|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
a na moje 4,5
|
#3122 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tam nie wiem, mysle ze raczej w dol zaokraglają..
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
A tam 'niestety'
Ja to się cieszę z 4,4 strasznie, bo na tyle co ja się uczyłam to naprawdę wysoka średnia Myślałam że będzie coś koło 4,0 a tu 4,46
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 3,4(iles) i mi wych. powiedziala ze mam 3,5
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, no bo jak jest np. liczba 3,46 to się zaokrągla w górę do 3,5. Ale właśnie nie wiem jak jest ze średnią ocen
Ale co tam, w rodzinie będę się chwalić że mam 4.5, ha
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ze okolo 4
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
P.s.Kasę już wpłaciłam ;D
A moja śrenia to 4,3 z jedna 2 ![]()
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam trzy 2:P
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam mieć 2 z chemii ale poprawiłam i nie mam żadnej 2
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
ja z matmy fizy i histy:p z tym ze z histy ma polklasy bo mamy z dyrka i robi nam sprawdziany jak na stuudia i wogole jest pooje.. :P o_o
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
No no..l pomarzyć zawsze mozesz
![]() Ja byłam w szkole! bo musiałam xD bo zdjecie klasowe dzisiaj mielismy... aloe i tak koleś powiezdiał ze zrobimy w piatek bo nie było dużo osób ;/ A jutro nie ide;p Opalać sie? o 8 rano takim słoncem to sie chyba nie da opalić za bardzo ?
|
#3132 | |
|
Rozeznanie
|
hejson gejson dziewczyny
![]() Cytat:
![]() no to robimy biiiibeeee lets get dys parti startyd! ![]() ![]() ja mam średnią równiótko 5,4 więc nie mam problemu z zaokrąglaniem ale jak mnóóóstwo przedmiotów jest w tym roku - aż 15
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z matą, mam 3 chociaż powinnam mieć 4
|
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
ha joł ziomki joł ja mam średnią chyba 5,46666666666666666666 :P i nie wiem jak to się zaokrągla czy do góry czy w dół bo rożnie mówią :P a mogłaby być lepiej .. no ale coż.. teraz tylko czekac na te testy i ich wynik.. a szczególnie sie boje o charakterystykę ( nie wiadomo jak nam policzą a przypominam ze my nie przerabialiśmy ani jednej ani drugiej lektury
a to aż 16 pkt....)
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak mam z angielskim;/ najlepsze ejst to ze ni8c przez cały rok nie robimy w cwiczenaich.. wszyscy pytaja sie co zrobic zeby mi8eć wyzszą ocene a ona "no napisz wypracowanie o tym i o tym" a mi oczywiście "chce zobaczyc całe uzupełnione ćwiczenia jutro" ;/ a bez tego i tak mi wychodziło 4 ;/;/
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję świadectw z paskiem
ja mam 2 tylko z matmy, a z histy mam 5 Taki nauczyciel luźny :P U nas na angielskim.... zgroza dużo wymagająca nauczycielka, mam 3
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuuu...rwaaaa
Wyobrażcie sobie co dzisiaj miałam za piekło:P Poszłam z koleżankami do kina zamiast na lekcje. Zaznaczę, że wczoraj byłam w szkole. Po jakiego mamy chodzić teraz do szkoły jak nic nie robimy No i po tym kinie dzwoni tata jednej z koleżanek z wyrzutami do niej, że czemu nie ma jej w szkole, że nauczycielka do niego dzwoniła z pretensjami!:/ My już takiego stracha, bo jak do niej dzwoniła to do nhaszych też zadzwoni. Wchodzimy po schodach centrum handlowego,a tam patrze na kom moja wychowawczyni dzwoni I jak tu mieć dobre wspomnienia skoro kumpela wkopuje mnie podając numer do mnie? Jak tu mieć dobre zdanie o wychowawczyni, która w 3 klasie odpier..dala takie numery? zaznaczę, że w 1 i 2 klasie to nas sama wyganiała ze szkoły po wystawieniu ocen!!! Co za ... :/:/:/ modle się tylko, zeby już do mojej mamy nie dzwoniła!:/ dzisiaj muszę pogadać z tatą, żeby napisał mi usprawiedliwienie, bo jak mama się dowie to piekło:/
|
#3139 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bo ja mam wyższą xD o 0,6666 <lol2>
:Pale pijemy u mnie jest masakra z histą dla mnie to był straszny skok bo w 1 i 2 kl miałam nauczycielkę co mało wymagała itd i miałam 5 a teraz w 3 kl mieliśmy inna to ta strasznie wymagała masakra na kazdej lekcji wstawiała plusy albo minusy bo trzeba opowiadać z pierzącego tematu potem sie wszyscy żra itd... no ale ładnie sie postarałam i mam 6 haa :P EJ powiedzcie mi jak mam sie wymalować do czarnej sukienki :P? o takiej :Phttp://i208.photobucket.com/albums/bb145/behemot_co_ltd/DS-%20dress/0401-0450/DS-0411.jpg (bardziej chiałam bialą albo zilona no ale .. w białej bym sie czuła nie konfortowo :P a w ogole na ten nasz bal do poloneza musimy miec albo białe albo czarne kiecki ;/) heh wiem ze mało balowa ale to ten bal u nas taka lipa a po co mam kase wydawac na kieckę jakąś oh i ach :P ;p a ta jest okej bo bede mogla ja nawet potem nosić tak normalnie :P
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jakis nowy temat, to przez 5-10 min tłumaczyła i później ćwiczenia i pytała tych co chodzą na dodatkowe itd. Ja to zawsze musiałam na necie patrzeć o co chodzi w tym i w tym bo ona to nie umiała wytłumaczyć. Był też taki czas że mieliśmy w tygodniu 2 sprawdziany, bo stwierdziła że inaczej się nie wyrobimy. I tak przez miesiąc. Co z tego że zapowiadała 2 tyg wcześniej jak dzień przed sprawdzianem dawała nowe rzeczy, oczywiście obowiązujące na sprawdzianie Ale było minęło ![]() Cytat:
Dop. w pt pójdę może będą wyniki z testów Jakby mi wychowawczyni obniżała zachowanie za każdym razem jak mi o tym mówiła to bym miała naganne już dawno
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Jutte fajna jest
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
.Nie mam już szansy na pasek. Wystawiła mi dzisiaj 4 z muzyki i polskiego i kończy się rumakowanie . Mam teraz średnią 4.64, gdybym dostała z tych przedmiotów po 5, to bym miała 4.75 lub 4.78 nie pamiętam już .Pochlastam się zaraz ![]() .
|
#3143 |
|
Konto usunięte
|
jestem
hejka wszystkim
|
|
|
|
#3144 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
faaaajnie jakaś nienormalna ta Wasza wychowawczyni....tym bardziej, że to trzecia klasa i że wcześniej sama Was wyganiała i zrozum tu człowieku ciało pedagogiczne.Cytat:
![]() bardzo ładna ta sukieneczka, ja bym do niej namalowała sobie kreski u góry czarnym eyelinerem no i reszta tak normalnie, tusz, róż i puder rozświetlający + jakiś delikatny błyszczyk rózowy albo brzoskiwiniowy ![]() Cytat:
![]() biedna Ty, nawet nie wiem co mam Ci napisać, nie da sie już tych ocen poprawić?
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, ja też nie będę miała paska [świetny argument ].To tylko kilka punktów
|
|
#3146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
#3147 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko ja sie zastanawiam jaki cień użyć , bo siwych nie mam i tak w ogole mi w nich głupio jest ;p wiec nawet nie ma sensu kupować:P
a kojarzycie film "8 kobiet " ? bo tam fajnie tak niektóre te babki miały namalowaną kreskę tak do góry i tak bym sobie chciała zrobić:P tylko myślę co z włosami zrobić:P może w koka, jakoś upiąć tyle ze będę wtedy wyglądać jak pokojówka a ja wam tu truję nie :P?
|
#3148 |
|
Zadomowienie
|
Hello!
U mnie non stop wyciaganie, ale jeszcze tylko jutro I wtedy Wam doniosę o średniej :P
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra koniec mojego przynudzania o ocenach, spróbuję jutro podlizać się nauczycielce, jak mi nie naciągnie oceny to trudno
.Czy on nie jest przecudny? I w ogóle przepiekny, przeprzystojny [jakie słowo ![]() ![]() Ten buziak to dla mnie .
|
#3150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no jeeeeeeest ej laski głosować! --------------> http://infobot.pl/r/w2a
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

-> wymarzona szkoła 

Ja to się cieszę z 4,4 strasznie, bo na tyle co ja się uczyłam to naprawdę wysoka średnia 

takim słoncem to sie chyba nie da opalić za bardzo 

lets get dys parti startyd!
Włosomaniaczka
jakaś nienormalna ta Wasza wychowawczyni....tym bardziej, że to trzecia klasa i że wcześniej sama Was wyganiała 
--------------> http://infobot.pl/r/w2a