Panny Młode 2009 cz. III - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-10, 13:24   #1681
mala2241
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ahaaa no wiem
ale jeszcze pojdziemy ona mi kazala przyjsc miesiac przed slubem
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 13:33   #1682
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczyny z Lubina:
http://www.dsc.kprm.gov.pl/ogloszeni...kaz&id_o=87499 ogłoszenie pracy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 13:33   #1683
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ale jeszcze pojdziemy ona mi kazala przyjsc miesiac przed slubem
miesiac przed slubem?? to za pozno...bo jak ci sie nie spodoba to co...pozniej juz nie kupisz sukni w miesiac

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio to juz kilka z was mam
no masz masz
Stary 2008-06-10, 14:17   #1684
lady karen
Zadomowienie

Dzień dobry melduje się kolejna panna młoda roku 2009
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 14:31   #1685
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje wszystkim Wam za wsparcie i trzymanie kciuków. Obroniłam się na 5 ktoś kto mówił, że nie ma się czym stresować ma racje obrona była bardzo przyjemną rozmową naprawdę. ale co najlepsze zanim zaczęły się obrony, ta recenzentka co nas wczoraj postraszyła stwierdziła, że całą noc przez to spać nie mogła, bo się przejmowała, ze za bardzo nas wystraszyła, powiedziała, że mamy się nie przejmowac bo prace bardzo dobrze napisaliśmy, że są interesujące i ocenione na 5. A rozmowy na obronie będą na pewno ciekawe i dobrze wypadną No i w sumie tak było A na końcu komisja tak bardzo miło nas pożegnała, że prawie się popłakałam Jestem mega zadowolona i dziś będę chyba cały dzień opijać

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aaaa i zapoimnialam sie pochwalic wlasnie skonczylam 2 dzien nauk przedslubnych a tym samym cale nauki.. teraz bylo spotkanie z babka z pordani (70 lat) ktora nawijala o mierzeniu temperatury i rodzajach sluzu.. tragiczna byla taka typowa dewota non stop nawijala ze kazda metoda antykoncepcji to zabojstwo itd.. a co najsmiesnziejsze wyskoczyla z tekstem ze nam pokaze jak wyglada sluz w dni plodne i zaczela czukac w reklamowce wszyscy buchneli smiechem ze sloik ze sluzem wyciagneie ale na szczeslie pokazala tylko fotki.. aa i jescze jeden tekst - fokta dziecka w loznie matki a ona jak sie przyjrzycie to zobaczycie jak sie dziecko bedzie czesac jak sie urodzi... wszyscy sie zaczeli smiac.. poroniona baba.. nawiedzona ale juz koniec... w przyszlym roku dzien skupienia i looz
gratuluje kolejna rzecz z głowy

Cytat:
Baja -tak naezy mi sie dostac w tyleczek za ta sukienke ale wiesz wole ja pokazac na sobie napewno bedzie sliczniej wygladac niz na wieszaku
wiec w przyszlym tyg napewno je zamieszcze i zobaczycie odrazu mojego tz
no dobrze poczekam i jak bukiecik wybrany?
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
JEstesmy jakie jestesmy. A najwazniejsze jest to, ze jestesmy fajne.
zgadzam się

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Witajcie. Po raz pierwszy odzywam się w tym wątku. Ślubujemy 17 stycznia 2009 roku. Jestem dość dużą panną młodą, za to zgrabną i w pięknej sukni. I już nie mogę się doczekać tego dnia. Pozdrawiam
Witaj szkoda, że nie masz zdjęć sukienki, ale na pewno jest na czym oko zawiesić

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dojdzie do tego, że skonczę studia i pojde zamiatać ulice....
oj aż tak źle chyba nie będzie mnie też teraz czeka szukanie pracy, ale chcę jeszcze kilka dni odpocząć po tej obronie,a potem biorę się za intensywne poszukiwania.

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim. Dołączam sie do Was jesli moge My bierzemy ślub 20 czerwca 2009 roku o 18 na zamku w Ksiazu i juz sie nie mozemy doczekac oj ukochany pare dni temu mowi do mnie, ze naszego kolegii dziewczyna robi zaproszenia przepiekne i zebysmy juz zamowili ale sie cieszymy pozdrawiam wszytstkie przyszle Panny młode
witaj

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakieś pomysły na dekoracje sali weselnej??
zdam się raczej na pomysły dekoratorki, bo obawiam się, że nie zdążę już sama udekorować sali weselnej

Cytat:
ehhh mam nadzieje ze do mnie zadzwonia w piatek ze dostane ta prace
będę trzymać kciuki żeby tak się stało

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
myślałam o takich wiejskich akcentach jak słonczniki uwielbiam słoneczniki
i myslałam o podobnych bukietach, auto chcemy koloru srebrnego z takim właśnie ubraniem
uwielbiam słoneczniki są świetnym materiałem do dekoracji, no i jeśli pasują do sali to super wszystko będzie wyglądać. Sama chcesz stroić salę?

Cytat:

a i mam prosbe macie moze jakies piosenki na pierwszy taniec bo ja mam pustke i nie wiem co wybrac
dobrze, że po kłótni już sie pogodziliście Co do piosenek to jest tu wątek "co na pierwszy taniec" czy coś w tym stylu, to istna skarbnica przeróżnych pomysłów, zajrzyj a na pewno coś fajnego znajdziesz

Cytat:
apropo dziewczynki dajcie sie zaprosic na nk
zaraz wyślę namiary na PW

lady karen witamy opowiedz coś więcej o sobie, Tz i o przygotowaniach do ślubu

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-06-10 o 14:32 Powód: dopisek
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 14:45   #1686
kliwia
Zakorzenienie

Witam nowe PM.!

Baśka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Stary 2008-06-10, 14:45   #1687
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość
witaj z nami

ktorego masz dokladnie??
i co masz zalatwione?
Stary 2008-06-10, 14:50   #1688
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 15:04   #1689
lady karen
Zadomowienie

Tak więc mam 19 lat, jestem zaręczona z moim TŻ od 13 marca 2007, a od pół roku z nim mieszkam TŻ ma na imię Grzesiek i lat 22 i jest moim skromnym zdaniem prawie ideałem (gdyż jak wiemy ideały nie istnieją ).
Wybraliśmy już salę, ale musimy tam pojechać upewnić się, że wszystko jest tak obiecujące jak się do tej pory wydaje. Wahamy się jeszcze czy chcemy wziąć ślub 15 czy 22 sierpnia i, jak dotąd, nie mamy nic załatwionego na 100%, bo dopiero kiedy będziemy mieli pewność co do sali (czyli pewnie w ciągu dwóch tygodni), zaczniemy załatwiać resztę. Póki co ja mam dość dokładną wizję ślubu, a mój TŻ jest nieco przytłoczony ogromem szczegółów Jako, że ślub będzie cywilny, nie możemy na razie zaklepać terminu w urzędzie bo można to zrobić dopiero pół roku przed ceremonią, także termin będzie zależał głównie od sali weselnej.
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 15:35   #1690
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
aaaa i zapoimnialam sie pochwalic wlasnie skonczylam 2 dzien nauk przedslubnych a tym samym cale nauki.. teraz bylo spotkanie z babka z pordani (70 lat) ktora nawijala o mierzeniu temperatury i rodzajach sluzu.. tragiczna byla taka typowa dewota non stop nawijala ze kazda metoda antykoncepcji to zabojstwo itd.. a co najsmiesnziejsze wyskoczyla z tekstem ze nam pokaze jak wyglada sluz w dni plodne i zaczela czukac w reklamowce wszyscy buchneli smiechem ze sloik ze sluzem wyciagneie ale na szczeslie pokazala tylko fotki.. aa i jescze jeden tekst - fokta dziecka w loznie matki a ona jak sie przyjrzycie to zobaczycie jak sie dziecko bedzie czesac jak sie urodzi... wszyscy sie zaczeli smiac.. poroniona baba.. nawiedzona ale juz koniec... w przyszlym roku dzien skupienia i looz
U nas na Śląsku chyba są ekspresowe te nauki Nie powiem, przeboje przedmałżeńskie juz zaliczyliście bardziej intrygująca ta Wasza pani z poradni od naszej

Cytat:
(...)
A poza tym ciagle masz do mnie jakies 'ale', ciagle mi cos wytykasz, ciagle masz do mnie jakies przytyki, doszukujesz sie rzeczy, ktore nie maja miejsca i doczepiasz do mnie jakies latki. Ciagle analizujesz moja osobe, jakby to byla atrakcja dla Ciebie. Ale sama zapominasz, ze ile jest ludzi tyle pogladow na swiat, a Ty chyba tez nie mozesz tego pojac. Prosba do Ciebie - zejdz ze mnie! Tyle ode mnie.

EOT! i w tej kwestii i w kwestii statystyk, ktore dokladnie objasnilam...
Chyba przesadzasz z tym czepianiem się Ciebie. Ja niczego takiego tutaj nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Witajcie. Po raz pierwszy odzywam się w tym wątku. Ślubujemy 17 stycznia 2009 roku. Jestem dość dużą panną młodą, za to zgrabną i w pięknej sukni. I już nie mogę się doczekać tego dnia. Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim Dołączam sie do Was jesli moge My bierzemy ślub 20 czerwca 2009 roku o 18 na zamku w Ksiazu i juz sie nie mozemy doczekac oj ukochany pare dni temu mowi do mnie, ze naszego kolegii dziewczyna robi zaproszenia przepiekne i zebysmy juz zamowili ale sie cieszymy pozdrawiam wszytstkie przyszle Panny młode
Witam dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
pisząc o swoich problemach w internecie trzeba sie liczyć z tym, że ludzie wyrobią sobie swoje zdanie na podstawie Twoich słów. A materiały do, jak sama to nazwałaś, "wytykania" i "analizowania" sama dostarczasz, nie można oczekiwać że wszyscy będą mieć zdanie takie jak Ty. Ja nie mam zamiaru Ciebie oceniać ani nic w tym stylu, ale właśnie z tego powodu jstem zwolenniczką załawiania problemów między sobą, rozmawiając itp a nie pisząc o tym w internecie, gdzie każdy może o tym czytać.
Normalnie...wyjęłaś mi to z ust!

Cytat:
(...)
a i mam prosbe macie moze jakies piosenki na pierwszy taniec bo ja mam pustke i nie wiem co wybrac
Witaj po kilku dniach
ja juz swoją się chwaliłam, ale proszę jeszcze raz: http://blondi489.wrzuta.pl/audio/6qB...asek_piaseczny

Cytat:
nio nie mam was kochane a milobylo by miec buziolki
Magda Kurpanik Rybnik

Cytat:
Witaj Zaręczyliście się 10 dni przed nami

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dziękuje wszystkim Wam za wsparcie i trzymanie kciuków. Obroniłam się na 5 ktoś kto mówił, że nie ma się czym stresować ma racje obrona była bardzo przyjemną rozmową naprawdę. ale co najlepsze zanim zaczęły się obrony, ta recenzentka co nas wczoraj postraszyła stwierdziła, że całą noc przez to spać nie mogła, bo się przejmowała, ze za bardzo nas wystraszyła, powiedziała, że mamy się nie przejmowac bo prace bardzo dobrze napisaliśmy, że są interesujące i ocenione na 5. A rozmowy na obronie będą na pewno ciekawe i dobrze wypadną No i w sumie tak było A na końcu komisja tak bardzo miło nas pożegnała, że prawie się popłakałam Jestem mega zadowolona i dziś będę chyba cały dzień opijać(...)
:jupi Gratuluję serdecznie! Kolejna Panna Młoda 2009 z wyższym wykształceniem Odpoczywaj i świętuj- należy Ci się!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:36   #1691
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Baśka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
dziękuje

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
oj to życzymy by w pracy troszkę zwolnili, jak to się mówi byle do weekendu

Cytat:
Tak więc mam 19 lat, jestem zaręczona z moim TŻ od 13 marca 2007, a od pół roku z nim mieszkam TŻ ma na imię Grzesiek i lat 22 i jest moim skromnym zdaniem prawie ideałem (gdyż jak wiemy ideały nie istnieją ).
Wybraliśmy już salę, ale musimy tam pojechać upewnić się, że wszystko jest tak obiecujące jak się do tej pory wydaje. Wahamy się jeszcze czy chcemy wziąć ślub 15 czy 22 sierpnia i, jak dotąd, nie mamy nic załatwionego na 100%, bo dopiero kiedy będziemy mieli pewność co do sali (czyli pewnie w ciągu dwóch tygodni), zaczniemy załatwiać resztę. Póki co ja mam dość dokładną wizję ślubu, a mój TŻ jest nieco przytłoczony ogromem szczegółów Jako, że ślub będzie cywilny, nie możemy na razie zaklepać terminu w urzędzie bo można to zrobić dopiero pół roku przed ceremonią, także termin będzie zależał głównie od sali weselnej.
no to powodzenia w załatwianiu sali 15 sierpnia to święto, więc upewnijcie się czy USC nie będzie problemu akurat z tą data. Ja akurat będę się bawić na weselu u mojej kuzynki 15 sierpnia, coś mnie słuchy doszły, że kuzynka Tż chce ślub wziąć 22 sierpnia, więc zapewne będziemy się bawić w tym samym czasie, tyle, że ty jako panna młoda, a ja jako gość

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
:jupi Gratuluję serdecznie! Kolejna Panna Młoda 2009 z wyższym wykształceniem Odpoczywaj i świętuj- należy Ci się!
dziękuję Ci bardzo no tak, co prawda to licencjat tylko ale wyższe wykształcenie już jest
Stary 2008-06-10, 16:37   #1692
kaska87
Zakorzenienie

Baja gratulacje

lady karen cześć tak swoja drogą to szybko się zdecydowaliście w tak młodym wieku jestes w wieku mojego brata a on mi się wydaje nadal dzieckiem mimo to, że jest poważniejszy ode mnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 16:39   #1693
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Baja gratulacje
Dziękuje Kasiu
Stary 2008-06-10, 16:47   #1694
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Kasiu
to co teraz wolne i możesz na spokojnie szykować sie do slubu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 17:30   #1695
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mala, ktoś tu już kiedyś podawał propozycje na 1szy taniec

• Jesteś blisko mnie - N. Kukulska, Piasek,
  • Każdemu wolno kochać - J. Połomski,
  • Kochać - P. Szczepanik,
  • Kochać i pragnąć - Magma,
  • Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko,
  • Kołysanka - Sumptuastic,
  • Magiczne słowa - Ziyo,
  • Mały Książę - K. Sobczyk,
  • Nasz najpiękniejszy dzień - Eleni,
  • Niebieska piosenka - G. Tomczak,
  • Nie Znajdą Nas - M. Bajor,
  • Niebo pełne gwiazd - De Mono,
  • Niebo z moich stron - Czerwone Gitary,
  • Niech mówi serce - R. Gawliński,
  • Oczarowanie - Z. Wodecki,
  • Ona i on - A. Gadowski,
  • Prócz ciebie nic - Kayah, K. Kiljański,
  • Przetańczyć z Tobą chcę - A. Jantar,
  • Rozmowa z aniołem - Magda Femme,
  • Słowo jedyne Ty - S. Krajewski,
  • Ślubne prezenty - I. Jarocka,
  • The power of love - J. Rush,
  • Tylko Ty, tylko Ja - K. Krawczyk,
  • Tylko w Twoich dłoniach - Eleni,
  • Weselne dzwony - D. Holecki,
  • Weselne preludium - K. Krawczyk,
  • W perły zmienić deszcz - Universe
  • Wielka miłość - S. Krajewski,
  • Z tobą chcę oglądać świat - Z. Wodecki,
  • Zabiore Cię - Kancelaria,
  • Zakochani - N. Kukulska,
  • Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk.
Zagraniczne
  • Dance me to the end of love - L. Cohen,
  • First love - U. Hikaru,
  • How deep is your love - Bee Gees,
  • I will always love you - W. Houston,
  • Love is all around' - Wet Wet Wet,
  • Nothing's gonne change my love for you - G. Medeiros,
  • Right here waiting - R. Marx,

Cytat:
inne dekoracje
ladne te dekoracje, mi się podoba coś takiego, chodzi mi głównie o rozłożenie a niekoniecznie kolor, chociaż ostanio zastanawiam się nad bukietem z ciemno różowych róż (fuksja), bo ostatnio cały czas marzyłam o krwistej czerwieni, ale może być za smutno
http://www.allegro.pl/item376365172_...gancja_47.html

Cytat:
a to powoz moich marzen do slubu ale sie nie spelni...bo gdzie na droge na Zgorzelec....gdzie tiry mkna do Niemiec wyjade bryczka ;((

a najbardziej chcialabym jechac na koniach do slub...
Bryczka super sprawa

Cytat:
Witaj

Cytat:
Dziękuje wszystkim Wam za wsparcie i trzymanie kciuków. Obroniłam się na 5 ktoś kto mówił, że nie ma się czym stresować ma racje obrona była bardzo przyjemną rozmową naprawdę. ale co najlepsze zanim zaczęły się obrony, ta recenzentka co nas wczoraj postraszyła stwierdziła, że całą noc przez to spać nie mogła, bo się przejmowała, ze za bardzo nas wystraszyła, powiedziała, że mamy się nie przejmowac bo prace bardzo dobrze napisaliśmy, że są interesujące i ocenione na 5. A rozmowy na obronie będą na pewno ciekawe i dobrze wypadną No i w sumie tak było A na końcu komisja tak bardzo miło nas pożegnała, że prawie się popłakałam Jestem mega zadowolona i dziś będę chyba cały dzień opijać
To super wiedziałam, że obronisz się na 5Gratuluje

Cytat:
22 sierpnia to nasza data
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 18:30   #1696
jaga_2001
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe Panny Mlode.
Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
pisząc o swoich problemach w internecie trzeba sie liczyć z tym, że ludzie wyrobią sobie swoje zdanie na podstawie Twoich słów. A materiały do, jak sama to nazwałaś, "wytykania" i "analizowania" sama dostarczasz, nie można oczekiwać że wszyscy będą mieć zdanie takie jak Ty. Ja nie mam zamiaru Ciebie oceniać ani nic w tym stylu, ale właśnie z tego powodu jstem zwolenniczką załawiania problemów między sobą, rozmawiając itp a nie pisząc o tym w internecie, gdzie każdy może o tym czytać.
Owszem, ja tez o wielu wizazankach mam "wyrobione zdanie", ale to mnie wcale nie upowaznia do tego by pisac o tym publicznie na forum. Trzeba miec troche taktu, bo takim pisaniem mozna kogos urazic. Zwlaszcza, ze ja wiem, ze idealem nie jestem, ze mam zarowno dobre jak i zle cechy. Poza tym od wytykania moich przywar jest moja rodzina i TZ, nikt wiecej.
I wiem, ze kazdy z nas jest inny i nikomu swego zdania nie narzuce. Jednemu podobaja lilie, innemu roze. Ale najwazniejszy jest szacunek do drugiej osoby i uszanowanie jej zdania i odmiennych pogladow na swiat.
Cytat:
Bez sensu jest się licytować, kto miał gorzej.

Wiem co to znaczy nie mieć kasy na chleb - nie moje to dośwuiadczenia ale przyjaciółki, komornik na głowie, siedzenie po ciemku itp.
Jaga zdaję sobie sprawę, że życie nie rozpieszczało - przeszłam podobną histroię co Ty, przecież wiesz - takie doświadczenia sprawiają, że człowiek zupełnie inaczej podchodzi do życia. To prawda.

Jaga nie myślałaś by trochę odpocząć od Tż? Ciągle powtarzamy sobie rozmowa rozmowa rozmowa..... a czy on wie, jakie są Twoje oczekiwania? DOtyczy to też Waszego życia teraz, dokłądania się, spraw bieżących...przemyśl jeszcze tą sytuację, skoro Tż potrafi Cię niemiło zaskoczyć jeszcze teraz, po kilku latach bycia razem. Takie akcje ni epowinny mieć miejsca.

Nie wtrącam się, bo każda z nas jest kowalem własnego losu.
Życzę Wszystkim szczęścia i spokoju

albo za najniższą krajową charować 10h dziennie, co gorsze.
Nie chodzi mi tu o licytowanie sie, kto mial gorzej, tylko podkreslenie, ze czasem zakrety losu maja wplyw na nasza osobowosc. To zycie nas ksztaltuje, przez co jestesmy tacy jacy jestesmy. A zeby kogos poznac i moc go ocenic to na prawde trzeba go poznac od podszewki a nie na podstawie kilku postow. No i podstawa to szacunek do odmennego zdania niz moje.
kliwia, rozmawialam z nim. I tak jak jednego dnia mi przytakuje, zdadza sie na pewne zasady i ustepstwa, tak za jakis czas robi co innego. W niedziele znow z nim porozmawialam i dokladnie sobie wszystko wyjasnilismy.

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Chyba przesadzasz z tym czepianiem się Ciebie. Ja niczego takiego tutaj nie zauważyłam
Nie, nie przesadzam, bo tak to wyglada z mojego punktu widzenia. Juz ktory raz czytam w poscie martuchy kierowanym do mojej osoby slowa "wydaje mi sie, ze jestes...". "Czytajac Twoje posty wydaje mi sie, ze jestes...", "przeczytalam caly Twoj blog i wydaje mi sie, ze jestes...", wczoraj to samo. Kurcze, ile jeszcze tak mozna, zwlaszcza, ze w postach kierowanych do innych osob takiego sformuowania nie zauwazylam. Kim ona jest, ze tak wnikliwie ocenia moja osobe? A moze pisze prace dyplomowa na temat "Kim jest jaga_2001 - profil psychologiczny"? Mam szacunek do innych, do samej siebie tez i w zwiazku z tym wymagam tego od innych, a tym samym nie pozwole sie oceniac na podstawie kilku postow, ktore zamiescilam w tym watku, bo to zbyt malo. Trzeba mnie poznac "od podszewki", dowiedziec sie jakie losy zyciowe mialy wplyw na cale moje zycie i na tej podstawie mozna mnie ocenic, zwlaszcza, ze odnioslam wrazenie, iz martucha probujac mnie "rozgryzc" ustosunkowywala sie nie do calych postow a tylko do niewielkich ich fragmentow. Poza tym ten watek to "Panny Mlode 2009" a nie "profil psychologiczny wizazanek". Jak juz tak martucha chce kogos wnikliwie oceniac to niech zacznie od siebie samej, a mnie zostawi w spokoju.

Mimo tej calej sytuacji i tak was wszystkie, bez wyjatku, bardzo lubie. A martuche najbardziej i zycze jej zdrowka. bukieci ze stokrotkami dla niej, bo pamietam, ze je lubi.
Załącznik 1532285

baja, gratujue obrony. zdolniacha z Ciebie

Ja tez zastanawiam sie nad dekoracja sali. na bank bedzie w bieli i zlocie a akcenty beda w fukcji. zastanawiam sie nad podobna dekoracja stolow jaka zamieszczala kieds, bodajze anuulaa, z jej sali. Podobal mi sie ten pospinany zszywkami tiul. Byc moze ze zrobie podobnie, ale na biale obrucy poloze zloty tiul a w wazonikach beda pojedyncze margerytki w koloze fuksji. do tego niewielkie swieczniki z teelightami. Ew jezcze posypie platkami roz, ale nad tym sie zastanawiam, bo byc moze bedzie juz tego za duzo...

Wczoraj zrobilam 1 zaproszenie, tak na probe. TZ sie bardzo podoba. Ja bede musiala jeszcze pare poprawek wprowadzic.
Załącznik 1532287 Załącznik 1532288

EDIT:
Jesli tyczy sie dekoracji auta to mi podoba sie taka. I jesli pojedziemy wlasnym autem to taka dekoracje zrobie sama. Tzn. podobna, bo w ruch pojda storczyki.

http://www.allegro.pl/item376365176__dekoracja_ samochodu_nowa_ekstrawaga ncja_48.html
http://www.allegro.pl/item377737885__dekoracja_ samochodu_nowa_ekstrawaga ncja_39.html
http://www.allegro.pl/item374319987_rozki_na_au to_do_slubu.html
http://www.allegro.pl/item376805972_niepowtarza lna_dekoracja_samochodu_s amochod_slub.html
http://www.allegro.pl/item377140729_artisflora_ 13_dekoracja_samochodu_na _samochod_slub.html

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:00   #1697
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja gratuluje i jak ja ci zazdroszcze. tez bym tak chciala. a jak narzie to siedze juz 10 godzin w ksiązkach i robie jakies notataki i boje sie, ze sie nie wyrobie, bo nie wiem nawet czego sie spodziewac
Cytat:
o to fajnie macie moi koledzy wyjechli do pracy do Holandii i juz nie wracaja bo im sie tam dobrze uklada
my napewno w maju wrócimy najpóźniej ale dobrze wiedziec, ze im sie tak udalo
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
gdyby nie to, że TZ ma auto i będzie miał domek jednorodzinny to tez byśmy nie mogli wziąśc slubu bo nie chcę mieszkac z rodzicami czy teściami
ja tez z rodzicami czy tesciami mieszkac nie chce
Cytat:
dziewczyny trzymam kciuki za obrony powodzenia!!!
nie dziekuję

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:09   #1698
baja_86
Zakorzenienie

anuulaa, jaga bardzo Wam dziękuje

Madzialenko ja też się bałam, bo nie wiedziałam o co mnie mogą zapytać, ale stres był niepotrzebny, naprawdę wszystkim życzę tak życzliwej atmosfery podczas obrony jaką ja miałam Komisja pytała o wiele rzeczy ale to była raczej ciekawa dyskusja i wymiana poglądów niż odpytywanie. Co więcej bywały momenty, że musiałam przerywać pani promotor i recenzentce bo mnie do głosu dopuścić nie chciały- tak zawzięcie dyskutowały między sobą. Teraz trzymam kciuki, aby tobie równie dobrze poszła obrona
Stary 2008-06-10, 19:11   #1699
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja ja tez tak chce

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:13   #1700
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez zastanawiam sie nad dekoracja sali. na bank bedzie w bieli i zlocie a akcenty beda w fukcji. zastanawiam sie nad podobna dekoracja stolow jaka zamieszczala kieds, bodajze anuulaa, z jej sali. Podobal mi sie ten pospinany zszywkami tiul. Byc moze ze zrobie podobnie, ale na biale obrucy poloze zloty tiul a w wazonikach beda pojedyncze margerytki w koloze fuksji. do tego niewielkie swieczniki z teelightami. Ew jezcze posypie platkami roz, ale nad tym sie zastanawiam, bo byc moze bedzie juz tego za duzo...
Ja to już sama nie wiem co chcę Dekorację sali chciałabym w kolorze ecri i złota, nie wiem jaki bukiet, bo albo fuksja albo czerwony, jeśli fuksja to może też dekoracja auta w tym samym kolorze. Jakoś specjalnie nie przywiązuję wagi do tego, żeby utrzymac w jednej kolorystyce dekorację sali, auta, bukietu i całej reszty, bo tak naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi. Wiadomo na sali musi ta kolorystyka być dobrana, ale niekoniecznie do auta.

Jaga, ja podobnie chcę na białym obrusie dać wzdłuż organzę, ale ecri i wysokie wazony z kwiatami, ale jeszcze nie wiem jakimi:P

No i jak myślicie, który bukiet ładniejszy? chodzi głównie o kolor??
Stary 2008-06-10, 19:15   #1701
kliwia
Zakorzenienie

oba !
Stary 2008-06-10, 19:18   #1702
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
oba !
No właśnie to jest to, oba mają swój urok. Ale chyba wybiorę czerwień, bo róż taki trochę za bardzo cukierkowy mi się wydaje. No i też mam nadzieję, że florystka zrobi bukiet identycznie wg mojego widzi mi sie:P
Stary 2008-06-10, 19:25   #1703
sas
Wtajemniczenie

BAJA -GRATULUJE!!!SUPER
wITAM WSZYSTKIE NOWE PANNY MLOde!!
wiecej napisze pozniej bo robie obiadek tzowi a dopiero z pacy weszlam ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 19:28   #1704
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje raz jeszcze za gratulacje

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja to już sama nie wiem co chcę Dekorację sali chciałabym w kolorze ecri i złota, nie wiem jaki bukiet, bo albo fuksja albo czerwony, jeśli fuksja to może też dekoracja auta w tym samym kolorze. Jakoś specjalnie nie przywiązuję wagi do tego, żeby utrzymac w jednej kolorystyce dekorację sali, auta, bukietu i całej reszty, bo tak naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi. Wiadomo na sali musi ta kolorystyka być dobrana, ale niekoniecznie do auta.

Jaga, ja podobnie chcę na białym obrusie dać wzdłuż organzę, ale ecri i wysokie wazony z kwiatami, ale jeszcze nie wiem jakimi:P

bukiet nr 2 ma najładniejszy kolor
Ja salę chcę mieć przystrojoną w kolorach czerwonym, ecru i białym. Bukiet ślubny chciałabym natomiast w jasnych, pastelowych kolorach, nawet w bieli z ładnie odbijającą zielenią liści, albo właśnie w różu, co będzie zobaczymy. Też nie przejmuję się tym, żeby wszystko było w jednej kolorystyce, jak dla mnie to bukiet powinno dopasowywać się do urody panny młodej a nie do sali czy dekoracji na auto. Wkleję kilka zdjęć bukietów, które mi się podobają, mam ich tyle w swoich zbiorach, że nie wiem, które wkleić
Stary 2008-06-10, 19:35   #1705
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

Ja rok temu zdecydowana bylam na czerwien. Dzis mi sie odwidzilo i chce fuksje. Blady roz mi sie nie podoba. Wole intensywniejsze kolory, a ze czerwienia sie "przejadlam" to padko na fuksje.

No wlasnie, orgazna. Zapamietaj Agata... to organza... Ja jestem zdecydowana na zloto, bo na bialych( a moze beda ecru) obrusach organza ecru moze nie byc zbyt widoczna.

Ja tez stawiam na wysokie wazony, ale bardzo waskie, tak zeby jeden kwiatek sie zmiescil. No i chce by to byla stokrotka, albo kwiat podobny do niego, ale wiekszy (nie znam sie na kwiatach i nie wiem jak sie nazywaja.)

A bukieciki wszystki ladne. Mnie podobaja sie w fuksji z koralikami, ale pewnie rowniez podobalby mi sie, gdyby nie byl w fuksji a w czerwieni.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-10, 20:29   #1706
anuulaa
Wtajemniczenie

A ja się nudziłam i stworzyłam taki swój wymarzony mix ślubny
Stary 2008-06-10, 20:36   #1707
jaga_2001
Zakorzenienie

Super zestawienie anuulaa, ten bukiet jest sliczny. Podoba mi sie w nim to, ze jest tak duzo tych kwiatow. a taka suknie to jedna z wizazanek z tego roku, w maju miala na slubie. Fajnie sie prezentuje ta suknia.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-10, 20:46   #1708
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

zdecydowanie czerwony pierwszy bukiecik sliczny tez taki chce
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-10, 20:52   #1709
martucha84
Zakorzenienie

przede wszytkim baja gratuluje jestem z Ciebie dumna wiedzialam ze sobie poradzisz

po drugie witam wszytkie nowe panny mlode gratuluje decyzji o slubie

po trzecie jaga zle mnie zrozumialas.. mowienie - wydaje mi sie - moim zdaniem to tylko moje pdczucia jestem bardzo wylewna i mowie o tym oczym mysle... i bardzo Cie lubie bo wiesz czego chcesz czasem poprostu inaczej bym sie zachowala i moze dlatego moje wypowiedzi sa troche ostre... a takpozatym to dziekuje za stokrotki tak masz racje uwielbima je buzial
(nieumiem znalesc kwiatkow w kolorze fuksji chyba jestem facetem bo az tak zaawansowanych kolorow nierozrozniam jak cos znajde to Ci podaruje

pozatym sliczne bukiety powlejalyscie.. ale w moim serduchu nadal kroluje ten co wkleila jaga

dzis mialam 2 egzamy i 3 zaliczenia z wszystkiego 5
Stary 2008-06-10, 20:57   #1710
baja_86
Zakorzenienie

martucha dziękuję ci bardzo tobie gratuluje piąteczek

anuulaa świetny zestaw ślubny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości