Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-11, 18:16   #1231
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

w ogóle o ciązy nie myślałam, jestem dośc spokojna.
Sama sobie mówię że mi się coś uwidziało.
Tylko że włąśnie w ogóle nie przypuszczałam że coś może być nie tak, a tu nagle dużo jem i mnie mdli, dziwne.

Zbladłam, chcę się opalić... (ale nie spalić..) znowu mnie kusi cholerne solarium.
Chcę sobie kupić coś seksownego, może bielizna, nie wiem?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:22   #1232
mekintoszek
Rozeznanie

Oj, ze mnie też jest śpioch straszny. bardzo lubie popołudniowe drzemki, ale fakt, że częściej je uskuteczniam zimą. Latem wolę na spacer z psem pojechać albo coś. Za to zimą, albo jesienią. Ostatnio byłam sama w domu i była burza jak sie kładłam spać. Burza minęła ale deszcz wciąż jeszcze padał i tak nie wiem dlaczego, jak tak walił w parapety ten deszcz to mi się dom rodzinny przypomniał Dziwne skojarzenie, ale tak mi się przypomniało, jak budziłam się rano i deszcz padał i straaasznie nie chciało mi sie wtedy wstawac i iść do szkoły. Uwielbiam taki deszcz o szyby i parapety dzwoniący, u nas niestety rzadko tak zawieje żeby o szyby dzwoniło bo mamy w każdym pokoju balkonik także nie często takie coś mnie spotyka, a szkoda...

Edytowane przez mekintoszek
Czas edycji: 2008-06-12 o 10:34
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:25   #1233
mekintoszek
Rozeznanie

Madlen, a Ty nie bierzesz tabletek? Bo już chyba drugia raz masz ciążowe stresy?
Stary 2008-06-11, 18:27   #1234
Poemi
Zakorzenienie

Hej Madlen

Namawiam TŻ-a na kupno kostiumu do tańca brzucha, a on jest przeciwny i twierdzi, że jak dla niego mogę tańczyć bez . Ale ja chcę taką kiczowatą pamiątkę!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:36   #1235
Madlen__18
Zakorzenienie

na razie nie biorę, tylko gumki.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 18:39   #1236
mekintoszek
Rozeznanie

Aaa, to rozumiem teraz Najlepiej w terminie spodziewanego okresu zrób teścik, rano, podczas pierwszego siusiania. No i wybierz sie po tabletki, nie będziesz co miesiąc sie stresować.

edit: Poemi, jak już się wybieracie na ten test w kierunku HIV to zróbcie sobie od razu na WZW C. O wiele łatwiej złapać, a równie poważna sprawa.
Stary 2008-06-11, 18:45   #1237
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
edit: Poemi, jak już się wybieracie na ten test w kierunku HIV to zróbcie sobie od razu na WZW C. O wiele łatwiej złapać, a równie poważna sprawa.
W monarze można chyba tylko na hiv. Moja przyjaciółka powinna sobie zrobić, mieszkała z dziewczyną która ma WZW i nic z tym nie robi... Trochę boję się, ale nie o siebie tylko o nią... Po każdej wizycie w Dębowcu znajdywała u siebie kolejne objawy... Mam nadzieję, że po prostu jest taka chorowita. Ostatnio (a właściwie już długo) się męczy z zapaleniem dziąseł i twierdzi, że to nie jest normalne u 22-latek...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-11, 19:05   #1238
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ze mnie też jest śpioch straszny. bardzo lubie popołudniowe drzemki, ale fakt, że częściej je uskuteczniam zimą. Latem wolę na spacer z psem pojechać albo coś. Za to zimą, albo jesienią. Ostatnio byłam sama w domu i była burza jak sie kładłam spać. Burza minęła ale deszcz wciąż jeszcze padał i tak nie wiem dlaczego, jak tak walił w parapety ten deszcz to mi się dom rodzinny przypomniał Dziwne skojarzenie, ale tak mi się przypomniało, jak budziłam się rano i deszcz padał i straaasznie nie chciało mi sie wtedy wstawac i iść do szkoły. Uwielbiam taki deszcz o szyby i parapety dzwoniący, u nas niestety żadko tak zawieje żeby o szyby dzwoniło bo mamy w każdym pokoju balkonik także nie często takie coś mnie spotyka, a szkoda...
Moze to dziwne lubie dni deszczowe Chociaż jestem lwem, ale lubie po słonecznym okresie to wyciszenie i spokój jakie mi daje deszcz i mam wtedy taki schiz,że puszczam Maryle Rodowicz

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
W monarze można chyba tylko na hiv. Moja przyjaciółka powinna sobie zrobić, mieszkała z dziewczyną która ma WZW i nic z tym nie robi... Trochę boję się, ale nie o siebie tylko o nią... Po każdej wizycie w Dębowcu znajdywała u siebie kolejne objawy... Mam nadzieję, że po prostu jest taka chorowita. Ostatnio (a właściwie już długo) się męczy z zapaleniem dziąseł i twierdzi, że to nie jest normalne u 22-latek...
Tez mam non stopa zapalenie, ale to dlatego,że mam dziwne uzebienie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-11, 21:03   #1239
twin--maid
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Podczytuję Was, ale nie miałam czasu napisać. Przedsesyjne zaliczenia i bieganie za wpisami mnie wykańcza. Ale już w przyszły czwartej będę po sesji
Haniu zazdroszczę, że już mieszkasz w nowym mieszkaniu u mnie w końcu remont zacznie się od przyszłego tygodnia i mam obiecane, że w sierpniu mogę wchodzić z meblami także wkrótce i ja będę się cieszyć ustawianiem rzeczy na miejsce w nowym mieszkanku.

Mnie dziś naszła ochota na coś słodkiego i ugotowałam sobie puszkę mleka skondensowanego doszłam do połowy puszki i już nie mam ochoty na nic słodkiego

EDIT:

Ja wczoraj dostałam paczki z allegro z końca maja. A teraz zobaczyłam, ze PP w końcu kończy strajk:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...6&ticaid=160d6

Co do kompleksów to chyba każda z nas je ma. Ja uwielbiam, gdy mój Tż wpatruje się we mnie takim specyficznym wzrokiem. wtedy nie myślę o żadnym z moich kompleksów, bo w jego widzę zachwyt a wtedy czuję się piękna

Asiuk ja tez nie chodzę w spódnicach no bardzo rzadko mam obsesję, ze każdy patrzy się na moje nogi i myśli :"jak ona może pokazywać takie nogi"... wiem, ze to głupie, ale jest silniejsze ode mnie

Madlen widzę, ze Mąż Cię rozpieszcza. Kwiatki... super

My z Tżem często tak mamy (szczególnie podczas sesji), że drzemiemy w ciągu dnia. Bez tego nie jestem w stanie uczyć się do późna.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2008-06-11 o 21:14 Powód: dopisek
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 06:58   #1240
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
ja znowu tylko na chwilkę
wczoraj uczyłam sie 11 godzin i jak TZ przyszedł, to mój mózg juz nie funkcjonował hehe

mój brat kupił sobie konsole wczoraj i oczywiscie do mojego telewizorka ja podłączył. TZ wczoraj mu przywiózł całą reklamówę gier do przegrania i wieczorkiem zagrali 2 meczyki a ja tak leżalam, odpoczywałam i tylko nóżką smyrałam TZ po plecach ale tą zdrowa, bo tamat dalej spuchnieta

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 07:22   #1241
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Miskowa, a chcecie sobie poleżeć do góry brzuchem czy bardziej gdzieś pojeździć, spacerować, zwiedzać? Bo jak to pierwsze to chyba rzeczywiscie najlepsze będą Mazury . A jak to drugie to moglibyście sobie zrobic jakas tematyczną objazdówkę po Polsce . Np. najciekawsze zamki, najfajniejsze miasta, parki narodowe... Kazdy nocleg gdzie indziej . To na pewno ciekawa forma spedzenia urlopu, ale chyba raczej nie da sie na niej porządnie odpocząć .
poleżeć brzuchem do góry może nie do końca, raczej też coś zwiedzić, zobaczyć, ale może nie aż tak ekstremalnie, żeby spać codziennie gdzieś indziej, choć pomysł na pewno dobry z tym wyjazdem tematycznym ale masz rację, że potem chyba trzeba mieć jeszcze parę dni na odpoczynek po czymś takim Nadal nic nie wymyśliliśmy konkretnego
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 07:27   #1242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze wy mi tu o urlopach nie piszcie, bo tylko smaka robicie tez bym sobie z checią gdzieś pojechała i tak jak piszesz, poleżała brzuchem do góry

Stary 2008-06-12, 07:43   #1243
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
kurcze wy mi tu o urlopach nie piszcie, bo tylko smaka robicie tez bym sobie z checią gdzieś pojechała i tak jak piszesz, poleżała brzuchem do góry
Madzialenko, każdemu się urlop należy - pracuję ciągle i w tym roku nie miałam wolnego dłuższego oprócz jakichś świąt czy weekendów wydłużonych, trzeba się w końcu zregenerować, bo inaczej zmęczenie materiału mnie dopadnie
Stary 2008-06-12, 07:43   #1244
L_V
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
cześć
L_V : kupiłam tonik garniera (czysta skóra Z CYNKIEM) I MNIE WYSYPAłO - dlaczego?
Za często używam czy jak?

..
Madlen, musze mieć skład żeby to stwierdzic.

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dostałam paczki z allegro z końca maja. A teraz zobaczyłam, ze PP w końcu kończy strajk:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...6&ticaid=160d6
Oo, to jest dobra wiaodmość! U mnei co prawda nadal nic, w skrzynce pusto, ale przyjamniej dajesz mi nadzieję, ze coś się ruszy!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 07:46   #1245
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Madzialenko, każdemu się urlop należy - pracuję ciągle i w tym roku nie miałam wolnego dłuższego oprócz jakichś świąt czy weekendów wydłużonych, trzeba się w końcu zregenerować, bo inaczej zmęczenie materiału mnie dopadnie
wiem wiem ale jak tak piszecie o tych urlopach to ja sie tylko rozmyslam i rozmyslam
kurcze z jednej strony chcialabym aby było juz po obronie, a z drugiej boje się bardzo

Stary 2008-06-12, 07:48   #1246
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ze mnie też jest śpioch straszny. bardzo lubie popołudniowe drzemki, ale fakt, że częściej je uskuteczniam zimą. Latem wolę na spacer z psem pojechać albo coś. Za to zimą, albo jesienią. Ostatnio byłam sama w domu i była burza jak sie kładłam spać. Burza minęła ale deszcz wciąż jeszcze padał i tak nie wiem dlaczego, jak tak walił w parapety ten deszcz to mi się dom rodzinny przypomniał Dziwne skojarzenie, ale tak mi się przypomniało, jak budziłam się rano i deszcz padał i straaasznie nie chciało mi sie wtedy wstawac i iść do szkoły. Uwielbiam taki deszcz o szyby i parapety dzwoniący, u nas niestety żadko tak zawieje żeby o szyby dzwoniło bo mamy w każdym pokoju balkonik także nie często takie coś mnie spotyka, a szkoda...

Mekintoszku wiesz, że mam podobne skojarzenia z tym domem rodzinnym, lubię jak deszcz dzwoni o szyby, wtedy kocyk i dobra książka- uwielbiam

Mekintoszku wczoraj mnie zmobilizowałaś i spróbuję wkleić wam zdjęcia butów ślubnych.

