![]() |
#1171 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
L_V nie ma innego olejka niż z serii bronze- może już nie ma. Jest tylko ten co Mekintoszek pisał, normalna butla z zatopionym złotem- wygląda jak dezodorant..........Żadne j kuli nie widziałam a konsultantka mówiła, że jest tylko to ![]() To co z tym psikaczem powariowali ??? Może trzeba go używać w pomieszczeniach np. klimatyzowanych nie na słońce ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Buuu... ale mi się dziś nie chce tu siedzieć.... tzn. w pracy....
Wczoraj wkurzyłam się na niego. Wróciłam po 21 do domu, a on zaspany otwiera mi drzwi. Pytam się: spałeś? Odpwiada: no, chwilę. (Przed wczoraj spał godzinę po południu, więc nie wierzę w tę ,,chwilę"). Włączam sobie telewizor, a on na to: mogłabys wyłaczyć bo chcę się pouczyć (wspominałam Wam o tym kiedyś)... więc ja mówię: było trzeba nie spać, nie było mnie 4 godziny więc wtedy mogłeś sie uczyć, a ja teraz chcę coś pooglądać. Na co on, że oglądam jakieś pierdoły ![]() oczywiście nie wyłączyłam... ale nie wiem co robić, bo z jednej strony w porównaniu z poprzednim latem to teraz od kilku dni się codzinnie uczy, ale widzę że znowu wraca do popołudniowego spania.. ![]() no i powiedziałam mu że przecież to on nalegał zebym się nie wyprowadzała a teraz nie mogę nawet pooglądać wieczorem telewizji... |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie jakos cala rodzina nazywala "wieszakiem" i jakos nie bylo to dla mnie mega obrazliwe. Mam lustro i sama wiem jak wygladam. Smakowicie ![]() I wiesz co? A ja zawsze stoje po stronie...puszystych. Ciesz sie, ze nalezysz do grona szczesliwcow, ktorzy moga jesc co chca i wszystko na nich dobrze lezy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sephorze sa teraz dwa olejki ze s=złotym pułem: 1) ten sam co w zeszłym roku, Sephora bronze, w spraju. To taki złoto-brązowy płyn w butelce 2) mała, kulista buteleczka z serii Sephora Body, zapach monoi. Chodzi mi o ta serię, gdzie są peelingi, żele p/pryszczni, płyny do kąpieli, kotstki do kąpieli. to taka mała złota kulka. Jest dostępna w sprzedazy chyba od tego tygodnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Rozeznanie
|
Atka, nie przesadzasz trochę? Wierz mi, że każda z nas to lachon, jakich mało i nikt tutaj kompleksów nie leczy. Asiuk napisała, że nie lubi swoich nóg, na co kapturek jej odpowiedział, że wystarczy, że dobierze odpowiedni fason spódnicy i będzie git. użyła określenia "wieszak", nie kierując go do nikogo osobiście. Być może nie lubi chorobliwie szczupłych typów dziewcząt i chyba ma do tego prawo, prawda? czy jak napiszę, że nie lubie brukselki i dziwi mnie, że ktoś może jeść to świństwo, to też napiszesz, że leczę kompleksy i obrażam fanów brukselki? Przecież mamy prawo wyrażać swoje opinie, a chyba nikt nie poczuł sie urażony, Ty także piszesz, że nie o Ciebie chodzi, to nie kumam
![]() Zastanawia mnie jedno, na tak wiele szczupłych dziewcząt tutaj tylko Ty zareagowałaś na okreśelnie "wieszak"...ale to MY mamy kompleksy ![]() Nie psujmy tak miłej atmosfery, którą tutaj mamy ![]()
#1177 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() zaraz trollik wpadnie i napisze,że sfrustrowana jestem,co jest totalną bzdurą. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje, ze najwążniejsze to abysmy się dobrze czuły w swoim ciele. ja się czuje rewelacyjnie, choc niektórzy sądza, ze waże za mało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
chyba nikt nie zauważył mojego wpisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ufff, to znowu opisałam historię swojego życia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz zmykam do lekarza. do potem
![]() |
#1183 |
BAN stały
|
Też tak myśle Madziu.
![]() Gold,ja przeczytałam wcześniej.Mysle,że o to co się kłocicie to pierdołki,aczkolwiek wkurzające.Fakt mógł się pouczyć jak cię w domu nie było,aczkolwiek może zmęczony jest i musi troche odespać.Musicie iść na jakiś kompromis,że ty też chcesz pooglądać w tv,zrelaksować się,a on też potrzebuje czasu na nauke. |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-najgorsze spodnie:leginsy, zwezane dolem dzinsy -najlepsze spodnie:rozszerzane-poniewaz material nie moze w zadnym miejscu przylegac do lydki. Wszystko jest idealnie schowane, a noge wydluza dodatkowo obcas, ukryty pod nogawka -najgorsza spodnica:ze skosu, do kostki -najlepsza spodnica ![]() -najgorsze buty:czolenka na wysokiej szpilce, plaskie, wsuwane klapki o spiczastych noskach -najlepsze buty: na koturnie, poniewaz kotorn jest dostatecznie masywny, by zrownowazyc grubosc kostki, sandalki na slupku z odkrytymi palcami, poniewaz kostka wydluza sie optycznie, dzieki czemu noga wyglada smuklej Nigdy nie nos sukienek ani spodnic o dlugosci 3/4, ani rybaczek. Amen. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A nie mozesz kupic sobie sluchawe bezprzewodowych do ogladania tele? Albo TZa do kuchni, zeby sie uczyl |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciężko jest porównać otyłość z szczupłością (nawet nadmierną - nie anoreksją ), jednak jak Kapturek uważam, że puszyści są bardziej poszkodowani i mniej akceptowani przez społeczeństwo, co zaczyna się już od szkoły podstawowej ![]() Cytat:
natomiast cytowana przez Ciebie "gruba świnia" to już chyba nie to samo , zdecydowanie ma wydźwięk bardziej pejoratywny ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam już zaliczenia wszystkie (i to bez warunku co w tym semestrze mało komu się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikt nikogo nie obrazil, a to ze "ktoras ze szczuplych mogla wejsc i zostac urazona..."? Eeee, bo nie rozumiem argumentu ![]() Atka, a o co chodzi z tym trolem? Cytat:
Ja czasem taz sobie lubie drzemke strzelic w weekendzik i wara ode mnie wtedy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się czasem zdrzemnę po pracy... i chyba nie ma w tym nic złego. Z resztą mój TŻ też... i to miło, tak sobie wspólnie poleżakować przez chwilkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do testow, to mysle jak Twoj TZ. Zreszta jak zobaczycie ile kosztuja to Wam sie odechce. A kolezanka niech glupot nie mowi, bo od HIV do ADIS jest dluga droga. Najlepiej idzcie do stacji krwiodawstwa. Zrobia badania i jakis pozytek z tego bedzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli rozumiem że wszyscy TŻ leżakują tzn. śpią po pracy godzinę, dwie, trzy... ![]() nie wiem czemu ale reaguję na to taką paniką, że w przyszłości będe miała lenia... no niestety z tym mi się to kojarzy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest pdf i otwierany w acrobat reader ![]()
![]() |
#1197 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O trollu nie będe pisać,bo wywołam wilka z lasu. ![]() koniec tematu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Boisz sie tego zwiazku, bo wydaje Ci sie, ze bedzie taki jak przedtem. Jednak TZ zabral sie za nauke, to duzy plus. Niestety, nie zawsze jest wesolo, romantycznie. Czasem szarosc dnia zaslania to wszystko, ale trzeba nauczyc sie przez to przechodzic wspolnie.Ja robie wtedy jakas wystrzalowa kolacje z winkem, albo masazyk i wszystko sie zmienia. Najgorzej jak codziennie, powoli narasta flustracja.
Powodzenia Gold. Wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wieszakiem i bardzi z tego powodu się cieszę.... lubię byc wieszakiem
![]() Gold czytałam tylko nie wiem co napisać. Tez sypiam w trakcie dnia i osobiscie nie widze w tym nic złego. TZ przesadził z tym wyłączaniem TV- to fakt. Bez przesady chyba nie potrzebuje grobowej ciszy do nauki. Nawet jak macie jeden pokoj to zawsze moze się pouczyć w kuchni..a Ty po prostu powinnas scieszyć tel. On ma prawo się uczyc, Ty masz prawo oglądać TV. Generalnie cięzko mi coś napisac bo ja nie miewam takich problemow i nie do końca je rozumiem. ![]()
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to się nie boję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.