|
|
#4021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Cytat:
po lekarsku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly współczuję takiej wizyty
Tacy lekarze nie powinni przyjmować
|
#4023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z jednej strony bardzo dobrze, ze dotrwałaś termin na dzis. A z drugiej to tyle nerwów, ze szkoda gadac :/ kto w ogóle takiej babie pozwolił przyjmować pacjentki. Przeciez w ciąży to przede wszystkim idziesz na wizytę po to zeby sie uspokoić. A jakby mi wypaliła z tekstem czy to na pewno ciąża pojedyncza to chyba bym padła na miejscu i powiedziała, ze osmioraczki ![]() Cały miesiąc bedziesz musiała do swojej czekać, ale przynajmniej masz zwolnienie i moze w rejestracji serce okażą i wcisną gdzieś wczesniej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4025 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ilsa, Czaro_dziejka, ale macie piękne zdjęcia pysiaczków
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepiej jest zwykle rano. Polecam aplikację Plum. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Propo zalecanych rzeczy: RETIMAX zawiera witaminę a czyli retinol, niewskazany w ciąży. I chyba Pretty_girl pytała o warsztaty bezpieczny maluch. Polecam, jest duża część sponsorowana, ale bardzo fajny ratownik prowadzi tę część o pierwszej pomocy. Są jakieś nagrody też
|
||||||
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Rozeznanie
|
Dolly, masakra, to na pewno lekarz na zastepstwie?
![]() Mialam po ciazy rozejscie miesni prostych brzucha, dosc spore i zanim wrocilam do normalnych aktywnosci cwiczylam z taka aplikacja, ktora pomaga te miesnie uaktywnyc. Bardzo fajna, tylko nuuuudne to jak nie wiem co, rozlozone w czasie na wiele miesiecy. Mi cierpliwosci zabraklo i wrocilam do biegania (bo nic mi tak samopoczucia nie poprawia), co po jakims czasie tylko pogorszylo sytuacje. Znalazlam taka specjalna trenerke-polozna, ktora sie specjalizuje w takich cwiczeniach i ona zasugerowala, ze byc moze mam mala przepukline, a to juz trzeba by sprawdzic u chirurga. No a chirurg na podstawie relacji lekarki u ktorej bylam po skierowanie stwierdzil, ze problem jest bardziej natury kosmetycznej niz medycznej (a mnie przeciez nie widzial ) i nawet jesli by cos z tym robili, to kolejna ciaza tylko to popsuje znowu... Tak wiec odpuscilam, cwiczeniami troche udalo sie sytuacje znowu naprawic, na tyle, ze biegalam juz regularnie, ale rozejscie zostalo i brzuch juz plaski nie byl.Tym razem postaram sie zaczac cwiczenia wczesnie i nie spieszyc sie z wiekszym obciazeniem, bieganiem itp. Moze jesli naprawde sie przyloze dam rade osiagnac lepszy efekt. Bo to jest troche tak, ze jak sie cwiczy inne miesnie, a te glebokie nie dzialaja, to mocniejsze cwiczenia wrecz pogarszaja sytuacje... Mozna miec kaloryfer z rozejsciem ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Dolly, ale Ci sie lekarka trafila
Oby udalo szybciej sie dostac do Twojej gin Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4029 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale żeby aż tak to się nie spodziewałam Cytat:
![]() Cytat:
Eh teraz mi nerwy puściły i już się z tego śmieję
|
|||
|
|
|
#4030 |
|
Rozeznanie
|
Wrr herbatka malinowa z biedry też ma hibiskus na pierwszym miejscu :// a maliny 14%... Znacie jakieś marketowe zwykle malinowe herbatki bez hibiskusa? I dlaczego właściwie go nie wolne w ciąży ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie córeczka na 150%
Zdrowa i piękna Przepraszam, że się tak wbijam samolubnie, ale chciałam się z Wami podzielić szczęściem Jak dobrze być po połówkowych w końcu!Następna wizyta 8 grudnia i mam zrobić glukoze. Fuuuuuuuuuuuu
|
#4033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dolly, co za pseudo lekarka. Masakra :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dolly współczuję takiej wizyty, tylko Cie niepotrzebnie zdenerwowala ![]() Parapet dzięki za odp odnośnie warsztatów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe czy u mnie na połówkowych potwierdzi się "raczej dziewczynka" czy może lekarz dojrzy inny organ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4036 |
|
Raczkowanie
|
Co do herbaty, to ja nie znalazłam jeszcze takiej, która nie ma w składzie hibiskusa:-(
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
my juz nie śpimy bo dziecko mi szaleje od pół godziny w brzuchu i mnie rozbudzilo. Zaraz się ogarniam, sprzątne trochę i jadę na zakupy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale genetyka już raczej nie ma prawa się pomylić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:37 ---------- Poprzedni post napisano o 05:36 ---------- Dzień dobry Nie wyspałam się Glowa mnie boli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Nicole za udaną wizyte ![]() My zaraz wyruszamy do Bydgoszczy do lekarza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Dzień dobry w czwartek
![]() Bloody, ja jeszcze wyczytałam, ze hibiskus obniża ciśnienie. Przy moim niskim wolę sobie bardziej nie obniżać ![]() Nicole, gratulacje córy 150% szczęścia i słodyczy na pewno a jeszcze jaka pomoc z jej strony w wyprawce ![]() Ja na 5 grudnia musze zrobic glukozę także wspólnie będziemy te przyjemności pic (i pewnie nie tylko my) Asiula, ja wczoraj zasnac nie mogłam, bo taką imprezę miał w brzuchu. To chyba wszystko przez te pozytywne wiesci z Waszych wizyt i sie pewnie taty w domu doczekać nie mógł Selina, Ty i Brilliant macie tylko pewność taką gdzie nie bedzie niespodzianki ![]() Oj to niedobrze z tą głową bolącą tak od rana. Zrób sobie dzien lenia dzis :głaszcze: Oczywiście kciuki, kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś zaczynamy 6. miesiąc! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nicole, gratulacje ![]() Dolly, może lekarka policzyła co innego jako nóżkę? Codziennie rano zaraz po przebudzeniu dostaję kopniaki, chyba mała mnie pośpiesza żebym zjadła śniadanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!!
Jak dobrze, że są trzeba czekać na kolejne badanie bo Was nadrobiłam! Właśnie piłam glukozę. Nie rozczulalam sie nad tym i jakoś poszło. Teraz wydaje mi się że mnie zaczyna głowa boleć?? Synuś wczoraj się popisał. Mąż macał mnie po brzuchu bo chciał poczuć ruchy a ten tak mu piatkę przybił że ja sama nie wiedziałam czy to dziecko czy to mąż mnie ręką jakoś przycisnął. A chłop cieszył się jak głupi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w czwarteczek
Dla mnie jak piątek bo jutro mamy wolne ![]() Mam ochotę na pizzę ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Właśnie sprawdziłam skład herbaty w pracy "truskawka i agrest" - Na pierwszym miejscu hibiskus, truskawka 5%, agrest 1% |
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
zainspirowałyście mnie i sprawdziłam wszystkie składy owocowych herbat, które mam w domu.
Vitax malina i jeżyna: malina 45,5%, hibiskus, aromaty, owoc jeżyny 1% |
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety dzisiaj aktywny dzień Od rana muszę pozałatwiać parę spraw. Później jedziemy na warsztaty ciekawe jak będzie przyda się jakaś kartka i długopis, czy raczej zbędne? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Co oni z tym hibiskusem mają, taki smaczny on jest ?
Dzisiaj muszę zadzwonić do położnej i się zapisać na wizytę u mnie albo u niej |
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj o 19 pałaszowałam gołąbki
![]() Chyba jutro skuszę się na pizzę na obiad bo dawno nie jadłam ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- O! Ilsa dzięki właśnie mi przypomniałaś że mam dzisiaj do szkoły rodzenia zadzwonić ![]() |
|
|
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Pisze już z metra, jestem w drodze do pracy. Chyba wiekszosc ludzi jezdzi na 9:00 bo tłumy i prZepychanki. Już sie nie moge doczekac mojego L4... Dziecko mi dzisiaj zjadło mojego ostatniego banana i jade głoda do pracy, nie lubie tak ![]() Dolly - ciekawa wizyta, moze chcesz blizniaki? Haha Fallen - kciuki za dobre wyniki po glukozie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Na dwie godziny przed wizytą zadzwonili z recepcji, że moja pani dr się rozchorowała. Miałam do wyboru poczekać aż wróci (tydzień) albo wizytę zastępstwo. A że jestem na l4 które kończy się dziś to wybrałam zastępstwo. Eh... Nie dziwię się, że miała wolny termin
bo ona się nóżek nie umiała doliczyć 

za udaną wizyte 

13.03.2008