Dzień dobry kobietki
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 07:50   #1247
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dorinko bardzo ładne butki i jak widze, nie tylko na slub będą

Stary 2008-06-12, 07:52   #1248
sanetka
Zakorzenienie

a ja jestem przemeczona...

wczoraj nie moglam zasnac i tak sobie myslalam ze moze jednak zafundowac sobie lepsza podroz poslubna. nie Prage a np. Hiszpanie czy Grecje, Chorwacje. budowa budowa ale jak wezmiemy pare zlotych z tego co nazbieramy to nic sie nie stanie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 07:55   #1249
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko bardzo ładne butki i jak widze, nie tylko na slub będą

Dzięki Madziu, pod tym kątem kupowałam, żebym mogła jeszcze wykorzystać, nie lubię rzeczy jednorazowych
Stary 2008-06-12, 08:02   #1250
ButterBear
Zakorzenienie

Czeeeeść

Bardzo ładne butki Faktycznie przydadzą się też na inne okazje.
A masz może zdjęcia sukienki? Pokaż

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 08:03   #1251
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dzięki Madziu, pod tym kątem kupowałam, żebym mogła jeszcze wykorzystać, nie lubię rzeczy jednorazowych
ja tak samo, ale cos czuje, że jak kupie butki do slubu (do białej sukni - białe) to nie wiem czy je potem gdzies zaloze

sanetko mysle, ze podróz poslubna, to podróz poslubna i zaszalejcie

Stary 2008-06-12, 08:27   #1252
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Czeeeeść

Bardzo ładne butki Faktycznie przydadzą się też na inne okazje.
A masz może zdjęcia sukienki? Pokaż
Chętnie bym pokazała kieckę, ale jej jeszcze nie mam , powinna dojechać w tym tygodniu, mam nadzieję
Kiedyś wrzucałam zdjęcie bardzo podobnej, tylko moja będzie czerwona, zaraz Ci wrzucę jak znajdę
Stary 2008-06-12, 08:29   #1253
Ines1985
Zakorzenienie

Napisałam posta i niechcący coś mi się nacisnęło i moja wypowiedź poleciała w kosmos

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

poleżeć brzuchem do góry może nie do końca, raczej też coś zwiedzić, zobaczyć, ale może nie aż tak ekstremalnie, żeby spać codziennie gdzieś indziej, choć pomysł na pewno dobry z tym wyjazdem tematycznym ale masz rację, że potem chyba trzeba mieć jeszcze parę dni na odpoczynek po czymś takim Nadal nic nie wymyśliliśmy konkretnego
Widzę, że jesteś w podobnej sytuacji jak ja, tzn dawno porządnie nie urlopowałaś. Ja szczerze mówiąc ostatnio jeszcze w czasach liceum .
Myślę, że jednak te Mazury byłyby dla Was najlepsze. Niedaleko (chyba że jesteś z zachodniego wybrzeża ) więc podróż Was nie zmęczy, a na miejscu możecie popływać, poleżeć na plaży, pospacerować po lesie... To na pewno pozwoli naładować akumulatory .

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a ja jestem przemeczona...

wczoraj nie moglam zasnac i tak sobie myslalam ze moze jednak zafundowac sobie lepsza podroz poslubna. nie Prage a np. Hiszpanie czy Grecje, Chorwacje. budowa budowa ale jak wezmiemy pare zlotych z tego co nazbieramy to nic sie nie stanie
Podróż poślubna musi być odpoczniecie sobie po tym całym przedślubnym zamieszaniu, pobędziecie w fajnym miejscu tylko we dwoje... Wydaje mi sie, że warto

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 08:34   #1254
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bym pokazała kieckę, ale jej jeszcze nie mam , powinna dojechać w tym tygodniu, mam nadzieję
Kiedyś wrzucałam zdjęcie bardzo podobnej, tylko moja będzie czerwona, zaraz Ci wrzucę jak znajdę
Sukienka jest fantastyczna Bardzo mi się podoba choć jest dość odważna, ja bym się na taką nie zdecydowała, ale tylko dlatego, że moim kształtom daleko do ideału
Czerwona ze złotymi butami będzie wyglądać extra.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 08:39   #1255
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
czy ona jest lekko asymetryczna z przodu, czy ta modelka tak ją podtrzymuje? Bo tutaj wygląda jakby sukienka odsłaniała jedną nogę i ciekawa jestem czy tak jest, czy odsłania obie

Sukienka super

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 08:43   #1256
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem ale jak tak piszecie o tych urlopach to ja sie tylko rozmyslam i rozmyslam
kurcze z jednej strony chcialabym aby było juz po obronie, a z drugiej boje się bardzo
nie bój się, obrona to pestka, sama tak stwierdzisz, jak już będziesz po. Wszyscy mili, kończysz studia i dzień dobry "dorosłe życie"

Cytat:
[/b]

Mekintoszku wiesz, że mam podobne skojarzenia z tym domem rodzinnym, lubię jak deszcz dzwoni o szyby, wtedy kocyk i dobra książka- uwielbiam

Mekintoszku wczoraj mnie zmobilizowałaś i spróbuję wkleić wam zdjęcia butów ślubnych.

Dzień dobry kobietki
buty bardzo ładne, choć straszne szpile, nie umiem w ogóle chodzić na obcasach. W tym roku kupiłam pierwsze nie płaskie buty, ale bolą mnie w nich nogi i bardzo niepewnie się czuję taka wysoka

Cytat:
sukienka rewelacja, będziesz wyglądać bosko w tych butach i takiej sukience - musisz koniecznie się tu pokazać

Cytat:
Napisałam posta i niechcący coś mi się nacisnęło i moja wypowiedź poleciała w kosmos

Widzę, że jesteś w podobnej sytuacji jak ja, tzn dawno porządnie nie urlopowałaś. Ja szczerze mówiąc ostatnio jeszcze w czasach liceum .
Myślę, że jednak te Mazury byłyby dla Was najlepsze. Niedaleko (chyba że jesteś z zachodniego wybrzeża ) więc podróż Was nie zmęczy, a na miejscu możecie popływać, poleżeć na plaży, pospacerować po lesie... To na pewno pozwoli naładować akumulatory .
kiedyś pracowałam w turystyce i jeździłam z wycieczkami po świecie, dużo też po Polsce - niby wszyscy twierdzili, że mam wczasy cały czas, ale tak naprawdę to nie. Dużo zwiedziłam i widziałam, ale dawno nie odpoczywałam i chciałabym się po prostu oderwać od codzienności i spędzić z tż trochę czasu na luzie i odpocząć.
No, niestety jesteśmy prawie spod granicy z Niemcami, więc mamy kawałek, ale to nic, możemy po drodze zahaczyć o Gdańsk. Przekonuję się coraz bardziej do tej opcji
Stary 2008-06-12, 08:48   #1257
Poemi
Zakorzenienie

Hej
To już dziś
Stary 2008-06-12, 08:49   #1258
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Dzień dobry kobietki
Dorinko, sliczne buty!
Stary 2008-06-12, 08:52   #1259
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Hej
To już dziś

Nie stresuj się, będzie dobrze.
Stary 2008-06-12, 08:59   #1260
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Sukienka jest fantastyczna Bardzo mi się podoba choć jest dość odważna, ja bym się na taką nie zdecydowała, ale tylko dlatego, że moim kształtom daleko do ideału
Czerwona ze złotymi butami będzie wyglądać extra.
No odważna, odważna ale ja lubię sobie zaszaleć i tak sobie wymarzyłam taką, ale myślałam że nie znajdę w rozsądnej cenie, a udało się

Cytat:
czy ona jest lekko asymetryczna z przodu, czy ta modelka tak ją podtrzymuje? Bo tutaj wygląda jakby sukienka odsłaniała jedną nogę i ciekawa jestem czy tak jest, czy odsłania obie

Sukienka super

Wiesz nie mogłam się zdecydować czy ma być asymetryczna czy tylko krótsza z przodu a tył taki ogon, na w razie czego ma przyjśc na tyle dłuższa że jeszcze będziemy modyfikowac na miejscu z krawcową, ale bardziej się skłaniam ku krótszej z przodu, bez asymetrii, ale zobaczymy na miejscu

Miskowa buty wyglądają na straszne szpile ale obcas jest naprawdę stabilny, trochę cofnięty do tyłu i grubszy a to zawsze wpływa na komfort noszena.
Sama była zdziwiona, że są tak wygodne, normalnie się w nich chodzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości