|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
Pokaż wyniki sondy: co myslice o wlosachw odcieniach czerwieni?? | |||
podobają mi sie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 68,09% |
nie podobają mi sie |
14 | 29,79% |
nie mam zdania |
1 | 2,13% |
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy pasuje mi ten kolor??
Hej dziewczyny mam do was pytanie. jak widać na zdjęciu mam dosyć krotkie wlosy. obecnie je zapuszczam ale jeszcze długa droga przedemną.
![]() wdzięczna ![]() ![]() chodzi mi o kolor jak ten ponizej
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy pasuje mi ten kolor??
mysle zebyś osbie darowala na takich krotkich wlosach
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
Zalacz swoje zdjecia,to dobiore Tobie komputerowo kolor wlosow i ocenimy czy pasuje
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zdjęcie jest w profilu. nawet aktualne bo robione wczoraj.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Tylko ze zdjecie jast malutkie a do przerobek musi byc wieksze.Rowniez jesli chcesz pomocy w sprawie fryzur powinnas sie zapoznac z regulaminem.Jezeli osoba zaklada watek w sprawie fryzur musi zalaczyc zdjecie,rowniez dobrze bybylo jakby opisala jaki ma typ kolorystyczny.Skad mamy wiedziec czy bedzie pasowac jak niewidzimy Cie z bliska i nawet nie opisalas siebie.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A mi się podobają żywe barwy na krótkich włosach rudości i czerwienie wygląda drapieżnie załącz zdjęcie to może któraś z dobrodusznych wizażynek komputerowo zmieniła by Ci barwę włosów i byś wiedziała czy tak czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
bardzo przepraszam nie wiediałam o tym... załączam swoją fotke i licze na waszą pomoc
![]()
!!!Zapuszczam włosy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Yin113 Czas edycji: 2008-06-26 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
witaj.nie radze zakaladac joanny.czerwienie maja to do siebie ze raczej sie szybko wyplukuja a z joanny kilka razy szybciej.wisniowe czerwienie sa rozne w roznych firmach chociaz nazwa jest taka sama.jesli koniecznie chcesz kupic farbe[lub szampon ]w sklepie to zakup welle lub londe z serii wzmocnionych czerwieni.a tak na poczatek to radzilbym Ci szampon koloryzujacy w odcieniu czerwieni na tym samym poziomie co Twoje wlosy naturalne.jesli sie Ci spodoba mozesz nawet za tydzien polozyc na calosc farbe[bedzie sie duzej trzymac]bez strachu czy nie zniszczysz sobie wlosow.pamietaj po koloryzacji o szamponach I odzywce do splukiwania do wlosow z kolorem i koniecznie o jakiejsc odzywce w sprayu z filtrami bo slonce bedzie walczyc z Twoim czerwonym kolorem.dobra pielegnacja przedluza dobry kolor.zycze sukcesu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w farbowaniu ci nie pomogę niestety ale musze powiedzieć że masz bardzo ciekawą fryzurę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Sweet Jelly hehe taka fryzura chyba nie ma nazwy po prostu zapuszczam włosy z 3cm
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tak czy inaczej-jest świetna!!
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Mogłabyś spróbować z czerwienią na tych włoskach, to może ciekawie wyglądać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja radziłabym Ci spróbować. Mam doświadczenie z szamponetkami z Joanny dają piękny intensywny kolor, włosy są miękkie ja robiłam porzeczkową czerwień. Jeżeli Ci się nie spodoba to po 6 myciach już nie ma śladu po kolorze, a jeśli będzie Ci się podobało to tak jak mówiły dziewczyny zafarbujesz sobie trwała farbą. Ja jestem zwolenniczką takich intensywnych czerwieni śwetnie wydobywają urodę no i charakter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Świetny kolor i świetnie będzie wyglądał na Twojej długości włosów, problem tylko czy odcień pasuje do cery - tego wirtualnie to już się nie sprawdzi.
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
chyba faktycznie spróboje najpierw szamponetką do 6 myć... szybkom sie zmyje w razie czegop ...wszyscy znajomi mi mówią ze bym nie robiła sobie czerwonych włosów bo to będzie glupio wyglądać(hehe a wszystkie opinie pochodza od osob, ktore nigdy nie farbowaly wlosów ...) ale co tam wakacje są od tego zeby zaszaleć no nie
![]() ![]() Cytat:
!!!Zapuszczam włosy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-19 o 19:49 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nikt mi nie powie na czym polegają te poziomy włosów (chodzi mi o pozimomy kolorów)????
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja na twoim miejscu bym zrobila cos jakby braz ale z blyskiem mocnym czerwonym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a moze mi ktos podac nazwe takiego szmponu koloryzującego który tylko sprawiz e sie będą na czrwono błyszczeć?? bo ja sie jeszcze z takim nie spotkalam...
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
najpierw powinnaś sprawdzić czy się dobrze czujesz w czerwonych więc najlepszy do tego będzie szampon koloryzujący z joanny "porzeczkowa czerwień " bo wiśnia może wyjść nie zbyt ciekawie , ale jak już będziesz chciała je pofarbować to nie joanną ! lepszy do tego celu będzie wellaton .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja sądze, ze bd pasować
![]() Doradzają ci szmaponetke, tylko masz ciemne włosy, więc raczj nie wyjdzie. Ja używałam szamponetki- malinowa czerwień na farbowane na czerwono włosy i kolor ok nawet był ![]() Teraz zrobiłam wiśniową czerwień joanny, wyszła troche ciemna, i za ''mało czerwona' dla mnie, dlatego teraz czekam az sie wyplucze i zorbie intensywna czerwien z joannny, i bd poprawiac ją szamponetkami ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja wczoraj zrobiłam sobie szamponetką z joanny wiśniowa czerwień i nie jestem zbyt zadowolona z efektu... co prawda kolor wyszedł ładny no i podobny do tego który jest na opakowaniu szamponetki (4-8 myć) ale zupełnie nie o to mi chodziło... mam teraz na głowie kolor... hmmm... takak bardzo dojrzała wiśnia... a na począdku wątku wklejałam załącznik o jaki koloe mi hcodzi.... mam jeszcze do was pytanie, a zwłaszcza do tych które farbują sie joanną. bo zaóważyłam ze kolor na opakopwaniou szaponu do 24 myc i szmapon etki do 4-8 myć sie rozni chciciaż nazwa niby ta sama- wiśniowa czerwień. czy mozliwe jest zeby kolor wychodził inny po obu tych szamponach??? bo mi sie podoba kolor ten z opakowania wiśniowej na 24 mycia i pomyslalam ze wyjdzie to samo....a jest taki kolor jak na opakowaniu do 4-8 myć...- czyli inny... czemu??
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
xxkaciaxx ja mam ten sam problem kolor wyszedł za malo czerwony. jak zafarbujesz sie znowu to daj znać jak tam rezultaty...
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: czy pasuje mi ten kolor??
taki odcien kojazy mi sie ze starsza pania i trwala.
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: czy pasuje mi ten kolor??
pofarbuj włosy wellatonem ! jest spory wybór czerwieni ! a joanne sobie podaruj bo te farby i szampony do koloryzacji dostępne w drogeriach nie są dobre ! bo na moje włosy to w ogóle nie łapie ! spróbuj tym kolorem , on wyjdzie mniej więcej taki jak na zdjęciu które przedstawia kolor czerwieni taki jak byś chciała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.