|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Młoda mama...
kasiek wiesz co nie powinnas pisac ze 17 latki nic nie wiedza o sexie, o zabezpieczeniach itp... ja w wieku 17 lat wiedzialam bardzo duzo, od gdy mialam 18 zaczelam brac plastry antykoncepcyjne i co? po ok 7 miesiacach dowiedzialam sie ze jestem w ciazy! uwierz ze takie wpadki zdarzaja sie tez mimo iz zabezpiecza sie naprawde dobrze. Ja bylam pewna ze biorac plasterki jestem zabezpieczona, jednak nie bylam... a mimo wszystko jestem teraz najszczesliwsza na swiecie
![]() a i co do mowienia rodzica, ja powiedzialam mamie dwa dni po zrobieniu testu, to ona mnie wsparla najbardziej i mowila ze bedzie dobrze, tata dowiedzial sie po wizycie u gina i naprawde bardzo sie ucieszyl! zrestza ja z moim tz mieszkalam juz jakis czas na swoim mieszkanku przed ciaza, wiec jakos to inaczej
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no i, nie powiedzialas nic na to, ze niektore z nas sie ciesza. uwierz mi ze szkola, mamusia i ksaizeczki powiedzialy mi duzo o zabezpieczeniu. i co z tego? myslisz ze tylko niedoedukowani ludzie ze wsi maja takie sytuacje w zyciu? dziewczyno. wez sie ogarnij, no. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o rany, dziewczyno ![]() skad Ci sie wzial nagle 14tydzien i co tu jest do liczenia skoro anetka napisala, ze mozna czuc ruchy pod koniec 3miesiaca. 3 to 3 a nie 4, tak?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.