|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Za wózek, fotelik i bazę wychodzi nas 2230zl. I oczywiście standardowo u mnie weszłam po coś innego a wyszłam z czymś innym :P |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeglądam używki na olx i zastanawia mnie, że sporo osób sprzedaje wózki 2w1, 3w1 po 5-6 miesiącach użytkowania, a spacerówki są z reguły nowe ![]() wiem, że lepiej kupić typową spacerówkę, jest lżejsza i w ogóle, ale ciężko kupić samą gondolę... prawie 2 tys. na pół roku użytkowania to trochę słabo |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2374 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym czaje się na dwa tshirty z Booso dla młodego, wiec 200zł pójdzie. O ile pojawią się w końcu rozmiary 😎 Cytat:
Dzień dobry Posprzatalam całe mieszkanie . Chyba mi się jakiś syndrom wicia gniazda włączył. Już bym coś poprzestawiała , pozmieniała. Muszę młodemu porządek w szafie i zabawkach zrobić i takie tam. Poza tym muszę przejrzeć ciuchy te malutkie. Ostatnio w szafie znalazłam dwa malutkie spiworki do wózka, z otworami na pasy itd. Akurat na taką wiosnę. Nawet nie pamiętałam, że je mam 😁 |
||||
|
|
|
#2375 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy wy też odczuwacie zmianę pogody? Masakra, ledwo żyje |
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotelik jaki wybraliscie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najadłam się frytek :ups: ale takich z piekarnika to mniej kalorii
![]() Cytat:
Ten Roan Bass wizualnie najładniejszy Cytat:
![]() Cytat:
wydawało mi się że młody spada na jeden bok. Ale kolor wybraliście świetny Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2380 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie na początku tak było
I się okaże przy porodzie że jednak I będę mogła być bohaterką programu "Niezwykłe ciąże" Muszka Zdjęcie Twojego dania wygląda jak z książki kulinarnej I dzięki za inspirację, po weekendzie zrobię albo naleśniki albo pierogi ze szpinakiem U mnie dziś bifteki, pieczone ziemniaczki i suróweczka. Właściwie to wyszła nam obiadokolacja przez moje dzisiejsze mało ogarnięcie Asiula gratulacje zakupów!! Wózek jest naprawdę bardzo ładny! Ja celuję w inny kształt gondolki ale ten Wasz wybór szczerze mi się podoba, kolor również Taka szarość ładnie będzie wyglądała i z różowym kocykiem i z niebieskim
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
W tych wszystkich spacerowkach to chyba dzieci tak ściąga na jedną stronę. A może po prostu takie małe nieboraki jak zaczynają siedzieć to ich anatomia nie jest jeszcze tak super przystosowana do tej pozycji? I dlatego tak to wygląda?
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byliśmy w Lidlu ludzi od groma. Zamknęli jedną kasę, zostały dwie. Jakaś klientka koło 60 tki się kręci przy tych kasach narzeka, marudzi, że trzeba tyle stać itd... po czym patrzy na nas, na mój brzuch i na pół sklepu, a Pani czemu stoi w tej kolejce zamiast sie pchać na początek
kilka osób się wtedy odwróciło i te które nie były wyłożone z towarem na taśmę nas przepuściły. Śmieje się, że pewnie ta Pani mimo wszystko chciałaby mieć możliwość przejścia bliżej po tym jak narzekała ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Mecassie, o tym anexie słyszałam tyle chyba negatywnych, co pozytywnych opinii, ale mi się jeździło nim tak dobrze i ten kolor 😊 trudno, najwyżej będę namawiala mamę, żeby mi na spacerowke zbierała 😅
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence w jaki kształt wózka celujecie ?
Myśmy chcieli te kwadratowe ale albo są szajskie albo mega drogie. Asiula pokazałam tżtowi ten Wasz wózek i mega mu się podoba. Powiedział ze jest w sam raz. Znalazłam Taki używany. https://www.olx.pl/i2/oferta/roan-bi...8-IDpIhl3.html Co myślicie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj byłam w HMie i babka z wózkiem mnie wygoniła na poczatek kolejki myślałam że z wózkiem i niespokojnym dzieckiem to ona ma pierwszenstwo dlatego nie skorzystalam ![]() Cytat:
wiesz, bardzo możliwe że tak jest.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2387 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupiłam kubełkową spacerówkę jak młody juz nie chciał jeździć w gondoli, a w tej z zestawu właśnie jakoś tak krzywo siedział. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
mieliśmy jutro jechac po przewijak do Ikea i teraz patrzę na stronę ... Już ich niema Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Właściwie to ja mam podział prosty: dla mnie są albo te okrągłe, mydelniczkowate albo takie hmmm? Tradycyjne? W sensie proste, niezaokrąglone
I ja celuję w te drugie. Moja koleżanka kupiła ostatnio Bebetto, nie wiem jaki model, ale zaokrągląony i to nawet nie chodzi o to, że mi się nie podoba, ale wydają mi się takie ciężkawe. Ale niczego nie wykluczam. W listopadzie będziemy jeździć i oglądać i być może jednak stanie na zaokrąglonej gondoli, kto wie? Niestety u mnie cały czas nr 1 to Teutonia BeYou elite... Cytat:
Chyba, że bym źle się czuła czy coś
|
|
|
#2390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przespalam teraz i dobrze mi to zrobiło ale czułam się okropnie w pewnym momencie Cytat:
Ja zaczęłam mu płakać to od razu kupiliśmy ![]() Cytat:
Właśnie wybraliśmy kolor uniwersalny i jest to kompromis między moimi jasnymi kolorami a ciemnymi męża ![]() Cytat:
kolorystyka super, u mnie mąż nie chciał tak jasnego wiec poszliśmy na kompromis ale jeżeli obojgu wam podoba się taka kolorystyka to można brać
|
||||
|
|
|
#2391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej kupić bujaczek lezaczek, o wiele bardziej praktyczny i dłużej posłuży niż forelik. (Chodzi mi o użytkowanie w domu oczywiście) |
|
|
|
|
#2392 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Juana byłaś w nowej galerii? Jak wrażenia?
wracaliśmy do domu i doszliśmy do wniosku, ze dla mieszkańców powinny byc jakies wjazdowki zeby w korku nie musieli stać razem ze wszystkimi ![]() Asiula jaki udany rekonesans piękny kolor taki podobny chyba wrzucała kiedyś Brilliant Girl. Z tym, ze ten Wasz ma szarą ramę a jaki fotelik był do tego wózka? Bo my tez mamy dokładany w zestawie z wózkiem i zastanawiamy sie czy z niego korzystać czy zainwestować w porządnej firmy. Oj ja zmianę pogody odczuwam. Cały dzien ziewania i słaniania sie na nogach. Ciśnienie po południu jak mierzylam to ledwo 88/58 było ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Asiula super że macie zakup wózka za sobą
i bardzo fajny się wydaje! Śliczny kolor! A fotelik wzięliśmy ten Kite czy jakiś inny dobraliscie?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Chyba czarodziejka raz wrzucala tu taki bujaczek, taki zielono- niebieski? Fisher może? To właśnie ten miał mój chrzesniak w nim był karmiony i tak na moje oko to bardzo wygodnie mu w tym było. Siedział jak lord 😁 I regulacje też miał.
|
|
|
#2398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja używałam jak musiałam coś w kuchni robić i brałam młodego ze sobą, czy do łazienki umyć włosy Wiadomo, ze najzdrowiej żeby dziecko leżało na całkiem płaskim podłożu, np. na kocyku czy macie na podłodze, no ale czasem się nie da Mój się rozkłada tak: Screenshot_2017-10-28-19-21-01_com.android.chrome.png |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
A po podniesieniu tego tyłu jest taki: Screenshot_2017-10-28-19-21-37_com.android.chrome.png
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

odbiór za miesiąc 

Kupiliśmy tez fotelik i bazę do isofixu 

wydawało mi się że młody spada na jeden bok. Ale kolor wybraliście świetny
I dzięki za inspirację, po weekendzie zrobię albo naleśniki albo pierogi ze szpinakiem 

mieliśmy jutro jechac po przewijak do Ikea i teraz patrzę na stronę ... Już ich niema

13.03.2008