|
|
#2581 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Dot.: PM 2017, cz. 56
Cytat:
![]() No ale ma się dar przekonywania i Pani postara się nas wcisnąć. Co prawda nie jest to gwarantowane mur beton ale lepsze to niż nie, nie ma miejsc. ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Brzmi groźnie ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Mnie się ostatnio w ogóle nic nie śni... Miałam jeden sen.. Obudziłam się przerażona w nocy zalana potem i od tamtej pory nic.. Czasem w sumie to aż się boje, że jakiś sen będę mieć znowu no ale takie jest życie i na to wpływu za bardzo nie mamy heh...
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw wczoraj jeden z kierowników mial koszulkę "kierownik plantacji" z charakterystycznymi listkami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Misi serio rusza Cię gadanie rodziny? Według większość mojej, poprzewracało mi się w i w ogóle po co mi ta kosmatologia , jakaś tam robi paznokcie a studiów nie zrobiła. Moje kuzynki w moim wieku miały już 2 dzieci, a ja dopiero ślub wzięłam. Nie mówię o doktoracie, bo skoro nie będę leczyć ludzie to po co mi to. Już nawet nie chce mi się im nic tłumaczyć, bo albo wiedzą lepiej albo ich to nie interesuje. Na szczęście to młodsze pokolenie z rodziny bardziej ogarnięte Na wyjeździe siostra Tża dowiedziała się ile mam lat (swoją drogą było mi przykro, że nie wiedziała takich rzeczy o mnie) była w szoku, że jestem taka młoda i wyszłam za mąż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario, fajnie z tą impreza
![]() Misi, powodzenia z poprawkami, oby szybko poszło ![]() Co do sylwestra to my nie mam planów ale na pewno będziemy mieć wolne, coś wymyslomy. Chcieliśmy gdzieś jechać ale raczej pojedziemy w okolicy walentynek/rocznicy no i na święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Tymczasem mam takie trudne życie Ostatnio kupuję jajka organiczne, a są one droższe i przez to muszę kupować zwykłe kiwi Poza tym muszę ogarnąć dofinansowanie do paliwa, bo kończą się nam vouchery, a do końca roku prawie dwa miesiące Ogólnie super, że będzie Brexit, bo z tego powodu dużo ludzi wyjeżdża, a nowi boją się przyjechać Mogliby chociaż Mauritius rzucić Czekam też na voucher do spa i kosmetyczki, bo to tylko na Wielkanoc, Boże Narodzenie i urodziny oferują, a moje paznokcie potrzebują już jakiegoś zabiegu Muszę też się gdzieś wyżej poskarżyć, że skierowali mnie do szpitala, w którym nie ma już terminów na ten rok No więc sama widzisz, lekko nie ma, trzeba się napracować, żeby to wszystko załatwić. W dodatku dzisiaj rano mnie obudził hałas, bo śmieci zbierają. Serio, powinni to robić później, bo normalni ludzie chcą sobie pospać chociaż do 12 No nic, lecę na kawę i ciacho do Starbucksa
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Wspolczuje wam tych starszych pokolen, moja przynajmniej jedna babcia jest mega nowoczesna
Ale drugiej to bez kitu można tłumaczyć i tłumaczyć. Np. wmawiala mi że weganie nie chrzszcza dzieci bo tak mówili w tv Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Eunice9 Czas edycji: 2017-11-07 o 11:04 |
|
|
|
#2589 |
|
catwoman
|
Ja chce bal, bo mam nowa sukienkę
ale z drugiej strony cena takiej imprezy równa się wyjazdowi na 2/3 dni my rok temu robiliśmy imprezę w tym mieszkaniu, bo nie mieliśmy się gdzie podziać. Wolałabym jednak tego nie powtarzać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2590 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#2591 | |
|
catwoman
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2592 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Albo raz mówi tak, zaraz inaczej i połap się człowieku jak w końcu ma być. Poza tym to osoba, która zawsze ma racje nawet jak jej nie ma i zawsze musi być tak jak ona chce bo jeśli nie to foch morderca
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam leniaaaa !!! Muszę wreszcie wstać z wyra, ogarnąć kuchnie, iść do przedszkola zanieść ubrania na przebranie dla synka i jechać do młodego na 13... Ale mam lenia !!!!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2594 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() I nie mogę się z nim rozstać. W ogóle śpiąca taka jestem - nie mogę się normalnie wyspać. Przewalone
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Jarek nocy spałam normalnie,chyba ze strachu bo Tz mi zagrozil że jak tej nocy go obudzę i powiem że nie mogę spać,bo jest pełnia to mnie zabije
![]() Ale obudziłam się x takim bólem karku że glowa ni mogę przekręcać chyba są wysoko ustawiam sobie poduszki. Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2596 | |
|
catwoman
|
Cytat:
Gadaj co za Jarek ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ☺ Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2600 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Haha 😁😁😁
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Podczytuje Was ale nie mogę się wbić.Co do sylwestra to tak bardzo chciałabym znowu wyjechać w góry ale skończy się imprezą u znajomych. Nie mówiłam Wam ale od stycznia przeprowadzamy się do teściów. Już chce mi się z tego powodu płakać. Napisałam do fotografa z prośbą o poprawienie zdjęć i dodanie jeszcze jakiś, na których wyglądamy jak ludzie. I ostatnia rzecz, która mnie zdołowała... Mój mąż powiedział, że przytyłam ![]()
|
|
|
|
#2603 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Ja się śmiałam żeby nie bał się photoshopa hahahaOooo szczery mąż - mój by się nie odważył hahaha
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2605 | |
|
Zadomowienie
|
A potem się tłumaczył biedny, że nie widać tylko czuje jak się przytula
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza świąteczna reklama Coca Coli za mną.
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2607 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#2608 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Muszę od nowa robić animację, bo TŻ pomagał mi i robił screeny i promotor przyczepił się do screenów, że mam wyciąć z nich jedną część no i okazało się, że TŻ wkleił je prosto do worda, zamiast zapisać osobno. Jednak trzeba liczyć na siebie ![]() My pewnie ze znajomymi jakaś domówka. Jakoś mam dosyć wesel, więc już balu nie chcę, tym bardziej że w kwietniu kolejne wesele Cytat:
No widzisz, nikt nie pomyśli o ludziach żyjących na poziomie. Żondyn. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;78607606]:
My pewnie ze znajomymi jakaś domówka. Jakoś mam dosyć wesel, więc już balu nie chcę, tym bardziej że w kwietniu kolejne wesele W Kauflandzie od miesiąca są świąteczne słodkości My mieliśmy wesele 2 tygodnie temu,kolejne dwa w kwietniu,a ogólnie 6 w przyszłym roku więc też chyba nie powinnam żałować że nie pójdę na bal Teraz znajomi ciągną nas na ostatki ale popsuł się nam telewizor soł... Przeginka z tymi świętami. Smutno mi że nie spędzę całych z Tz ech. Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam tą całą kiczowatą otoczkę. Światełka, piosenki, świąteczne reklamy i dekoracje. Szykowanie prezentów. Nie mogę się doczekać az puszczą w radiu Last Christmas...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

W tym roku tz chce mnie wyciągnąć za granice, a ja nawet nie wiem czy będę pracować tam gdzie pracuje, wiec nawet nie mogę zaplanować sobie urlopu i przez to mam średnia ochotę na wyjazdy. Najchętniej poszłabym na bal, ale tz nie chce
Chociaż podejrzewam, ze na takie atrakcje już od dawna za późno 

tylko po prostu w niektórych pracach nie wypada tak chodzić,nawet jeśli nie obowiązuje sztywny dress code. I samemu powinno się mieć wyczucie co wolno a co nie. No ale już ustalilysmy,że w Twojej pracy i tak jesteś ubrana elegancko w stosunku do dresów i kapci

Ja za jednym zamachem robiłam stopę i bok to wracałam z gorączką i dreszczami heh

Ślubujemy: 21.10.2017 
Poza tym muszę ogarnąć dofinansowanie do paliwa, bo kończą się nam vouchery, a do końca roku prawie dwa miesiące
Czekam też na voucher do spa i kosmetyczki, bo to tylko na Wielkanoc, Boże Narodzenie i urodziny oferują, a moje paznokcie potrzebują już jakiegoś zabiegu
Muszę też się gdzieś wyżej poskarżyć, że skierowali mnie do szpitala, w którym nie ma już terminów na ten rok

ale z drugiej strony cena takiej imprezy równa się wyjazdowi na 2/3 dni
my rok temu robiliśmy imprezę w tym mieszkaniu, bo nie mieliśmy się gdzie podziać. Wolałabym jednak tego nie powtarzać 

chyba są wysoko ustawiam sobie poduszki.