Mamusie majowe 2018 cz. 2 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-07, 20:29   #3571
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 2

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Malinka - tez trzymam kciuki za Pappa ️- napewno wszystko jest dobrze
Kochana - gratki 15tc

Polasia - tak mi przykro z powodu wymiotów - Mirabilka - tak samo Boszszszsz ale Was trzyma Dziewczyny
Mam nadzieje ze naprawdę zaraz to się skończy bo domyślam się ze ciężka taka codzienność

Groszku - z tymi remontami to współczuje - nas w przyszłym roku czeka wykańczanie i już mnie stres powoli łapie w związku z tym ...

Guuusia - ja tez póki co jeszcze nic Dziewczęcego nie mam i w sumie to mnie kuszą bardzo te fatałaszki aaalleee jeszcze się wstrzymuje ... po połówkowym zacznę o tym myśleć
Kochana - Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy

Edzik - i jak tam reakcja szefowej ? Gratki 12 tc

Stokrotka - super ze jesteś zadowolona z tej poduchy - ja cały czas myślałam o tej poofi ale stwierdziłam ze póki co wyciągnę swoją stara z poprzedniej ciąży i póki co się sprawdza wiec zostaje jej wierna mimo ze to jakaś No name z Allegro

Edzka - Wszystkoego Najlepszego z okazji rocznicy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Moja poducha tez jakas no name. Poofi jednak troche kosztuje a jesli ta tez sie sprawdza to po co przeplacac
Jestem z Ciebie dumna, ze nadrobilas co u nas i udalo Ci sie odniesc do tylu postow
Ech chcialam jutro sie przejsc do fryzjera, ale nie ma oczywiscie terminow do mojej fryzjerki. Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad zmiana fryzjerki bo duzo kasuje choc obcina ladnie. Ostatnio mama za farbowanie krotkich wlosow zaplacila 190zl a pozniej wlasnie ta fryzjerka do niej dzwonila ze ona zle policzyla zuzycie i jeszcze 40zl trzeba doplacic zero profesjonalizmu. I z jednej strony sprobowalabym gdzies indziej isc a z drugiej sie boje zeby mi jakiejs masakry nie zrobili

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2017-11-07 o 20:32
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 20:30   #3572
Mirabilka
Zakorzenienie

Chodzi o rozejście mięśni prostego - to po 1 ciąży mi zostało nikt na to uwagi nie zwracał a ta moja ginka baaaardzo dociekliwa jest ogolnie nisko położone wszytsko to pewnie parcie na pęcherz bedzie większe i krótsza szyjka.

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 20:32   #3573
DomimaZet
Zakorzenienie

Noooo to taki piękny spam zrobiłam - jak ktoś wytrwał w czytaniu ( o ile w ogóle ) tooo

Strasznie szybko mi te dni lecą - jak już mam jeden dzień obsuwy z Wami to potem ciężko mi się wbić - a wierzcie mi ze mi Was brakuje
W piątek miałam to usg o którym nic nie napisałam to teraz napisze ze miałam szczegółowo badane serduszko i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidzia miała już 15dkg ❤️ No i nadal jest Dziewczynka ❤️
Mam wrażenie ze nieraz czuje już ruchy aaallleee mimo tego ze to moja druga ciąża to i tak tego nie rozpoznaje tak żebym miała być stuprocentowo pewna
Rozpoczynam 18tc już jutro - jestem w szoku jak to szybko leci ...

Postaram się być z Wami na bieżąco
Ściskam Was mocno - aaaa No i jeszcze .... gratuluje udanych wizyt No i trzymam mocne kciuki za jutrzejsze ✊️✊️✊️
NAT, GUUUSIA, NSLESNIKONA, SKORPIO, AMARELA ❤️❤️❤️ - ależ będzie wieści ❤️

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 20:33   #3574
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Chodzi o rozejście mięśni prostego - to po 1 ciąży mi zostało nikt na to uwagi nie zwracał a ta moja ginka baaaardzo dociekliwa jest ogolnie nisko położone wszytsko to pewnie parcie na pęcherz bedzie większe i krótsza szyjka.

Hmm u nas na watku staraczkowym jedna z dziewczyn pisala chyba o jakichs cwiczeniach zeby ten miesien sie "zszedl" ale nie wiem czy to od razu po ciazy trzeba czy jak. Nie zaglebialam sie w temat.

Stary 2017-11-07, 20:35   #3575
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Moja poducha tez jakas no name. Poofi jednak troche kosztuje a jesli ta tez sie sprawdza to po co przeplacac
Jestem z Ciebie dumna, ze nadrobilas co u nas i udalo Ci sie odniesc do tylu postow
Ech chcialam jutro sie przejsc do fryzjera, ale nie ma oczywiscie terminow do mojej fryzjerki. Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad zmiana fryzjerki bo duzo kasuje choc obcina ladnie. Ostatnio mama za farbowanie krotkich wlosow zaplacila 190zl a pozniej wlasnie ta fryzjerka do niej dzwonila ze ona zle policzyla zuzycie i jeszcze 40zl trzeba doplacic zero profesjonalizmu. I z jednej strony sprobowalabym gdzies indziej isc a z drugiej sie boje zeby mi jakiejs masakry nie zrobili

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:

Aaaa No ale to nie zagraża w żaden sposób Dzidzi prawda ?
Tylko na końcówce bedziesz musiała pewnie bardziej uważać ... Wszystko będzie dobrze

Stary 2017-11-07, 20:53   #3576
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Dzięki sprawdzę sobie, ale już jego bo na dziś jeszcze mam tyle roboty i spać już mi się chce po całym męczącym dniu.

Zofran i neutovit dostałam. Boję się tego zofranu, bo to dla osób po chemioterapii i ogólnie niezalecane w ciąży.. Dlatego się boję.

Cieszę się że z dzieckiem wszystko w porządku

Uciekam bo mam robotę, może później jeszcze wejdę was poczytać, jeśli prędzej nie usne
neutovit to witamina b. Niedobory mogą potęgować mdłości.
A ten drugi lek wg klasyfikacji FDA ma kod B.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Klasyf...i%C4%85%C5%BCy
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 20:58   #3577
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
obawiam się, że czeka mnie to samo a jedyna atrakcja to zawieść młodego do przedszkola.

Wróciłam od gina - pozytwne wieści dzidzia ruchliwa, jajnik ciut mniejszy (ave!) na minus to, że ogólnie po 1 ciąży jakiś tam mięsień mi nie trzyma i nisko macica i wszystko nisko jest
no i od jutra mam kontrolować wodę tzn muszę 2 l butelką oprocz tego co piję pić tak, że przez dzień wypiję ją całą ale malutkimi łykami. Odwodniona jestem - jak to nie pomoże ( zaś sód i potas do zmierzenia) to na kroplówkę mam przyjechać

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

no i na wymioty mi już nic nie da skoro to silne nie pomaga - muszę przetrwać powiedziała, że ok 18-20 tyg juz się powinno to całkiem uspokoić - kuźwa dopiero 12 jest....akurat na sylwestra może dojdę do siebie
Dobrze,że z dzidziusiem wszystko dobrze.
2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-07, 21:02   #3578
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

[/COLOR]
Cytat:
Rozpoczynam 18tc już jutro - jestem w szoku jak to szybko leci ...

Już?? o mamo
Stary 2017-11-07, 21:03   #3579
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Pokaże Wam co dzisiaj kupiliśmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23172955_871423366349577_266387892529266613_n.jpg (35,4 KB, 37 załadowań)
Stary 2017-11-07, 21:12   #3580
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość

❤️

Stary 2017-11-07, 21:35   #3581
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
U mnie 14tc wymioty nadal sie mnie trzymają. Właśnie sobie dziś uświadomiłam, ze wyglada u mnie to tak:

O 18-20:00 ostatni posiłek, wstaje rano i śniadanie No dziś zjadłam o 13:00 co daje 17-19h bez jedzenia bo nie jestem w stanie dopóki nie a dziś było to dość późno, głodna nie jestem ale widzę jak brakuje mi sił, a po zjedzeniu śniadania w porze obiadowej muszę się położyć bo jestem nie do życia.
Przy tych mdlosciach lekarz zabronil mi byc na czczo, najlepiej zeby cos zjesc zanim wstanie sie z łóżka, u mnie zawsze pod poduszka lezy sucha bulka

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Domima pędzisz niesłychanie

brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-07, 21:39   #3582
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Przy tych mdlosciach lekarz zabronil mi byc na czczo, najlepiej zeby cos zjesc zanim wstanie sie z łóżka, u mnie zawsze pod poduszka lezy sucha bulka

U mnie to nie przejdzie, ost na leżąco po przebudzeniu mnie wyciągnęło prosto do wc.
Poza tym ciekawe jest to, że ja mdłości nie mam ... ja po prostu muszę zrzucić balast, który nagle niespodziewanie mi się podnosi do gardła
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 05:18   #3583
Guuusiaa
Zadomowienie

Hej
Spać nie mogę boję się bo o 12 gin
Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Dobrze, że się udalo w miare sprawnie dostać inny termin..tylko szkoda ze nie Twój lekarz.

Groszku, dopiszesz mi 18.12 USG połówkowe, udało mi się właśnie umówić wizytę
Ja jeszcze genetycznego nie miałam a ta już tu pisze o połòwkowym

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
obawiam się, że czeka mnie to samo a jedyna atrakcja to zawieść młodego do przedszkola.

Wróciłam od gina - pozytwne wieści dzidzia ruchliwa, jajnik ciut mniejszy (ave!) na minus to, że ogólnie po 1 ciąży jakiś tam mięsień mi nie trzyma i nisko macica i wszystko nisko jest
no i od jutra mam kontrolować wodę tzn muszę 2 l butelką oprocz tego co piję pić tak, że przez dzień wypiję ją całą ale malutkimi łykami. Odwodniona jestem - jak to nie pomoże ( zaś sód i potas do zmierzenia) to na kroplówkę mam przyjechać

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

no i na wymioty mi już nic nie da skoro to silne nie pomaga - muszę przetrwać powiedziała, że ok 18-20 tyg juz się powinno to całkiem uspokoić - kuźwa dopiero 12 jest....akurat na sylwestra może dojdę do siebie
Biedna, w końcu muszą przejść te wymioty
U mnie 12 tv i mdłości tylko, od tygodnia nie wymiotuje ☺ zobaczysz ci też zaraz przejdzie ale pij dużo bo odwodnienie jeszcze bardziej sprzyja mdłosciom I wymiotom

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:

Ja już 4 lata po porodzie a dopiero teraz gin zauważył że mam też rozejście mięśnia prostego i po drugiej ciąży koniecznie mam się za to wziąść. Słyszałam że są na to jakieś zabiegi by się zeszły

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 05:39   #3584
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
neutovit to witamina b. Niedobory mogą potęgować mdłości.
A ten drugi lek wg klasyfikacji FDA ma kod B.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Klasyf...i%C4%85%C5%BCy
Mnie w czasie staran o dzidzie strasznie zaczela bolec reka do tego stopnia, ze nie moglam jej podniesc. I bylam raz w szpitalu bo wieczorem zwijalam sie z bolu to przyjela mnie taka kobieta ze kazala brac apap i smarowac jakas mascia z kasztanowca (?) nawet mi tej reki nie dotknela. Na drugi dzien bylo jeszcze gorzej a to byla niedziela wiec znowu do szpitala z nadzieja ze trafimy na innego lekarza. Taki fajny mlody facet byl osluchal mnie, zmierzyl cisnienie, poruszal ta reka posprawdzal i stwierdzil ze musze miec jakis stan zapalny. Co prawda sprawdzal w jakiejs aplikacji co moze mi przepisac bo akurat bylam krotko przed miesiaczka ale za wczesnie bylo na robienie testu. No i dostalam jakis lek z kategorii B on przeczytal mi ta definicje i mowil ze to sa srednio zalecane w ciazy, ale w uzasadnionych przypadkach mozna a ten moj bol reki tez na pewno dobrze nie wplynalby na ewentualna ciaze jak az tak mnie bolala ze ruszac nia nie moglam.
Cytat:
Jejku jakie super

Stary 2017-11-08, 05:56   #3585
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina159 Pokaż wiadomość
Hej
Też współczuję z tymi wymiotami, bo na szczęście u mnie tylko mdłości, ale domyślam się, że łatwo nie jest.
Woda - potwierdzam dobra na wszystko, ja już piję ok 1,5l samej wody + ze 4 herbaty dziennie do tego. I mam dalej tak pić

Dzieciątko dzisiaj wg USG 9t6d, wg OM 11t2d. Pomachało mi nawet, wszystko jest ok. Prenatalne mam przyjść do szpitala między 22,11 a 1,12 i wszystko na miejscu zrobią i zadzwonią kiedy będą wyniki. Koszt - 400zł.... ehhhh ale na dziecku nie ma co żałować.

Kolejna wizyta 5,12

Trzymajcie się cieplutko, będę się odzywać jak znajdę czas
Super!
Cytat:
Malinka - tez trzymam kciuki za Pappa ✊️- napewno wszystko jest dobrze
Kochana - gratki 15tc ❤️

Polasia - tak mi przykro z powodu wymiotów - Mirabilka - tak samo Boszszszsz ale Was trzyma Dziewczyny
Mam nadzieje ze naprawdę zaraz to się skończy bo domyślam się ze ciężka taka codzienność

Groszku - z tymi remontami to współczuje - nas w przyszłym roku czeka wykańczanie i już mnie stres powoli łapie w związku z tym ...

Guuusia - ja tez póki co jeszcze nic Dziewczęcego nie mam i w sumie to mnie kuszą bardzo te fatałaszki aaalleee jeszcze się wstrzymuje ... po połówkowym zacznę o tym myśleć
Kochana - Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy ❤️❤️❤️

Edzik - i jak tam reakcja szefowej ? Gratki 12 tc ❤️

Stokrotka - super ze jesteś zadowolona z tej poduchy - ja cały czas myślałam o tej poofi ale stwierdziłam ze póki co wyciągnę swoją stara z poprzedniej ciąży i póki co się sprawdza wiec zostaje jej wierna mimo ze to jakaś No name z Allegro

Edzka - Wszystkoego Najlepszego z okazji rocznicy ❤️❤️❤️

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Dziękuję

Dzień dobry.
Trzymam za wszystkie wizyty

Już zaczyna mi się dluzyc do wizyty a to jeszcze dwa tygodnie.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-08, 06:01   #3586
myboyismine
Zakorzenienie

dzien dobry
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 07:03   #3587
amarela
Zakorzenienie

Dzień dobry
Kciuki za wszystkie wizyty! U mnie dziś zwykła wizyta bez usg, więc bez takich emocji
Cytat:
Ooo jak słodko
Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Hej
Spać nie mogę boję się bo o 12 gin Ja jeszcze genetycznego nie miałam a ta już tu pisze o połòwkowym

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Biedna, w końcu muszą przejść te wymioty
U mnie 12 tv i mdłości tylko, od tygodnia nie wymiotuje ☺ zobaczysz ci też zaraz przejdzie ale pij dużo bo odwodnienie jeszcze bardziej sprzyja mdłosciom I wymiotom

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Ja już 4 lata po porodzie a dopiero teraz gin zauważył że mam też rozejście mięśnia prostego i po drugiej ciąży koniecznie mam się za to wziąść. Słyszałam że są na to jakieś zabiegi by się zeszły

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Ja też na 12. Nie stresuj się to samo pomyślałam, ja dopiero UG miałam, a niektóre dziewczyny już się szykują do połówkowego

Stary 2017-11-08, 07:31   #3588
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne

Jak ja Wam współczuję tych mdłości i wymiotów, dobrej pory ani razu nie doświadczyłam i dziękuję losowi za to

Jadę właśnie do pracy i poważnie się zastanawiam czy nie popracować sobie jeszcze do połowy/końca stycznia

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 07:53   #3589
DomimaZet
Zakorzenienie

Dzień dobry bardzo

Siedzę w pracy - jestem śpiąca i znowu łeb mi zaczyna napierda&@@@&@c
Nie chce ktoś ode mnie tego bólu chociaż pożyczyć ?

Nie wiem czy ktoś czytał moje wczorajsze wypociny wiec napisze jeszcze dzisiaj ze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊️❤️❤️❤️

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-08, 08:00   #3590
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie cudne

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

A ja sie z Wami witam w 13 tygodniu

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 08:01   #3591
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry bardzo

Nie wiem czy ktoś czytał moje wczorajsze wypociny wiec napisze jeszcze dzisiaj ze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊️❤️❤️❤️

Domima, rozumiem Cię, mnie łeb boli ostatnio codziennie po przebudzeniu. Zwykle przechodzi po kawie i śniadaniu (może cukier niski po nocy?), ale dziś nie przechodzi, w dodatku od wczoraj coś mi "przeszkadza" na wysokości płuc, nie przestaję też kichać i kaszleć
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 08:15   #3592
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-08, 08:19   #3593
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Emocje to ja już teraz mam rozstroj żołądka że stresu

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-11-08, 08:35   #3594
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry bardzo

Mnie tez boli,od wczoraj wzięłam apap ,przeszło i po jakimś czasie znowu wróciło i tak całą noc i do teraz.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Dzień dobry

Kciuki za dzisiejsze wizyty!

a ja melduję,że jutro o 9:30 wizyta u lekarza z wynikami.
Stary 2017-11-08, 08:36   #3595
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez boli,od wczoraj wzięłam apap ,przeszło i po jakimś czasie znowu wróciło i tak całą noc i do teraz.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Dzień dobry

Kciuki za dzisiejsze wizyty!

a ja melduję,że jutro o 9:30 wizyta u lekarza z wynikami.

Ja to czekam na odpowiednia godzinę żeby się kawy napić - jak to nie pomoże to kodzie Apap w ruch ...
Super ze już jutro wizyta ✊️✊️✊️

Stary 2017-11-08, 08:40   #3596
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to czekam na odpowiednia godzinę żeby się kawy napić - jak to nie pomoże to kodzie Apap w ruch ...
Super ze już jutro wizyta ✊️✊️✊️

Ja właśnie pije, zobaczymy czy przejdzie.
Nie wiem czy ból głowy to takie uroki II trymestru ? W pierwszym wcale mnie nie bolała i widzę,że dużo dziewczyn tutaj się na to skarży.
Stary 2017-11-08, 08:41   #3597
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie pije, zobaczymy czy przejdzie.

Nie wiem czy ból głowy to takie uroki II trymestru ? W pierwszym wcale mnie nie bolała i widzę,że dużo dziewczyn tutaj się na to skarży.

Mi to non stop ktoś mówi - „ja to miałam taaakie mega bóle głowy w ciąży i to caaalllaaaa ciąże „ Takie to oto pocieszenie No i wsparcie- wiadomo

Stary 2017-11-08, 08:44   #3598
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to non stop ktoś mówi - „ja to miałam taaakie mega bóle głowy w ciąży i to caaalllaaaa ciąże „ Takie to oto pocieszenie No i wsparcie- wiadomo

Nie no, suuuuuper
Stary 2017-11-08, 08:46   #3599
amarela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Piękne

Jak ja Wam współczuję tych mdłości i wymiotów, dobrej pory ani razu nie doświadczyłam i dziękuję losowi za to

Jadę właśnie do pracy i poważnie się zastanawiam czy nie popracować sobie jeszcze do połowy/końca stycznia

A przed świętami bierzesz jakieś wolne? Ja na pewno wezmę, ale mi szkoda urlopu więc poproszę o L4. Jutro idę do pracy, i zobaczę jak będzie. Czy nie będą mi dokuczać, albo robić jakiś głupich komentarzy. Jak nie to popracuje do świąt, potem wolne, i być może w styczniu przyjdę jeszcze na chwilę. Ale to wszystko zobaczymy jak będzie, i jak się będę czuła.

Stary 2017-11-08, 08:47   #3600
Mirabilka
Zakorzenienie

Cześć

Z tym rozejściem sie mięśnia to po ciąży trzeba sie za to zabrać - o zabiegu nie słyszałam ale zgogluje temat.

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze!

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości