|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat
|
|||
| CHANCE |
|
10 | 24,39% |
| ALLURE |
|
13 | 31,71% |
| MADEMOISELLE |
|
18 | 43,90% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy dla siostrzenicy.
wszystkie zapachy które wymienilas również mi się podobają.
moze więc być ci pomocne co innego lubię: -lolita lempicka -blaxk xs- paco rabanne -hugo boss- intense -gucci-gucci -gucci-envy -burberry brit sheer -coty-pret a porter -dior-miss dior cherie -ferragamo - fascinating (nawet jest podobny do euphorii )-Escada- Magnetism ![]() a musi być avon??;p
|
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Znacie może bardzo podobne perfumy do Puma, Flowing Woman?
Strasznie podoba mi się ten zapach ale są nietrwałe a chciałabym wyprobować jakieś o podobnej nucie zapachowej ![]() Jej nuty zapachowe to: nuta głowy: mandarynka, malina, frezja nuta serca: fiołek, irys nuta bazy: drzewo cedrowe. dołączam zdjęcie tych perfum
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy!
wypróbuj Inspiration Lacoste i Obsession Night C.Kleina
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę o pomoc w wyborze perfum dla koleżanki mojej mamy
Moja mama chciałaby kupic perfumy na prezent swojej koleżance. Ma ona 50 lat, jest energiczna, przebojowa i nowoczesna. Lubi marki Versace, D&G, Chanel. Gustuje w zapachach raczej kwiatowych, nie duszących, nie orientalnych. Liczę na waszą pomoc ;*
Edit: Dodam jeszcze że koleżanka jest prawnikiem i mają byc to perfumy na codzień .
Edytowane przez Anja92 Czas edycji: 2008-06-10 o 20:13 |
|
|
|
#3515 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Proszę o pomoc w wyborze perfum dla koleżanki mojej mamy
Chyba w takim układzie dobrym pomysłem będzie najnowsze dzieło Versace - kwiatowy na wskroś, niezbyt inwazyjny, elegancki
No i buteleczka śliczna.Dobrym pomysłem może też być Chance Eau Fraiche, Versace Bright Crystal.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Może mogłabyś pokazac mi je na KWC ? Nie jestem pewna czy dobrze je kojarzę. Dziękuję za odpowiedź
|
|
#3518 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie skłaniamy się w stronę Bright Crystal, tylko po przeczytaniu recenzji na KWC zastanawiam się czy nie będzie on zbyt dziewczęcy ( ? ) dla 50 latki mimo jej charakteru
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o pomoc w wyborze perfum dla koleżanki mojej mamy
Może Chance lub Mademoiselle firmy Chanel
Cytat:
Przyszło mi do głowy jeszcze pełne jaśminu pure poison. Albo klasyczne Cerutti 1881.
https://www.suwaczki.com/tickers/relgf71xvwrssli7.png https://www.suwaczki.com/tickers/4c3t0tc7dfj2u4kr.png Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-06-10 o 22:18 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam Bright Crystal na 50-cioletniej Pani na stanowisku nie widzę jakoś, ale...
![]() Osobiście stawiałabym na kwiatowe klasyki z charakterem: J'adore EDP Diora Pure Poison Diora |
|
|
|
#3522 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
No i jeszcze rzeczywiście - to najnowsze Versace mogłoby się kwalifikować. Ale ja bym optowała za tymi dwoma w pierwszej kolejności
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Blonde_Stranger Czas edycji: 2008-06-11 o 11:27 |
|
|
|
#3524 |
|
Zadomowienie
|
A co powiecie na wszechobecną Euphorie (mimo że taka oklepana, każdy się zachwyca
)?Popieram pomysł z J'adore, natomiast Bright Crystal wydaje mi się zbyt dziewczęcy + ta słodziutka buteleczka, a prawniczki to w większości władcze dominy, jakoś mi to nie pasuje
|
#3525 | |
|
|
Cytat:
Moja mama ma prawie 50-tkę, a moje Bright Crystal na dobre zadomowiło się w jej szafce i ubywa w niezłym tempie ![]() Dokładnie ten zapach miałam na myśli
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym proponowała dla prawniczki troszkę mocniejszy kwiatowy zapach - żeby podkreślał zdecydowanie. Pure Poison właśnie, Chance ew. J del Pozo In white (podobne do Pure Poison, a można kupić naprawdę okazyjnie w Super Pharmie), klasyczne Bvlgari, Champs Elysees(to z kolei okazyjnie w Rossmanie), Miracle (którego nie znoszę
), Yohji Yamamoto. Nie polecałabym jednak nowego Versace, 'pachnie' czymś skisłym (ale to subiektywne wrażenie, ja jestem dziwna, przepadam za Gold DKNY )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Pani o której wspominasz dobre będą :Allure Sensuelle,Allure edt, albo czarna Coco Chanel - edt
|
|
|
|
#3528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 |
|
|
Ja też jestem dziwna
To piękny zapach!
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
Porcelanko,Truskawo,zazwy czaj podzielam wasze zachwyty,ale Gold??
![]() No dobra,może muszę przetestować jeszcze raz...
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem bardzo na cio się zdecydujecie
|
|
|
|
#3532 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubie tych perfum,dostaje cukrzyce jak je wacham.Wiem,ze sa nie trwale-jak z reszta wszystkie z serii Pumy.To,co moge ci polecic jest wszakze alternatywa,ale pachnie podobnie to FLOVERBOMB od Ralfa i wiktora,czy jakos tak.Te zdecydowanie sa o wiele ladniejsze-tez super kwiatowe-ale co najwazniejsze-nie przysypane kilogramami cukru.I do tego sa bardzo trwale-wiem bo sama sprawdzalam-przetestuj sama to zobaczysz.
|
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
Obecnie wygrywa u nas Versace ale jeszcze nie zostało zakupione
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Anju,Bright Crystal czy to nowe?
|
|
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Na przyszłość proszę w wpisywanie dłuższego i KONKRETNIEJSZEGO tytułu wątku, niż samo "pomocy".
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Prawda?
Ja nie wiem, co wszystkie tu mają z tymi liliami. Na cmentarzach, na których bywałam raczej przeważały gerbery i chryzantemy ![]() Truskawko, toaścik za Gold ) Reklama tez bardzo ładna, 'czyż nie'? ![]() Cytat:
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
O! Dziś właśnie dostałam DKNY Gold, ale jeszcze nie miałam w pełnej krasie na sobie, więc na razie posiedzę cicho
![]() Nowy zapach Versace jest urzekający, musuje jak dobry szampan ![]() Pomyślałam jeszcze o Diamonds Armaniego - lekkie kwiatki w nowoczesnym, rześko-chłodnym wydaniu. ?
|
|
|
|
#3539 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizazanki.
Moja zona bardzo chetnie przeglada Wasze forum wiec postanowilem poprosic Was o pomoc bo mysle ze mi pomozecie. Z okazji 6 rocznicy slubu chcialbym jej zakupic perfumy gdyz je uwielbia najbardziej lubi slodkie uzywa Hypnotic Poison Diora, Live Jennifer Lopez. Pomozcie mi w wyborze czegos slodkiego i z chmurka czy ogonem, ale tez eleganckiego. Ogromnie dziekuje za wyrozumiałosc i odpowiedz. |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy dla zony
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

)