|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Cytat:
![]() Własnie dlaczego? ![]() Insomnia fajne basy ma ta nutka :P |
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe musze zacząć od dziś...Al mi sie podoba ta piosenka. Cały dzien już będzie u mnei leciała Strasznie mi się podoba od 0:55 do 1:17
|
|
|
#3063 |
|
Wtajemniczenie
|
no a ja byłam z mamą na mieście i ubrałam nowe buty i tak mnie obtarły że myślałam że się tam porycze kupiłam plasterki ale nie pomogło więc mamuśka mnie wzięła do pierwszego sklepu jaki był po drodze obuwniczy i mi kupiła japonki
))) wogóle coś się z nią dzieje ostatnio wszedzie mnie puszcza(a wcześniej mi wszystkiego zabraniała),załatwiła mi świetną robote i ciągle mnie na zakupy bierze ostatnio mi kupił rureczki białe i buty wczoraj następne buty no no...
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
jak bedziesz cwiczyla to sumiennie dwa razy dziennie i raz dziennie na rowerku z poł godziny albo biegu to gwarantuje wysmuklenie
![]() U mnie standardowo rytmy dance hall http://darusia.wrzuta.pl/audio/8p3TY...-_run_the_show |
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
a bo wiecie moje stopy to pożal się boze..każde buty mnie obtarły juz jakie miałam w swoim zyciu (oprócz jednych studniówkowych) i mam pięty całe w bliznach i małe palce...nienawidze moich stóp i sie ich poprostu wstydze...wiecie ile ja sie najadłam stresu zanim TZ pozwoliłam je dotknąc? masakra
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Wy sie tu bawcie a ja ide zajrzec do ksiazek bo jakby nie bylo w poniedzialek i wtorek mam wgzaminy ktore cienko widze, ale co ma byc to bedzie
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale warto pietki butow czyms smarowac tylko kurcze zapmnialam :[ denaturatem np.bo zmiekczy je. Ale cos jeszcze bylo hmm
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa tam napewno nie jest tak źle. Ale każda z nas ma jakiś kompleks. Ja mam kompleks tyłka np. W ubraniach podoba mi sie strasznie ale jak przyjdzie je zdjac to świeci pomrańczową skórka. Stóp też nie mam idealnych bo ja z kolei mam spore palce. Ale w dupie tam ![]() Pati-siuśki psa są super na obcieranie :P wiem ze to hardcore ale u nas sie to sprawdza. Nie smaruje sobie nimi stóp ale "nalewam" je do buta zostawiam na noc i śmigaaa poźniej równo ;D |
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio dużo chodziłam i zauważyłam, że troszkę nogi mi się wysmukliły![]() A nutka pierwsza klasa ![]() Cytat:
ale walę to![]() Dziewczyny, zebyście zobaczyły jaki ja mam wielki paznokieć u nogi płytka prawie na cały palec hehe maluję na czerwono się lansuję nim![]() Dobra, mykam coś zjeśc i na solarium (uschnę tam) ![]() Trzymajcie się laseczki me
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam az ten moj palant napisze laskawie czy jednak wygospodaruje dla mnie czas... ja juz mu uswiadomilam ze dla mnie nie jest problemem wsiasc w tramwaj i jechac do niego nawet poznym wieczorem i zostac juz tam... juz nie musze go fatygowac zeby tlukl sie autem...
Co za czlowiek:/ Tak miesza ze ost zaczynam go miec serdecznie dosc...
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie raz butki obtarly a pozniej szpilki na paluchach a tqk to zadne
ja mam kompleks grubych lydek i ud i chociaz kiedys mocno na nie cwiczylam to jakos nie moge sobie z nimi dac rady, a jesli chodzi o stopy to ja ogolnie nie daje sie po nich dotykac, jakos nie wiem ale choc mi sie podobaja to dla mnie taka sfera intymna nie do dotykania nie wiem czemu Patus nie ejstes sama bo ja tez mam tak dosc mojego R. ale wiesz odkad mu to uswiadomilam i mu powiedzialam ze mniej mi zalezy teraz juz i nie bede sie straac bo to nie ma sensu widze duza poprawe u niego (puk puk zeby sie nie spieprzylo znowu )
Edytowane przez mart989 Czas edycji: 2008-06-10 o 13:53 Powód: dopisek do Patusi;) |
|
|
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja znów mam problem i znów chodzi o chłopaka...
bo od niedawna zarywa do mnie pewien koleś i jest w tym brdzo słodki naprawde...znam go od dawna i zawsze dobrze nam sie rozmawiało ale obracaliśmy się w innym towarzystwie a teraz on otwarcie mówi że mu się podobam pisze do mnie moc sms-ów i czuje że coś z tego będzie i nie było by problemu gdyby nie taka dziewczyna z która on się spotykał a to jest moja kolezanka(tzn on twierdzi że nigdy nie byli razem i że to była jego koleżanka która zaczęła sobie za dużo wyobrażać a ona twierdzi że byli razem)...i ta kolezanka zaprosiła mnie na osiemnstke swoja za dwa tygodnie ma i Kamila też zaprosiła no i oczywiste jest że jeśli tam pójdziemy to będziemy się bawić razem i wogóle ale ona nie wie że my razem kręcimy ze sobą...I teraz pytanie do was czy powinniśmy iść na tą impreze obydwoje czy żadne z nas,czy może jedno z nas?A jeśli pójdziemy razem to czy wypada jej dać wspólny prezent?I czy nie myślicie że zepsójemy jej impreze? |
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Martus tyle ze u mnie to olewanie nie przejdzie..bo jak on olewa i jeszcze ja zaczne to to sie rozsypie chyba... kiedys probowalam i pożądanego efektu nie bylo;/
Taka ja-na impreze idz, nie zaluj sobie Prezent moze lepiej osobno kupcie
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym poszla, i prezent dac osobno, a to jest jakas Twoja bliska kolezanka?? bo jesli tak to moze jej byc troche przykro jesli bedziecie sie bawic razem a jesli nie az taka bliska to czemu niee??
Patus ja nie ze go olewam tak na calej lini czy cos tylko nie staram sie jak wczensiej,nie pisze pierwsza smsa, w ogole staram sie nie pisac, tak jakos bardziej na luzie podchodze jak na poczatku zwiazku,a poza tym duzo zdziaallo to ze powiedzialam ze juz mi tak nie zalezy, i co jeszcze to jak mi wczoraj powiedzial czy wiem ze mnie kocha to powiedialam ze nie wiem,ze po nim tego nie widac, |
|
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu WŁÓKI Edytowane przez wywloczka Czas edycji: 2008-06-10 o 14:10 Powód: aa zapomniałam :) |
||
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
wywłoczka mnie zacytowała i zamulila
![]() Edit: hahah no ludowe kaszubskie zwyczaje ![]() Ja tam bym poszla ale prezent kupiła osobno Edytowane przez siokoladka Czas edycji: 2008-06-10 o 14:11 Powód: aa już wiem :D |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
bo Cię zacytowałam i zapomniałam, że Cię cytowałam
|
|
#3078 |
|
Wtajemniczenie
|
nie to nie jest bliska koleżanka tylko razem chodziłyśmy do gimnazjum potem do lo i od czasu do czasu sobie pogadamy...
wiecie co ja robie oglądam nagranie z mojej komuni bo my byliśmy razem z Kamilem i mam niezły polew... |
|
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
no to nie ma co sie przejmowac, pojsc osobno,osobny przezent ale bawic sie razem:P
|
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
no chyba tak zrobimy tylko że ja miałam jechać z nim autem no ale trudno;(
a najwyżej się zmyjemy na inną impreze w końcu w krakowie klubów pod dostatkiem
|
|
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
noo wazne ze bawic sie razem bedziecie:P
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A siedzieć długo też nie musicie u koleżanki tylko włąśnie można pobawić sie też gdzie indziej
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Musze aparat naladowac no
![]() W koncu obiecalam ze wkleje zdjecie tego co wymodzilam
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo właśnie!
czekamy na foty. Ja posprzątałam caly dom odkurzyłam kurze dywany wymyłam podłogi wannę i w ogóle mam nadzieje ze to pomoże w picowaniu sie o kasę w końcu dzisiaj 10ty
|
|
|
|
#3085 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam na solarium a pozniej moze tu jeszcze wpadne,moze a aczej na pewno bo pewnie R> jak wroci z roboty to bedzie msial sie zdrzemnac
albo i ja sie poloze troche??
|
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam obiadu i głodna siedze
![]() taka ja - popieram to co dziewczyny już napisały ![]() Sioko muszę wypróbować te ćwiczenia, szczególnie te na brzuch ![]() Idę coś zjeść, a później na polko pouczyć się coś z tech., chociaż chęci brak... :/
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie Co chyba sie starzejemy :P
po czym wnosze a no po tym że teraz wracałam z psem i drzwi trzyma mi jakis chłopak odwraca sie a to mój 14 Letni sąsiad JA takie gały Jaki on sie duży facet zrobił a nie tak dawno śmigał z grabkami i jeździł na 4 kołowym rowerku śmiga czas jak nie wiem co
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
ja lece do sis na noc
![]() paaa
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no ja je robie od jakichś 3 dni ale tylko na brzuszek boooo z nóg i tyłka zrezygnowałam bo nie dość ze mam takie troche większe uda to nei chce żeby mi sie mięśnie wyrzeźbiły i były jak u Pudziana ![]() ale od dzisiaj zaczynam nudne A6W i ćwiczenia na talie osy i ćwiczenia na wewnętrzną stone ud ![]() a Ty masz super nogi... ile ja bym dała zeby mieć takie... normanie mój kompleks to moje nogi nigdy ich nie lubiłam i podejrzewam że dopóki nei zrzuce paru cm z nich to ich nie polubie...
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#3090 |
|
Wtajemniczenie
|
Klauden zaraz Ci wyśle zjadłam jedna literke w twoim meilu :P
łooooj ja padam dzis. ale zimno sie zrobilo. pracy ni mo jak nie było chociaz buuty se kupilam srebne z wycietymi gwiazdkami. obiecuje ze w najblizszym czasie zamieszcze obiecane zdjecia. mam słabe dojscie do kompa ![]() buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

ile Ty juz ćwiczysz? widzisz juz efekty??

))) wogóle coś się z nią dzieje ostatnio wszedzie mnie puszcza(a wcześniej mi wszystkiego zabraniała),załatwiła mi świetną robote i ciągle mnie na zakupy bierze ostatnio mi kupił rureczki białe i buty wczoraj następne buty no no...
Ale warto pietki butow czyms smarowac tylko kurcze zapmnialam :[ denaturatem np.bo zmiekczy je. Ale cos jeszcze bylo hmm

Patus nie ejstes sama bo ja tez mam tak dosc mojego R. ale wiesz odkad mu to uswiadomilam i mu powiedzialam ze mniej mi zalezy teraz juz i nie bede sie straac bo to nie ma sensu widze duza poprawe u niego (puk puk zeby sie nie spieprzylo znowu

albo i ja sie poloze troche??
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jaki on sie duży facet zrobił a nie tak dawno śmigał z grabkami i jeździł na 4 kołowym rowerku śmiga czas jak nie wiem co