Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-12, 13:55   #1321
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Prosze bardzo. Sama sie sobie dziwię ze akurat biale mi sie spodobaly...no ale to nie kozaki przecież
http://www.butyk.pl/towar.2991.Sanda...me_800568.html

fajne ale zupełnie nie w moim stylu, na takie to nawet nie patrzę bo szkoda mi kasy, bo chodziłabym w nich tylko na urlopie- ale ja powalona jestem w tym względzie, obcas i obcas - jedyne odstępstwo to japonki, które kocham

Wiecie, że w erze balerinek nie posiadam nawet jednej pary, ostatnio rozważam weekendowo właśnie ale czy bym chodzila nie wiem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 14:00   #1322
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
bardzo fajne, na pewno będą wygodne, w sam raz do biegania na co dzień

Mi też by sie takie przydały bo latem mam straszny problem z butami ogolnie chodze glownie w japonkach, ale nie moge w nich prowadzic samochodu (od razu robi sie ze mnie pirat drogowy). Latem jeździć moge tylko w balerinkach, ale na zewnatrz i w pracy jest mi w nich za gorąco... Wiec zmieniam buty do samochodu czego nie znosze Takie płaskie sandałki rozwiązałyby mój problem

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 14:04   #1323
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość

Mi też by sie takie przydały bo latem mam straszny problem z butami ogolnie chodze glownie w japonkach, ale nie moge w nich prowadzic samochodu (od razu robi sie ze mnie pirat drogowy). Latem jeździć moge tylko w balerinkach, ale na zewnatrz i w pracy jest mi w nich za gorąco... Wiec zmieniam buty do samochodu czego nie znosze Takie płaskie sandałki rozwiązałyby mój problem

Ines ja identycznie robię
Tylko jest mała różnica, ja zmieniam na japonki do samochodu właśnie- super mi się wtedy jeździ , a poza tym noga mi odpoczywa od 12 godzinnych obcasów i obcisków.........

P.s. A zdarza mi się miec w samochodzie 3 pary butów, na w razie czego, np. jak łazimy z kumpelą to po 3 godzinach łażenia zmieniamuy buty na jakiekolwiek inne- bo inaczej uciskają i jest ulga
Stary 2008-06-12, 14:05   #1324
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajne, na pewno będą wygodne, w sam raz do biegania na co dzień
Własnie o to mi chodzilo zeby były wygodne. Będe na piechote do pracy chodziła a w moich letnich klapkach z zeszłego roku nie daję rady chodzic dalej niz do samochodu. Japonki po zeszłym sezonie nadaja sie do wyrzucenia. Te butki maja być własnie alternatywa dla japonek.
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
fajne ale zupełnie nie w moim stylu, na takie to nawet nie patrzę bo szkoda mi kasy, bo chodziłabym w nich tylko na urlopie- ale ja powalona jestem w tym względzie, obcas i obcas - jedyne odstępstwo to japonki, które kocham

Wiecie, że w erze balerinek nie posiadam nawet jednej pary, ostatnio rozważam weekendowo właśnie ale czy bym chodzila nie wiem
Widzisz a ja obcas tylko na wieczorne wyjscia i to jeszcze z planowanym dojazdem taksowką. Za duzo latem spaceruję by pozwolis sobie na częste zakładanie szpilek....a konturn nie lubię
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 14:07   #1325
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Tylko jest mała różnica, ja zmieniam na japonki do samochodu właśnie- super mi się wtedy jeździ , a poza tym noga mi odpoczywa od 12 godzinnych obcasów i obcisków.........

P.s. A zdarza mi się miec w samochodzie 3 pary butów, na w razie czego, np. jak łazimy z kumpelą to po 3 godzinach łażenia zmieniamuy buty na jakiekolwiek inne- bo inaczej uciskają i jest ulga

Dorinko, ja teraz w samochodzie mam 5 par butów 3 pary japonek, balerinki i jedne sportowe to efekt tego ciągłego zmieniania .

Ja w japonkach w ogóle nie czuje pedałów, dodaje gazu jak szalona, hamuje z piskiem nie wiem czemu, przecież podeszwy są cienkie

Stary 2008-06-12, 14:09   #1326
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie o to mi chodzilo zeby były wygodne. Będe na piechote do pracy chodziła a w moich letnich klapkach z zeszłego roku nie daję rady chodzic dalej niz do samochodu. Japonki po zeszłym sezonie nadaja sie do wyrzucenia. Te butki maja być własnie alternatywa dla japonek.

