|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Stowarzyszenie grubych ud:)
174 cm, dodajmy do tego, że nie jestem dojrzałą kobietą, tylko jeszcze nastolatką... mam nadzieję, że bardziej się już nie zaokrąglę
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
to indywidualna sprawa a też jestes taka wysoka matko to ja tylko taki kurdupel;/
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
ee ja też karzełek jestem
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
i nie rośniesz już?? bo ja mam 18 lat i juz nie rosne uuu od 5 klasy podstawówki
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już chyba za stara jestem, żeby rosnąć
Mam 24 lata
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, małe jest piękne!
Też kurdupel jestem:P
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Eh wiem wiem i szpilki mozna dowalić no ale zebym ja jeszcze mała była Pulchne jest piękne!!!! hmm i musze powiedziec ze większe kształte biodra i nogi pociągają facetów:P:P no i jeszcze tańczyc mozna świetnie ehh Więc cieszmy sie z tego jakie mamy troche zrzucimy z siebie ciałka ujędrnimy je i będą świetne a te chude patyczaki nigdy nie przytyją i nikt im nie powie ze sexi tańcza hehe
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
no mój TŻ już mi zakazał odchudzania
powiedział, że co najwyżej mogę poćwiczyć jak już koniecznie chcę.... Co do ud to ja zawsze takie miałam.....niezależnie od wagi moje uda zawsze były masywne i chyba takie pozostaną... Dlatego muszę je chociaz ujędrnić i pozbyć się celulitu do końca (chociaż nie wiem czy to możliwe...)
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze to mozliwe bo ja męza jeszcze nie mam heheh i nie chce miec celulitu
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
no ja męża też jescze nie mam
jeszcze przez rok, 2 miesiące i 24 dni
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Melduję się
![]() mała zmiana o - 1 cm udo 63cm ![]() talia bez zmian - 74cm chyba muszę popracować też nad brzuszkiem
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszytskich
![]() Mam 158wzostu w biodrach mam 76 cm w udzie- 47cm;/ Kompletnie niepropocjonalnie klatka piersiowa- 76 pod biustem-65...a wiec gora szczuplutka Zamierzam kupić stepper w tym tygodniu, mam nadzieje ze mi pomoze. Będę konsenkwentnie ćwiczyć, aż uda mi się zrzucic 5 cm...czyli powrocic do dawnego stanu... |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja CIę proszę...Ty mnie z tymi udami nie załamuj bo 47 to są chudziutkie nózki.... |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
47 cm???
Weź jaj nie rób... Toż to nie jest "grube" udo... My tu same słonie a Ty niczym gazela się wstrzeliłaś
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nat, ah myślałam, że jojo to w postaci większej dopadło, że tak powiem, ale cieszę się, że nie
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Kochane...
Czy ja równiez mogę się przyłączyć??? Moje udko ma 57 cm, ale nie jestem pewna czy mierzyłam się w jego najgrubszej części... Mam 170 cm wzrostu. Także nie jest najgorzej. W pasie 77 ( w ciągu 3 lat przybyło mi z 10 cm) ![]() w biodrach 98 (prawie 100) ![]() Chciałam zapytać jakie nosicie rozmiary spodni? Ja oczywiście mam zamiar zgubić choć kilka centymetrów. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodnie - 38:/
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
ja do tej pory nosiłam 28 ale odkąd schudłam to nie kupowałam jescze żadnych a te z roziamru 28 mi z tyłka lecą więc w sumie nie wiem jaki teraz mam rozmiar spodni...
|
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Ja w biodrach mam 85 a w udzie w najgrubszym miejscu 53 cm przy wzroście 164 cm. Czy to jest duzo? Bo tak ogólnie to nie jest u mnie źle choć waże 57 kg i chciałabym troche zrzucić... Tak 5 kg
Mam też sporą pupę... I biodra też są spore, choć wcale nie grube (tak mi sie wydaje) Po prostu tu mam taka budowe. Jeśłi chodzi o pupę i biodra to jestem w miare zadowolona, ale uda i brzuszek trochę chcę zrzucić
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Heh nie powiedziałabyś ze takie chude te bioderka
A moze po prostu nieco hmm wystajace mam, bo wcięcie w talii dość widoczne i w ogóle... jakoś tak troche zbyt wystające te bioderka xD
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
tak sobie czytam i sama nie wiem, przyłączyć się czy nie?
Wy tu dziewczyny narzekacie że udo na 47 cm a moje łydki mają 44 a niech już będzie udo prawe 77, udo lewe 73, (cel 60) wzrost 171, waga startowa 1 czerwca: 96,2 (cel: 72) obecnie po prawie 2 tygodniach na diecie: 94,5 więc pierwsze efekty już są.. talia 97 (cel: nie wiem sama, niech będzie 80 na poczatek )biodra 120 (cel 103) To, co jest podane jako cel, to moje wymiary sprzed leczenia hormonalnego. Daję sobie czas do konca roku, żeby zrzucić 20-25 kilo.. do sylwestra zostało 28 tygodni, więc myslę ze jest to wykonalne. Jak sie nie uda, bede walczyc do skutku, a potem zapewne zrobię dogrywkę na 65 kilo. Masa pracy przede mną ale wierzę w siebie i w to, że wytrwam
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy pisz do nas tutaj jak najczęściej tak samo o swoich sukcesach i porażkach Najważniejsze to podjać decyzję zeby zacząć zmieniać swoje ciało. Potem już łatwiej nieco Zapraszam CIę też do wątku WR MŻ
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Mam 24 lata 

Wy tu dziewczyny narzekacie że udo na 47 cm a moje łydki mają 44