PM 2017, cz. 56 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-01, 22:39   #1681
luna_laula
catwoman

Dot.: PM 2017, cz. 56

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Jak mój tż, wody z rosołem jeść nie będzie

Nienawidzę legginsów poza domem jaka praca by nie była, nigdy bym nie założyła czegoś tak opietego. Już lepszy dres.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja chodzę na okrągło w legginsach, ale zakładam je do tunik. A one są najczęściej do kolan Spodnie zakładam sporadycznie i tak mnie to meczy, bo cisną w brzuch podczas siedzenia.
Legginsy opięte? wciąż nie bardziej nje rajstopy ale oczywiście nie traktuje ich jak spodni i tyłek mam zakryty i większość ud tez

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Moja babcia dzisiaj po ogladnieciu zdjec stwierdzila, ze kiepskiego mielismy fotografa. Album ma byc pamiatka dla wnukow a tam zdjecie jak ktos zawiazuje krawat i jeszcze glowa obcieta i nie bedzie wiadomo kto to

Ach No tak moja babcia nie rozumie naszego pleneru :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 04:53   #1682
Edithh_21
Zakorzenienie

Hejka śpiochy
Nie śpię już od prawie 2h i zaraz jadę na rezonans

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 06:08   #1683
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dzień dobry,
cały czas mam wrażenie, ze jest poniedziałek - jak fajnie, że jednak czwartek

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 06:38   #1684
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Ja chodzę na okrągło w legginsach, ale zakładam je do tunik. A one są najczęściej do kolan Spodnie zakładam sporadycznie i tak mnie to meczy, bo cisną w brzuch podczas siedzenia.
Legginsy opięte? wciąż nie bardziej nje rajstopy ale oczywiście nie traktuje ich jak spodni i tyłek mam zakryty i większość ud tez

Jeśli masz zakryte uda to jeszcze, ale jak ktoś nosi do legginsów tylko bluzkę, która zakrywa tylko tyłek (albo i nie) to mi się nie podoba. Czasem widzę w lidlu babkę, która np wykłada towar i ma do pracowniczej bluzki legginsy, najczęściej mocno już przetarte jedyna opcja dla mnie do dłuższy oversizowy sweter i jakieś botki. Ale jeśli komuś to pasuje i naprawdę nie na kontaktu z klientami to co mi tam

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 07:30   #1685
nivea91
Zakorzenienie

Hej
W kwestii zakupów większe np z rzeczami do sprzątania robimy raz w tyg, a spożywcze mniejsze przeważnie co 2 dzień i tak nam pasuje, bo nie lubię jak coś długo leży w lodówce+ nie lubię jeść tego samego długo😉

Co do ubioru zgadzam się z Małgosia i krasulka

Stary 2017-11-02, 07:46   #1686
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Hejka
Zaktualizowało mi apke, jest do
Pożarliśmy się dzisiaj z Tżem
My też i to z podobnego powodu rodzina to drażliwy temat i raczej nie dojdziemy do porozumienia. Może niepotrzebnie się w ogóle odzywałam, ale mimo wszystko liczyłam na więcej zrozumienia.

Dzień dobry, leje deszcz, jadę do pracy, mam nadzieję, że na krótko, bo wszyscy na urlopie. Nie mam na sobie legginsów, ale tregginsy
Ja trochę rozumiem Eunice, u mnie w pracy też chodzimy ubrani na luzie, łącznie z szefem, ale to dlatego, że spotkania z klientami mamy umawiane i sami do nas nie przyjeżdzają. Jak jest spotkanie to wiadomo, że garnitury i szpilki, ale tak na co dzień to chodzę w bluzach i sportowych butach. W branży kreatywnej nikogo nie dziwia kapcie itp. Ale legginsy do krótkiej bluzki wyglądają po prostu jak rajtuzy i to zawsze wygląda słabo a riposta w stylu "mnie nie obchodzi co inni o mnie myślą"...
Eunice, nie odpowiadaj nic na to, bo mam okres i jestem wściekła na męża. Lepiej nie ryzykować
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 07:48   #1687
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dobry szykuje sie na spotkanie z doradca od kredytu. Mam 2 dni urlopu i szczerze licze na to ze nie sciagna mnie do roboty bo jest na to duza szansa

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 08:23   #1688
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Dobry szykuje sie na spotkanie z doradca od kredytu. Mam 2 dni urlopu i szczerze licze na to ze nie sciagna mnie do roboty bo jest na to duza szansa

Daj znac jak po spotkaniu - ja bardzo już bym chciała się na takie umówić

13.10.2017
Stary 2017-11-02, 08:26   #1689
luna_laula
catwoman

Cytat:
Jeśli masz zakryte uda to jeszcze, ale jak ktoś nosi do legginsów tylko bluzkę, która zakrywa tylko tyłek (albo i nie) to mi się nie podoba. Czasem widzę w lidlu babkę, która np wykłada towar i ma do pracowniczej bluzki legginsy, najczęściej mocno już przetarte jedyna opcja dla mnie do dłuższy oversizowy sweter i jakieś botki. Ale jeśli komuś to pasuje i naprawdę nie na kontaktu z klientami to co mi tam

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
My też i to z podobnego powodu rodzina to drażliwy temat i raczej nie dojdziemy do porozumienia. Może niepotrzebnie się w ogóle odzywałam, ale mimo wszystko liczyłam na więcej zrozumienia.

Dzień dobry, leje deszcz, jadę do pracy, mam nadzieję, że na krótko, bo wszyscy na urlopie. Nie mam na sobie legginsów, ale tregginsy

Ja trochę rozumiem Eunice, u mnie w pracy też chodzimy ubrani na luzie, łącznie z szefem, ale to dlatego, że spotkania z klientami mamy umawiane i sami do nas nie przyjeżdzają. Jak jest spotkanie to wiadomo, że garnitury i szpilki, ale tak na co dzień to chodzę w bluzach i sportowych butach. W branży kreatywnej nikogo nie dziwia kapcie itp. Ale legginsy do krótkiej bluzki wyglądają po prostu jak rajtuzy i to zawsze wygląda słabo a riposta w stylu "mnie nie obchodzi co inni o mnie myślą"...

Eunice, nie odpowiadaj nic na to, bo mam okres i jestem wściekła na męża. Lepiej nie ryzykować

Oj dziewczyny, dla mnie legginsy do bluzki to pomyłka Traktuje je raczej jak grube rajstopy. Tylko na siłowni wchodzi w grę taka opcja. Tregginsy i jegginsy mam i je już nosze do bluzek, bo nie prześwitują, sa grube i maja kieszenie na tyłku

Hej

Stary 2017-11-02, 08:38   #1690
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:

Powodzenia ☺

Hej ☺
Katar nadal trzyma, głowa boli eh.

Co do leginsow to dla mnie one są tylko do domu 😁

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Olja u nas wczoraj było blisko do podobnej afery ale jakoś znaleźliśmy kompromis 😉 chociaż w tych tematach rodzimych, co gdzie i do kogo to chyba początki są zawsze takie ciężkie 😓

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 08:46   #1691
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Na szczęście nasze kłótnie trwają bardzo krótko ogólnie każde z nas zdecydowanie woli spędzać czas ze swoim najbliższym i nawzajem się do siebie ciągniemy. Do tego ja jestem przyzwyczajona do odwiedzania bliskich w święta, z kolei Tża odwiedzali. A że jutro jedziemy z rodzicami Tża do rodziny pod Wrocław () to wolałam poświęcić się swoim bliskim,z kolei Tż wolał posiedzieć w domu i poczekać na odwiedziny. No i wyszła kłótnia, pierwszy raz latał mój telefon

Dobrze że szybko się godzicie Pewnie z czasem wypracujecie jakiś kompromis Ogólnie to znam to ze związku z K. bo też każde z nas ciągnęło do swojej rodziny a jednocześnie chcieliśmy spędzać czas razem. Za to Tża ja muszę ciągnąć do jego rodziny

Dzień dobry Ale pospalam jak pies mnie nie budził

Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Hejka śpiochy
Nie śpię już od prawie 2h i zaraz jadę na rezonans

za rezonans Miałaś już kiedyś, boisz się? ja się strasznie balam a okazało się całkiem spoko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 08:50   #1692
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie nawet jakbym miała kontakt klientami to co z tego Nie jest to wyzywajace ani niechlujne Póki mam taką figure ze mogę to czemu nie
No i zapomniałam o najważniejszym - w leginsach mi o wiele cieplej niż w jeansach (a latem gdy noszę cienkie - chłodniej) a to dla mnie kluczowe

Edytowane przez Eunice9
Czas edycji: 2017-11-02 o 08:51
Eunice9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 08:50   #1693
luna_laula
catwoman

Cytat:
Z tego co pamiętam, to Małgosia nie lubi jedzenia na słodko, więc chyba sposób przyrządzenia nic tu nie zmieni
Jak ja mówię, że nie lubię rosołu to też zawsze słyszę "bo nie jadłaś rosołku mojej mamy/babci/wujka Heńka". No ale jeszcze jakoś żaden mi nie zasmakował

Ja właśnie wstawiłam do piekarnika ciasto czekoladowe, pierwszy raz robię takie z prawdziwej czekolady. Mam nadzieję, że wyjdzie (mam @, hahahahahaha)

A tak w ogóle to dzień dobry
Ja lubię rosół, ale rzeczywiście najczęściej to woda z tłuszczem. Mało kto potrafi zrobić dobry. Moja babcia gotuje świetny, ale jest mi po nim koszmarnie ciężko. Na mieście ulubiony jem w Umea tak wiem to brzmi głupio- wege rosół z wege makaronem

Cytat:
czemu?

to wpadaj, okazało się, że jednak nie będę mieć gości, więc mam całą blachę
I już mi się humor zepsuł. Mój mąż od rana woził swoją rodzinkę po cmentarzach, bo jego mama potrafiła tylko do miasta przyjechać, ale już się bała jeździć w korkach pod cmentarzami To już taka coroczna tradycja. Tylko, że w tym roku już im się nie chciało do nas przyjeżdżać, bo spieszyło im się do domu. Tylko jeszcze do McDonalda wpadli na obiad a wiedzieli, że specjalnie ciasto upiekłam. Nie żeby mi jakoś specjalnie zależało na ich odwiedzinach, no ale trochę szacunku. Ja nie pojechałam do swojej rodziny, żeby tż mógł ich tyłki wozić, a tu taka olewka.
nieładnie się zachowali

U nas jest trochę odwrotnie. Mama tz jest chwilowo pozbawiona samochodu, więc prosiła go by ją zawiózł za miasto na groby. Strasznie nie chciał, ale go przekonałam, a sama zawiozłam swój tyłek do rodziców by trochę z nimi posiedzieć
Stary 2017-11-02, 08:53   #1694
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Ale legginsy do krótkiej bluzki wyglądają po prostu jak rajtuzy i to zawsze wygląda słabo a riposta w stylu "mnie nie obchodzi co inni o mnie myślą"...
A co w tym złego?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Oj dziewczyny, dla mnie legginsy do bluzki to pomyłka Traktuje je raczej jak grube rajstopy. Tylko na siłowni wchodzi w grę taka opcja. Tregginsy i jegginsy mam i je już nosze do bluzek, bo nie prześwitują, sa grube i maja kieszenie na tyłku

Hej

Moje są takie same odjąć kieszenie więc dla mnie bez różnicy

Stary 2017-11-02, 08:55   #1695
luna_laula
catwoman

Mówicie o kontaktach z klientami w pracy. Pracuję w starym słabo dostosowanym budynku, więc w drodze do toalety spotykam panów w kajdankach prowadzonych przez policję. Myślicie, że adidasy są przy nich niestosowne?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 08:58   #1696
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Mówicie o kontaktach z klientami w pracy. Pracuję w starym słabo dostosowanym budynku, więc w drodze do toalety spotykam panów w kajdankach prowadzonych przez policję. Myślicie, że adidasy są przy nich niestosowne?
Mysle ze bardzo. Powinnas ubrac szpilke i jakas elegancka sukienke

Swoja droga ostatnio ogladalam zdjęcia ze studiów. Wtedy często nosiłam leginsy do zwyklych koszulek. Szprycha byłam chuda to why not teraz jak patrze na te zdjecia to pukam sie w glowe jak ja mogłam tak chodzic

Stary 2017-11-02, 08:58   #1697
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Moje są takie same odjąć kieszenie więc dla mnie bez różnicy

Jak legginsy są grube i nie prześwitują to brak guzika i rozporka nie sprawia, że można chodzić w nich tylko w domu
Stary 2017-11-02, 09:04   #1698
serduszko165
Zakorzenienie

Hejo zdjecia ze slubu i wesela sie laduja. Zmeczylam sie wybieraniem, ostatecznie jest 600 wybaczcie ale juz nie chce mi sie ich przebierac, a z sesji wrzuce wieczorem

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 09:06   #1699
luna_laula
catwoman

90% moich stylówek wygląda tak (jeansową kurtkę pomińmy) https://i.pinimg.com/originals/86/c6...c98f69e3f4.jpg i tuniki są troszkę dłuższe. Jak kogoś to razi to trudno Ostatnio kupiłam dwie pary spodni i chyba się odzwyczaiłam, bo jak w nich siedzę to tak mnie cisną aż mi niedobrze i wcale nie są za ciasne, bo jak wstaję to są luźne w brzuchu
Stary 2017-11-02, 09:07   #1700
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Jak legginsy są grube i nie prześwitują to brak guzika i rozporka nie sprawia, że można chodzić w nich tylko w domu
A kieszenie sprawiają?
Poza tym czemu nie można? Nikt mi nie zabrania
Ale skończmy temat, każdy ma swoje zdanie U mnie w pracy raczej nikomu to nie przeszkadza (może dlatego ze prawie nie ma dziewczyn ), a jak jakieś dziewczyny na ulicy patrzą na mnie z pogardą bo mam leginsy, różowe skarpetki, naturalne brwi albo podkolanowki-pandy to niech sobie patrzą jak im lepiej

Stary 2017-11-02, 09:08   #1701
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nawet jakbym miała kontakt klientami to co z tego Nie jest to wyzywajace ani niechlujne Póki mam taką figure ze mogę to czemu nie

Wiesz to że ktoś jest szczupły nie oznacza że na pewno w legginsach wygląda dobrze

Co do klotni-my się nie pokłóciliśmy bo Tz byl w pracy ale pewnie z Wigilia będzie problem. Okazało się że jednak do pracy idzie w I dzień świąt i Sylwestra

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 09:11   #1702
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Hejo zdjecia ze slubu i wesela sie laduja. Zmeczylam sie wybieraniem, ostatecznie jest 600 wybaczcie ale juz nie chce mi sie ich przebierac, a z sesji wrzuce wieczorem

13.10.2017
Stary 2017-11-02, 09:18   #1703
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Ja czasami jak zrobimy duże zakupy to najchętniej zjadłabym wszystko od razu i mam ochotę zrobić 3 obiady na raz.

Wtedy mam ochotę wszystko otworzyć i trochę skubnąć a połowa rzeczy się zmarnuje, bo nagle odechce nam się tego co sobie zaplanowaliśmy na szczęście sklep mamy pod nosem i możemy w każdym momencie do niego skoczyć i coś dokupić

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
A kieszenie sprawiają?
Poza tym czemu nie można? Nikt mi nie zabrania
Ale skończmy temat, każdy ma swoje zdanie U mnie w pracy raczej nikomu to nie przeszkadza (może dlatego ze prawie nie ma dziewczyn ), a jak jakieś dziewczyny na ulicy patrzą na mnie z pogardą bo mam leginsy, różowe skarpetki, naturalne brwi albo podkolanowki-pandy to niech sobie patrzą jak im lepiej

Na to co pomyślą inni nie masz wpływu Ja się najlepiej czuję ubrana od stóp do głów na czarno, do tego ramoneska i jakiś ogromniasty wisior. Koleżanka przyjaciółki powiedziała jej kiedyś, że wyglądam jak czarownica

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 09:21   #1704
Laura Rose
Zakorzenienie

Hej

Eunice, do pracy w kiosku też szłaś w legginsach i krótkiej bluzce?

Dla mnie hitem są majty odznaczające się w legginsach. Widuję kolorowe, ale czarne też się bardzo rzucają w oczy Oczywiście przy cienkich portach W UK jest dużo luźniej, w kapciach i szlafrokach ludzie chodzą po zakupy
Sama raczej nie lubię mieć niezasłoniętego tyłka, ale ostatnio noszę legginsy i bluzy albo swetry do połowy tyłka, bo w jeansach jest mi mega zimno No i oczywiście zakładam kurtkę, która i tak tyłek zakrywa. Kontakt z ludźmi mam z reguły na zewnątrz, więc i tak widać tylko moją kurtkę i nogi. Z krótką bluzką samą czuję się głupio, ale czy każdy musi tak mieć? Najbardziej to zazdroszczę ludziom, którzy teraz chodzą na krótko, a ja po wejściu do ciepłego nie mogę się rozgrzać Nawet przy 30 stopniach zawsze mam w samochodzie kurtkę, bo bez długiego rękawa nie wchodzę do sklepów

A teraz chyba założę jeansy, bo idę do lekarza i pewnie będę wskakiwać na wagę
Stary 2017-11-02, 09:23   #1705
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Kapcie są do chodzenia w domu a nie straszenia współpracowników

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
Przypomniałaś mi o czymś.

Gdzie kupię urocze bambosze? Na Allegro są tylko takie dla dzieci W tym stylu http://pu.i.wp.pl/bloog/97341130/547...221_Og_big.jpg
Stary 2017-11-02, 09:23   #1706
Laura Rose
Zakorzenienie

Aaaaa, zakupy robimy ciągle i nieregularnie

A kłótnie gdzie i kiedy mamy już za sobą, ale były
Stary 2017-11-02, 09:26   #1707
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
No i zapomniałam o najważniejszym - w leginsach mi o wiele cieplej niż w jeansach (a latem gdy noszę cienkie - chłodniej) a to dla mnie kluczowe

Po prostu uważam, ze tak nie wypada w banku albo w urzędzie pewnie by Cię upomnieli. Programiści pewnie nie zauważą, oni wielu rzeczy nie zauważają

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 09:27   #1708
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ja ostatnio to albo nosze jeansy zapinane na guzki albo rajty do sukienki tak mi najwygodniej

Stary 2017-11-02, 09:31   #1709
luna_laula
catwoman

Cytat:
Ja ostatnio to albo nosze jeansy zapinane na guzki albo rajty do sukienki tak mi najwygodniej

Ja zaczęłam zakładać legginsy do sukienek i dziewczyny w pracy krzyczały, żebym je ściągała i pokazywała nogi
Stary 2017-11-02, 09:33   #1710
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczęłam zakładać legginsy do sukienek i dziewczyny w pracy krzyczały, żebym je ściągała i pokazywała nogi
Ja mam jedna taka ktora jest z przodu do połowy uda a z tyłu prawie do kolan. Najpierw laska wprowadzila standardy ubioru. Wychodzilo ze za krotka. Ubralam pod nia legginsy - o☠☠☠☠☠☠☠ila mnie ze zalozylam getry pod taka sukienke

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości