|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
.Kathi z tymi moimi dniami plodnymi to jest teraz taki problem ze po poronieniu nie mialam jeszcze @ dlatego nie moge sie polapac. Zawsze mialam regularne 31 dniowe cykle wiec nie mialam zadnego problemu z wyliczeniem, nawet nie musialam merzyc temp. W tym miesiacu obserwowalam oznaki bo chcialam wiedziec kiedy bede miala owulacje ale chyba juz mi minela wiec "po ptakach". Chyba sobie po prostu odpuszcze ten miesiac i tyle. Pierwsza polowa i jeden gol dla nas |
|
|
|
|
#1322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie polnych kwiatow nie ma a jakby z rabatki urwal to by mandat zaplacil hihihi Z regoly kaske dostaje naprezent albo mowie co chce ale nie powiem od czasu do czasu potrafi zaszkoczyc czyms milym choc kiedys zdarzalo sie to czesciej
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Kicha...remis jest
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane to mój pierwszy post z nowego laptopa
oglądałam mecz i też jestem załamana, że jest remis porażka, a już tak dobrze było. No trudno, nie będę rozpaczała. Zaraz zmykam spać, jutro ostatni dzień i weekend dobranoc miłych snów
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
remis, niestety
nie lubię, jak karny decyduje o wyniku![]() czekam teraz na męża, bo wraca (mam nadzieję, że już wraca ) od kumpli.
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
CHAMSTWO
ŚLEPOTA POWINIEN ZA TO 1000 000 e KARY DOSTAĆ H.... JEDEN jak tam kibic ze mnie żaden, tak zabić dziada |
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też uważam, że h... smutno mi
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama czasem coś kupi, czasem da kasiorkę, często jednak jak idziemy razem i coś tam wypatrzę ja albo on to tak spontanicznie mi kupi Często sam abym np. odpoczęła albo poczuła się lepiej da na pomalowanie paznokci, manikiur czy takie tam, bo jak tylko wejdę do salonu kosmetycznego to lepiej sie czuję Ogólnie to pod tym względem wszyscy mi go zazdroszczą Słodziak Mój
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym to niedawno wróciłam z pracy a dzień był okrutnie stresujący choć niby luźny, bo Dyra nie było i w ogóle, ale z tego wszystkiego dostałam nerwowego bólu żołądka i... męczy mnie do teraz. Jak doliczyć początki pobolewań na @ to już w ogóle masakroza. Po prostu jestem zmęczona a mój Miś ma jeszcze nockę
i co jak ja mam zasnąć ?
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje Słońce też jest w pracy na nocce:/ i tak cały tydzien. Jutro jedziemy po garnitur dla niego, bo za miesiąc idziemy na wesele
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobrym, dziś już piątek
ja muszę dziś TŻ naciągnąć na jakieś butki, tyle, że zawsze mam problem z rozmiarem, 36 są za luźne na szerokość a 35 (szukane w nr dziecięcych) cisną mnie w palec. Więc z tym może być problem. No ale jakoś dam radę.
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym mieć rozmiar 36, lub 37
![]() Ja dziś 6 dzień brania clo i idę na drugie USG. Jakoś nie mogę się skupić na starankach bo dziadkowi znó się pogorszyło i teraz jest z nim naprawdę źle strasznie cierpi . Nie mogę się z tym pogodzić i jakoś przez tą sytuację jestem strasznie zestresowana tak że nie liczę na cuda w tym miesiącu |
|
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam test
niestety jedna krecha ![]() niewiem co jest granewszystko wskazywało na to że tym razem się udało
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zalamuj sie z kazda kobieta jest inaczej dopuki @ nie ma jest nadzieja |
|
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olivka jestem z toba myslami. a jednak pierwszy z rodziny od nas odszedł... tak mi sie przypomniały te smutne chwile . Cytat:
![]() Wczoraj byłam u gina na USG i niestety nic nie znalazł spóźniająca @ daje o sobie znaki po tygiodniu!!! Gin powiedział że jak @ nie będzie normalna - czyli obfitsza niz tylko plamienia to nie ma szans na jajeczkowanie. Ale w razie co to na monitorung jestesmu umówieni w 9 dniu cylku , tylko od kiedy go liczyc?
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że jeśli @ nie zrobi się obfita powinnaś zadzwonić do gin i powiedzieć mu jak się sprawa ma, że nie wiesz od którego dnia masz liczyć, ale zapisz sobie kiedy pojawiło się plamienie. Ja na pewno bym zadzwoniła żeby mieć 100% pewność że dobrze liczę, to nic nie kosztuje a można się upewnić. |
|
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Kathi75 i Madziwnia
mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie |
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlsnie wstalam ide zrobic sniadanko sobie bede za jakis czas
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam z rozmowy o pracę. Było sympatycznie i miło. Ale trudno mi cokolwiek powiedzieć, czy będą na tak, czy na nie. Mają dać dziś lub w poniedziałek odpowiedź. Idę chyba sobie kawy zrobić (oczywiście kawa latte
) bo pogoda za oknem senna. A jutro czeka mnie absolutorium![]() Olivko, mam nadzieję, że dziadek wydobrzeje
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dziadek w tamtym tygodniu miał 70-te urodziny.Mam nadzieję że jeszcze wiele lat przed nim.
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja też już wstałam i ide sobie zrobić kawke. Potem jedziemy z Tz po garnitur.Ewcik mam nadzieje, że test był ferelny i @ się i tak nie zjawi ![]() Aliszcze trzymam ogromnie mocno kicuki juz teraz, żeby Cie przyjęli ![]() Olivka napewno jeszcze wiele lat przed Twoim dziadkiem, jeszcze młody jest
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie jeszcze jest młody.
Dziewczyny proszę was trzymajcie za mnie kciuki żeby moje pęcherzyki urosły jak trzeba i żeby wreszcie mi się udało.Boję się że przez te stresy znów się nie uda A już kolejnego rozczarowania chyba nie wytrzymam
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja strasznie trzymam kciuki za Ciebie, nawet nie wiesz ja bardzo chciałabym przeczytać, że zafasolkowałaś. Coś czuje, że jak do tego dojdzie to się upije ![]() A pęcherzyk musi urosnąć w tym miesiącu do ekstremalnych rozmiarów
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
No ja myślę że się upijesz tylko żebyś nie przesadziła
![]() Ehhh jakbym chciała żeby moje pęcherzyki i pływaczki mężusia się spisały. Wiem że jeszcze nie mam owu ale co tam podobno wolno nawet 3 razy dziennie , więc wczoraj przed meczem zrobiliśmy ekstremalne staranka tak pomyślałam że po meczu będą promile to trzeba korzystać, a poza tym czasem trochę więcej pikanterii jest wskazane |
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wierzę w ten Twój test. Takich objawów nie można sobie wmówić
oby @ sie nie zjawiła i spokojnie powtórzysz test i oznajmisz nam cudowną nowinkę![]() |
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
hej,
wczoraj musiałam wyjść wcześniej, a w zasadzie to wybiegłam z pracy bo dowiedziałam się, że moja mamę chcą zatrzymać w szpitalu-ma bardzo chore serce... ale zbadali ją i ma się zgłość planowo 27 czerwca olivka, dziadek ma jeszcze dużo do zrobienia i napewno się nie podda; musi przecież prawnuka ucałować i pomóc w kształtowaniu małego człowieczka; a dla Twoich pęcherzyków dużo pozytywnych fluidków i magii gabi, ja już wylazłam z poczekalni, parę dni temu trochę świętowałyśmy na wątku; u mnie @ zaczeła się wczoraj, a owulka koło 27 powinna być....więc czekam na Ciebie ;ala, trzymam kciuki, ale myślę, że dostaniez tą pracę a jak tam Twój mały Mateo? rośnie dzielnie? ewccik, testy bywaja zawodne, ja bym mu nie wierzyła, kciuki trzymamy, będzie dobrze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

.
.

) od kumpli.

. Nie mogę się z tym pogodzić i jakoś przez tą sytuację jestem strasznie zestresowana tak że nie liczę na cuda w tym miesiącu