![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Fakt przystojny... a tez blondynów nie lubię
![]() ps. wczoraj mu się syn urodził ![]()
#1382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
O synu wiedziałam, fajnie
![]() Tym bardziej wielka szkoda że wynikneła taka sytuacja z tym karnym... ![]() Właśnie obgadywałam z TŻ mecz i oboje uznaliśmy że trzeciego nie będziemy oglądać, bo to nie na nasze nerwy ![]()
#1384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Wtajemniczenie
|
nie bądź ciekawa. mojego brata na cyprze zaatakował karaluch. taki gatunek 8 centymetrowy...
wezwał obsługę hotelu, gdybym to była ja to bym się chyba wyprowadziła, bo nigdy wiecej bym nie usnela |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zadomowienie
|
Ja meczy nie oglądam nie chcę się denerwować przełączam tylko jak ludzie na osiedlu dają znać że nasi strzelili
![]() rav już drugi raz Cię dziś widzę odezwij się w końcu lemoorko jak nie napisałam tak dlatego, że boję się, że nie doczekam się pierścionka od TŻ tylko że nie wiem czy chcę od niego dostać ten pierścionek. Nie będę się jednak rozpisywała na ten temat, dam znać jak podejmę jakąś decyzję P.S. nie ma ktoś ochoty iść za mnie na zaliczenia w weekend??
#1390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://fun.kretyn.com/euro/26.jpg -> ![]() http://www.zczuba.pl/zczuba/51,90960,5304883.html?i=9 -> ![]() ps. nie dzialają zalączniki na wizazu :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | ||||
Wtajemniczenie
|
Paznokcie... Ja dzisiaj kupiłam trzy piękne perłowe lakiery (zwykle staram się kupować bez ani jednej drobinki migoczącej), co razem daje 7 nowych lakierów w ciągu ostatniego tygodnia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Rodzice są wciąż u nas. Od poniedziałku mamy urlop, i non-stop coś robimy. Byliśmy już w ZOO, na pokazie tresury delfinów, w oceanarium, jednego dnia wypożyczyliśmy rowery i jeździliśmy po mieście, innym razem pojechaliśmy do innego stanu na cały dzień na zakupy... Wczoraj byliśmy na rollercoasterach, było niesamowicie, ale po którymś coś dziwnego stało mi się z sercem... Nagle zaczęło mi bić w tempie conajmniej 180 uderzeń na minutę tak mocno, że cała klatka piersiowa, ręce i piersi mi podskakiwały... Zdałam sobie z tego sprawę dopiero po jakimś czasie, w sumie stojąc w kolejce na kolejny zjazd. Nic mnie nie bolało, normalnie oddychałam, a serce zwariowało. Tż szybko znalazł ratowników (bo to było w sekcji z basenami, gdzie były strasznie zakręcone zjeżdzalnie), ale jak przyszli, to zanim zawołali sekcję medyczną, to mi już przeszło, choć trwało to ponad 5 minut. Zmierzyli mi ciśnienie dwa razy. Podali mi tylko drugie, mierzone tuż przed wypuszczeniem mnie - było jeszcze ciut wysokie (135/85 zwykle mam 110/70), do tego stwierdzili, że mam nieregularną pracę serca... No i się rozpłakałam, bo nie zdążyłam zaliczyć wszystkich rollercoasterów ![]() Dzisiaj cały dzień siedzieliśmy na plaży pod domem. Jutro jedziemy na dwa dni do ośrodka wypoczynkowego w innym stanie, gdzie jest cała masa basenów i zjeżdzalni, no ale już nie będę szaleć. Dzisiaj też trochę mnie bolało serducho, ale zajmę się tym jak rodzice już polecą do domów. A w niedzielę mam graduację. Mam już togę w domu - ale obciach ![]() Ok, idę już spać, bo za 5h musimy wstać. Tęskniłam za wami. Trzymajcie się, i do usłyszenia wkrótce!
![]() |
#1392 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() wkurzył mnie wczoraj ten sądzia. i stwierdziłam, ze chyba go przekupili wrrr TZ tez to samo stwierdził ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powiem ci, ze wtedy to przez ten stan zapalny i zapalenie pęcherza . potem bolesna kuracja antybiotykami naprawde nie miałam ochoty ![]() ![]() ![]() widze, ze pisałyscie o wzroscie i rozmiarach ![]() ![]() co do rozmiaru buta to ja mam 35, a on 46-47 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() a ja o tłumaczeniach prawniczych tak jak i ja - zaręczona nie jestem i właściwie nie zamierzam |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wy już po dzisiejszym dniu weekend zaczynacie a ja harówkę ![]() ![]() Proszę trzymajcie te magiczne wizażowe kciuki żeby wszystko do przodu było bo się chyba wykończę jak tak dalej będę zakuwać ![]() Aha jakby tego było mało to dzisiaj w nauce będą mi pomagały moje dwie siostrzenice, (zostają do jutra) także raczej nic z tego nie będzie. Co do meczu to nie oglądałam wczoraj, jedynie wrzaski na osiedlu mówiły mi co się dzieje, choć i tak przykro mi, że w ostatniej minucie taki zonk ![]() Zmykam się szykować. Życzę Wam udanego weekendu, odpocznijcie i za mnie ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
niuniunia trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Co za szczęście, że dziś już piątek ![]() A mecz faktycznie był denerwujący. Dobrze, że przynajmniej Boruc bronił naszego honoru, bo bronił fantastycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
jak dobrze że już piątek... Nawet nic nie mów ![]() Dokąłdnie, bo z Chorwacją to na pewno przedupimy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lakiery mówisz, czyli jak pisza amerykanki na MUA - mini haul ![]() Mój haul w tym miesiącu, jeśli chodzi o lakiery to jest spory - chyba ze 12 będzie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale Cię rozumiem sama mam 6 zaliczeń w ten weekend i przyłączam się do prośby o trzymanie kciuków. a tak ogóle to cześć wszystkim
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj piątek 13tego ![]()
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
i mój TZ ma bierzmowanie dzis na 16
![]() mam nadzieje, ze dzis nic pechowego mnie nie spotka |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Ja tez sie ciesze ze juz jutro weekend... ![]() Dzis deszcz za oknem, pogoda spiaca ![]() Kciuki bede za Was trzymac dziewuszki ![]() ![]() Edit: Jeszcze 19 dni i wraca Tzt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, przyłączam się do grona wkurzonych wczorajszym, meczem
![]() ![]() No fakt, Boruc nie dość, że fajnie wygląda to jeszcze potrafi bronic- nie to co nasi inni gwiazdorzy typu Żurawski !!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Heh... Fakt.
Ostatnio widywałam baardzo dużo samochodów z polskimi flagami. Natomiast dzisiaj po drodze do pracy widziałam tylko 3. Czyżby niektórzy pozdejmowali swoje flagi ![]() ![]() ![]()
#1406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sukni to bez obrazy ale na tamtym watku te kiecki o których wspominasz są same z siebie wulgarne i ochydne ![]() ![]() Co do butów zobaczymy, nie wymagam mega wygody od butów na tak wysokim obcasie, ale dam radę, najwyżej zmienię pod stołem na japonki (jak w samochodzie czynię ![]() Cytat:
Tak Smolarek, Krzynówek miał być w mega formie jedyny prawdziwy Polak ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Pierwszy raz tak się meczem przejęłam! WYŁAM z koleżanką JAK BÓBR! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!
A nie przejmujcie sie tak tym meczem ![]() Zawsze bylismy slabi w tej dziedzinie, wiec to zadna nowosc, ze przegralismy. Fakt, ze sedzia przegial z tym karnym, ale nam z kolei zaliczyl spalonego, wiec wyszlo po rowno. Dorinko, widzialam Twoja sukienke na zdjeciu w bialym wydaniu i jest piekna jak nie wiem. A przy tym orginalna ![]() Anitko, to juz niedlugo bedziesz miala znowu TZta dla siebie! Widzisz, nie jest tak zle. Chyba fakt, ze TZ ma wlasnego laptopa ulatwia ten czas rozlaki. Juz nie jestescie uzaleznieni od nikogo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
U mnie szczęśliwy
![]() ![]() Dawno sie nie odzywałam....najpierw obrona, już jestem mgr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.