|
|
#3902 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
redia skad ty masz tyle czasu na filmy? ja to 1 na 3 miesiace obejrza...i zwykle to tak wyglada ze nagla jaest troche czasu no to ogladamy...ale co>??? yyyy? i ptoblem bo nie wiem co...zeby ne tracic czasu na bardziew ![]() a wczoraj obejrzlam Whiplash- w panice wybrany na szybko z filmweba , ale spoko,choc jak dlam nei zadne fajerwerki, dla tej jednej roli warto obejrzec tak zrobieu ![]() i znowy bedzie pytanie -co potem? lubie filmy z rozmachem, dziwne, o znanych ludziach, tajemnicze- nie musi byc wszystko w jednym filmie ![]() Nie przepadam za sf, sensacja
|
|
|
#3903 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To tancerka pasi: http://www.filmweb.pl/film/Tancerka-2016-744669 Albo: http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyn...tu-2015-493475 http://www.filmweb.pl/film/Moja+ma%C...ka-2011-616101 http://www.filmweb.pl/film/Renoir-2012-655472 http://www.filmweb.pl/film/Opowie%C5...ku-2015-465891 Tylko wszystkie to przerost formy nad treścią. Ale nie to, że bardzo słabe. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2017-11-01 o 22:33 |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Redzia, czym myjesz nogi od Singerki?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3905 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Wyłaź z torby
Moich chyba nikt nie mył od 30 lat, kurzem porosły, ale woda z płynem do naczyń tego kurzu nie rusza. Za tłusty jest
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3907 |
|
Panaroja
|
Mówię najpierw olejem jadalnym potraktuj a potem ludwikem z wodou , jak usmarowane ręce .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3909 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze to o pani fotograf fotografujacej swoaj corke to nie jakies aluzje do mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Kochane i jakis serial poleccie-mozecie sie smiac labo nie ale obejrzlam iBelle epoque i mi szkoda ze nei nakrecili wiwecej. Trzebaby tylko zmienic Malaszynskiego na kogokolwiek innego i byloby git. Mnie sie podoba ta smetnosc, klimat i zagadki tez-sa na moim nie wyrobionym poziomie hehe. No i ze w Krakowie sie dzieje i ze gosciu wchodzi w brame przy plantach a wychodzi z bramy w jakiejs waskiej uliczce ![]() Wiec nabralam ochoty na serial-tylk ozeby nie byl stresujacy i zbyt skomplikowany
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2017-11-03 o 00:42 |
|
|
|
|
#3910 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Pszypadek ![]() Z seriali to nie wiem, niby oglądam, ale bez większych zachwytów. Ostatnio bardzo podobała mi się Opowieść podręcznej. Ale to z dłużyznami i smutne. Powiadają, że Tabu jest w klimatach Belle Epoque, jeszcze tego nie widziałam. Właściwie też zastanawiam się co oglądać. Polecicie jakiś film (raczej z nowszych)? Ma być "poważny" (dramat, psychologiczny, thriller, ewentualnie biograficzny itp.) i nie wojenny ani więzienny. Klasyki mam chyba obcykane. |
||
|
|
|
#3911 |
|
BAN stały
|
Ja aktualnie oglądam Bates Motel na netfliksie i bardzo wkręciłam się w klimat, a po obejrzeniu Psychozy jeszcze bardziej doceniłam geniusz serialu
Poza tym nowy sezon Fargo i Stranger Things właśnie wszedł też.
|
|
|
|
#3912 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale coś tam sobie znajdę na zabicie czasu, gorzej z filmami. |
|
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widziałaś Już za tobą tęsknię?
||
|
|
|
#3914 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Polecalem tez Wersal :P Narcos przewidywalne itp (zwlaszcza pierwszy sezon, potem robi sie lepiej, jak znikaja papierowi Amerykanie i pojawia sie 'myslacy szef ochrony' i mniej papierowi Amerykanie) ale Agente Jalapeno (AKA Oberyn Martell) dobrze gra soby tu jeszcze polecic - to i to - chyba, że ktoś Mikkelsena nie lubi, a i Swiss Army Man (chyba, że ktoś nie lubi Radcliffa), no i obrazki, co tez juz pewnie mylion razy polecałem: to i to Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2017-11-04 o 16:52 |
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Znad szykowania sie na imprezę
|
#3917 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Powazne tez lubie ale tez jest problem aby takie znalexc :/ Ja obejrzlam ostatnio Whiplash i mam zapisany Spotlight. moze Ci sie nadadza ![]() ale strasznie glupie? czy smieszne? smieszne poprosze
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Temat swietny ale zmienilabym aktorow. Trochę za łatwoprzyswajalnie nakrecony jak to dla Amerykanow. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3920 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad spadku temperatury i słabości nagłej - leczę się właśnie kawą i Gammel Danskiem
Kurcze, już drugi raz w tę "zimę" mam takie akcje, może mnie coś bierze.Polly, te dwa widziałam, ale dzięki. Karkki, a tego nie widziałam, muszę przetrawić temat skoro to o babskiej przyjaźni
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmarzłam pod kołdrą "bardzo ciepłą" z Jyska z serii Gold. W porównaniu do basiców żaden wypas. Zwracam. Szkoda bo bym chętnie na inną wymieniła tylko wychodzi na to ze grzeje tylko pierze - mam, i puch. Poliester jednak nie.
Miał ktos puch z Ikea? Tam to juz na bank made in China. A do mnie leci na rozgrzanie słoń jednak w wersji doustnej Chai tea elephant vanilla Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-11-06 o 12:33 |
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejeczelek
Miłego dnia całemu Baru Znaczy słoń fherbacie?
|
|
#3923 |
|
Piers do przodu
|
Rachel
Miłego dnia Baru Dziś lecę z Młodzieżą do kina na nowego Thora
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
(Orca i tygrys fherbacie też są
)---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Orka ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Udanego seansu
|
|
#3925 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to sobie onejrz moze film o Nizynskim-jest szansa ze nei widzalas ![]() Cytat:
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3927 |
|
Piers do przodu
|
Tri dzieki
film bardzo mi sie podobal choc konwencja zupelnie inna niz poprzednie dwie czesci. Duzo smiesznych sytuacji i dialogow bardziej komedia niz kino akcji fantasy ... No i Kate Blanchet boska jak zwykle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ekspresowo przetworzyc dynię nie na zupę i nie na ciasto. Mam juz pociachana. Wrzuta do piekarnika jak sądzę ale z czym? Jaki przypraw jaki dodatek?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3929 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chwilowo unikam susz pomidorców ale sam zamysł pasty bardzo po mojemu . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Wodą jeśli w ogóle...

film bardzo mi sie podobal choc konwencja zupelnie inna niz poprzednie dwie czesci. Duzo smiesznych sytuacji i dialogow bardziej komedia niz kino akcji fantasy ... No i Kate Blanchet boska jak zwykle