|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
ja nie mam ;p nie miałabym jakich fot tam dac
a wy ?
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
a ja za 30 min do szkoly wychodze
ja fbl nie mam, ale mam myspace i fotke.pl
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, gaduły
![]() Kasiu, daj linka do profilu na fotce ;> Bo już nawet nie pamiętam, czy umieszczałaś tu swoje zdjecia A chcę cię zobaczyć ![]() A mi się nie chcę iść jutro do szkoły... Może zrobię sobie wolne?
|
|
|
|
|
#214 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam fotobloga, a fotkę bez zdjęć.
Byłam na tej polanie . Masakra- jak przyszliśmy to zaczęło lać jak nie wiem, zimno było i grzmiało. Ale kazali nam zostać. No i było nawet kilka osób, więc nie szłam od razu sama. Musiałam razem z kilkoma osobami śpiewać piosenkę turystyczną
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Wrociłam ze skzoły i ejstem wnerwiona na maksa!!
POo pierwsze z zachowanie nauczyciele chca mi dać dobry. a i koleżanki tez mi taką ocene wystawiły. Gdzie jedna pinda dziwkowata bd mieć bardzo dobrą a inna laska, któa ubiera się jak nie wiadomo gdzie by była, p[yskuje do naucziycieli, spoznia się na lekcje i je opuszcza w dodatku ejst pozagrażana tez ma mieć dobry. Się tak wkurzyłam, że jak przeczytała jej ocene, to powiedziałam ,,no to za***iscie" na całą klasę. Kobieta to usłyszała i chyba jeszcze bardziej się przychylila do dobrego.... Pozatym P. nie było w skzole, ten to sobie chyba leci w kulki i sprawdzian z niemca9marzyłam o 6 na koniec) z 3+ popawiłam na 4-... Pozatym się poznałam na kolezaneczkach zabójczych z klasy, ja im podwyższałam ocene a te mi obniżyły...
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya- no to takich koleżanek nie zazdroszczę ;/ Strasznie to chamskie było. Moim zdaniem takie wystawianie ocen z zachowania przez osoby z klasy jest niesprawiedliwe. O wszystkich ocenach powinni decydować nauczyciele!
|
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
To u nas się wystawia oceny w klasie, ale raczej mamy skłonność do podnoszenia, a nie do obniżania. W ogóle z tego co widzę, to mam bardzo fajną klasę. U innych to różne rzeczy się w klasie dzieją, a u nas coś takiego jak u moyi by raczej nie przeszło.
Mam teraz straszną fazę na green day'a- holliday i american idiot the best ![]() ![]()
|
|
#218 |
|
Wtajemniczenie
|
Kika- posłuchaj sobie "She's a rebel" <3
A ja ostatnio mojej klasy wręcz nie cierpię ;// Dziewczyny są jeszcze ok, ale chłopaki... Przez wszystkie lekcje tylko się wygłupiają i przeszkadzają i zupełnie nie wiedzą kiedy przestać ;/ |
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Moya nie przejmuj się tymi dziwkami
|
|
|
#220 |
|
Rozeznanie
|
u nas w szkole w wielu klasach jest grupka takich 'super lasek'- takich podobnych do dody
Ale w mojej klasie <jeszcze> czegoś takiego nie ma.
|
|
#221 |
|
Konto usunięte
|
Czytam i czytam i tak się zastanawiam, czy mogłabym dołączyć do tego wątku też
)
|
|
|
|
|
#222 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyznam , że jak to czytałam to normlanie nie mogłam ze śmiechu ![]() [oczywiście po jakieś godzince ]Ja mam ) Ale daaaawno nie pisałam...Cytat:
No ale to już ![]() Cytat:
U nas klasa zawsze zazwyczaj każdemu daje bdb [5], choć zachowuje się masakrycznie.... Więc to dawanie oceń koleżankom to tylko formalność, bo wych i tak nei zwraca na to uwagi ![]() A ja nawet nie wiem co mam z zachowania... Ciekawa jestem.... A ja dzisiaj napisałam kartkówkę z niemca na 4 ![]() I cooo....? Będziesz miała to 6 ? Czy jednak nie ? ![]() Cytat:
Moja koleżanka fajnie kiedyś to określiła "Takie dziewczyny zmieniają naszą szkołe tak, że wygląda to jak burel czasami..." Niestety to racja. Ale na szczęście to 9 % 3 klasistek takich.A u mnie w klasie jest taka dziewczyna, która poprostu pzrepracza wszystkie mozliwości... Uwielbia [!!] eksponować swoje piersi. I kiedyś jak była u mnie taka Anita z liceum na tipsach, a ona też u mnei była, to się [nazwijmy ją Krysia] pyta się jak się można ubierać w liceum. Więc Anita jej opowiada, że praktycznie jak się chce, nauczyciele dają wolną rękę, choć są szkoły, w których upominają. A Kysia na to "Ooo ! To super ! Bo ja lubie pokazywać cycki, w końcu będę mogła to robić". Normalnie zamarłam.. i nei tylko ja... Dziewczynki wejdźcie na www.paznokcie-asi-h.blog.onet.pl i skomentujcie ![]() edit: PS. Jezu... Przepraszam, że tak dużo napisałam, ale wcale tego tyle nie ma ! tylko poprostu cytowałam i dlatego to tak wygląda
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Moya jeny.. ale masz kumpele ;/ ja bym im poporawne dala! w ogóle to bezsens że uczniowie sobie wystawiają oceny z zachowania ( tzn u mnie tez tak kiedyś było że zbieralo sie "opinie" innych uczniów klasy, ale nauczyciele sie zorientowali, że to nie ma sensu. każdy dawał względem upodobań. tzn.opinia była subiektywna)
|
|
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
NiQuś, ty nas za długie posty nie przepraszaj
Ja lubię, jak ktoś się rozpisuje
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
My mamy właśnie jutro wystawiać sobie oceny z zachowania
i znając życie znowu pół klasy bedzie skłócone...
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
Hehe- niquś- ten wątek z pytaniem o prawko i te pedały po obu stronach są tak śmieszne, że normalnie mogą każdego rozbawić.
![]() ![]() Az i w tym wątku musiałam o tym wspomnieć. Ale swoja drogą to fajnie byłoby mieć już za rok prawko - tylko to chyba nie możliwe
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehehe
Mi poprostu szczęka opadła jak to przeczytałam na jakiś forum ![]() ![]() <lol2>Dla niewiadomych, chodzi o ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post7850189 ![]() A musiałam się dowiedzieć, jak to jest z tym prawkiem, bo mój Tato uparty i jak najszybciej chce mnie posłać na prawko :P No i miałam się dowiedzieć. Ale się tyyyylu głupot naczytałam, że postanowiłam zadać pytanie na wizażu
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
To u mnie pewnie na odwrót by było- ja bym już chciała iść i zdać, a moi rodzice by się nie zgadzali przed 18 bo jeszcze może mi się coś stać
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam mega ochote wjechac komuś w auto, jak powoli jedzie... ;p w ogole to pokazuje do ludzi jakies głupie miny fu**you itd . albo jezyk albo udaje ze uprawiam sex z kimś ;p ogólnie jak jade gdziekolwiek to sa jaja ;p a najlepiej to jak byłam na koloniach i z dziewczynami sie bawiłyśmy w whores (po polsku nie będe psiac; p) no i wystawiłysmy nogi <lol2> (bo same szłyśmy do sklepu) a tujedzie autem syn kierownika ośrodka w kórym mieskzałyśm <lol2> polewka była ostra ; p
|
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wolę sie nie domyślać jak to udajesz
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
no zalwsze jestostra polweka ;p a moi rodzice tylko : MARYTYNA! jescze ktoś znajomy pojedzie i zobaczy !! :P
|
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
no i znowu się rozpisałyście !
a mi się tego czytać nie chcee ! ![]() na (nie)szczęście na tamtym wątku spokojniej
|
|
|
|
|
#233 |
|
BAN stały
|
a ja podwędzilam buty mamie i sie ucze chodzic na obcasach !
![]() szczegol, ze w zasadzie nie chodze a kłapię\szuram po podlodze...aaale bedzie doobrze ta, |
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
nauczysz się
ja kocham obcasy. <3 nie chdozić w nich nie moge. ;/ kolano! o zgrozo! |
|
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
co do prawa jazdy to ja nawet nie zamierzam robić
![]() calmness trening czyni mistrza xD |
|
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się nie chce ;P Ja robię sobie wolne do końca tygodnia a co ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
#237 |
|
BAN stały
|
dzieki kobity za doping :lol2:
mam nadzieje ze cos z teg wyjdzie (byle nie polamane nogi..) siem zastanawiam czy jutro tez sobie zrobic "wagary", nie chodze juz od 2 dni do szkoly, to co za roznica jak nie pojde i jutro?? hymmm |
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nie idź, nie idź :P
|
|
|
#239 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi mama nie pozwala nie iść jutro do szkoły ;( Ale będę o to walczyła!
![]() Ja też nie umiem chodzić na obcasach xD |
|
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie umiem
ale jestem wysoka i nie zbyt dobrze czuła bym się na obcasach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

a wy ?

. Masakra- jak przyszliśmy to zaczęło lać jak nie wiem, zimno było i grzmiało. Ale kazali nam zostać. No i było nawet kilka osób, więc nie szłam od razu sama. Musiałam razem z kilkoma osobami śpiewać piosenkę turystyczną

Ale w mojej klasie <jeszcze> czegoś takiego nie ma.

[oczywiście po jakieś godzince
Ciekawa jestem....
05.06.2015
i znając życie znowu pół klasy bedzie skłócone...