|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
![]() naprawdę mi się spodobała ostatnio w ogóle podobają mi się torebeczki o takim fasonie, a również nie posiadam ![]() a festiwal to taki reggae ![]() Paula, dzięki za zaproszenie Może jak wysiądę z pociągu wcześniej niż trzeba, to będę u Ciebie szukać ratunku Ale. Gadam, a tu jeszcze nic nie jest wiadome czy w ogole ruszę się z domu
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy jaki portfel
Mam torebkę Atmospher podobnych gabarytów, tyle że na pasku i spokojnie mieszczę tam telefon,cienki portfel,klucze,chusteczki i jeszcze pomadkę ochronną wcisnę
|
|
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Ilonko - ja byłam w sektorze drugim
Jak się spaliłam nieziemkso! Dobrze, ze chociaz ci strazacy z woda jeździli ![]() effect - Lednica to takie spotkanie młodych Religijne w zasadzie, ale naprade fanatstyczne przezycie. Cos zupelnie innego niz, np. msza. Tańce, śpiewy. Wieczorem wszyscy na mszy zapalaja swiece - cudowny efekt Mozna pogadac z ksiezmi.. siedza na trawie z czapkami na glowach czasem i w okularach i z toba gawedza o problemach itdSenija - u mnie w szkole wtym roku fakultety byly nieobowiazakowe, dlatych ktorzy chcieli. A w przyszlym roku tez beda, ale nie wiem czy obowizakowe czy nie
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA jade na 100%
|
|
|
#1085 |
|
Zadomowienie
|
Napewno. Pierwszy raz byłam rok temu i uważam, że to fanatastyczne wydarzenie
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsza impreza wszechswiata na jakiej bylam i do tego religijna,
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajna. ![]() Cytat:
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne są te torebki Atmosphere
Marzy mi się taka czarna...
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
JA dzis nie bardzo mam lekcje.
Znaczy jedna czyli nie mam. Wiec wybieram sie do pracy na 2 godziny do ulotek-kokosow nie ma..ale chanbic praca nie mozna.. jesli sie nie ma dochodow z innych zrodel poza kieszonkowym. Trzeba pracowac i docenic te pieniadze.
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mnie wszystko wyprowadza równowagi.
![]() Pojechałam rano do laryngologa, a tam - niespodzianka. Dowiedziałam się, że za późno stanęłam w kolejce (trzeba stanąć już o szóstej, chociaż przyjęcia są od ósmej), ale mogę zostać przyjęta 19 czerwca. Tym bardziej, że mnie ten kaszel tak dusi... ![]() Potem dałam kumpeli moje zwolnienie lekarskie, żeby podała wychowawczyni, bo to już koniec roku i lepiej niech od razu usprawiedliwi. Oczywiście ta wspaniała kobieta znowu miała jakieś wąty (tak, o zwolnienie lekarskie! ) i się kol. pytała, czy ta mnie rano widziała, gdy dawałam jej zwolnienie. ![]() A na francuskim było zaliczanie situations (kilka scenek jak na maturze - z tym, że my mieliśmy wyryć na blachę ). Oczywiście mimo tego, że przez dwa lata nie miałam chociażby 4 z francuskiego, same piątki, robiłam pieprzone zadania dodatkowe, to pani stwierdziła, że muszę przyjść w czwartek i to zaliczyć. Bo jak ona mi ocenę wystawi?! No tak, najlepiej niech się uduszę, ale powiedzieć to muszę. Figę. Nigdzie nie idę, jak mi da 4 na koniec, to zobaczymy, kto zacznie wojnę.
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu to faktycznie zły dzień dzisiaj
Niech ta szkoła się kończy bo człowiek tylko się niepotrzebnie denerwuję ![]() A ja jestem zła na siebie. Bo mam na jutro trochę do wykucia,a robię wszystko, żeby tylko nie wziąć zeszytu do ręki Dobrze, że chociaż wczoraj przed snem trochę na angielski wykułam ... Wrr jaki ja jestem leń Ale nie ma bata, za 15 minut wyłączam kompa i się biorę za naukę. A najlepiej żeby korki wysiadły to wtedy nie będzie kusiło
|
|
|
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
Ja się teżzdenerwowałam ostatnio, bo brakuje mi do 4 na koniec z biologii 0,04 % ale nie naciągnie mi tego babka i musialam dzisiaj lecieć pisać kartkówkę
nie to, że się kopnęłam w jednym pytaniu-taką bzdurę wpisałam i się kapnęłam potem w domu mam nadzieję, że mi wystawi jednak tą 4 chociaż z drugiej strony czarno to coś widzę... Tak poza tym to nasza wychowawczyni usadziła jednego chłopaka, i jeszcze 2 chłopaków zm ojej klasy zawita na poprawce w sierpniu przy czym jeden, mój kumpel może się pożegnać bo wyszło mu wogóle jeszcze jedno zagrożenie z historii. I jak tego nie poprawi to się nie spotkamy w 3 klasie ![]() W piątek idę z klasą na lody a w środę prawdopodobnie wypad na basenik z klasą
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
A dla mnie już koniec z nauka
Oceny wystawione i jestem zadowolona Teraz mam zamiar leniuchowac i nic nie robic
|
#1094 |
|
Zadomowienie
|
ci nauczyciele są nienormalni.
ja dzisiaj dostałam jedynkę z angola bo napisałam bezłbędnie prace, i facet stwierdził,że ją zerżnełam skądś joł ^^
|
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
suspense - im naprawde trudno dogodzic
![]() A u mnie w szkole jest taaaki przystojny praktykant, ktory nosi wspaniale okulary i ta fryzura Ostnio główny obiekt westchnien mojej klasy tej damskiej czesci przynajmniej Szkoda, ze z nami nie ma praktyk
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
u nas nie ma żadnych przystojnych nauczycieli.
![]() a praktykantów to ostatnio w ogole nie mamy
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
A moja szkoła jest jakaś tragiczna, do piątku jeszcze nie mamy wszystkich ocen wystawionych!
Cały czas jeszcze coś pisze, zdajemy! A wy juz macie wakacje.... |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zadomowienie
|
u mnie też 3/4 ocen jeszcze nie wystawionych
![]() i też ciągle piszemy i piszemy... |
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Monia , dziekuje slicznie za prezentacje
![]() Czy tylko moj tż jest taki wkurzajacy? prawie mnie zabil jak mu chcialam wyrzucic paczke papierosow;/ idiooooootaaa;/
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
DontSaySorry, dość agresywny
![]() rozumiem,że chcesz go przekonać, żeby rzucił palenie? Neszikaa , ooooo maaatkooo, u mnie jest jeden taki nauczyciel, taaaaaki przystojny, taaaaaki mądry i taaaaaki młody może na jakieś korki do tego Twojego się zapiszesz? ![]() Beoneself - jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie (Ja całkowicie sobie z tego sprawy nie zdaję Planuję już wakacyjne wyjazdy, a ciagle czuję się jakby był co najmniej kwiecień )Paula, rzeczywiście, złośliwy dzień Ale już się kończy ![]() No i Hiszpania wygrała z Rosją ![]()
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Kibicujesz Hiszpanii?
Nie oglądałam tego meczu, ale teraz będę Szwecji kibicować, bo mają Freddiego Poza tym jakoś bliższe mojemu sercu są te północne drużyny
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ... Hiszpanie są przystojni... ![]() ![]() ojej to ciężka sprawa będzie... a na "przegadanie" też nie reaguje? ![]() Ale mówię Ci, jeśli jego dziewczyna będzie bardzo nalegała - prędzej czy później rzuci
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
E, ja wolę panów z Północy.
No i Alessandro del Piero
|
#1106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() w sobotę jadę na zakupy... z prawie pustym portfelem a mam zamiar się obkupić i tak, nie wiem jak tylko jeszcze
|
||
|
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro mam do zaliczenia matme chemie historie i pp musze sie Wam pochwalić, że zdałam dzisiaj egzamin na prawko
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie sikam
za typowym latynosem, ale na przykład taki Nuno Gomes jest niczego sobie ![]() Jednak tak czy siak- najlepszy jest Kaka (jak zresztą widać po avatarze ). Koniec, kropka. Cytat:
Pewnie trafisz na przeceny i upolujesz takie rzeczy, z których później będziesz najdumniejsza
|
|
#1109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ahhh, przeceny;D kiedy sie zaczynaja:P??
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
Ojj dziewczyny jeśli: Holandia, Hiszpania, Portugalia albo Czechy wygraja to bede usatyswakcjonowana, a jesli Polska
tooo wnibowziąta ![]() DontSaySorry - moja znajoma dała swojemu chłopakowi ultimatum: albo rzuca palenie albo koniec. No i chłopak rzucił Chociaz ona jest jego pierwsza dziewczyna, dlugo na nia czekal i sadze, ze to dlatego ten zwiazek jest dla niego taki ważny.Mój TŻ naszczęście nie pali, ale jest za to kompletnie ślepy. Najpierw uganiała się za nim jego kolezanka z klasy. No kumplowali się. Potem jak ją odtrącił to całą klasę przeciwko niemu nastawiała. Mówił, że jej nie lubi bo jest dwulicowa. Ale mu mowilam zeby nie zachowywał sie jak ona i był wporządku wobec niej. No i teraz ona nagle stała sie dla niego miła, on stwierdza od razu (!), ze ja lubi bo nikt nie jest świety, a wg. niego ja jestem zazdrosna i mu nie ufam ![]() Niech się kumplują, nie mam nic przeciwko ale tak odrazu?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

ostatnio w ogóle podobają mi się torebeczki o takim fasonie, a również nie posiadam 
powiedz mi czy jak włożę klucze, komórkę, portfel i chusteczki, to da się jeszcze coś wcisnąć do środka?

Tym bardziej, że mnie ten kaszel tak dusi...
) i się kol. pytała, czy ta mnie rano widziała, gdy dawałam jej zwolnienie.
Dobrze, że chociaż wczoraj przed snem trochę na angielski wykułam ... Wrr jaki ja jestem leń 

Ale już się kończy