|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
flirt poranny
Hej, razem z jednym chłopakiem flirtujemy, no ale on chyba jest raczej nieśmiały. Od słowa do słowa doszło do tego, że mam zadzwonić do niego jutro o 5 rano by go obudzić, tak dla żartu. Sam się zgodził, chociaż pewnie teraz myśli, że tego nie zrobię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: flirt poranny
Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła i pociągnęła rozmowę w stronę flirtu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chyba nie jestem na tyle odważna, żeby o 5 rano gawolić przez telefon z chłopakiem, tym bardziej że nocuje u ciotki, no i wszystkich pobudzę :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Napisz smsa, on z pewnością odpisze jak wstanie i flirt się pokręci pewnie nawet i lepiej niż przez rozmowę, bo ta byłaby chwilowa, każdy chciałby wrócić do spania. A smsowanie może potrwać nawet cały dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Odpisał od razu, a było chwilę po 5 rano'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No i jak to się potoczyło?
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ja czasem proszę znajomch aby zadzwonili do mnie z rana dla pewności, że wstanę. Bo na wiadomości odpisuję i zasypiam dalej
![]() Następnym razem śmiało zadzwoń, a potem napisz smsa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
W sumie nijak. Odpisał od razu, z emotami smieszkami, ale on taki zawsze jest chyba raczej do wszystkich. Jutro ma być na chwilę w pracu, to zagadam i pociągnie się rozmowę face 2 face
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Tak, ale to było w niedzielę rabo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.