|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2
Cytat:
![]() Ja tez sie przekonalam, ze lepiej nie czytac internetu za duzo... Trzeba sluchac zalecen lekarza i tyle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie chętnych na dawanie brak - za to chętnych na branie wśród znajomych to mam zatrzęsienie ... jakie to smutne tak naprawdę ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Oki to wstępnie jesteśmy umówione ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
He he No dinozaur wątkowy ze mnie ![]() Tez jakos koło 20 tyg poczułam już te ruchy takie na 100% bo ok 17 tc to czułam takie jakby delikatne ze już nie wiem czy to były ruchy czy jelita świrowały ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Oooo No to już piękny Wiek ❤️ Nie mam pojęcia jaki prezent na taki jubileusz - może jakiś puchar medal z grawerem .. Hm ... bardziej bym w coś takiego celowała ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prowadzi się jak bajka, płynie dosłownie, podbijanie lekkie, jedną ręką wszystko Minusy? siedzisko spacerowe jest dość płytkie dlatego po 1.5 roku sprzedałam, wózek jest po złożeniu dość duży. Więcej minusów brak. Jakość wykonania, prowadzenie, amortyzacja - no BAJKA ! nie biorę go tylko dlatego, że już go miałam i chce wyprobowac inny model. ![]() Groszek o taki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4639 nawet foty z 2011 znalazłam
Edytowane przez Mirabilka Czas edycji: 2017-11-02 o 13:30 |
|
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi jest trochę smutno ze to tak szybko leci ... jakos pierwsza ciąża mi się bardziej dłużyła a tu już faktycznie blisko połówki Strasznie mi przykro ze tak się zle jeszcze czujesz - myślałam ze już się coś olepszylo a tu taka lipa Współczuje Ci bardzo - liczę ze to już bliżej końca tych objawów niż dalej ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gondola posłuży tylko jakieś pół roku czyli do listopada, a zimę dzieć już w spacerówce będzie - dobrze myślę? No i na śnieg to chyba lepsze pompowane koła?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo fajne pomysły - zarzucisz linka może ? tez mam taka chrześnice 3 letnia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Domima a ja Ci zazdro, że Ty już dalej niż my nawet o te kilka tygodni - moje samopoczucie jest tak kiepsko i wiem, że wielki brzuch nie spowoduje że będzie lepiej - nie lubię być w ciąży
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
Karol urodził się w kwietniu i do pażdziernika gondola - zmieściłby się wygodnie i dłużej ale on potem chciał coś więcej widzieć niż chmury to go przesadziliśmy do spacerówki. Po śniegu też super dawała radę.
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiaaaaa nie czytaj internetow ... proszę Cieeee - to Ci napewno nie pomoże - lekarz ma racje i trzeba mu wierzyć - nie doszukuj się informacji zwłaszcza w necie - internet to zlooo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Mirabilka dzięki Ci kobieto za cynk i za foty
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodem z Backstreet Boys ![]() ![]() padłam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Mężowi tez kupuje zegarek - właściwie to już zamówiłam ... Problem mam z bratem i tata i teściem ... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
get down, get down everybooooooodyyyyy jeeee, jeeee
|
#2922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dopiero 11+4 dzisiaj więc dla mnie do połówkowego jeszcze ho ho. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Hahahahaha załóżmy formacje taneczną ciężarówek w takich ciuchach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam espiro magic i jak dla mnie spoko wózek - młody do dzisiaj ogarnia w nim dłuższe spacery jak się nóżki zmęczą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdybym miała jeździć po chodnikach na spacerki tylko przez wiosnę/lato pewnie poważnie zastanawiałabym się nad opcją tylko spacerówka + dokupowana miękka gondola jak w bugaboo bee. Ale muszę kupić leśny czołg na dużych kołach z porządną amortyzacją i to mi trochę komplikuje sprawę |
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie pamietam kiedy się przenieśliśmy do spacerówki z kpl 3w1 ale dość późno - nie widziałam potrzeby żeby szybko przenosić ... muszę zobaczyć na foty w jakich miesiącach to było. My mieliśmy bebetto luca zreszta dalej mamy i jestem bardzo zadowolona ale ja to ogólnie nie jestem jakaś mega wymagająca - jedynie do czego mogłabym się przywalić to mały kosz na zakupy ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie obawiam się, że spacery to będą do sklepu, zaprowadzić młodego do przedszkola/szkoły a tak to spacery po tarasie koło domu
ogólnie odkąd mam ogrodzony dom to mało co wychodzimy bo większość dnia w sezonie letnim siedzimy na działce/tarasie/ - z lenistwa żeby nie musieć iść daleko tz zbił młodemu plac zabaw no ok... o 16 jestem dopiero w domu ![]() przy 1 dziecku mieszkaliśmy u moich rodziców 1 rok i tam nie było gdzie wyjść więc codziennie wyprawa z ubieraniem siebie i wychodzeniem na spacer - teraz mam zamiar rano wychodzić w szlafroku
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
My nie kupujemy dziadkom. Tylko moim rodzicom ,mężowi i dzieciom od TŻ rodzeństwa.
|
#2928 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
będę brać pod uwagę Cytat:
Ale las mam pod domem tam tak pięknie pachnie, jest zupełnie inne powietrze na pewno będę chodzić i czołg jest niezbędny
|
||
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze, że nie potrafie sie nawet cieszyc z ciazy, plakac mi sie chce jak wy juz myslicie o tych wyprawkach, wozkach bo mi sie nawet o tym myslec nie chceWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie miasto, do najbliższego parku dosyć daleko więc będę kombinować gdzie tu z maleństwem chodzić na spacery
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7847643 1]Wizulanie mi te bebetto bardzo leżą
będę brać pod uwagę Podejrzewam, że też będziemy w większości siedzieć koło domu, bo to jednak jest ogromny komfort - całą działkę mam objechaną tujami i nawet goła sobie mogę chodzić i kawkę pić Ale las mam pod domem tam tak pięknie pachnie, jest zupełnie inne powietrze na pewno będę chodzić i czołg jest niezbędny [/QUOTE]Bebetto raczej się nadaje na takie tereny bo mimo wszystko dość masywny a nie za zbytnio ciężki - teraz jest jakos nowszy model który mi się podobał ale nie pamietam nazwy a cena tez dość przystępna ... moja szwagierka miała Bebetto Silva i tez spoko a jeszcze Holland jest wypas - No na takie wyboje to pewnie by się nadal xlander ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przesyłam same ciepłe myśli - musi być dobrze, nie ma innej opcji i nadejdzie dzień w którym i Ty odetchniesz i będziesz się cieszyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu jak mi Cię żal ![]() Biedactwo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle jeśli któraś ma wizyty do dopisania to dajcie znać, wydaje mi się, że jakieś przegapiłam
|
#2935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem czy chcę inwestować 4, 2 czy mniej, co się opłaca a co nie, czy używany czy nowy - czacha mi dymi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy kto jaka kasa dysponuje . Są dzieci które jak tylko zaczną się podnosić to ciężko je w wózku przetrzymac a są takie którym wózek służy długo długo ... dla mnie dwójka to był max bo wiedziałam ze później i tak kupimy spacerówkę która będzie można złożyć i zajmie mało miejsca w aucie np . Ale tak jak pisze - zależy kto ile chce hajsu na to wydać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i pewnie kupie jakiś lepszy używany.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego sie trzymajmy,musi byc dobrze skoro nawet lekarz nie mowil ze to jakis wielki problem i ze masz byc spokojnaCytat:
wiec sorry ale to byly takie fasony i kolory ze strach bylo patrzec na to a co dopiero dziecku zakladac co do wozkow to pisz ile wlezie bo mimo ze ja wozek mam i nie planuje innego kupowac to Twoja wiedza i doswiadczenie jest tu u nas bezcennedomima zet ja Cie dzielnie gonie,w niedziele zaczynam 16tc ![]() Ale brzydka pogoda ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- groooszek odnosnie wizyt ja mam 10.11,no i bede chciala z usg bo dawno bobasa nie widzialam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

zamowilam im takie duże zestawy zabawek do gotowania z filcu i drewna (nie lubię zbytnio plastikowych zabawek). Powinny im się chyba spodobać 

o rany... ja ledwo 12 zaczelam

. 
Współczuje Ci bardzo - liczę ze to już bliżej końca tych objawów niż dalej ... 
tez mam taka chrześnice 3 letnia 

kupujemy tylko synkowi i chrześniakowi

powiem szczerze, że nie potrafie sie nawet cieszyc z ciazy, plakac mi sie chce jak wy juz myslicie o tych wyprawkach, wozkach
i przesyłam same ciepłe myśli - musi być dobrze, nie ma innej opcji i nadejdzie dzień w którym i Ty odetchniesz i będziesz się cieszyć
Biedactwo
i za Edzik