![]() |
#1471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1473 |
Czekam na Ragnarok
|
Mało mam ostatnio czasu na Wizaż. W niedzielę pracowałam od 9-21, ale dałam radę przylecieć na mecz do knajpy. No i niestety nie było czego oblewać... A po meczu małe afery - mi tylko połamał się paznokieć i zasadziłam komuś kopa między łopatki, a mój facet ma skręconą nogę (przybłąkał się jakiś pijany trębacz i zaczął siać aferę :/). Miałam dwa dni wolnego to się zaopiekowałam, a jutro lecę do pracy - temperatura mi nie sprzyja. Nie mam siły żyć nawet teraz, w nocy. Duszno.
A pozatym opijam się właśnie koktajlem ze świeżych truskawek, jogurtu i śmietany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię piłkę, lubię popatrzeć, ale nie znam nazwisk piłkarzy. Jak czytam Wasze wypowiedzi na ich temat to mi wstyd
![]() Na szczęście Ciachulec za mnie nadrabia ![]() Nigdy nie miałam pamięci do nazwisk. Tylko Ronaldo i Figo jakoś kojarzę. Naszych rozpoznaję oczywiście, żeby obciachu nie było ![]() Sabbath - ale makaroni z pomidori po mojemu nie pogardzisz ? ![]() ps. wolisz z mięchem czy bez ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szwedzi wygrali - jestem usatysfakcjonowana ![]()
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
proszę
![]() i jeszcze coś dla mnie na dobranoc ![]() idę spać już, bo jutro kolejny dzień walki... niech ta poczta przestanie strajkować, bo tonę w robocie... w piątek zadzwoniło do nas 20 tys. telefonów i wszyscy chcieli nadać przesyłkę ...
![]() |
#1477 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Czekam na Ragnarok
|
Zapomniałam napisać, że u mnie poczta już chyba działa. Listonosz przyniósł dzisiaj paczkę i list od POCZTY. To z UC w Bytomiu, dorwali mojego Cristobala i kazali przesłać potrzebne dokumenty. Na dole ręcznie napisali, że mam wysłać maila z potwierdzeniem zakupu, więc wysłałam mailem dwa maile od Truskawy (z potwierdzeniem zakupu i wysyłki) - czy to wystarczy???
Euphorię kupowałam pół miesiąca wcześniej. Napisałam Truskawie, że jej nie mam. Odpisali, że mam czekać do 17.06 (kupowałam pod koniec kwietnia...), a jak nie dojdzie, to wyślą mi nową lub zwrócą kasę. Teraz ponoć są z nią jakieś problemy w Szwajcarii - jakoś tak... A tak w ogóle to przez to, że pracuję, gadam z ludźmi - nie martwię się już tak i jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Oranyjulek!
Od rana nie zagladalam na perfumy i nawet ScentBaru nie nadrobie. Jestescie niesamowice rozgadane ![]() Zdalam egzamin z laryngologii, jestem z siebie dumna ![]() ![]() W nagrode kupilam sobie sliczna sukienke w Bialconie i nawet nie wygladam w niej jak pasztet ![]() W temacie malo przyjemnym, mam podobne zdanie do Tymeny i Margot ![]() Z calym szacunkiem i duuuuuuuuza sympatia do Kasi i Rachel. edit/ Margot- mamy podobne sensacje z zoladkiem. Od kilku dni mam kamien zamiast zoladka. Po kazdym jedzeniu mnie boli, jem tyle co wrobel a i tak czuje sie przezarta. Dzisiaj w restauracji zjadlam 1/3 porcji dla dziecka ( w tym czasie wspoltowarzysze zjedli normalna dorosla porcje i deser i wypili kawe) i myslalam ze umre z bolu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
A to jak długo będę siedziała w Złotych Tarasach zależy od Favkes i Jej Ciachulca. Cytat:
Cytat:
W tym roku bronią tytułu i to zobowiązuje. A takie statyczne pykanie piłeczką budzi po prostu złość. moją, ale i kibiców, którzy przyszli na stadion oglądać widowisko a nie nudzić się. Szwedzi zasłużyli na wygraną, także dlatego, że nie dali się wyprowadzić z równowagi. ![]() Cytat:
![]() Favkes. Tak z grubsza, żeby ustalić fakty: koło której zarządzasz odwrót? Czyli do której możemy sobie siedzieć w tych Złotych Tarasach?
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Dobre pytanie. Koło 17tej mogę się zjawić w ZT, więc... strzeżcie się.
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak z grubsza, to nie chcę Cię w jakiś sposób ograniczać. Ciachulec pracę kończy o 16:00 więc przyjedzie po pracy do domu. A potem pojedzie po Ciebie - i to już zależy wyłącznie od tego ile będziecie chciały gadać ![]() Możemy się wstępnie umówić na jakąś konkretną godzinę. Jakieś propozycje ? 18:00, 19:00, 20:00 ? ps. Rachelo Ciebie tez możemy porwać ![]() no i tak dla jasności uprzedzam - u mnie są : komary dzieci kot bałagan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W obliczu tego ostatniego zniosę wszystko. Szczególnie, że komary są i u mnie, dzieci mi nie dziwota, koty nie są zanadto gadatliwe, a bałagan stanowi dla gatunku sabbathów naturalne środowisko występowania. ![]() Nagrywam płytę dla Aragonte i nie mieści mi się wszystko, czym chcę Ją skatować. ![]()
![]() |
#1484 |
Czekam na Ragnarok
|
Przebiłam się przez kilka stron
![]() ![]() A niewiele sportów lubię. Piłkę nożną, sporty motocyklowe (głównie motocross), pływanie (czasem), sporty walki. Mykam spać, bo jutro nie dam rady wystać 12h. Jeszcze tylko wniosę wiatrak na antresolę... ![]() Vesenko - współczuję, odnośnie urlopu. Z kolegami też fajnie, ale pewnie liczyłaś (ja bym liczyła), że spędzisz te dni z NIM ![]() Sabbath - z gwiazdami polskiej fantastyki??? Łaaał ![]() A książki Pilipiuka to jaki rodzaj literatury? Przepadam za Łysiakiem i Pilipiukiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Kryminały Łysiaka pisane jako Waldemar Baldhead czytałaś? ![]()
![]() |
#1486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Albo po prostu na telefon. Od Nas do centrum jedzie się jakieś 30 min - jeśli nie ma korków. Więc jak już będziecie wiedział, ze wystarczy - no powiedzmy, ze to możliwe ![]() Cytat:
![]() Już się doczekac nie mogę jutrzejszego wieczora ... oj oj ![]() padam na dziobek .... idę na grzędę spać . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty zostaniesz "skatowana" Battlestar Galactica i perfidnie zeSmoczona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Wiesz, złapałam się na tym, że bardziej ciesze się na spotkania w Warszawie, niż na czterodniową imprezę. To jest nienormalne. Ale czy ja kiedykolwiek twierdziłam, że jestem normalna? ![]() Cytat:
![]() A płyty nagrałam już trzy i ciągle mi do głowy przychodzi coś wyjątkowego, o czym zapomniałam. ![]() Idę się wreszcie kąpać.
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
No to jesteśmy umówione na 19:00. o 18:3 wysyłam transportera
![]() Aragonte ... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1490 |
Wiedźma
|
Czyli jednak - podróż w bagażniku mnie nie minie.
![]()
#1491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Za to ostrzegam - wzięłam aparat ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULACJE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, nadałam do Was przesyłki w sobotę. Miały dotrzeć w ciągu 4 dni. Na stronie InPost można śledzić drogę przesyłki. Po wprowadzeniu numerów Waszych przesyłek wyskakuje, że wszystkie jak jedna zostały doręczone już w kwietniu ![]() Wydzwaniałam chyba z godzinę na infolinę, aby złożyć reklamację. Łaskawie ktoś się w końcu odezwał i reklamację przyjął. Rozpatrzona będzie w ciągu miesiąca ![]() ![]() Nie wiem co teraz będzie, nie wiem, czy przesyłki dotrą. Nic nie wiem ![]() Znając moje szczęście pewnie zaginą wogóle. Jestem załamana ![]() Nie ma to jak wpaść z deszczu pod rynnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Zakorzenienie
|
Dotarły 3 przesyłki. Nie jest źle.
Chciałabym żeby dotarły te wysłane przeze mnie, to by mnie najbardziej ucieszyło. Zapowiada się kolejny upalny dzień. Chęci do nauki nadal brak. Zuziu gratuluję.
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj została do mnie wysłana InPostem przesyłka dużej wartości ![]()
![]() |
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobietka na infolinii twierdziła, że takie sytuacje nie zdarzają się często. Czemu zdarzyły się właśnie mnie ![]() ![]() Na dodatek u mojego Łobuza pojawiła się jakaś trobiel pod kolanem. Jestem zaniepokojona - to mało powiedziane - jestem załamana, boję się i wogóle mam wszystkiego dość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
do mnie nadal nic nie doszlo, a czekam na buty
![]() oba koty maja ruje a ja nie mam czasu ich wysterylizowac. za chwile mam kolo na ktore raz przeczytalam notatki. i do tego, boli mnie wszystko okropnie bo dostalam okres i zaraz umre ![]() edit: widze ze dzisiaj chyba taki dzien na okropnosci:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziewczyny, co do InPostu to z moich doświadczeń wynika, że z nimi trzeba po prostu mieć szczęscie. Służbowe dokumenty wysłane priorytetem potrafią dostarczać tydzień i dłużej, prywatnie udaje mi się jak dotąd, ze docierają w 2-3 dni. Oni chyba myślą, ze skoro i tak stanowia jakaś konkurencję dla PP, to moga sobie do wywiązywania się z obowiązków podchodzic dosć lekko
![]() Homyczku, mam nadzieję, ze okaze się, ze ta torbiel to nic poważnego, trzymaj się ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.