Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-10, 10:10   #2761
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

ja niestety tez jestem w gronie tych które (udają, że) się uczą na zbliżające się egzaminy.....doskonale znam problem szukania sobie zajęcia żeby tylko nie było jak się uczyć....i tego że nijak do głowy nie wchodzi.....

ja mam najblizszy egz. w niedzielę i niby sprzyjające warunki, bo:
a) jestem na L4 do piątku, więc mam czas
b) Mąż w krakowie w pracy (wraca w czw. wieczorem), więc nikt nie marudzi nad głową
c) ..... i tak mi się nie chce.....

dziewczyny, co w ogóle studiujecie? na którym roku? z czego macie egz?

ja:
- anglistyka, 4 rok (1-szy mgr), teraz uczę się do beznadziejnie nudnej metodologii badań naukowych, a potem PNJ ustny i pisemny i oby się obyło bez kampanii wrześniowej

Jeszcze tylko tydzień do roboty muszę pochcodzic, 20 czerwca koniec roku....

a potem dołączam do mojego męza w tour de pologne (teraz przez najbliższe kilka miesięcy będzie pracował w róznych miastach polski)- mam nadzieję że z miesiąc pobędziemy w krakowie

no i życzę żeby wam się chciało uczyc tak bardzo jak mi się nie chce- wtedy wszystko zdacie bez problemu

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 10:14   #2762
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Poczta mnie załamała... przysłali mi paczkę, którą ja wysyłałam.. trzeba być naprawdę idiotą żeby wysłać coś do nadawcy
Stary 2008-06-10, 10:18   #2763
snowqueen
Zakorzenienie

evitko fajna sprawa, pomieszkac sobie w różnych miastach chociaż z drugiej strony pewnie też sporo czasu spędzacie daleko do siebie..

Ja stidiuję psychologię, zresztą nie jestem jedyna w tym gronie Rok IV. Jak dotąd całe studia bez poprawek i oby tak zostało
Pisze moją boską pracę mgr, a jedyny egzamin w tym semestrze mam z całego bloku zajęć nt. konfliktów społecznych. No i z angielskiego, ale to dla mnie żaden problem
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 10:56   #2764
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja studiuję prawo i stosunki m-owe - jedno i drugie na trzecim roku.

Właśnie zauważyłam, że mam obdrapany lakier na dużym palcu u stopy, a nie mam czasu już na żadne poprawki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 10:57   #2765
snowqueen
Zakorzenienie

Upolowałam na Tru Diorskin Poudre Shimmer w odcieniu Amber Diamond Tyle czasu za mną chodził i oto jest!!
Stary 2008-06-10, 11:17   #2766
isa666
Zakorzenienie

Ja się właśnie uczyłam opalając się jednocześnie(nie ma to jak łączyć przyjemne z pożytecznym ), ale w końcu kartki z notatkami posłużyły mi bardziej jako wachlarz, bo strasznie gorąco

Ja jestem na zaocznej administracji publicznej, III rok na KSW w Krakowie i na szczęście to przedostatnia sesja Jeszcze tylko ostatnia będzie zimą(bo zaoczne są 3,5-letnie), potem obrona i lic. w ręku(aj hołp ).
W ten weekend mam egz. z bankowości i z zarządzania zasobami ludzkimi O ile bankowość jest łatwa dość i wykładowca spoko(nasz prodziekan) to zzl jest totalnie pokopane

PS. Zdarli mi asfalt przed domem właśnie Nadal robią te remonty
Stary 2008-06-10, 11:53   #2767
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Poczta mnie załamała... przysłali mi paczkę, którą ja wysyłałam.. trzeba być naprawdę idiotą żeby wysłać coś do nadawcy
Pociesze Cie,ze teaz mialam podobna sytuacje i....nerwy mi puscily-zrobilam mala awanture bo niby czemu mam ponosic ponowne koszty wyslania paczki.Sprawa zakonczyla sie tak,ze przyszla kierowniczka i ...okazalo,sie,ze mozna to wyjasnic,nadac paczke ponownie bez doplacania do tego interesu.

Zagladam do Was ostatnio sporadycznie,brakuje mi czasu wolnego/checi -bo jak wracam do domu to juz mam dosc i padam jak mucha
Pogoda niby fajna a zalapalam zapalenie gardla i mam nadzieje,ze nie przejdzie na struny glosowe bo i tak juz ledwo,ledwo mowie...

Trzymam kciuki za Wszystkie,ktore macie sesje bedzie dobrze

Snow -gratuluje owocnego polowania

Mam ochote na cienie Calrinsa(czworeczki) bo chodza za mna od dawna ale boje sie,ze bede czekac i czekac.....poki czesc paczek jest w UC a czesc niewiadomo gdzie
Stary 2008-06-10, 12:20   #2768
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

snowqueen gratulacje Amber jest piękny

Czy jest na sali lekarz? Zakochałam się w Innocencie. (Isa to przez Ciebie )
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 12:25   #2769
snowqueen
Zakorzenienie

Hexx, nosku dzięki Mnie Amber od początku się podobał, ale ta cena w naszych perfumeriach... Co za szczęście

Mam nadzieję, że i brązer Chanel spodoba mi się tak bardzo jak Dior i obdarzę je takim samym uwielbieniem
Stary 2008-06-10, 13:25   #2770
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
snowqueen gratulacje Amber jest piękny

Czy jest na sali lekarz? Zakochałam się w Innocencie. (Isa to przez Ciebie )
A czemuż ja winna? Innocent jest boski przecież

Mi łazi po głowie teraz Bright Crystal Versace, bo w promocji w Douglasie jest, ale mam nie po drodze tam na szczęście

Zaraz będę jesć pierogi z truskawkami domowej roboty
Stary 2008-06-10, 13:45   #2771
snowqueen
Zakorzenienie

isa Bright Crystal to bardzo ładny zapach, mam flakonik i lubię go używac, jest bardzo ładny Swoją drogą zapomniałam o nim ostatnio, samymi Escadami się psikam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-10, 13:56   #2772
zizou
Zakorzenienie

jestem wykonczona. uczylam sie caly czas, teraz postanowilam troche odpoczac. mam dosc, glowa ciezka a materialu do przyswojenia jeszcze cala kupa

snow, tak piszesz o swoich zakupach kosmetycznych, ja tez chce

na wtorek umowilam sie z przyjaciolka na zakupy ciuchowe. sama nie wiem czego chce ale chyba sprawie sobie kilka szmacianych sukieniek

ja tez zaczynam miec wizazowe sny snila mi sie snow a dokaldniej to bylo tak, ze sie spotkalysmy a potem Agnieszka zaczela plakac ze wyjazd na wakacje sie jej przesuwa, ze nie wiadomo czy pojedzie a ja w gescie solidarnosci postanowilam, ze na swoje tez nie pojade no bo przeciez snow nie moze sama na wizazu siedziec
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 14:01   #2773
snowqueen
Zakorzenienie

zizou ojeja jak mi miło, że Ty taka solidarna!

A co do zakupów, to ja za to prawie płakałam jak Ty kupowałaś szachownice... Mój odwyk trwał 2,5 miesiąca

Daj znać jak kupisz sukienki i gdzie, bo ja też szukam!
Stary 2008-06-10, 14:23   #2774
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie nowy brązer Chanel Wszystko przez kusicielską Organzzę! No ale ten zakup - w sensie brązera - planowałam już od dawna. Podoba mi się tez nowy Lancome z aniołkiem, fajnie wyglądał na mojej skórze, muszę rozważyć jeszcze jego i bambusa.
Poczty u mnie nadal praktycznie nie działają, ale bałam się, że znikną...

Wzięłam sobie 63 Terre Ambre, podobał mi się na oko też Terre Epice, ale mógłby być za jasny, jak się opalę mocno w Egipcie. Mam nadzieję, że mi się spodoba
mam nadzieję, że nie będzie zły, bo mi się oberwie od Ciebie
Ja będę miała Terre Epice, więc dobrze, że wzięłaś inny chociaż będzie porównanie

a Rose Diamond jest ładny?

Aha, sukienki Vila są fajne? na zdjęciach wyglądają jakby strasznie przylegały do człowieka...
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 14:52   #2775
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że nie będzie zły, bo mi się oberwie od Ciebie
Ja będę miała Terre Epice, więc dobrze, że wzięłaś inny chociaż będzie porównanie

a Rose Diamond jest ładny?

Aha, sukienki Vila są fajne? na zdjęciach wyglądają jakby strasznie przylegały do człowieka...
No, jakieś porównanie może się uda
Co do Rose diamond to mnie nie urzekł, zresztą mam sporo różowych kosmetyków na policzki. Za to Amber jest piękny

Co do sukienek Vila, to mam kilka i żadna nie jest mocno przylegająca do ciała Leżą super, ładnie podkreślają figurę, ale nie są jakieś bardzo obcisłe.
Stary 2008-06-10, 14:56   #2776
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
No, jakieś porównanie może się uda
Co do Rose diamond to mnie nie urzekł, zresztą mam sporo różowych kosmetyków na policzki. Za to Amber jest piękny

Co do sukienek Vila, to mam kilka i żadna nie jest mocno przylegająca do ciała Leżą super, ładnie podkreślają figurę, ale nie są jakieś bardzo obcisłe.
mi w sumie coś różowego by się przydało...

To super od jakiegoś czasu mam chęć na kilka, ale zdjęcia mnie zniechęcały jak dobrze leżą to wezmę bez obaw dzięki
Double with me?
Stary 2008-06-10, 15:00   #2777
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa Bright Crystal to bardzo ładny zapach, mam flakonik i lubię go używac, jest bardzo ładny Swoją drogą zapomniałam o nim ostatnio, samymi Escadami się psikam
Ja go od dawna chcem! Tylko piniążków nie mam I obiecałam sobie, że nie kupuję narazie żadnych perfum póki czegoś nie zużyję(wypsikowuję na siebie Always z Avonu, bo już mi się znudził ten zapach a jeszcze jakieś 1/3 butelki zostało ).
Choć szczerze mówiąc w takie upały nie mogę znieść na sobie nawet świeżaków, bo i tak się zaraz pocę i zapach się ulatnia

Apropos sukienek, to w Zarze widziałam takie fajne, lekkie, luźne za 99 zł na grubszych ramiączkach w kolorze bodajże różowym i fioletowym Fioletową bym wzięła wtedy, ale już nie miałam kasy A ostatnio mierzyłam też fioletową w Orsayu i choć fajna(też taki lekki materiał), to nawet S była na mnie wielka jakaś i wyglądałam jak w kiecce ciążowej.
Stary 2008-06-10, 15:08   #2778
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Apropos sukienek, to w Zarze widziałam takie fajne, lekkie, luźne za 99 zł na grubszych ramiączkach w kolorze bodajże różowym i fioletowym Fioletową bym wzięła wtedy, ale już nie miałam kasy A ostatnio mierzyłam też fioletową w Orsayu i choć fajna(też taki lekki materiał), to nawet S była na mnie wielka jakaś i wyglądałam jak w kiecce ciążowej.
w Orsay są piękne z kolekcji Thank God I'm a woman zwłaszcza żółta z grubymi brązowymi ramiączkami i brązową kokardką w pasie mam nadzieję, że jeszcze w którymś sklepie ją dostanę
ceny przeważnie 99 zł
Double with me?
Stary 2008-06-10, 15:29   #2779
Olaola
Zadomowienie

Nie wierzę... po upływie półtora tygodnia wreszcie przeczytałam wszystko, co napisałyście z braku czasu czytałam tylko po kawałeczku codziennie, a Wy oczywiście pisałyście mnóstwo

Organzza: ja mam obydwa Diamondy; uwielbiam Rose i lubię Amber . Amber to mój jedyny złotawy rozświetlacz, zazwyczaj za takimi nie przepadam, ale postanowiłam sprawić sobie jakiś na lato i jestem bardzo zadowolona

snow, jaka jest cena Amber na Tru?

-----

Poza tym, to ja też jestem na odwyku (czy też raczej OGRANICZAM się mocno ) - ostatnie szaleństwo to zakupienie trzech kopii angielskiego Glamoura, bo dodawali błyszczyk Benefit w trzech odcieniach, wszystkie mi się podobały, więc... łącznie kosztowało mnie to 6 funtów, a nie 39 (taki byłby koszt kupienia tych trzech błyszczydeł ). No i mam moją ulubioną gazetę, którą i tak zawsze kupuję... w trzech egzemplarzach

Dziś dzielnie ze sobą walczyłam, żeby nie kupić tego płynnego pigmentu do ust Bourjois i wygrałam walkę . Ale na pewno zdecyduję się na odcień Groseille Irreelle jak już się odkuję finansowo.
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-10, 15:34   #2780
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
Hosenka ja mam odwyk a Ty takie cuda wynajdujesz wytrzymam... musze wytrzymac.. i wydac cale oszczednosci na pielegnacje :/
Mi już przeszła ochota Tez mam odwyk

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie, to nie ja. Wtedy siedziałam sobie w Multikinie i oglądałam Indiane Jonesa. Koleżanka miała darmowe wejściówki.

A ja w pt. o takiej porze zazwyczaj jeżeli gdzieś się wybieram, to raczej nie na zakupy.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Musze wziąć przykład, porasta mnie moje sianko na dziko, fryzjer 3 razy do roku (w 2008 jeszcze mnei nie widział), komputerowe dobieranie fryzury konczy sie zachwytem nad aktualnym stanem rzeczy, jednym słowem MASAKRA
Ja fryzjera odwiedzam 1 raz w roku na standardowe podcięcie włosow - bez żadncyh wymyslnych fryzur i cięć W tym roku jeszcze nie byłam - ups... w tamtym chyba tez nie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

Już dawno miałam pytać - gdzie go kupujesz, bo nie widziałam takowego smaku, a imbirowe specjały lubię i to bardzo. To taka wódka imbirowa w małej buteleczce
Kupiłam w Realu - była promocja i kosztował 2 zł z hakiem
Tak, to taki drineczek a'la Smirnoff Ice tylko mniej procentowy

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość

ja:
- anglistyka, 4 rok (1-szy mgr), teraz uczę się do beznadziejnie nudnej metodologii badań naukowych, a potem PNJ ustny i pisemny i oby się obyło bez kampanii wrześniowej
Ja już jestem po studiach Jestem mgr ochrony środowiska. Teraz "robię" prawo i administrację 2letnie zaoczne. Mam jeszcze 3 egzaminy - Prawo cywline- ustny, Prawo administracyjny - pisemny i Technika biurowa - ustny.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja tez zaczynam miec wizazowe sny snila mi sie snow a dokaldniej to bylo tak, ze sie spotkalysmy a potem Agnieszka zaczela plakac ze wyjazd na wakacje sie jej przesuwa, ze nie wiadomo czy pojedzie a ja w gescie solidarnosci postanowilam, ze na swoje tez nie pojade no bo przeciez snow nie moze sama na wizazu siedziec
świetny sen

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 15:39   #2781
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Organzza: ja mam obydwa Diamondy; uwielbiam Rose i lubię Amber . Amber to mój jedyny złotawy rozświetlacz, zazwyczaj za takimi nie przepadam, ale postanowiłam sprawić sobie jakiś na lato i jestem bardzo zadowolona

snow, jaka jest cena Amber na Tru?
jej, zazdroszczę strasznie
no nie... a ich już nie ma... niby są na liście kosmetyków dostępnych, ale się nie dodają
były za 97 zł (podobno tylko 5 sztuk)
Double with me?
Stary 2008-06-10, 15:45   #2782
iceflower
Przyjaciółka KWC

Uf, ale jest cieplutko.

Napisałam kolokwium, nawet nieźle mi poszło, tylko kilka pytań mnie zaskoczyło, a poza tym okazuje się, że można pracować grupowo nawet pisząc kolokwium w 7 osób w stuosobowej sali.

Oczywiście nie zdążyłam na swoją grupę, bo autobus, którym miałam jechać się nie zjawił, ale przynajmniej miałam czas, żeby skoczyć po papkę Jadwigi i mam nadzieję, że ten specyfik zadziała, bo nie mogę chodzić w bluzkach z odkrytymi plecami, jeżeli mam związane włosy, bo wstyd takie plecy pokazać publicznie.

Przetestowałam żel Dove z mięta i lilią wodną, faktycznie zapach intensywny, ciekawy, odświeżający. Przyjemny całkiem i długo trzyma się na skórze, nawet mimo spryskania się balsamem brązującym, który cuchnie.

Tak się zastanawiałam: mając balsam brązujący w aerozolu powinnam go rozcierać, czy nie?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-10, 15:48   #2783
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
evitko fajna sprawa, pomieszkac sobie w różnych miastach chociaż z drugiej strony pewnie też sporo czasu spędzacie daleko do siebie..

