Mamusie majowe 2018 cz. 2 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-02, 12:19   #2911
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Jedna chrześnica lat 2 i 3 miesiące, a druga 3 lata i 2 miesiące zamowilam im takie duże zestawy zabawek do gotowania z filcu i drewna (nie lubię zbytnio plastikowych zabawek). Powinny im się chyba spodobać

Dla taty zwykle też mam największy problem, ale w tym roku upatrzyłam książkę która powinna mu się spodobać, może nawet się wybiorę do autora po dedykacje

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super pomysl na prezent
Ja tez sie przekonalam, ze lepiej nie czytac internetu za duzo... Trzeba sluchac zalecen lekarza i tyle.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 12:24   #2912
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam, że nic nie dostanę, a tymczasem kilka osób deklarowało, że może mi coś oddać w spadku po dzieciach. Także koło połówkowego zacznę się interesować co konkretnie i wtedy myśleć co dokupić. No i zobaczymy co moje dziecko ma między nogami

No u mnie chętnych na dawanie brak - za to chętnych na branie wśród znajomych to mam zatrzęsienie ... jakie to smutne tak naprawdę ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
To co mogę to rzeczywiście będę polować na używane, no ale wiadomo że nie wszystko się da.
Część uda się dostać w spadku i to chyba nas bardzo ratuje, choć zobaczymy jak wyjdzie bo nie nastawiamy się że tak będzie na bank.

Ja w spadku dostałam właśnie dziewczęce ciuszki, nie wszystkie się nadają muszę przesegregować ... bo mają troszkę lat, także jakby co też służę

Oki to wstępnie jesteśmy umówione

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Domima juz 17tc o rany... ja ledwo 12 zaczelam
Wczoraj tez mialam wrazenie ze cos mi sie rusza ale stwietdzilam ze to jelita. Nie wkrecam sobie ze to ruchy. Dzidzia jak cos ma pewnie niecale 4 cm wiec wydaje mi sie za mala aby sie dalo ją wyczuc. W poprzedniej ciazy ruchy poczulam poźno, chyba dopiero ok 23tc wiec sie nie nastawiam ze teraz bedzie znacznie szybciej

He he No dinozaur wątkowy ze mnie

Tez jakos koło 20 tyg poczułam już te ruchy takie na 100% bo ok 17 tc to czułam takie jakby delikatne ze już nie wiem czy to były ruchy czy jelita świrowały

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez edzka1104 Pokaż wiadomość
Myboyismine odpoczywaj i leż ile wlezie.

Ja mam inny duży problem prezentowy, mój ojciec 20.12 kończy 80 lat, 23.12 będzie spora impreza w restauracji i nie mam zielonego pojęcia co dać mu na prezent.

Oooo No to już piękny Wiek ❤️
Nie mam pojęcia jaki prezent na taki jubileusz - może jakiś puchar medal z grawerem .. Hm ... bardziej bym w coś takiego celowała ...

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 12:25   #2913
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Ja myślałam o joolz day 2, ale kurna no nie wiem

joolz day czerwony na srebrnej ramie miałam przy Karolu własnie
prowadzi się jak bajka, płynie dosłownie, podbijanie lekkie, jedną ręką wszystko
Minusy? siedzisko spacerowe jest dość płytkie dlatego po 1.5 roku sprzedałam, wózek jest po złożeniu dość duży. Więcej minusów brak.
Jakość wykonania, prowadzenie, amortyzacja - no BAJKA !
nie biorę go tylko dlatego, że już go miałam i chce wyprobowac inny model.

Groszek o taki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4639 nawet foty z 2011 znalazłam

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2017-11-02 o 12:30
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 12:28   #2914
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Hej laski ja nadal zdycham w lozeczku, odwiedziny w kibelku tez zaliczone .
Kciuki za wizyty.
Domima zazdraszczam 17 tyd

A mi jest trochę smutno ze to tak szybko leci ... jakos pierwsza ciąża mi się bardziej dłużyła a tu już faktycznie blisko połówki
Strasznie mi przykro ze tak się zle jeszcze czujesz - myślałam ze już się coś olepszylo a tu taka lipa Współczuje Ci bardzo - liczę ze to już bliżej końca tych objawów niż dalej ...

