego egzaminu - wstałam o ósmej tak nieprzytomna że nie wiedziałam jak się nazywam, stwierdziłam że to pierniczę i poszłam spać dalej ;] Uciekam zaraz do miasta, muszę załatwić kartę EKUZ, kogo bym nie pytała na infolinii, podaje mi inną wersję CO jest do tej karty potrzebne. Dom wariatów ![]()
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pulmonologia nie interesuje mnie wcale a wcale, kardiologia może odrobinę. Ostatni zjazd i kolejny raz będę się stresować, że znów się nie nauczyłam ![]() Buszuje po Allegro. Przeglądam którzy sprzedawcy nie wystawili mi komentarzy, ostatnio zbyt wiele zamawiałam i pogubiłam się w tym, a kilku ich już było ![]() Wczoraj wysłałam przypomnienie o komentarz za fiolki, które docierały do mnie w 2 przesyłkach bo zapomnieli o 4ml, wystawiłam pozytyw o czym informowałam w mailu, że rozumiem że mogło się przytrafić każdemu przeoczenie. Sprzedawca wczoraj odpisał ze dziękuje za przypomnienie o komentarzu i nic, nie wystawili. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
No to kochana, jedziemy na tym samym wozie ;)
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami czuję się jak dziecko, nad którym wisi ręka i grozi palcem. Powiedz Rachelo, czy na forum perfumy wybuchają awantury, czy dziewczyny plują na siebie, obrażają się wzajemnie? Czy zmuszone jesteście zamykać wątki, dawać bany? Czy kilka stron kulturalnej dyskusji komuś zaszkodzi? Ja dzisiaj opuściłam 4 strony bo nie interesuję się piłką nożną i co? I nico ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wysłałam jeszcze jedno przypomnienie, nie wiem czy dla nich to taki problem wystawić komentarz. Podałam im nawet dni wystawienia komentarzy. Zobaczymy.
Wiem że już u mnie są skreśleni, nie jedyni mają fiolki na Allegro, a takie zachowanie mnie denerwuje, zwłaszcza że ja wywiązałam się z zapłaty, a u nich z wysyłką towaru były problemy. Teraz jeszcze nie można się doprosić komentarza.
![]() |
#1344 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
I o ile staram się powstrzymywać od wyrażania swojej opinii na ten temat, sytuacja równiez i mnie się nie podoba. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, zachowujemy sie w sposób kulturalny a jeśli rozmowa schodzi czasem na dość kontrowersyjne tematy to cóż, nie da się całe zycie rozmawiac tylko o odcieniu szminki. Poza tym, pozwolę sobie dodać, ze ScentBar został założony właśnie w takim celu, abyśmy mogły porozmawiać na tematy niezwiązane z perfumami we własnym gronie, nie przenosząc sięz dyskusją na inne fora. Jeśli chodzi o to, co wytłuściłam - też się tak czasem czuję, nawet dość często. I bardzo się tak czuć nie lubię. A co do zwracania Moderatorkom uwagi w formie PW - przepraszam, mamy tu ogólnodostępne forum, na którym można otwarcie wyrazić swoje zdanie, czy to jakieś stowarzyszenie "głuchy telefon"?
![]() |
#1345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie chcę zmieniać ustalonych zasad Scent Baru, ale podobnie jak Tymena uważam, że problem nie w trudnym temacie, ale w poziomie dyskutantów przecież nie musimy się zgadzać w każdym temacie ja mam poczucie, że dzięki kilku trudnym dyskusjom lepiej poznalam Dziewczyny z Perfum wydaje mi się, że odłączenie Scent Baru od wątku zapachowego miało na celu właśnie bardziej rozległe tematycznie dyskusje ale jeszcze raz powtarzam, moja wypowiedź, to nie jest głos chcący zmieniać zasady zaufajmy tylko, że potrafimy kulturalnie rozmawiać ![]() Cytat:
![]() edit to nie jest z mojej strony dyskusja na temat moderowania ![]() w temacie moderowania -Tulipanka kilka razy bardzo pięknie ucięła i zakończyła dyskusję, i zrobia to z wielką klasą edytuję, żeby nie ciągnąć niepotrzebnie tematu ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2008-06-10 o 12:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Hmmm, jakbym wsadziła kij w mrowisko. Ciekawe.
Cytat:
Równi i równiejsi? Wg mnie Perfumy są moderowane bardzo lekko, atmosfera jest miła (bo wypowiadają się tutaj stale te same użytkowniczki, więc po prostu lepiej się znamy), ale widzę że zaraz dowiem się czegoś innego? Wg Ciebie nadużywamy "władzy" czy jak mam to pytanie rozumieć? Dla mnie jest normalne, że jeśli mod prosi o coś, to użytkownicy się do tego stosują. Jakoś na innych pod-forach jest to możliwe. Może jesteśmy za mało groźne? Porównanie do dziecka, któremu grozi się palcem jest trochę dziwne. Ja tam nie czuję się, jakbym przebywała na forum z dziećmi, które trzeba pilnować i upominać. Ok, może Tulipanka niepotrzebnie zwróciła raz jeszcze uwagę Angel, ale to chyba nic zdrożnego, każdemu się zdarza stracić cierpliwość, kiedy powtarza coś kilkakrotnie. Ja chyba nie mam nic więcej do dodania, nie czuję potrzeby ani siły odpowiadać na kolejne pytania czy zarzuty, bo tak to zaczyna wyglądać. Napisałam jasno i stanowczo, co o tym sądzę i na tym zakończę. W razie czego, jest punkt dziesiąty Regulaminu; może to zakończy Wasze problemy. Piszę to bez złośliwości, po prostu ten temat pojawia się nie po raz pierwszy, więc nie dziwcie się że zaczyna mnie męczyć i trochę nużyć.
![]() |
#1348 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ale rachelo przecież w tej dyskusji która się wywiązała chyba nie było żadnych awantur, prawda? Normalna, konstruktywna dyskusja.
![]() Zgadzam się z tym, że jeśli ktoś nie chce to nie czyta i tyle. A skoro się znamy to i wzajemnie szanujemy siebie i swoje zdanie... Więc jakiekolwiek kneble są niepotrzebne. Moim zdaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba pora wkleić obiecane zdjęcia - niestety, nadal podskubuję kciuki, ale mam nadzieję, że i to uda się zwalczyć. Na środkowy palec lewej ręki proszę nie zwracać uwagi - ucięłam część paznokcia przy goleniu nóg! ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Usiłuje pracować, ale jakaś nieprzytomna dzisiaj jestem, zebrać się w sobie nie mogę. Nawet kawa nic mi nie dała ![]() Brawo Truskawka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.