|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
Nie ma sprawy
gratuluje ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3422 |
|
Konto usunięte
|
hej
to ja dzis jade nad morze, wracam w sobote buzka
|
|
|
|
#3423 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj mam
Cytat:
![]()
|
|
|
#3424 |
|
Zadomowienie
|
jejku, aż sie boje iść do szkoły w obawie o te wyniki...
|
|
#3425 |
|
Konto usunięte
|
a u nas wyniki pamieta, byly 2 dni pozniej
moja kumpela z 3 kl. mowi ze wyniki beda dzis jutro albo w poniedzialek ,zalezy od szkoly...
|
|
|
|
#3426 |
|
Raczkowanie
|
32pkt matma + 42 pkt polski co daje 73 punkty
i jeszcze dodać oceny i pasek czyli 68 to razem wychodzi mi jakieś 141 pkt łooo sama sie zdziwiłam gratuluję wyników
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
graty kochane Ciekawe czy dziś bd miała
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3428 |
|
BAN stały
|
a gdzei to sprawdzic?!
|
|
|
|
#3429 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.oke.krakow.pl
anesiaa - cofnąć stronę do tyłu, to na prawdę nie taki duży wysiłek
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje Wam
Kurde mój wynik z Waszym to aż wstyd:P
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tesh
(w listopadzie miałam)Dziewczyny, gratulacje Ciekawe czy ja bede miala dzis wyniki, ale do szkoły nie ide![]() Wiecie może jak to jest z przepisywaniem sie do innej klasy? Załóżmy ze dostane sie na biol-chem, a chcę isc na humana to mogę sie przepisac przed początkiem roku? U nas każdy o tym gada, tylko nie wydaje mi sie zeby to było prawdą
|
|
|
|
#3432 |
|
BAN stały
|
Hej.
Jak sądzicie? Może być takie odwołanie. Jak widzicie błedy to prosze,,, poprawcie ![]() Aneta Bielecka Rok urodzenia : 05.01.1992 r. Gimnazjum nr 21 Ul. Św. Jerzego 4 Adres Zamieszkania : Wieczysta 77/8 Tel. 0 663 158 147 Dyrektor mgr Małgorzata Górny Liceum Ogólnokształcącego nr 4 Ul. Stacha Świstackiego 12 ODWOŁANIE od decyzji Komisji Rekrutacyjnej o nie przyjęciu do klasy o profilu ogólnym (CG1,G2) Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjęcie do klasy o profilu ogólnym. Stwierdzam, iż stać mnie na więcej i postaram się to pokazać w tym Liceum. Bardzo mi zależy na podjęciu nauki w tej oto placówce. Słyszałam od wielu osób, które uczą się już w tym liceum, że to bardzo fajna szkoła i panuje w niej nieziemska atmosfera. Wiem, że nie jest łatwo z nauką, ale myślę, że dałabym rade. Jestem pilną uczennicą, ale niefortunnie podwinęła mi się noga. Bardzo chcę się rozwijać i pogłębiać swoją wiedze. Będę godnie reprezentowała szkołę, odnosiła sukcesy i szkoła nie zawiodłaby się na mnie. Mam dużo zainteresowań, m.in. Taniec i Strzelectwo Sportowe. Biorę udział w różnych zawodach. Myślę, że taka osoba jak ja nie zaszkodziłaby tej szkole. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z poważaniem Aneta Bielecka Wrocław, data Albo czy moze cos dopisać ?:P |
|
|
|
#3433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to co poprawiłam to skróty <bo chyba nie może ich być w oficjalnych tekstach> i potoczne słownictwo <też nie powinno być> Oprócz tego ok. ![]() W ogóle to witam na wątku po dłuższej przerwie ;D Z testów mam 43 z humana i 41 z mat-przyr ;D Jupi
"Codziennie możemy żyć pełnym życiem. To nasz wybór. Postawa jest wszystkim." Słoneczne Reggae przygoda na Jamajce, gdy zamykam oczy, to czuję się jak w bajce (; Edytowane przez Andriotti Czas edycji: 2008-06-12 o 09:58 |
|
|
|
|
#3434 |
|
BAN stały
|
No to ładnie.
A jakich potocznych ? hmmm skrótów też? hmmm. to pozmieniam. |
|
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjęcie do klasy o profilu ogólnym.
Stwierdzam, iż stać mnie na więcej i postarałabym się to udowodnić w Państwa Liceum. Bardzo mi zależy na podjęciu nauki w tej oto placówce i ma to dla mnie ogromne znaczenie. Słyszałam od wielu absolwentów i uczniów, że to szkoła, która oferuje duże mozliwości i panuje w niej 'nieziemska' atmosfera. Zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo z nauką, ale mam ambicję, żeby mimo wszystko podjąć się wszelkich trudności z tym związanych. Jestem pilną uczennicą, ale niefortunnie 'podwinęła mi się noga'. Bardzo chcę się rozwijać i pogłębiać swoją wiedzę. Będę godnie reprezentowała szkołę i gwarantuję, że nie zawiodą się Państwo, jeśli tylko uzyskam możliwość zaprezentowania tam swoich mozliwości. Mam mnóstwo pasji i zainteresowań między innymi: taniec i Strzelectwo Sportowe. Biorę udział w różnych zawodach. Reasumując myślę, że taka osoba jak ja z pewnością zasługuje na kolejną szansę i przyjęcie do szkoły. Bardzo więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Moze być? ;D
|
|
#3436 |
|
BAN stały
|
Nom. TEraz bardzoej spójne to
![]() Dzieki ;*** |
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja z testów mam : human: 43 , mat: 26 ( ) = 69 pkt xDajjjj mało ;d a plus oceny to wyjdzie jakies 111 pkt ... kurdeeeeeeee :[ |
|
|
|
#3438 |
|
Zadomowienie
|
hej
79 matma 33 human 46 ![]() ![]() w sumie uważam że ni jest aż tak źle ... z humana jestem zadowolona z matmy nie ;p mi z ocenami coś koło 155 wyjdzie
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
To nie wiecie czy można sie przepisać z jednego profilu na drugi (np. z humana na matematyczny) w tej samej szkole? Już po ogłoszeniu wyników, ale przed rozpoczęciem roku?
Własnie loguje sie do szkoły i nie wiem co zrobic
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ;/ w tym ostatnim zadaniu w czesci matematycznej mozna bylo dostac 5 pkt , a ja mam 0 , choć myślałam że dobrze zrobiłam, chociaż w połowie ... suuuper ;/
|
|
|
|
#3441 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam
humasnityczny : 39 matematyczny : 25 czyli 64 ![]() myslałam, że będzie poniżej 50 ;P no to IMPREZA
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem boska. ^^
pkt razem 92 ![]() zaraz zobacze jak to sie przeklada na na examy kocham się!
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobno 77, ale jutro się dowiem szczegółów bo nie byłam w szkole... Chciałam więcej ale co tam
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda gadać, aż wstyd mówić ile punktów mam :[ Musze jeszcze tylko te punkty z ocenami podliczyć...
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z humana 45pkt., a z mat.-przyr. 33 pkt. = 78 pkt. Jestem bardzo zadowolona
.
|
#3446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z polaka też podobnie
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szeffunio przepraszam że post pod postem zapomniałam się
|
|
|
#3448 |
|
Wtajemniczenie
|
polski - 47
![]() matma - 45 nie wierze w to co zrobiłam
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Grabko, Ty mądry narcyzie!
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Graty Grabcia
![]() Trochę zła jestem, próbny mi lepiej o 3 pkty poszedł.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

moja kumpela z 3 kl. mowi ze wyniki beda dzis jutro albo w poniedzialek ,zalezy od szkoly...

-> wymarzona szkoła 
U nas każdy o tym gada, tylko nie wydaje mi sie zeby to było prawdą

) = 69 pkt xD
Własnie loguje sie do szkoły i nie wiem co zrobic