Stary 2017-11-02, 12:30   #2915
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Groszek ja chce kupic tylko i wylacznie gondole i to uzywana, potem kupię lepszą spacerowkę, rozkladana na płasko. Mam nauczke po coreczce, ktora nie chciala wcale jezdzic w spacerowce z wozka 2w1 darla sie plakala, posiedziala 5 minut i koniec spaceru. Wyczytalam, ze dziecku moze przeszkadzac, masywnosc, duze zabudowanie itp. Zaryzykowalam sprzedalam wozek, kasy kupę stracilam, do spacerowki dolozyc musialam, a dziecko inne. Mogla z wozka nie wychodzic. Kupilam espiro magic 3, rozkladal sie do spania na plasko.

Wiem, że nic nie wiem gondola posłuży tylko jakieś pół roku czyli do listopada, a zimę dzieć już w spacerówce będzie - dobrze myślę? No i na śnieg to chyba lepsze pompowane koła?

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 12:31   #2916
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna chrześnica lat 2 i 3 miesiące, a druga 3 lata i 2 miesiące zamowilam im takie duże zestawy zabawek do gotowania z filcu i drewna (nie lubię zbytnio plastikowych zabawek). Powinny im się chyba spodobać

Dla taty zwykle też mam największy problem, ale w tym roku upatrzyłam książkę która powinna mu się spodobać, może nawet się wybiorę do autora po dedykacje

Ooo fajne pomysły - zarzucisz linka może ? tez mam taka chrześnice 3 letnia

Stary 2017-11-02, 12:33   #2917
Mirabilka
Zakorzenienie

Domima a ja Ci zazdro, że Ty już dalej niż my nawet o te kilka tygodni - moje samopoczucie jest tak kiepsko i wiem, że wielki brzuch nie spowoduje że będzie lepiej - nie lubię być w ciąży

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Wiem, że nic nie wiem gondola posłuży tylko jakieś pół roku czyli do listopada, a zimę dzieć już w spacerówce będzie - dobrze myślę? No i na śnieg to chyba lepsze pompowane koła?
w joolz gondola jest dluuuuuga spokojnie do listopada-grudnia przy dziecku majowym.

Karol urodził się w kwietniu i do pażdziernika gondola - zmieściłby się wygodnie i dłużej ale on potem chciał coś więcej widzieć niż chmury to go przesadziliśmy do spacerówki. Po śniegu też super dawała radę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 12:33   #2918
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
postaram się odpoczywać

80urodziny, to już konkret

tak, dobrze, że za 2 tygodnie. Miałam nie czytać o tym nic na necie, ale weszłam na kilka stron i popłakałam się

u mnie nie ma.problemu prezentów kupujemy tylko synkowi i chrześniakowi jeszcze nie myślałam co, ale za niedługo zacznę szukać

Misiaaaaa nie czytaj internetow ... proszę Cieeee - to Ci napewno nie pomoże - lekarz ma racje i trzeba mu wierzyć - nie doszukuj się informacji zwłaszcza w necie - internet to zlooo

Stary 2017-11-02, 12:34   #2919
_groooszek_
Zakorzenienie

Mirabilka dzięki Ci kobieto za cynk i za foty

A taka ładna miłość...

Stary 2017-11-02, 12:36   #2920
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Grosia cameleona 3 ale wiem, że max 1.5 roku i go sprzedam i kupie coś małego i lekkiego co się składa z 1 części, małe kółka itp. Także wydaje mi się, że każdy 2w1 jest po prostu do 1-1.5 roku a potem robi się za ciężki z dzieckiem i mało wygodny.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

ciążowe też dostałam rodem Backstreet Boys

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Grooosia może inne mamy się wypowiedza ile korzystały z wersji 2w1 - ja jestem wózkowy freak

Rodem z Backstreet Boys padłam

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja mam niebieską ale dopiero wczoraj ściągnęłam apkę, więc to pewnie jakaś nowa wersja. Szkoda tylko że nie ma emotek z wizażu. Ja niektóre pamiętam z 1 ciąży ale w sumue to tylko 2 Ja mojemu kupuje zegarek bo się wkręcił i chce mieć teraz całą kolekcję w zależności od okazji Teraz twierdzi że potrzebuje takiego który będzie go budził wibracjami do pracy, żeby nie budzić mnie i bąbli jak będę na macierzyńskim. Janw pierwszej ciąży czułam ruchy na pewno po 20 ale nie wiem którym. Teraz to takie rozpychanie. Najadłam się wczoraj naczosów opiłam herbaty i bąbel ewidentnie pobudzony fikał. Dziś matka wypiła 2 herby i basta.

Ale lejeeeee...

Mężowi tez kupuje zegarek - właściwie to już zamówiłam ...
Problem mam z bratem i tata i teściem ...

Stary 2017-11-02, 12:36   #2921
Mirabilka
Zakorzenienie

get down, get down everybooooooodyyyyy jeeee, jeeee

Stary 2017-11-02, 12:39   #2922
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Moja chrześnica ma prawie 2 latka i podoba mi się Twój prezent jeśli możesz to podrzuć link. Zastanawiałam się też nad rowerkiem biegowym ale muszę pogadać z jej rodzicami

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

To gadaj jaki model wybierasz - każda opinia na wagę złota

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Wg internetu przy moim BMI to ja mam marne szanse w ciążę zajść także no

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ooo fajne pomysły - zarzucisz linka może ? tez mam taka chrześnice 3 letnia

Dziewczyny ja to zamawiałam przez limango i tam trzeba mieć konto żeby zobaczyć linka. Firma się nazywa magni toys.
Cytat:
Domima a ja Ci zazdro, że Ty już dalej niż my nawet o te kilka tygodni - moje samopoczucie jest tak kiepsko i wiem, że wielki brzuch nie spowoduje że będzie lepiej - nie lubię być w ciąży

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

w joolz gondola jest dluuuuuga spokojnie do listopada-grudnia przy dziecku majowym.

Karol urodził się w kwietniu i do pażdziernika gondola - zmieściłby się wygodnie i dłużej ale on potem chciał coś więcej widzieć niż chmury to go przesadziliśmy do spacerówki. Po śniegu też super dawała radę.
Ja też zazdro Domimie ja dopiero 11+4 dzisiaj więc dla mnie do połówkowego jeszcze ho ho.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:

Hahahahaha załóżmy formacje taneczną ciężarówek w takich ciuchach

Stary 2017-11-02, 12:43   #2923
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Groszek ja chce kupic tylko i wylacznie gondole i to uzywana, potem kupię lepszą spacerowkę, rozkladana na płasko. Mam nauczke po coreczce, ktora nie chciala wcale jezdzic w spacerowce z wozka 2w1 darla sie plakala, posiedziala 5 minut i koniec spaceru. Wyczytalam, ze dziecku moze przeszkadzac, masywnosc, duze zabudowanie itp. Zaryzykowalam sprzedalam wozek, kasy kupę stracilam, do spacerowki dolozyc musialam, a dziecko inne. Mogla z wozka nie wychodzic. Kupilam espiro magic 3, rozkladal sie do spania na plasko.

Tez mam espiro magic i jak dla mnie spoko wózek - młody do dzisiaj ogarnia w nim dłuższe spacery jak się nóżki zmęczą

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja to zamawiałam przez limango i tam trzeba mieć konto żeby zobaczyć linka. Firma się nazywa magni toys. Ja też zazdro Domimie ja dopiero 11+4 dzisiaj więc dla mnie do połówkowego jeszcze ho ho.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Hahahahaha załóżmy formacje taneczną ciężarówek w takich ciuchach

Stary 2017-11-02, 12:46   #2924
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:

Koledze urodziły się bliźniaki teraz jakoś w środku maja i już we wrześniu szukał spacerówki, bo się przestawały mu mieścić te diabły
Gdybym miała jeździć po chodnikach na spacerki tylko przez wiosnę/lato pewnie poważnie zastanawiałabym się nad opcją tylko spacerówka + dokupowana miękka gondola jak w bugaboo bee. Ale muszę kupić leśny czołg na dużych kołach z porządną amortyzacją i to mi trochę komplikuje sprawę
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 12:51   #2925
DomimaZet
Zakorzenienie

A ja nie pamietam kiedy się przenieśliśmy do spacerówki z kpl 3w1 ale dość późno - nie widziałam potrzeby żeby szybko przenosić ... muszę zobaczyć na foty w jakich miesiącach to było. My mieliśmy bebetto luca zreszta dalej mamy i jestem bardzo zadowolona ale ja to ogólnie nie jestem jakaś mega wymagająca - jedynie do czego mogłabym się przywalić to mały kosz na zakupy ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 12:53   #2926
Mirabilka
Zakorzenienie

u mnie obawiam się, że spacery to będą do sklepu, zaprowadzić młodego do przedszkola/szkoły a tak to spacery po tarasie koło domu
ogólnie odkąd mam ogrodzony dom to mało co wychodzimy bo większość dnia w sezonie letnim siedzimy na działce/tarasie/ - z lenistwa żeby nie musieć iść daleko tz zbił młodemu plac zabaw no ok... o 16 jestem dopiero w domu

przy 1 dziecku mieszkaliśmy u moich rodziców 1 rok i tam nie było gdzie wyjść więc codziennie wyprawa z ubieraniem siebie i wychodzeniem na spacer - teraz mam zamiar rano wychodzić w szlafroku

Stary 2017-11-02, 12:57   #2927
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
My nie kupujemy dziadkom. Tylko moim rodzicom ,mężowi i dzieciom od TŻ rodzeństwa.

2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 13:04   #2928
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
A ja nie pamietam kiedy się przenieśliśmy do spacerówki z kpl 3w1 ale dość późno - nie widziałam potrzeby żeby szybko przenosić ... muszę zobaczyć na foty w jakich miesiącach to było. My mieliśmy bebetto luca zreszta dalej mamy i jestem bardzo zadowolona ale ja to ogólnie nie jestem jakaś mega wymagająca - jedynie do czego mogłabym się przywalić to mały kosz na zakupy ...
Wizulanie mi te bebetto bardzo leżą będę brać pod uwagę
Cytat:
u mnie obawiam się, że spacery to będą do sklepu, zaprowadzić młodego do przedszkola/szkoły a tak to spacery po tarasie koło domu
ogólnie odkąd mam ogrodzony dom to mało co wychodzimy bo większość dnia w sezonie letnim siedzimy na działce/tarasie/ - z lenistwa żeby nie musieć iść daleko tz zbił młodemu plac zabaw no ok... o 16 jestem dopiero w domu

przy 1 dziecku mieszkaliśmy u moich rodziców 1 rok i tam nie było gdzie wyjść więc codziennie wyprawa z ubieraniem siebie i wychodzeniem na spacer - teraz mam zamiar rano wychodzić w szlafroku
Podejrzewam, że też będziemy w większości siedzieć koło domu, bo to jednak jest ogromny komfort - całą działkę mam objechaną tujami i nawet goła sobie mogę chodzić i kawkę pić Ale las mam pod domem tam tak pięknie pachnie, jest zupełnie inne powietrze na pewno będę chodzić i czołg jest niezbędny
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 13:11   #2929
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
A mi jest trochę smutno ze to tak szybko leci ... jakos pierwsza ciąża mi się bardziej dłużyła a tu już faktycznie blisko połówki
Strasznie mi przykro ze tak się zle jeszcze czujesz - myślałam ze już się coś olepszylo a tu taka lipa Współczuje Ci bardzo - liczę ze to już bliżej końca tych objawów niż dalej ...

No niestety kochana, odechciewa mi sie wszystkiego powiem szczerze, że nie potrafie sie nawet cieszyc z ciazy, plakac mi sie chce jak wy juz myslicie o tych wyprawkach, wozkach bo mi sie nawet o tym myslec nie chce

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-02, 13:22   #2930
_groooszek_
Zakorzenienie

U mnie miasto, do najbliższego parku dosyć daleko więc będę kombinować gdzie tu z maleństwem chodzić na spacery

A taka ładna miłość...

Stary 2017-11-02, 13:22   #2931
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7847643 1]Wizulanie mi te bebetto bardzo leżą będę brać pod uwagę

Podejrzewam, że też będziemy w większości siedzieć koło domu, bo to jednak jest ogromny komfort - całą działkę mam objechaną tujami i nawet goła sobie mogę chodzić i kawkę pić Ale las mam pod domem tam tak pięknie pachnie, jest zupełnie inne powietrze na pewno będę chodzić i czołg jest niezbędny [/QUOTE]

Bebetto raczej się nadaje na takie tereny bo mimo wszystko dość masywny a nie za zbytnio ciężki - teraz jest jakos nowszy model który mi się podobał ale nie pamietam nazwy a cena tez dość przystępna ... moja szwagierka miała Bebetto Silva i tez spoko a jeszcze Holland jest wypas - No na takie wyboje to pewnie by się nadal xlander ...

Stary 2017-11-02, 13:23   #2932
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety kochana, odechciewa mi sie wszystkiego powiem szczerze, że nie potrafie sie nawet cieszyc z ciazy, plakac mi sie chce jak wy juz myslicie o tych wyprawkach, wozkach bo mi sie nawet o tym myslec nie chce

Przytulam Cię mocno, mocno i przesyłam same ciepłe myśli - musi być dobrze, nie ma innej opcji i nadejdzie dzień w którym i Ty odetchniesz i będziesz się cieszyć objawy w końcu odpuszczą

A taka ładna miłość...

Stary 2017-11-02, 13:23   #2933
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Jezu jak mi Cię żal Biedactwo

Stary 2017-11-02, 13:25   #2934
_groooszek_
Zakorzenienie

W ogóle jeśli któraś ma wizyty do dopisania to dajcie znać, wydaje mi się, że jakieś przegapiłam

A taka ładna miłość...

Stary 2017-11-02, 13:25   #2935
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Eee chyba by się już ujawnił
Ja tam ciekawa jestem czy gin coś zauważy w poniedziałek...podpowiada ć nie zamierzam, ale nie ukrywam, że nadal mnie ciekawi...pytanie czy u nas jednak na bożenkę się ten siusiak nie zmieni
Ach ta niepewność
Ja tylko przypominam, że osobiście znam 2 przypadki które miały być chłopcami a po porodzie okazały się być dziewczynkami ))
Cytat:
za Ciebie też kciuki i za Edzik

u mnie nie pada, ale jest zimnoooo

też tak czasami mam

ja wpierwszej ciąży z tego co pamoętqm dopiero w 18tc czułam ruchy

u mnie aplikacja bez zmian, fioletowa

jestem po wizycie, Dzidzia ma 3,75 cm Według OM dzisiaj 10+1, a wg usg wychodzi 10+6 ale gin nie zmieniał tp. Tylko jakieś odklejenie mnie martwi, chociaż gin mówi, żeby nie stresować się i sprawdzi to jeszcze na kolejnej wizycie za 2 tygodnie... Mam brać dalej luteinę i nie dzwigać, nawet synka mam nie podnosić (13kg), dostałam też l4.

Groszku, mozesz mi dopisać wizytę na 13.12

Jak lekarka mówi żeby się nie stresować to odpoczywaj o księżniczkuj ile wlezie. Będzie dobrze

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 13:27   #2936
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Bebetto raczej się nadaje na takie tereny bo mimo wszystko dość masywny a nie za zbytnio ciężki - teraz jest jakos nowszy model który mi się podobał ale nie pamietam nazwy a cena tez dość przystępna ... moja szwagierka miała Bebetto Silva i tez spoko a jeszcze Holland jest wypas - No na takie wyboje to pewnie by się nadal xlander ...

Kurcze, powiem Wam że z tymi wózkami to jak z wyborem samochodu co najmniej i nie wiem czy chcę inwestować 4, 2 czy mniej, co się opłaca a co nie, czy używany czy nowy - czacha mi dymi

A taka ładna miłość...

Stary 2017-11-02, 13:30   #2937
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, powiem Wam że z tymi wózkami to jak z wyborem samochodu co najmniej i nie wiem czy chcę inwestować 4, 2 czy mniej, co się opłaca a co nie, czy używany czy nowy - czacha mi dymi

Ja totalnie nie ogarniam tego tematu

Stary 2017-11-02, 13:30   #2938
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Zależy kto jaka kasa dysponuje . Są dzieci które jak tylko zaczną się podnosić to ciężko je w wózku przetrzymac a są takie którym wózek służy długo długo ... dla mnie dwójka to był max bo wiedziałam ze później i tak kupimy spacerówkę która będzie można złożyć i zajmie mało miejsca w aucie np . Ale tak jak pisze - zależy kto ile chce hajsu na to wydać

Stary 2017-11-02, 13:31   #2939
niud
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja właśnie ostatnio doszłam do wniosku że kupię jednak chyba drugi wozek do miasta, bo do siebie na wieś mam. Muszę mieć 2 bo będę codziennie jeździć po bąbla do żłobka i potem pewnie razem na plac zabaw a w lato samą chustą mogę nie dać rady No i pewnie kupie jakiś lepszy używany.

niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-02, 13:41   #2940
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
postaram się odpoczywać😘

80urodziny, to już konkret😌

tak, dobrze, że za 2 tygodnie. Miałam nie czytać o tym nic na necie, ale weszłam na kilka stron i popłakałam się😟

u mnie nie ma.problemu prezentów😉 kupujemy tylko synkowi i chrześniakowi😉 jeszcze nie myślałam co, ale za niedługo zacznę szukać😉

Kochana nie czytaj,bo ja zauwazylam ze w necie jak sa opinie to przewaznie zle,albo wlasnie takie co zle sie konczy,no i doszlam do wniosku ze musi byc mnostwo dobrych i szczesliwych zakonczen tylko wtedy nikt sie tym nie chwalii tego sie trzymajmy,musi byc dobrze skoro nawet lekarz nie mowil ze to jakis wielki problem i ze masz byc spokojnainternet to złooooooooo,tylko nas czytaj
Cytat:
Grosia cameleona 3 ale wiem, że max 1.5 roku i go sprzedam i kupie coś małego i lekkiego co się składa z 1 części, małe kółka itp. Także wydaje mi się, że każdy 2w1 jest po prostu do 1-1.5 roku a potem robi się za ciężki z dzieckiem i mało wygodny.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

ciążowe też dostałam rodem Backstreet Boys

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Grooosia może inne mamy się wypowiedza ile korzystały z wersji 2w1 - ja jestem wózkowy freak
No mi darowali ubranka dla corki sprzed jakichs 15 latwiec sorry ale to byly takie fasony i kolory ze strach bylo patrzec na to a co dopiero dziecku zakladacco do wozkow to pisz ile wlezie bo mimo ze ja wozek mam i nie planuje innego kupowac to Twoja wiedza i doswiadczenie jest tu u nas bezcenne
domima zet ja Cie dzielnie gonie,w niedziele zaczynam 16tc
Ale brzydka pogoda

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

groooszek odnosnie wizyt ja mam 10.11,no i bede chciala z usg bo dawno bobasa nie widzialam
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości