|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Moje drogie ćwiczące!
![]() Mój kolega polecił mi stronkę z ćwiczeniami na brzuch specjalnie dla pań. Zauważyłam ze na pod forum wizażu fitnessie tez doceniają te ćwiczenia. Ja zaraz je wypróbuje i dam znać! ![]() http://www.sfd.pl/Trening_brzucha_dl...194872-s1.html Nad nogami już troche pracuje i teraz dowalam sobie brzuch i dzisiaj od diety odrzuciłam żelki chipsy i bounty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Wtajemniczenie
|
Paulina dzięki za kartke
![]() A ja zrobiłam obiadek i teraz go wcinam ![]() U mnie też się pogoda popsuła, w sumie to nawet i dobrze. Dzisiaj albo jutro Ł. będzie mnie uczył jeździć ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
u mnie za oknem GRR GRRR czyli grzmi .. :P
wszamałam olbrzymią porcję obiadu i teraz relaks przed kompem -czyli niech się tłuszczyk odkłada ![]() a i jeszcze okresa dostałam, a cycki mnie aż od niedzieli bolały... ![]()
![]() |
#3244 |
Wtajemniczenie
|
laski moja przyjaciolka ma za dwa dni urodziny,przyznam sie bez bicia ze zapomnialam calkiem o tym... a teraz nie mam pojecia co jej dac...doradzcie mi cos
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na brzuch zdecydowanie polecam A6W !!! Kiedyś byłam wytrzymała robiłam , wystarczyło po jednej serii dziennie i brzuszek ładny miałam. Chyba bede musiała od nowa zacząć ![]() Cytat:
![]() Moj tż ma imieniny 25 ale chyba kupię mu balsam po goleniu Nivea , uwielbiam jak moj tata nim pachnie wiec musze tztowi sprezentować , bo biedny podraznioną skóre ma od golenia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem ile ![]() ![]() ![]() mam prace w fabryce- kroje owoce do plastikowych pojemnikow ktore sprzedaja w tesco pozniej hahha zanim wejdzie sie na ta fabryke z 3 razy trza rece umyc ubrac gumioki zalozyc czepek nie mozesz miec biżu, nic w kieszeniach, nie mozesz jesc nic co zawiera orzechy i zero make upu hahaha w ogole tlumaczyla nam baba z 30 min jak uzywac noży hahaha ![]() tylko glupi dojazd mam 6 f dziennie bede musiala placic ![]() od jutra jak cos zaczynam ide na 12 h od 7 am do 7 pm ![]() mam przerwy co 3 h po 30 min ze wzgledu na to ze w fabryce jest 5-10 stopni - jest zimno jak nie wiem ! koles z innej agencji do mnie zadzwonil zebym do niego przyszla moze coss lepszego ma i cos blizej ![]() ![]() ale mnie glowa dzis boli jutro okresu dostane i sie posikam w tych owocach! dzis leje u mnie. Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
Ksiazke , płytę , notes wypasiony, cos do ubrania-korale,kolczyki , kosmetyki, pudełeczko na pamiątki , kosmetyczke wypas + poducha wypasiona, filizanka, (łoo ludzie i jeszcze pare innych zreczy ktorych juz nie pamietam) przyjaznimy sie jakeis 10 lat a prezenty dawalismy sobie na urodzinki,swieta, nie mam pojecia co jej dac tym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
My niestety zawsze robimy sobie prezenty typowo hmm niecenzuralne
![]() ![]() Teraz do Klaudii :P Po co to robie? Dla samej siebie. Żeby wyrobić w sobie "nawyk" dbania o siebie o swoje ciało. Same kremy mnie tak nie zakonserwują. Zreszta teraz to moze nie jest jakies spalanie odchudzanie czy co tylko zapobieganie :P nie zamierzam wyglądac jak torbacz afrykański ![]() ![]() A jak zdrowie? ![]() Niqska ja bym tam chyba padła z zimna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Wtajemniczenie
|
sioko- nie ma lekko ;D
trza cieplo sie ubierac ![]() a wiecie ze tam moga wyrzucic z pracy jak sie zje choc kawalek jakiegos owoca ktorego sie kroi ? ![]() ![]() klaudens- wystarczy jedna dziewczyne polecic- wlasnie dostalam meila ze wygralam puder. Tylko ten puder jest jasny bo nr 003 nie mozna innego wygrac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
ty nie za dużo wygrywasz ostatnio?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwaga! uwaga! kupiłam sobie sukienkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Wtajemniczenie
|
sioko e tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
opisuj kiece albo foto daj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Wtajemniczenie
|
niqska a gdzie sie to trzeba zarejestrowac??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Czerwona
![]() ![]() Na ramiączka, odcinana pod biustem z kokardą, u dołu szersza z takiego tiulu ![]() Może zaraz zrobię foto... No i najgorsze - w biuście jest "na styk":/ mam za dużo do niej ![]()
![]() |
#3256 |
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
za tydzien bede miala podobnie, zapie.prz w fabryce czeka mnie po 12 godzin, w tej anglii to chyba ciezko o inna robote
![]() insomnie foto kiecy dawaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oł men jakie procedury ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie lubie jak kobeita po 40jest chuda , ma wtedy takie zmarszczki . Moim zdaniem po 40 nie mozna byc szczupłym ,lpeiej sie wyglada jak ma sie kilka kg wiecej- wiem nawet po mamie swojej. Ale do 40echy trzeba dbac ![]() Zdrowie ? Lipnie. U mojego taty w pracy wsz.chorują na gardło,mama wyszła na zkaupy i tez ja zaczyna drapac-chyba jakis wirus krazy. Przespałam sie 2h i jest lpeiej , znwou aspiryne wziełam to mnei kosci juz nie bola . Mam nadzieje ze do piatku wyzdrowieje , bo ten kurs mam. Temparature zbiłam. Cytat:
![]() ej co powiecie na to , zeby sobie poakzac tutaj once again sukienki studiowkowe ? bo ja już nie pamietam jaką ktora miała a po studniowkowym nie chce mi sie latac ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
jo mialam biala i idzue do ciecia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Taadaaaam. to moja sukienka. Oczywiście jest CZERWONA. Zdjęcie robione tel., więc jakoś słaba, ale nei chciało mi sie suzkac po domu aparatu
![]() Jest taka trochę inna w porównaniu z tym co u mnie w mieście w sklepach ogladałam. No i najważniejsze - nie zielona i zółta, bo te kolory króluja na weselach ![]() Aaa i kokarda wywiązana tak na odwal się, nie chciało mi sie postarać ![]()
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Nooo Fajniutkaa podoba sie podoba sie
![]() ![]() Ja szukam foty sukienki mojej studniówkowej |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękiii. mam nadzieję, że Wam się na serio trochę podoba, a nei piszecie z ludzkiej życzliwości ![]() Wiesz co... mi sięga z 5 cm przed kolanko ![]() I to prawda.. taka dziewczęca strasznie jest ![]() ![]() Byął jeszcze do wyboru czarna, zielona (ciemna i jasna), żółta, pomarańczowa, różowa. A ja jak wpadłam to od razu czerwoooną capnęłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Wtajemniczenie
|
sliczna sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Szczerze sie podoba
![]() Klaudia dawaj fote swojej kiecki bo zapomnialam jaką mialas. Pamietam tylko kieckie Insomnii i te plecki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajna jest bez kitu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się nei odzywaj do niego. Niech on pierwszy sobei przypomni ![]() Cytat:
![]() No baaa... każdy moje plecy pamięta, bo chyba jedyna na studniówce miałam odkryte ![]() ![]() Ja pamiętam te: Ty miałaś białą z czarną koronką. Niqś granatową. Klaudensik czarną z dekoltem. Karolcia czerwoną. Olcia zieloną w kolanko. Cytat:
![]() ![]() A jak myslisz, jaka cena?
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Ja obstawiam cos kolo 100-150zł jesli w wawie ;P
dla przypomnienia moje maleństwo:P nie ma w całej krasie bo jak ją ubrałam to mnie dzem zaatakowal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Hm ja też mysle , ze cos koło 150zł dałas Ewelinko za nią
![]() Moja sukieneczka - foto sioko - haha mowisz ze dzem atakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
Loczki loczki looooczzzzkiii
![]() Mi sie nie utrzymały już po polonezie padły ![]() Atakuje kurna ![]() Ide sobie do kuchni i zlecial na mnie dziad sam z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.