|
|
#31 |
|
Kamila96
|
Dot.: seks z osobą niepełnosprawną
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;78091526]w jaki sposob?
chorujesz na cos?[/QUOTE] Jest ryzoko powstania zakrzepu i nie, na nic nie choruję. |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
One pomyslalam o tym
Dzieki za odpowiedz |
|
|
|
|
#33 |
|
Kamila96
|
Seks z osobą niepełnosprawną
Paręnaście dni temu założyłam wątek pod takim samym tytułem i szukałam u Was porad jak spowodować aby niepełnosprawności podczas seksu była jak najmniej widoczna itp. Parę dni temu właśnie zrobiliśmy swój pierwszy raz. Dziękuję za wszystkie rady dotyczące seksu niepełnosprawnych.
Edytowane przez paulina955 Czas edycji: 2017-10-29 o 00:33 |
|
|
|
|
#34 |
|
Kamila96
|
Chciałam powiedzieć że zrobiliśmy to kilka dni temu i dziękuję zs wszystkie rady.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
i jak bylo?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kamila96
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
A ja Ci chce pogratulowac, ze pomimo tych watpliwosci sie zdecydowalas
i nie mam bron Boze nic zlego na mysli, tylko w sumie Ci zazdroszcze tej odwagi sama jestem osoba niepelnosprawna ruchowo, tylko nieco inaczej niz Ty. Chodze, ale nieco krzywo (kiedys bylo gorzej ale po wstawieniu obu protez bioder jest o niebo lepiej- niektorzy mowia ze teraz trzeba sie przypatrzec aby to dostrzec ale samemu zawsze widzi sie to bardziej pesymistycznie) i mam krotsza reke. Z tymi problemami zmagam sie niemal od urodzenia, wiec chyba nie musze mowic, ze nie mialam latwej adaptacji w spoleczenstwie, a co dopiero mowiac o zwiazkowych relacjach. I problem u mnie tkwi w tym, zeboje sie odrzucenia od strony facetow. Ze gdy sie zorientuja, ze cos jest nie tak, to mnie odstawia i tym samym zrania. Bo juz nieraz bylam odstawiana tak na boczny tor w szkole, gdy bylam mala. Wiem, ze nie jestem brzydka, mam swoje zaufane kolezanki z ktorymi umiem szalec i wgl. Ale nieraz faceci nawet nie proboja mnie poznac.. a juz jak sie jakis taki trafi to... sama go zniechecam bo boje sie wlasnie tego, ze gdy sie zorientuje to mnie odstawi. Brzmi jak paradoks, prawda?? A jak probuje zakryc swoja krotsza reke to juz wgl. Jeszcze na dodatek mam taki problem, ze przez ograniczenia ruchowe nie umiem mocniej rozszerzyc nog, jedynie niewiele za szerokosc bioder. To mnie mega przeraza, dlatego w 100% rozumiem jakie mialas watpliwosci. I naprawde podziwiam, ze udalo Ci sie je przelamac!! Meeega szacun, sama po sobie widze, ze to wcale latwe nie jest
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Kamila96
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Odgrzebuje stary wątek, bo jestem ciekawa waszej opinii na ten temat oraz czy w ogóle są tutaj takie osoby? Ja sama jestem osobą z niepełnosprawnością. Od kilku lat poruszam się na wózku przez uraz kręgosłupa. Z chęcią podzielę się doświadczeniami w tym temacie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

i nie mam bron Boze nic zlego na mysli, tylko w sumie Ci zazdroszcze tej odwagi