Widzisz a ja obcas tylko na wieczorne wyjscia i to jeszcze z planowanym dojazdem taksowką. Za duzo latem spaceruję by pozwolis sobie na częste zakładanie szpilek....a konturn nie lubię
Mądrze prawisz kobieto

Ines oplułam monitor ze śmiechu, niezły z Ciebie pirat, rzeczywiście japonek nie zakładaj albo mów gdzie jeździsz, żebym nie natknęła się
Ale na serio może to kwestia przyzwyczajenia, bo w nich trochę stopa lata ale można nad tym zapanować, kwestia wprawy
Stary 2008-06-12, 14:13   #1327
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Ja tez lubię prowadzic w japonkach.
Ostatnio na bosaka jechałam do domu. Miałam na nogach drewniane klapki w których nie ma mozliwosci operowac sprzęgłem, japonki TZ wyniósł mi z bagarznika więc pozostało mi gołymi stópkami prowadzic.
Stary 2008-06-12, 14:21   #1328
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez lubię prowadzic w japonkach.
Ostatnio na bosaka jechałam do domu. Miałam na nogach drewniane klapki w których nie ma mozliwosci operowac sprzęgłem, japonki TZ wyniósł mi z bagarznika więc pozostało mi gołymi stópkami prowadzic.
O! to jesteś niezła, jeszcze gołymi nie prowadziłam a też się zastanawiałam jak to jest
Stary 2008-06-12, 14:23   #1329
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Mądrze prawisz kobieto

Ines oplułam monitor ze śmiechu, niezły z Ciebie pirat, rzeczywiście japonek nie zakładaj albo mów gdzie jeździsz, żebym nie natknęła się
Ale na serio może to kwestia przyzwyczajenia, bo w nich trochę stopa lata ale można nad tym zapanować, kwestia wprawy
Japonki to jeszcze nic prowadziłaś w butach na koturnie? Ja raz się na to zdecydowałam i musiałam zrobić postój na najbliższej stacji benzynowej i oczywiście zmiana obuwia . Mało ludzi nie porozjeżdżałam - mijało troche czasu zanim wyczuwałam pedał hamulca . Ruszanie spod świateł z piskiem to był standard.

To w sumie śmieszne, ale tak naprawdę to niebezpieczne. Teraz już nie ma mowy o prowadzeniu w koturnach. Japonki to przy nich pikuś .

A jeżdzę głównie po Ursynowie, więc pewnie jesteś bezpieczna .

Haniu i jak się jeździ na bosaka? Bo mnie wczoraj korciło żeby spróbować, ale to chyba nie jest zbyt przyjemne doznanie ?

Stary 2008-06-12, 14:25   #1330
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O! to jesteś niezła, jeszcze gołymi nie prowadziłam a też się zastanawiałam jak to jest
Powiem Ci ze ciężko było. Dobrze ze do domu prosta droga i z fartem miałam same zielone swiatła.
Stary 2008-06-12, 14:29   #1331
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci ze ciężko było. Dobrze ze do domu prosta droga i z fartem miałam same zielone swiatła.
Po takim opisie wrażeń nieprędko się zdecyduję na przetestowanie tego na własnych stopach

Stary 2008-06-12, 14:30   #1332
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Japonki to jeszcze nic prowadziłaś w butach na koturnie? Ja raz się na to zdecydowałam i musiałam zrobić postój na najbliższej stacji benzynowej i oczywiście zmiana obuwia . Mało ludzi nie porozjeżdżałam - mijało troche czasu zanim wyczuwałam pedał hamulca . Ruszanie spod świateł z piskiem to był standard.

To w sumie śmieszne, ale tak naprawdę to niebezpieczne. Teraz już nie ma mowy o prowadzeniu w koturnach. Japonki to przy nich pikuś .

A jeżdzę głównie po Ursynowie, więc pewnie jesteś bezpieczna .
Wiem, że niebezpieczne ale jak wyobraziłam sobie jak wchodzisz taka wylaszczona w tych koturnach np. i szalejesz za kółkiem to niestety

Koturnów nie mam, nie przepadam, także nie próbowałam takiej jazdy

Jestem bezpieczna, na Ursynów się praktycznie nie zapuszczam, najdalej Mokotów, zwłaszcza Galeria Mokotów
Stary 2008-06-12, 14:44   #1333
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem bezpieczna, na Ursynów się praktycznie nie zapuszczam, najdalej Mokotów, zwłaszcza Galeria Mokotów
tam też bywam bo blisko mieszkam, więc strzeż się

Stary 2008-06-12, 14:57   #1334
miskowa
Zakorzenienie

znikam do domu (wreszcie), dziś zamierzam pójść na dobrą kawę i pochodzić spokojnie po sklepach, na pewno będzie pusto, bo wszyscy będą mecz oglądać.
Miłego popołudnia dziewczyny
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 15:00   #1335
ButterBear
Zakorzenienie

Ja też zaraz zmykam. Mam plan się w końcu wyspać, może pójdę dziś spać o 20
Trzymajcie się, miłego wieczoru

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 15:04   #1336
Ines1985
Zakorzenienie

Fajnie Wam... Ja jeszcze godzine muszę tu siedzieć

Stary 2008-06-12, 15:09   #1337
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
znikam do domu (wreszcie), dziś zamierzam pójść na dobrą kawę i pochodzić spokojnie po sklepach, na pewno będzie pusto, bo wszyscy będą mecz oglądać.
Miłego popołudnia dziewczyny
Fajny plan ale ja to kibic jestem większy niż Tżet JUż wysłałam go po piwo a ja robię kolację -mam nadzieję, że będzie co świętować
Dzisiaj będzie pierś z kurczaka na oliwie z oliwejk + sałatka grecka
Stary 2008-06-12, 15:11   #1338
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny plan ale ja to kibic jestem większy niż Tżet JUż wysłałam go po piwo a ja robię kolację -mam nadzieję, że będzie co świętować
Dzisiaj będzie pierś z kurczaka na oliwie z oliwejk + sałatka grecka
a ja taka głodna siedzę

Stary 2008-06-12, 15:12   #1339
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a ja taka głodna siedzę
Ja też, ale żyję pespektywą obżarstwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 15:13   #1340
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Ines to teraz ja się zaczynam obawiać bo mieszkam niedaleko Galerii Mokotów
Stary 2008-06-12, 15:15   #1341
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Nooo jak ona rozpędzi się w tych koturnach to migiem z Ursunowa do Galerii Mokotów z piskiem opon oczywiście
Stary 2008-06-12, 15:17   #1342
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie umiem
i ja, i ja
tak? a co zamierzasz studiować?
ja myślę o zarządzaniu

Byłam dzisiaj w Bacie i kurcze... nic fajnego... jedne buty mi się podobają ale poczekam na przecenę W Mango sa juz przeceny do 50 % i full ludzi

Która dzisiaj trzyma kciuki o 20.45?
Ja!!!!!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 15:19   #1343
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
a w którą stronę od GM mieszkasz

BTW nie znosze parkingu w GM zawsze tam się gubię, zdarza mi się też wjechać pod prąd wiecie, wolę was ostrzec skoro tam bywacie

Stary 2008-06-12, 16:05   #1344
twin--maid
Zakorzenienie

Przespałam 2 godziny byłam taka zmęczona. Teraz jestem jak nowo narodzona

Haniu ja nie mam jeszcze wszystkich materiałów i to mnie też stresuje. Brakuje mi glazury do wc. Wczoraj znalazłam cudną mozaikę i jak chciałam zamówić to się okazało, że Paradyż wycofał kolekcję z produkcji. Znalazłam podobną mozaikę z Tubądzina, ale cena już o 100zł wyższa nic więcej mi sie nie podoba. Terminy mnie gonią. Nie mam czasu jeździć i szukać...

Cytat:
No ja uwielbiam to, że Tż jest taki wysoki, dla mnie to w ogóle jest afrodyzjak taka wysokość u facetów
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

Poemi ja mam identycznie mój TZ jest wyższy ode mnie tylko kilka centymetrów i jak szukałam butów ślubnych to max 5 cm, ale poza tym się nie przejmuję. Na zimę kupiłam sobie kozaczki Bronxu na 8cm koturnie i mam zamiar w nich śmigać. Ani ja ani mój TZ nie mamy problemów w tym, że mogę być od niego wyższa o te kilka centymetrów. Wisi mi to
Mnie zawsze podobali się wysocy faceci jak mój Tata a jak przyszło co do czego okazało się, że tylko raz spotykałam się z chłopakiem dużo wyższym ode mnie. Mój TŻ jest tylko 5 cm wyższy. Na co dzień chodzę w płaskich butach więc jestem niższa ale przy jakiś okazjach mam dość chodzenia po sklepach i szukania butów z max. 5cm obcasem. Graniczy to z cudem więc jeśli już takowe znajdę to wydam majątek bo to dla mnie inwestycja na kilka lat Mojemu TŻowi nie przeszkadza gdy założę wysoki obcas i przewyższam go, ale ja jakoś źle się z tym czuję...

Cytat:
Zdarzyło mi się raz. Miałam niewygodne buty, w których nie czułam sprzęgła więc je zdjęłam. prowadzenie na bosaka jest mega niewygodne nie polecam
Stary 2008-06-12, 16:25   #1345
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

pukpuk..chciałam siobie z Wami popisać..ale jak wczoraj padłam o 18, to wstałam dziś o 7 rano do pracy..budziłam się tylko kilkakrotnie na jakieś małe wymiotowanko a dziś mam 38 stopni. ech..;/

myślicie, że to mój olrganizm robi sobie psikusy przed obroną?

Madziu, a plagiat śmiech na sali, bo miałam całe 0,2 %

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 16:28   #1346
ismena_jabolek
Przyczajenie

GG do ismena_jabolek
Question Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Witajcie moje drogie Panie...
Jestem "nowa" na tym forum i ogólnie na portalu, ale bardzo zainteresowała mnie nazwa wątku
To co napiszę jest troszkę nie w temacie aktualnie prowadzonej dyskusji, ale jestem świeżo upieczoną "oficjalną" narzeczona.
Wciąż nie wiem, czy podjęłam właściwą decyzję, cały czas się waham, bo jest tyle "ale"

Podzielcie się proszę ze mną swoimi doświadczeniami, zawsze ma się takie wątpliwości, a może wy trafiłyście na tego jednego, jedynego....
ismena_jabolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 17:42   #1347
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cytat:
a w którą stronę od GM mieszkasz

BTW nie znosze parkingu w GM zawsze tam się gubię, zdarza mi się też wjechać pod prąd wiecie, wolę was ostrzec skoro tam bywacie

Mieszkam w stronę metra służew jeśli ci to coś mówi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-12, 17:44   #1348
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
pukpuk..chciałam siobie z Wami popisać..ale jak wczoraj padłam o 18, to wstałam dziś o 7 rano do pracy..budziłam się tylko kilkakrotnie na jakieś małe wymiotowanko a dziś mam 38 stopni. ech..;/

myślicie, że to mój olrganizm robi sobie psikusy przed obroną?

Madziu, a plagiat śmiech na sali, bo miałam całe 0,2 %
Et-ko bardzo możliwe, że to Twoja psychika działa i dlatego somatyzujesz
Musisz się zrelaksować i jakoś odgonić myśli od obrony.

Cytat:
Napisane przez ismena_jabolek Pokaż wiadomość
Witajcie moje drogie Panie...
Jestem "nowa" na tym forum i ogólnie na portalu, ale bardzo zainteresowała mnie nazwa wątku
To co napiszę jest troszkę nie w temacie aktualnie prowadzonej dyskusji, ale jestem świeżo upieczoną "oficjalną" narzeczona.
Wciąż nie wiem, czy podjęłam właściwą decyzję, cały czas się waham, bo jest tyle "ale"

Podzielcie się proszę ze mną swoimi doświadczeniami, zawsze ma się takie wątpliwości, a może wy trafiłyście na tego jednego, jedynego....
Witaj ismeno_jabolek i gratulacje
Ja nie miałam żadnych wątpliwości. Czekałam na zaręczyny kilka lat przez ten czas zdążyłam utwierdzić się w przekonaniu, ze to ten jedyny a Ty co masz za rozterki? Jakie ale?

Edit: cześć Rav co u Ciebie?

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2008-06-12 o 17:45 Powód: dopisek
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-12, 17:44   #1349
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkam w stronę metra służew jeśli ci to coś mówi
mówi bardzo dużo bo ja mieszkam przy tej stacji

Stary 2008-06-12, 18:41   #1350
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cytat:
mówi bardzo dużo bo ja mieszkam przy tej stacji

No proszę to prawie sąsiadkami jesteśmy, jaki ten świat mały

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości