![]() |
#2131 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Ej nie no ja sie nie glodze :P mam serio male potrzeby po prostu a efekty sa i to trwale ogolnie ja moge wazyc 57kg i wszyscy mowia ze jest ok, ale nie w pracy :/ dlatego troche sie odchudzam ale ogolnie to tak jem sam jogurt a jak nie jestem na diecie jogurt i kanapke wiec mala roznica.
#2132 |
Zadomowienie
|
Hej Pamietacie mnie jeszce ??
Ktos wogole tesknil ?? Ja jestem w Szkocji. Nie zdazylam sie zwami naet porzegnac bo w dzien wyjazdu net mi nie dzialal. ![]() Mam malo czasu bo dostep do neta mam w bibliotece a doniej mam jkeis 40 min piechota i juz po pracy czasem mi sie nichce ruszac, a no mam dziennie tlko 1 h neta ![]() Wiece ile mailam przygod w podrozy napisze wam tylko po krotce. W Warszawie na lotnisku byla ewakulacja. Poxniej odprawa i niby odbiegla czasow zgodnie z planem a moj lot byl opozniony 2 h z Polski wylecialam zamiast o 19 to o 20. 50 przez co nie zdazylam na ostatni pociag z edneburga do Cupar (w poblizu tej miejscowosci pracuje) i nocowalm z koleznkaa w edenburgu u przypadkowo poznanej dziewczyny polki. To byly mpje przygody tak po krotce ![]() Pracuje sobie na farimie do wczoraj byla ladna pogoda nawet sie opalalam ale cidz sie juz zepsulo i troche padalo. Nie jest zle nie na rzekam. Wrcoce chyba po miesiacu bo boje sie ze moj tata nie polapie sie z tymi papierami na uczelnie. Konczy mi sie juz czas moze jautro tez wpadne i nadrobie chciaz kawealek mojego ulubonego wataku ![]() ![]()
#2133 |
Zakorzenienie
|
angellka jasne ze tesknimy
![]() Fajne mialas przygody ale cale szczescie ze bylas z kolezanka a nie sama ![]() Jak bedziesz miala wiecej czasu to pisz co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
Pretty to dobrze ze mnie nie zpomnialyscie jeszce. Jak bedzie czas to napisze teraz zostaly mi tylko dwie minuty
![]() Uciekam tesknie ![]()
#2135 |
Zadomowienie
|
angella trzymaj siem
![]() jasne ze pamietamy ;] ;p
![]() |
#2136 |
Rozeznanie
|
Angellka tesknimy i zazdroscimy szkocja jest piekna szczegolnie szkockie góry. trzymaj sie
![]()
#2137 |
Zakorzenienie
|
Zobaczylam, ze ktoras tam jest modelką i byla w Japonii... Brak mi słów... Ide sie powiesic... Ja chce do Japoniiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
#2138 | |||
Zakorzenienie
|
nienawidze Was
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jestem po kursie, jutro ostatni dzień i egzamin ![]() No ale dziś rozmawiałam z taką dziewczyną i na 90% jadę do Mikołajek 19 lipca na dwa tygodnie z dziećmi 7-13 lat ... ![]() ![]()
![]() |
#2139 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobre, dobre ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja bym chciała wiedzieć ile kalorii ja dziennie pochłaniam ![]() nawet nie wiecie jak bym chciała przytyć ![]()
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
melduje sie ze z pracy powrocilam.. mam teraz latawki z samochodem..
jutro znow do pracy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
też bardzo często jem mniej niż 1000 kalorii dziennie, a jem dużo ogólnie więc nei dziw się tak, bo jak kiedyś spróbowałam jeść tyle tych kalorii co "niby" się powinno to bym pękła |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile się z nim nie widziałaś ![]() edit: jakoś tu cicho dzisiaj .. nie ma co siedzieć, ide do wanny z książką a potem spać .. może chociaż raz uda mi się o w miarę normalnej godzinie położyć ![]() Dobranoc
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Pretty no wlasnie moj Rz pracuje w ten weekend a w nastepny pracuje az u Myszki w miescie.. wiec jakby nie patrzec sie dlugo nie powidzimy.. no ale niech bedzie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Teraz prawie codziennie mam na 6 wiec wstaje o 4.30
![]() No czasem oczywiscie mam tez na 13 lub wolne bo bym niewyrobila tak dzien w dzien ![]() A z TŻtem widzialam sie ostatnio dwa dni temu ale to tak przelotem bo podwiozl mnie do pracy bo jechal akurat do domu z mama od babci ze szpitala. A wczesniej to w niedziele, i teraz dopiero w poniedzialek ![]() Dobranoc Dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj TŻ szuka pracy ale zawsze jak mowi ze 29 lipca ma juz operacje to nie chca go na tak krotki czas ![]() ![]() A TŻ bedzie najwyzej odpoczywal ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Pretty mojemu tyle placa, ze on w ciagu jednego weekendu, baa, jednego dnia zgarnia tyle co ja w ciagu tygodnia ( no nie pracuje codziennie i to zalezy od premii..).. no ale fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() em, no wlasnie, u nas gra Brazylijczyk ![]() I ekspresowo dostal obywatelstwo nawet. Dziewczeta, przyszlam sie pozegnac, bo w nocy wyruszamy do Romy ![]() Trzymacjcie sie ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Rozeznanie
|
miłej pozdróży
![]() ja w piatek do siostry a w sobote berlin mam tam casting pewien trzymac kciuki ![]()
#2153 |
Zakorzenienie
|
kurcze tak mówicie o tej pracy i ja też już chce pracować;/
w sobote ide na szkolenie BHP ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | ||
Zakorzenienie
|
angellka pisz co tam u Ciebie jak dorwiesz kompa
![]() udanego pobytu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i wiedzialam, ze Cie znajde na tej stronie ![]() jak sie logowałam to sobie myśle - na bank wen tam też będzie ![]() ![]() a ja mialam dzisiaj wracac na półwysep ale wyszło tak, że zostałam do jutra w gdańsku ![]() bo okazało się, że tatko ma pokój 2osobowy (a wlasciwie to tak jakby dla 3osob) no i zostalam z kuzynka ![]() ![]() pierwszy raz w polsce śpie w takim ![]() ![]() ![]() za 1osobowy pokój 677 zł za dobe ![]() za 3osobowy ponad tysiąc za dobe ![]() na szczescie ja z kuzynka nic nie płacimy bo tatko ma pokój za darmo (ma 3dniowe konferencje w tym hotelu) no a kuzyn pokój wynajął (no ale ma sporo kasy więc sobie może ;P) wlasnie wrocilismy na chwilke do pokoju i zaraz wychodzimy w miasto i mamy zamiar wrócić pózno ![]() ale nie aż tak bo rano po śniadaniu pakujemy się w samochody i ruszamy na nasze plaże spowrotem ![]() ![]() a najlepsze, że żeby pracować w recepcji - 2 języki biegle i jeden komunik. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() od jutra mam wolne do niedzieli ![]() ![]() a dzis na targu kupilam bluzke taka jak myszki tylko rozowa ![]() ![]()
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przeciez szklanka soku to juz 150 ![]() jakby liczyl wszystkow szystko to by troche wyszlo jutro ide na zakupy, a w piatek znowu za praca [nie musze do niej isc niby, ale swira dostaje ![]() w ogole sobie chyba wezme kredyt studencki ;x fajne cos, nisko oprocentowane i bedzie sobie na koncie co miesiac przychodzilo 400 zl i bede wyplacac jak bedzie potrzebne ![]() a jak nie to zostawie ![]() i na koniec wychodzi 20 000, gdybym tego nie zuzywala [na pewnoe bym zuzyla jakas czesc ![]() a splata sie zaczyna 2 lata od zakonczenia studiow i rata wynosi ok 200 zl [splaca sie to 8 lat z hakiem ![]() przyda sie, i awaryjnie i nie ![]()
![]() |
#2157 |
Rozeznanie
|
zetka89 w jakim miescie jestes? moi rodzice tez maja hotel no ale bez takich cen hehe. pozdrawiam
![]()
#2158 |
Adwokat diabła
|
Wasz słodziak wrzucił zdjątko na całą PL
![]() ![]() dobranoc baboszki ![]()
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
piwnooka - Gdańsk
![]() a Twoi rodzice gdzie mają ![]()
#2160 |
Rozeznanie
|
a no to po Gdansku mozna sie bylo tego spodziewac. Moi na srodku wybrzeza w o wiele mniejszej miejscowosci niedaleko koszalina
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.