![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Ja tez chce na zakupy isc juz wkoncu
![]() ![]() Ale i tak bede sie starala jak najmniej teraz wydawac zeby uzbierac sobie duuuuzo na wyprzedaze w Gdansku ![]() Dzis podpisalam umowe o prace i wogole fajnie jest ![]() Moze jeszcze zdaze zlapac troche sloneczka teraz choc juz tak mocno nie bierze jak w poludnie.. ![]() Black ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Black pewnie zeznania znow w tej sprawie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje Prett ;* ![]() alllleeeeeeeeeeee dzień... ![]() ![]() ![]() a tu znowu prawie pustki..
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie bitą śmietanę. Oczywiście zjadłam całą, a teraz nie mogę się ruszyć. Co za dużo, to niezdrowo.
Ma padać w całej Polsce przez weekend ![]() Ten dzień wolnego jakoś się załatwi. Gorzej z pogodą. Dziś Szwecja - Grecja, oczywiście kibicujemy Szwedom :P Ogólnie się rozleniwiłam, nic mi się nie chce, miałam iść do biblioteki, do UP, do banku, byłoby dobrze, gdybym trochę posprzątała, ale nie mam chęci - najchętniej położyłabym się i spała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
ejj nie ma totalnie co robic
normalnie cwicze a teraz sobie co drugi dzien daje luz i jakie nudy ![]() wrr a w czwartek przynajmniej bede ogladac 2 mecze ![]() jeden zeby poogladac Podolskiego, a drugi zeby Polska przeszla [cudem] i tyle mnie interesuje [yy.. a i jeszcze portugalie chce posmiac sie z ronalda xDD]
#2016 |
Konto usunięte
|
Hej,dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
Deadly, wszedzie jest tak samo... Netto dostaniesz ok. 650zł/m-c
Baboszki, pamiętajcie o mnie ![]()
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie lezymy plackiem na plaży zbyt długo;p 1,5 - 2h dziennie ![]() no a często pływamy w piankach więc nie ma jak sie opalić;p chociaż jeden dzień pływałam cały bez pianki no i wtedy słońce na wodzie nieźle mnie złapało ![]() a jutro rano idziemy na plaże a później na całe popołudnie i wieczór jedziemy do gdańska ![]() buziaki dziewuszki ![]()
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
podobno na stazu nie obcinaja podatku bo to stypendium
![]() tak przynajmniej mowi moja mama jako pracodawca ![]() ja chce prace!!! ; ( jak nie zadzwonia do piatku [a nie zadzwonia ;p] to daje ogloszenie ze chce byc niania ![]()
#2020 |
Zakorzenienie
|
Vill, normalnie odcinają...
Brutto 753,70zł Czyli netto cos okolo 650zł
#2021 |
Konto usunięte
|
Aaa.. możliwe,że ktoś miał po prostu stare informacje jeśli chodzi o Gniezno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Obcinają, ale potem zwracają. Nie wiem, jak to jest, ale moja siostra, jak była rok temu na stażu, to rozliczała się ze Skarbówką.
Rozbraja mnie Żurawski w reklamie jakiegoś banku (tam różne osoby - znani i nieznani - mówią, o czym marzą). Ach, ta mina i uśmiech od ucha do ucha ![]() ![]() A nawiązując do przystojnych piłkarzy: jeszcze van Persie z Holandii jest przystojny. Nie wiem, dlaczego, ale wydaje mi się, że to taka ciemniejsza odmiana Podolskiego. Niesamowity był dziś Villa w meczu Rosja - Hiszpania. Trzy gole! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwracają pod warunkiem, ze sie nie zarobi w roku ponad jakąś kwote...
![]() |
#2024 |
Adwokat diabła
|
leluśka, masz rację..
piekielnie się stresuję =/
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie bedzie jak mi zwroca, kupie sobie cos wtedy ![]() tylko zeby w ogole isc teraz na ten staz : (
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() było małe opijanie imieninek z moimi dziewczynami ![]() całkiem fajnie było! a teraz chyba pójde się umyć i poczyyytam |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki:0 a mnie dalej wszystko piecze po tym solarium
![]() jutro po pracy moze skocze na jakies zakupki bo nie mam w cos ie ubrac na wlasna 18 ![]() mowilam juz ze to Ja walcze w Kisielu ![]()
#2028 |
Zakorzenienie
|
Cos cicho tu
![]() Obtarlam sobie stopy z tego lazenia :P Jutro NIC nie robie. Trzeba sie wyspac, bo w nocy wyruszamy o 2 ![]() Blam dzisiaj na moim (fingersy skrzyzowane ;D) uniwersytecie. Tak kameralnie tam jest ![]() Vill, jeszcze nawiazujac do tamtego watku.. Nie mam nic przeciw, jak ktos czuje sie Polakiem, ale eniech nie powtarza tego i czyni z siebie patriote, grajac w tym samym czasie dla Niemiec. Rosja przegrala ![]() Beznadziejni byli. A komentator powiedzial ' Spanish boys are enjoying themselves, if you know what I mean' ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Co do Hiszpanii... grała bardzo ładnie, ale powinno być 3-1
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 |
Zadomowienie
|
Łojezu, fajnie że w koću udało mi się wejśc na wizaż
![]() ![]() ![]() ![]() "Samochód przy zmianie prędkości gwiżdże" Już chciałąm powiedzieć że gratuluje talentu ![]() ![]() A tak a propos meczu pl-de, to Polacy zadziwiająco ładnie grali ![]() ![]()
#2031 |
Zakorzenienie
|
Choomik a przypomnisz mi gdzie pracujesz?
![]() Jak ja chce isc juz na zakupy jakies ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
ja na szczescie mam wolne na weekend
![]() ![]() taka prawqda pretty pracujesz zarabiasz i nie masz kiedy wydac;(
#2033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwi mnie za to, ze on bardzo chcial grac dla Polski, a jak sie nasi zaczeli o niego starac [przypomnieli sobie] to juz mial kontrakt z Niemcami ![]() przeciez on tam gral jako dziecko, gral jako nastolatek... to troche nie fair by bylo ![]() anyway, pilka to nie wszystko.. reprezentacja to tylko kilku ludzi ktorzy REPREZENTUJA to tylko pilka nozna... ejj ![]() to jest praca... jak kazda inna ![]() EOT ![]() jestem zmeczona nicnierobieniem strasznie zmeczona ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 |
Zadomowienie
|
mam dość
![]() ;( dobranoc dziewczynki... ;*
![]() |
#2035 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hula kisielem czy kiślem...a czy to ważne?! ![]() Ważne, że KISIEL jest .. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dzisiaj byłam na pierwszym wykładzie... 5h ![]() Teraz to już na prawdę mam dylemat, czy lepiej małe dzieci czy może nastolatków?! Wiem, że na małe miałabym większy wpływ .. ale po tych opowiadaniach jestem zmieszana... muszę nad tym wszystkim pomyśleć! Ale zrezygnować nie zrezygnuję! Odpowiedzialność jest i to O GRO MNA .. Lele to Ty już byłaś opiekunką kolonijną? Ja też...dlatego muszę stąd jak najszybciej wyjechać bo umre na wątrobę .. ![]() Znalazłąm dziś w kanapce czerwoną mrówkę .. ![]() ![]() ![]() Umreeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tak ogolem to moge sobie ustalac kiedy chce isc do pracy a kiedy nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale z drugiej strony to nie przemęczaj się tak, bo nam padniesz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale Wy tych postów produkujecie.. Strach się bać ![]() ![]()
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
2:0 dla Szwecji!
![]() Super, bardzo się cieszę. Tylko szkoda było mi bramkarza greckiego, gdy strzelili (a raczej wrzucili) drugiego gola. Miał minę, jakby chciał się popłakać. Ale nie dziwię się, ten gol był naprawdę... szalony i można powiedzieć przypadkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.