Ja stidiuję psychologię, zresztą nie jestem jedyna w tym gronie Rok IV. Jak dotąd całe studia bez poprawek i oby tak zostało
Pisze moją boską pracę mgr, a jedyny egzamin w tym semestrze mam z całego bloku zajęć nt. konfliktów społecznych. No i z angielskiego, ale to dla mnie żaden problem
ja tez ale raczkuję - dopiero 1 rok...

powiedz mi, miałaś coś takiego jak Ochrona Własności Intelektualnej?
czy tylko u nas takie prawniczo/dziennikarskie przedmioty są?
Stary 2008-06-10, 17:23   #2784
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście nie zdążyłam na swoją grupę, bo autobus, którym miałam jechać się nie zjawił, ale przynajmniej miałam czas, żeby skoczyć po papkę Jadwigi i mam nadzieję, że ten specyfik zadziała, bo nie mogę chodzić w bluzkach z odkrytymi plecami, jeżeli mam związane włosy, bo wstyd takie plecy pokazać publicznie.
gdzie kupilas i w jakiej cene? jutro sobie podskocze

kocham taka pogode, jestem zdecydowanie cieplolubna
Stary 2008-06-10, 17:32   #2785
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
w Orsay są piękne z kolekcji Thank God I'm a woman zwłaszcza żółta z grubymi brązowymi ramiączkami i brązową kokardką w pasie mam nadzieję, że jeszcze w którymś sklepie ją dostanę
ceny przeważnie 99 zł
Fakt, ładna jest, ale raczej taka bardziej elegancka a ja szukałam czegoś tak do latania na codzień Wogóle to jakoś w lipcu powinny być już letnie przeceny nie?
Stary 2008-06-10, 17:52   #2786
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Nie marudź, widać masz dobrze dobraną fryzurę i już. Co Ty w ogóle od niej chcesz
Ale jak można kilka lat wyglądać tak samo nooo

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
analityka medyczna, 3r, parazytologia (czekam na wyniki), patomorfologia (egz pojutrze ), biochemia w najbliższy pon- jak będziecie w księgarni to weźcie tylko do ręki Biochemię Harpera , potem miała być mikrobiologia ale zaliczenie zawalone i to mam juz we wrześniu, no i hematologia po Wiankach (własnie się okazało, że zdałam wczorajsze zaliczenie )

Nie mogłam się zdecydowac na krem do rąk i w końcu padło na AA therapy malinowy Mam olejek fructisa - w Rossmannie był tylko jeszcze musze skończyć Niveę, Lirene antycellulitowy piling, płyn do skórek dopieor w drugim sklepie dostałam.

W rossmamnie w krakowskiej jets szafa Bourjois, na razie bardzo uboga ale róże mają chyb awszystkie nie pytajcie o cenę

dlaczego to gubi cytaty

Agniesko, akurat paznokcie u rąk same są ładne, ja je tylko piłuję i zmiekczam skórki raz na tydzień znaczy się ładne są w lakierze, bo bez mają podłużne prążki, a u stóp to szkoda gadać, ale niestety to jest miejsce gdzie odreagowywuję swoej nerwy aktualnie mam pomalowane granatowym Goshem i w złotych klapkach nawet jakos wyglądają
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 17:53   #2787
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
gdzie kupilas i w jakiej cene? jutro sobie podskocze

kocham taka pogode, jestem zdecydowanie cieplolubna
Ja też ciepłolubna, ale trochę za dużo ciała miałam dzisiaj poukrywane.

Papkę kupiłam na Gertrudy, 21 zł za 30 ml, większe opakowanie było za 35 zł, ale wolałam najpierw przetestować mniejszą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-10, 18:01   #2788
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też ciepłolubna, ale trochę za dużo ciała miałam dzisiaj poukrywane.

Papkę kupiłam na Gertrudy, 21 zł za 30 ml, większe opakowanie było za 35 zł, ale wolałam najpierw przetestować mniejszą.
dzieki. jutro biegne na gertrudy akutalnie stac mnie, z wielkim bole, tylko na ta mniejsza
a powiedz mi jeszcze, w ktorym to miejscu? kolo przystanku?
Stary 2008-06-10, 18:05   #2789
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
dzieki. jutro biegne na gertrudy akutalnie stac mnie, z wielkim bole, tylko na ta mniejsza
a powiedz mi jeszcze, w ktorym to miejscu? kolo przystanku?
Kawałek za przystankiem pod Wawelem, sklep nazywa się 'Saba'.

Oby to skuteczne było.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-10, 18:07   #2790
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Kawałek za przystankiem pod Wawelem, sklep nazywa się 'Saba'.

Oby to skuteczne było.
dziekowac
ja tez na plecy bym to cudo chciala, nie sa straszne ale bywalo lepiej. a blotek logony mam resztki, nie chce zamawiac przed wyjazdem wiec musze sie ratowac czym innym.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości