|
|
#1681 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
ale jeszcze pojdziemy ona mi kazala przyjsc miesiac przed slubem
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Lubina:
http://www.dsc.kprm.gov.pl/ogloszeni...kaz&id_o=87499 ogłoszenie pracy
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
miesiac przed slubem?? to za pozno...bo jak ci sie nie spodoba to co...pozniej juz nie kupisz sukni w miesiac
no masz masz
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
melduje się kolejna panna młoda roku 2009
|
|
|
|
#1685 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim Wam za wsparcie i trzymanie kciuków. Obroniłam się na 5
ktoś kto mówił, że nie ma się czym stresować ma racje obrona była bardzo przyjemną rozmową naprawdę. ale co najlepsze zanim zaczęły się obrony, ta recenzentka co nas wczoraj postraszyła stwierdziła, że całą noc przez to spać nie mogła, bo się przejmowała, ze za bardzo nas wystraszyła, powiedziała, że mamy się nie przejmowac bo prace bardzo dobrze napisaliśmy, że są interesujące i ocenione na 5. A rozmowy na obronie będą na pewno ciekawe i dobrze wypadną No i w sumie tak było A na końcu komisja tak bardzo miło nas pożegnała, że prawie się popłakałam Jestem mega zadowolona i dziś będę chyba cały dzień opijaćCytat:
kolejna rzecz z głowyCytat:
i jak bukiecik wybrany?Cytat:
Cytat:
szkoda, że nie masz zdjęć sukienki, ale na pewno jest na czym oko zawiesićoj aż tak źle chyba nie będzie mnie też teraz czeka szukanie pracy, ale chcę jeszcze kilka dni odpocząć po tej obronie,a potem biorę się za intensywne poszukiwania. Cytat:
![]() zdam się raczej na pomysły dekoratorki, bo obawiam się, że nie zdążę już sama udekorować sali weselnej będę trzymać kciuki żeby tak się stało ![]() Cytat:
są świetnym materiałem do dekoracji, no i jeśli pasują do sali to super wszystko będzie wyglądać. Sama chcesz stroić salę?Cytat:
Co do piosenek to jest tu wątek "co na pierwszy taniec" czy coś w tym stylu, to istna skarbnica przeróżnych pomysłów, zajrzyj a na pewno coś fajnego znajdziesz![]() zaraz wyślę namiary na PW lady karen witamy opowiedz coś więcej o sobie, Tz i o przygotowaniach do ślubu
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-06-10 o 14:32 Powód: dopisek |
|||||||
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM.!
Baśka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
witaj z nami
![]() ktorego masz dokladnie?? i co masz zalatwione?
|
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Tak więc mam 19 lat, jestem zaręczona z moim TŻ od 13 marca 2007, a od pół roku z nim mieszkam
TŻ ma na imię Grzesiek i lat 22 i jest moim skromnym zdaniem prawie ideałem (gdyż jak wiemy ideały nie istnieją ). Wybraliśmy już salę, ale musimy tam pojechać upewnić się, że wszystko jest tak obiecujące jak się do tej pory wydaje. Wahamy się jeszcze czy chcemy wziąć ślub 15 czy 22 sierpnia i, jak dotąd, nie mamy nic załatwionego na 100%, bo dopiero kiedy będziemy mieli pewność co do sali (czyli pewnie w ciągu dwóch tygodni), zaczniemy załatwiać resztę. Póki co ja mam dość dokładną wizję ślubu, a mój TŻ jest nieco przytłoczony ogromem szczegółów Jako, że ślub będzie cywilny, nie możemy na razie zaklepać terminu w urzędzie bo można to zrobić dopiero pół roku przed ceremonią, także termin będzie zależał głównie od sali weselnej.
|
|
|
|
#1690 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, przeboje przedmałżeńskie juz zaliczyliście bardziej intrygująca ta Wasza pani z poradni od naszej Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja juz swoją się chwaliłam, ale proszę jeszcze raz: http://blondi489.wrzuta.pl/audio/6qB...asek_piaseczny Magda Kurpanik Rybnik ![]() Witaj Zaręczyliście się 10 dni przed nami ![]() Cytat:
Odpoczywaj i świętuj- należy Ci się! |
|||||||
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
oj to życzymy by w pracy troszkę zwolnili, jak to się mówi byle do weekendu Cytat:
15 sierpnia to święto, więc upewnijcie się czy USC nie będzie problemu akurat z tą data. Ja akurat będę się bawić na weselu u mojej kuzynki 15 sierpnia, coś mnie słuchy doszły, że kuzynka Tż chce ślub wziąć 22 sierpnia, więc zapewne będziemy się bawić w tym samym czasie, tyle, że ty jako panna młoda, a ja jako gość![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Baja
lady karen cześć tak swoja drogą to szybko się zdecydowaliście w tak młodym wieku
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
to co teraz wolne i możesz na spokojnie szykować sie do slubu
|
#1695 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
ladne te dekoracje, mi się podoba coś takiego, chodzi mi głównie o rozłożenie a niekoniecznie kolor, chociaż ostanio zastanawiam się nad bukietem z ciemno różowych róż (fuksja), bo ostatnio cały czas marzyłam o krwistej czerwieni, ale może być za smutno http://www.allegro.pl/item376365172_...gancja_47.html Cytat:
Witaj Cytat:
GratulujeCytat:
|
||||
|
|
|
#1696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe Panny Mlode.
![]() Cytat:
I wiem, ze kazdy z nas jest inny i nikomu swego zdania nie narzuce. Jednemu podobaja lilie, innemu roze. Ale najwazniejszy jest szacunek do drugiej osoby i uszanowanie jej zdania i odmiennych pogladow na swiat. Cytat:
kliwia, rozmawialam z nim. I tak jak jednego dnia mi przytakuje, zdadza sie na pewne zasady i ustepstwa, tak za jakis czas robi co innego. W niedziele znow z nim porozmawialam i dokladnie sobie wszystko wyjasnilismy. Cytat:
Mimo tej calej sytuacji i tak was wszystkie, bez wyjatku, bardzo lubie. A martuche najbardziej i zycze jej zdrowka.![]() Załącznik 1532285 baja, gratujue obrony. zdolniacha z Ciebie ![]() Ja tez zastanawiam sie nad dekoracja sali. na bank bedzie w bieli i zlocie a akcenty beda w fukcji. zastanawiam sie nad podobna dekoracja stolow jaka zamieszczala kieds, bodajze anuulaa, z jej sali. Podobal mi sie ten pospinany zszywkami tiul. Byc moze ze zrobie podobnie, ale na biale obrucy poloze zloty tiul a w wazonikach beda pojedyncze margerytki w koloze fuksji. do tego niewielkie swieczniki z teelightami. Ew jezcze posypie platkami roz, ale nad tym sie zastanawiam, bo byc moze bedzie juz tego za duzo...![]() Wczoraj zrobilam 1 zaproszenie, tak na probe. TZ sie bardzo podoba. Ja bede musiala jeszcze pare poprawek wprowadzic. ![]() Załącznik 1532287 Załącznik 1532288 EDIT: Jesli tyczy sie dekoracji auta to mi podoba sie taka. I jesli pojedziemy wlasnym autem to taka dekoracje zrobie sama. Tzn. podobna, bo w ruch pojda storczyki. ![]() http://www.allegro.pl/item376365176__dekoracja_ samochodu_nowa_ekstrawaga ncja_48.html http://www.allegro.pl/item377737885__dekoracja_ samochodu_nowa_ekstrawaga ncja_39.html http://www.allegro.pl/item374319987_rozki_na_au to_do_slubu.html http://www.allegro.pl/item376805972_niepowtarza lna_dekoracja_samochodu_s amochod_slub.html http://www.allegro.pl/item377140729_artisflora_ 13_dekoracja_samochodu_na _samochod_slub.html
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baja gratuluje
i jak ja ci zazdroszcze. tez bym tak chciala. a jak narzie to siedze juz 10 godzin w ksiązkach i robie jakies notataki i boje sie, ze sie nie wyrobie, bo nie wiem nawet czego sie spodziewac![]() Cytat:
ale dobrze wiedziec, ze im sie tak udalo![]() Cytat:
![]() nie dziekuję
|
||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
anuulaa, jaga bardzo Wam dziękuje
Madzialenko ja też się bałam, bo nie wiedziałam o co mnie mogą zapytać, ale stres był niepotrzebny, naprawdę wszystkim życzę tak życzliwej atmosfery podczas obrony jaką ja miałam Komisja pytała o wiele rzeczy ale to była raczej ciekawa dyskusja i wymiana poglądów niż odpytywanie. Co więcej bywały momenty, że musiałam przerywać pani promotor i recenzentce bo mnie do głosu dopuścić nie chciały- tak zawzięcie dyskutowały między sobą. Teraz trzymam kciuki, aby tobie równie dobrze poszła obrona
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Baja ja tez tak chce
|
|
|
|
#1700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dekorację sali chciałabym w kolorze ecri i złota, nie wiem jaki bukiet, bo albo fuksja albo czerwony, jeśli fuksja to może też dekoracja auta w tym samym kolorze. Jakoś specjalnie nie przywiązuję wagi do tego, żeby utrzymac w jednej kolorystyce dekorację sali, auta, bukietu i całej reszty, bo tak naprawdę nikt nie zwraca na to uwagi. Wiadomo na sali musi ta kolorystyka być dobrana, ale niekoniecznie do auta.Jaga, ja podobnie chcę na białym obrusie dać wzdłuż organzę, ale ecri i wysokie wazony z kwiatami, ale jeszcze nie wiem jakimi:P No i jak myślicie, który bukiet ładniejszy? chodzi głównie o kolor?? |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
oba !
|
|
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Wtajemniczenie
|
wITAM WSZYSTKIE NOWE PANNY MLOde!! wiecej napisze pozniej bo robie obiadek tzowi a dopiero z pacy weszlam ehh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje raz jeszcze za gratulacje
![]() Cytat:
Ja salę chcę mieć przystrojoną w kolorach czerwonym, ecru i białym. Bukiet ślubny chciałabym natomiast w jasnych, pastelowych kolorach, nawet w bieli z ładnie odbijającą zielenią liści, albo właśnie w różu, co będzie zobaczymy. Też nie przejmuję się tym, żeby wszystko było w jednej kolorystyce, jak dla mnie to bukiet powinno dopasowywać się do urody panny młodej a nie do sali czy dekoracji na auto. Wkleję kilka zdjęć bukietów, które mi się podobają, mam ich tyle w swoich zbiorach, że nie wiem, które wkleić
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis mi sie odwidzilo i chce fuksje. Blady roz mi sie nie podoba. Wole intensywniejsze kolory, a ze czerwienia sie "przejadlam" to padko na fuksje. ![]() No wlasnie, orgazna. Zapamietaj Agata... to organza... Ja jestem zdecydowana na zloto, bo na bialych( a moze beda ecru) obrusach organza ecru moze nie byc zbyt widoczna. ![]() Ja tez stawiam na wysokie wazony, ale bardzo waskie, tak zeby jeden kwiatek sie zmiescil. No i chce by to byla stokrotka, albo kwiat podobny do niego, ale wiekszy (nie znam sie na kwiatach i nie wiem jak sie nazywaja. )A bukieciki wszystki ladne. Mnie podobaja sie w fuksji z koralikami, ale pewnie rowniez podobalby mi sie, gdyby nie byl w fuksji a w czerwieni.
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się nudziłam i stworzyłam taki swój wymarzony mix ślubny
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Super zestawienie anuulaa, ten bukiet jest sliczny. Podoba mi sie w nim to, ze jest tak duzo tych kwiatow.
a taka suknie to jedna z wizazanek z tego roku, w maju miala na slubie. Fajnie sie prezentuje ta suknia.
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy bukiecik sliczny tez taki chce |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
przede wszytkim baja gratuluje jestem z Ciebie dumna wiedzialam ze sobie poradzisz
![]() po drugie witam wszytkie nowe panny mlode gratuluje decyzji o slubiepo trzecie jaga zle mnie zrozumialas.. mowienie - wydaje mi sie - moim zdaniem to tylko moje pdczucia jestem bardzo wylewna i mowie o tym oczym mysle... i bardzo Cie lubie bo wiesz czego chcesz czasem poprostu inaczej bym sie zachowala i moze dlatego moje wypowiedzi sa troche ostre... a takpozatym to dziekuje za stokrotki tak masz racje uwielbima je ![]() buzial![]() (nieumiem znalesc kwiatkow w kolorze fuksji chyba jestem facetem bo az tak zaawansowanych kolorow nierozrozniam jak cos znajde to Ci podarujepozatym sliczne bukiety powlejalyscie.. ale w moim serduchu nadal kroluje ten co wkleila jaga ![]() dzis mialam 2 egzamy i 3 zaliczenia z wszystkiego 5 ![]() ![]()
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
martucha dziękuję ci bardzo
tobie gratuluje piąteczek![]() anuulaa świetny zestaw ślubny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

ale juz koniec... w przyszlym roku dzien skupienia i looz

)