Mamusie marcowe 2018 cz. 4 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-10-30, 22:25   #2671
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4

Ja miałam przewijak na łóżeczku i było bardzo wygodnie. Był akurat na odpowiedniej wysokości i nie potrzeba było dodatkowego miejsca.
Nie wyobrażam sobie przewijać dziecka na łóżku. Po miesiącu by mi kręgosłup wysiadł :/ Bo raczej nikt nie ma łóżka o wysokości około 150cm
czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 22:30   #2672
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaro_dziejkaa Pokaż wiadomość
Ja miałam przewijak na łóżeczku i było bardzo wygodnie. Był akurat na odpowiedniej wysokości i nie potrzeba było dodatkowego miejsca.
Nie wyobrażam sobie przewijać dziecka na łóżku. Po miesiącu by mi kręgosłup wysiadł :/ Bo raczej nikt nie ma łóżka o wysokości około 150cm
Ale chyba chodziło o przebieranie na siedząco tak zrozumiałam. Kiedyś chrzesnice też tak przebieralam, bo jej pokoik był na piętrze. Na dole tylko mata na dywanie albo właśnie kanapa. Jakoś się dawało radę. Aczkolwiek taka przyjemność miałam tylko jako gość, a nie mama, która musi to robić x razy dziennie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 23:05   #2673
lelowa
Zakorzenienie

Koma zgadzam sie, najlepiej przetestowac na sobie. Przeciez jak ktos nie chce to nikt przewijaka na sile mu nie wcisnie

Mi przewijak na lozeczko doradzila kuzynka i ciesze sie, ze kupilam, zreszta to znikomy wydatek, nawet jakbym nie uzyla ani razu to nie byloby mi szkoda, zwyczajnie podalabym dalej komus z rodziny
lelowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-30, 23:25   #2674
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lelowa Pokaż wiadomość
Koma zgadzam sie, najlepiej przetestowac na sobie. Przeciez jak ktos nie chce to nikt przewijaka na sile mu nie wcisnie

Mi przewijak na lozeczko doradzila kuzynka i ciesze sie, ze kupilam, zreszta to znikomy wydatek, nawet jakbym nie uzyla ani razu to nie byloby mi szkoda, zwyczajnie podalabym dalej komus z rodziny
Całkowita racja! My chcemy kupić, ale pewnie, gdy będę z małym na dole to nie będę specjalnie leciała na górę, żeby go tam przewinac. Czas pokaże

Stary 2017-10-31, 06:31   #2675
asiula1306
Zakorzenienie

Hej hej ja juz po śniadaniu z mężem, odprawiłam go do pracy i jeszcze wróciłam do łóżka. Dzisiaj w planach nic nie mam ale pewnie skocze na małe zakupy skoro jutro sklepy zamknięte. Dobrze ze do teściowej idziemy na obiad to nie będę musiała gotować. Tylko na dzisiaj musze coś wymyślić...

asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:02   #2676
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx

Dzień dobry!
Ja juz powoli zbieram się do pracy. Jeszcze tylko zamknąć miesiąc i id jutra wolne do końca tygodnia

Miłego dnia!

Ps. Selina - łóżeczko na zamówienie to tez jakieś rozwiązanie. Będzie idealne. Zobaczysz

xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:03   #2677
robinsonka2
Raczkowanie

[QUOTE=xxxJuanaxxx;7840475 1]robinsonka - super wieści!
/QUOTE]

dziękować już się przyzwyczajam że będę w rodzinie w mniejszości

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Super, kolejny chłopak, gratuluję
A gdzie chodzisz do gina na połówkowe?
do Starogardu gd. jeżdżę do lekarza i tak tez robiłam połówkowe, sprzętu chyba nie ma jakiegoś wypasionego ale to bdb lekarz i nawet był rozmowny jak na swoje usposobienie ;>
dostałam tylko 1 zdjęcie, na którym młody średnio wyszedł :P
ale wierzę, że jest zdrowy i ma wszystko na miejscu i będzie ładnym chłopcem po tacie

Cytat:
Napisane przez Jolinko Pokaż wiadomość
Robinsonka super gratuluję synka
dziękować

i ja też chcę przewijak na łóżeczko, choc mój główny doradca przewijanie na łóżku poleca... zaryzykuję i spróbuję ten nakładany jednak bo chyba wolałabym chociaż w nocy nie rozkładać się z tematem na łóżku

a w ogóle to dzień dobry, czas zacząć przygotowania do halloween
robinsonka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:07   #2678
asiula1306
Zakorzenienie

[QUOTE=robinsonka2;7841216 1]
Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Pokaż wiadomość
robinsonka - super wieści!
/QUOTE]

dziękować już się przyzwyczajam że będę w rodzinie w mniejszości

do Starogardu gd. jeżdżę do lekarza i tak tez robiłam połówkowe, sprzętu chyba nie ma jakiegoś wypasionego ale to bdb lekarz i nawet był rozmowny jak na swoje usposobienie ;>
dostałam tylko 1 zdjęcie, na którym młody średnio wyszedł
ale wierzę, że jest zdrowy i ma wszystko na miejscu i będzie ładnym chłopcem po tacie

dziękować

i ja też chcę przewijak na łóżeczko, choc mój główny doradca przewijanie na łóżku poleca... zaryzykuję i spróbuję ten nakładany jednak bo chyba wolałabym chociaż w nocy nie rozkładać się z tematem na łóżku

a w ogóle to dzień dobry, czas zacząć przygotowania do halloween
Ja musze kupić cukierki w razie jakby jakieś dzieci chodziły i zbierały zresztą dziś przy śniadaniu mówiłam mężowi ze my juz tez mamy dziecko i ono też już chce cukierki

Stary 2017-10-31, 07:12   #2679
Lunak
Wtajemniczenie

Dzień dobry,
Witamy sie w 20+0. Dzieć jeszcze sobie śpi, ale za chwilę mu zrobię zakupową pobudkę, bo chce isc do sklepu przed wszystkimi ludzmi, którzy bedą kupowac pół sklepu, bo przeciez jutro zamknięte.

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Oczy mi się zamykają a spałam dzisiaj 10h

Gratulacjeee duży synek ciekawe jaką moja mała ma wagę ?

Mecassie, moze zmiana czasu jeszcze u Ciebie działa? Ja wczoraj o 20:20 padalam ze zmęczenia, ledwo dolezalam do 21 i nawet maz mowil żebyśmy juz spac poszli.

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Jestem sfrustrowana. Nie wiem jak przerobić i przemeblować sypialnie/urządzić na nowo.... brakuje mi kilku centymetrów :/ grrr

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___

Selina, meble na wymiar tez sa bardzo ładne. Tylko trzeba na nie czekać. Ale to lepsze rozwiazanie niz upychać. Ja z kolei wie, ze nic nie jestem w stanie zmienić w sypialni zeby mi jeszcze łóżeczko weszło. Zastanawiam sie czy do pokoju dziecka jakiegoś tymczasowego łóżka nie włożyć w razie kryzysów.

W temacie przewijakow, to ja jak jeszcze pracowałam jako niania raz miałam dziecko gdzie przewijaka nie mieli i na klęczkach przy łożku zmieniałam mu pieluchy. Nie umiałam sie przyzwyczaić do zmieniania na siedząco. Było to dla mnie strasznie niekomfortowe. Po takim klęczeniu kilkanaście razy dziennie miałam dosc. Pozniej juz wolałam rozłożyć sobie cos na podłodze niz na tym łożku. Dla siebie kupie taki na łóżeczko. Nie bedzie to osobny mebel i mam nadzieje, ze sie sprawdzi.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty . Samych dobrych informacji Wam życzę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:48   #2680
Pannkaka
Rozeznanie

Dzien dobry Kolejny dzien lekkiego mrozu z rana, nawet mialam na siodelku roweru troche sniegu, ale na ziemi dalej czarno.

Kupilysmy z corka wczoraj duuuza torbe curkierkow, jakies 700g, mam nadzieje, ze starczy... Nie chcialam kupowac wczesniej, bo bysmy sami wszystko zjedli To juz nasze trzecie halloween na tym osiedlu i za pierwszym razem nam zabraklo, w zeszlym roku ostatnie dziecko wzielo przedostatniego cukierka, wolalabym miec nadmiar... Dla mnie to dosc nowa tradycja, w Polsce dzieciaki nie chodzily, a nawet tutaj wczesniej mieszkalam w miejscach gdzie tego nie bylo. Ale teraz mam w co drugim domu w okolicy dzieci w wieku przedszkolno-podstawowkowym, wiec to wielkie wydarzenie

Co do przewijaka to zgadzam sie, wszystko byle nie na lozku. Starsze dziecko, ktorego nie trzeba przewijac tak czesto, mozna na podlodze. Ale malucha najlepiej na czyms wyzej. Sama przewiduje, ze na dole zarezerwuje kawalek stolu kuchennego na taki najtanszy dmuchany przewijak z ikei (mielismy taki dla corki, wtedy lezal na biurku) Na szczescie mamy duzy stol, dla naszej trojki jego polowa spokojnie starcza A na gorze albo odzielny albo na lozeczko, ciagle nie ustalilam co sie zmiesci.

W ogole tak sobie ciagle mysle, ze tyyyyle jeszcze czasu mam, ani jednego nowego ubranka dla malucha nie mam, z kosmetykow tez nie bardzo. Ciagle mysle, ze drugie dziecko i prawie wszystko mam, tylko nie wiem, czy to nie pulapka
Pannkaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:51   #2681
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Hej hej Ja w miarę wyspana, Mąż dzisiaj idzie ostatni raz w tym tygodniu do pracy bo czwartek i piątek wziął wolny
Muszę zrobić sałatkę i wstawić do piekarnika szynkę (nie było łopatki bo okazuje się, że jakaś promocja była ), odebrać nowy dowód rejestracyjny, odebrać olej łososiowy dla psa z poczty i zawieźć L4.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 07:56   #2682
Mecassie
Zakorzenienie

Dzien dobry

Obudziłam się z katarem i bólem głowy
Dzisiaj ten Halloween a ja nigdzie nie pójdę może do chrzesniaków wieczorem ale nie wiem. Na imprezę pracowniczą dostałam zaproszenie ale idą najpierw do domh strachu (odpadam) a pozniej (23:00) impreza w lokalu (za późno) Jestem aspołeczna...

Przewijak kupuje na 100% dokładnie ten z IKEA który Wam wklejałam

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 08:04   #2683
nadalka
Zakorzenienie

Cześć mamusie!
Gratulacje wszystkich udanych wizyt

Jolinko, nie każda musi suplementowac żelazo w ciąży . Ja w poprzedniej miałam w normie, teraz tez mimo iż doszło mi ograniczone wchłanianie

U mnie przewijak na łóżeczko to must have, nie wyobrażam sobie przebierać dziecka inaczej

Wczoraj dostałam swój laktator który kiedyś dałam bratowej i torbę ciuszków. No już jakiś zaczątek mam

Głowa mnie jak zwykle boli, już mam dosyć tej wstrętnej pogody.

Stary 2017-10-31, 08:05   #2684
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

Dzień dobry
U nas dziś -1
Mąż pojechał na fuche, ja zaraz wstaje i idę zrobić śniadanie
za dzisiejsze wizyty
Mecassie szybkiego powrotu do zdrowia

Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 08:08   #2685
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry

Dzisiaj ten Halloween a ja nigdzie nie pójdę może do chrzesniaków wieczorem ale nie wiem. Na imprezę pracowniczą dostałam zaproszenie ale idą najpierw do domh strachu (odpadam) a pozniej (23:00) impreza w lokalu (za późno) Jestem aspołeczna...

Przewijak kupuje na 100% dokładnie ten z IKEA który Wam wklejałam

Kurcze, ja na Halloween byłam tylko raz. Zrobilysmy sobie z dziewczynami przemarsz po imprezach w przebraniach. Kumpela ma akurat wtedy urodziny i to był taki prezent na 30 z niespodziankami w trakcie wieczoru. Także nie czuję dziś braku żadnej zabawy jedno tylko się u mnie zgadza (co właśnie zauważyłam) - pajeczyna w rogu

Stary 2017-10-31, 08:11   #2686
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
Kurcze, ja na Halloween byłam tylko raz. Zrobilysmy sobie z dziewczynami przemarsz po imprezach w przebraniach. Kumpela ma akurat wtedy urodziny i to był taki prezent na 30 z niespodziankami w trakcie wieczoru. Także nie czuję dziś braku żadnej zabawy jedno tylko się u mnie zgadza (co właśnie zauważyłam) - pajeczyna w rogu

Chyba muszę dorosnąć lubię różne przebieranki. Ja obchodziłam głównie ze względu na zawód

Stary 2017-10-31, 08:13   #2687
Koma1002
Zadomowienie

A tak zupełnie w innym temacie...to chyba już dawno nie rzygalam...od niedzieli...to chyba za długo, prawda??

Stary 2017-10-31, 08:19   #2688
asiula1306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Dzien dobry Kolejny dzien lekkiego mrozu z rana, nawet mialam na siodelku roweru troche sniegu, ale na ziemi dalej czarno.

Kupilysmy z corka wczoraj duuuza torbe curkierkow, jakies 700g, mam nadzieje, ze starczy... Nie chcialam kupowac wczesniej, bo bysmy sami wszystko zjedli To juz nasze trzecie halloween na tym osiedlu i za pierwszym razem nam zabraklo, w zeszlym roku ostatnie dziecko wzielo przedostatniego cukierka, wolalabym miec nadmiar... Dla mnie to dosc nowa tradycja, w Polsce dzieciaki nie chodzily, a nawet tutaj wczesniej mieszkalam w miejscach gdzie tego nie bylo. Ale teraz mam w co drugim domu w okolicy dzieci w wieku przedszkolno-podstawowkowym, wiec to wielkie wydarzenie

Co do przewijaka to zgadzam sie, wszystko byle nie na lozku. Starsze dziecko, ktorego nie trzeba przewijac tak czesto, mozna na podlodze. Ale malucha najlepiej na czyms wyzej. Sama przewiduje, ze na dole zarezerwuje kawalek stolu kuchennego na taki najtanszy dmuchany przewijak z ikei (mielismy taki dla corki, wtedy lezal na biurku) Na szczescie mamy duzy stol, dla naszej trojki jego polowa spokojnie starcza A na gorze albo odzielny albo na lozeczko, ciagle nie ustalilam co sie zmiesci.

W ogole tak sobie ciagle mysle, ze tyyyyle jeszcze czasu mam, ani jednego nowego ubranka dla malucha nie mam, z kosmetykow tez nie bardzo. Ciagle mysle, ze drugie dziecko i prawie wszystko mam, tylko nie wiem, czy to nie pulapka
U ciebie to i tak chyba większa tradycja z Halloween. U nas nawet nie wiem czy dzieci będą chodzić ale musze być gotowa w razie czego a mąż zapowiedzial ze on w przyszłym roku bierze syna w nosidelko, przebieraja sie i ida do moich dziadków i do teściów po cukierki (wszyscy mieszkamy na jednym osiedlu)

Zaleglam w łóżku bo mi Dzieć w brzuchu harcuje i widzę przez skórę. Nie mogę się oderwać bo aż się poryczalam ze wzruszenia jak to zobaczyłam

Koma, chyba się nie zalisz na brak wymiotów? może juz cie puścilo i masz święty spokój

Edytowane przez asiula1306
Czas edycji: 2017-10-31 o 08:23
Stary 2017-10-31, 08:26   #2689
_Selina_
Zakorzenienie

Dzień dobry
Odwiozłam partnera do pracy, byłam na pobraniu krwi (już nie lubię, wcześniej mi nie przeszkadzało, a teraz chyba mam uraz).
Jem śniadanie i zastanawiam się czy mam sumienie poprosić ojca o pomoc i czy mam siłę, żeby ogarnąć jeden temat... potrzebuję, żeby ktoś mi przeniósł kilka worków 25 kg , ale miałabym sporo dzisiaj maszerować i później ogarnąć te worki... mam poczucie, że powinnam i w jakiś sposób chce, tylko mi się nie chce... :/
Dzisiaj jadę odebrać karchera, może w końcu umyję okna.

___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-10-31, 08:26   #2690
Koma1002
Zadomowienie

Asiula, gdziezby! Właśnie wstałam znad muszli. Dzisiaj u mnie na liczniku 22+0 ... obiecali mi że nudności i wymioty to maksymalnie do 4 miesiąca...już nie mam siły

Stary 2017-10-31, 08:31   #2691
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Asiula, gdziezby! Właśnie wstałam znad muszli. Dzisiaj u mnie na liczniku 22+0 ... obiecali mi że nudności i wymioty to maksymalnie do 4 miesiąca...już nie mam siły

Wykrakałaś

Stary 2017-10-31, 08:32   #2692
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość

U mnie dziś kałuże zamarzły. To jest znak, że muszę wywietrzniki w oknach zakręcić na tryb zimowy. Mąż już mi się rano przejął, że w przyszłym pokoju Dziecia zimno (a ja tam wietrzę na całego, bo to moja suszarnia jest póki co ).

Miałam zaćmienie umysłu, po co Ci aż tyle cukierków i dlaczego miałoby braknąć

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Hej hej Ja w miarę wyspana, Mąż dzisiaj idzie ostatni raz w tym tygodniu do pracy bo czwartek i piątek wziął wolny
Muszę zrobić sałatkę i wstawić do piekarnika szynkę (nie było łopatki bo okazuje się, że jakaś promocja była ), odebrać nowy dowód rejestracyjny, odebrać olej łososiowy dla psa z poczty i zawieźć L4.
Mój też wziął urlop na koniec tygodnia. I dziś może wyjdzie wcześniej z pracy, bo ma dużo nadgodzin za ten miesiąc. Trzymam kciuki żeby mu się udało.

Cytat:
Dzien dobry

Oj... niech Cię to szybko puszcza i daje spokój.

Cytat:
A tak zupełnie w innym temacie...to chyba już dawno nie rzygalam...od niedzieli...to chyba za długo, prawda??

Koma! Brawo. To jest świetna informacja niech już tak zostaje.

Właśnie doczytałam, że jednak nie

Byłam w biedrze. 2 kasy otwarte (standard - dobrze, że nie tylko 1 zostawiły). Kolejki mega. Wybrałam pechowo kasę, bo przede mną też była kobieta w ciąży, a przed nią baba z pełnym wózkiem. Już kasjerka skasowała jej zakupy a ta się zaczęła wykłócać o świeżaka i kolejne naklejki. 15 minut stania, bo kod na tego miśka nie chciał wejść. No i nie wytrzymałam i zasłabłam. Zdążyłam się taśmy przytrzymać żeby nie upaść. Ledwo do domu wróciłam, tak mnie po tym brzuch zaczął ciągnąć. Teraz leżę i Dzieć sobie popukał na "dzień dobry".

Edytowane przez Lunak
Czas edycji: 2017-10-31 o 08:34
Stary 2017-10-31, 08:33   #2693
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
U mnie dziś kałuże zamarzły. To jest znak, że muszę wywietrzniki w oknach zakręcić na tryb zimowy. Mąż już mi się rano przejął, że w przyszłym pokoju Dziecia zimno (a ja tam wietrzę na całego, bo to moja suszarnia jest póki co ).

Miałam zaćmienie umysłu, po co Ci aż tyle cukierków i dlaczego miałoby braknąć

Mój też wziął urlop na koniec tygodnia. I dziś może wyjdzie wcześniej z pracy, bo ma dużo nadgodzin za ten miesiąc. Trzymam kciuki żeby mu się udało.

Oj... niech Cię to szybko puszcza i daje spokój.

Koma! Brawo. To jest świetna informacja niech już tak zostaje.

Byłam w biedrze. 2 kasy otwarte (standard - dobrze, że nie tylko 1 zostawiły). Kolejki mega. Wybrałam pechowo kasę, bo przede mną też była kobieta w ciąży, a przed nią baba z pełnym wózkiem. Już kasjerka skasowała jej zakupy a ta się zaczęła wykłócać o świeżaka i kolejne naklejki. 15 minut stania, bo kod na tego miśka nie chciał wejść. No i nie wytrzymałam i zasłabłam. Zdążyłam się taśmy przytrzymać żeby nie upaść. Ledwo do domu wróciłam, tak mnie po tym brzuch zaczął ciągnąć. Teraz leżę i Dzieć sobie popukał na "dzień dobry".
Wszystko teraz ok?

Stary 2017-10-31, 08:36   #2694
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystko teraz ok?

Tak, tak. Już lepiej. Poleżę jeszcze chwilę i zmierzę ciśnienie. Jakby coś jeszcze się działo, to dziś jest moja gin. Najwyżej będę się wpychać do niej na wizytę
Stary 2017-10-31, 08:37   #2695
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak. Już lepiej. Poleżę jeszcze chwilę i zmierzę ciśnienie. Jakby coś jeszcze się działo, to dziś jest moja gin. Najwyżej będę się wpychać do niej na wizytę
Oj kochana odpocznij teraz może kawka ?

Stary 2017-10-31, 08:38   #2696
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj nie mogłam wystać w kolejce, też wszędzie tłumy i gorąco, niestety wczoraj tylko patrzono na mój brzuch i nic. Nie pchałam się bo każdy miał tylko po kilka rzeczy, ale następnym razem jak tak się będę czuła to będę przepraszać. Chyba przez pogodę tak nam dodatkowo organizm szaleje.

Stary 2017-10-31, 08:40   #2697
Mecassie
Zakorzenienie

Kłócę się z mężem o fotelik

Stary 2017-10-31, 08:41   #2698
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

A jakie są argumenty stron??

Stary 2017-10-31, 08:42   #2699
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj kochana odpocznij teraz może kawka ?

Od kawy to ja mam odrzut od 9tc w niedzielę wzięłam sobie mały łyczek od męża, bo nową paczkę otworzył i chciałam spróbować na zachciankę. Źle się to skończyło

Cytat:
Ja wczoraj nie mogłam wystać w kolejce, też wszędzie tłumy i gorąco, niestety wczoraj tylko patrzono na mój brzuch i nic. Nie pchałam się bo każdy miał tylko po kilka rzeczy, ale następnym razem jak tak się będę czuła to będę przepraszać. Chyba przez pogodę tak nam dodatkowo organizm szaleje.

Ja chyba się zacznę rozpłaszczać na zakupach. Za gorąco w sklepach jest, a my dodatkowo obciążone jesteśmy dzieciaczkami. A myślałam, że jak pójdę tak wcześnie do sklepu to nie będzie ruchu (naiwna ja...)
Stary 2017-10-31, 08:42   #2700
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:

w jakim sensie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości