|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bukiety ślubne cz. II
A to mój bukiet ślubny... może dla kogoś będzie inspiracją
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Jest sliczny!!!
|
|
|
|
#844 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny!
Bardzo proszę o rade Ktory bukiet pasowalyby do mojej sukni (ecru z motywem kwiatowym). Mam 160 cm wzrostu, brązowe włosy (beda zwiazane w koka z wpietym kwiatem) i piwne oczy. Moj TZ ma 190 cm, ciemne wlosy i bedzie mial ciemny garnitur. Z góry dziękuję |
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
ja też bardzo proszę o pomoc jaki bukiet do takiej sukni? mam 162 wzrostu+ 7 cm obcas, jestem blondynką, suknia biała, rozm 36/38, dodatki srebrne, raczej delikatna uroda narzeczony 178 cm, ciemny garnitur podobają mi się białe kwiaty lub lekko różowe, frezje, róże, eustomy |
|
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
b. ładna suknia, ale wybór bukietu trudny. Wiązanka kokon zdecydowanie za ciężka i do sukni i ogólnie do Ciebie. Kulka pasuje, ale żebyś nie była taka bez wyrazu, mi najbardzie podoba się ta ze sporą ilości zieleni, jest żywsza i b. świeża, tylko zdecydowanie dla Ciebie mniej tych elementów wiszących; bukiet lekko zwieszony, choć jeden gat. kwiatów w kolorze aplikacji z sukni. I jestem za zastosowaniem storczyka, jak na zdjęciu, on nadaje lekkości. Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdr. Jola D.
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
postaram się jeszcze raz, może będzie lepiej,
moja suknia to ta po prawej |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny, bardzo mi się podoba
zapisuję na dysku
|
|
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomyśl. Bardzo oryginalna, ale nie wiem czy to w Twoim stylu. Pozdr. Jola D.
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, jesteś kochana
ale wolałabym coś mniej wiszącego, trochę to nie w moim stylu ![]() zastanawiam się też nad wachlarzem |
|
|
|
#852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=66673 wejdź tu i popatrz. Jesli chcesz stylizację hiszpańską: http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic...r=asc&start=60 No to tyle tymczasem. Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#853 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#854 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
b. ładna suknia, ale wybór bukietu trudny. Wiązanka kokon zdecydowanie za ciężka i do sukni i ogólnie do Ciebie. Kulka pasuje, ale żebyś nie była taka bez wyrazu, mi najbardzie podoba się ta ze sporą ilości zieleni, jest żywsza i b. świeża, tylko zdecydowanie dla Ciebie mniej tych elementów wiszących; bukiet lekko zwieszony, choć jeden gat. kwiatów w kolorze aplikacji z sukni. I jestem za zastosowaniem storczyka, jak na zdjęciu, on nadaje lekkości. Pozdrawiam - Jola D. Bardzo dziekuje Podobaja mi sie storczyki ale czy sa one dostepne w sierpniu? Wklejam zdjecia nowych wiazanek Mam nadzieje, ze wlasnie o takich myslisz Oczywiscie kolor bedzie taki jak mi doradzilas |
|
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdolne dziewczyny, na szczęście dla nas, nie wszystkie PM są takie zmyślne. Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi najbardziej podoba sie z postu 818 pierwszy bukiet, może zdjęcie jest lepszej jakości, niż tego drugiego w drugim poście. Tylko Twój bukiet wg mnie nie powinien wchodzić ze zwisem na motyw haftu na dole sukni. Co prawda widzę tylko suknię i bukiet, nie widzę Ciebie z tym wszystkim, ale najbardziej to mi podoba (jw.) Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#857 |
|
Przyczajenie
|
Jeszcze raz dziekuje
Pozdrawiam |
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
póki co wklejam 2 fotki, oba bukiety są oryginalne. Słoneczniki wnoszą promienie letniego słońca do bukietu. Pozdrawiam - Jola D.
|
#859 |
|
Raczkowanie
|
Jolu D. jeszcze raz dziękuje
poczytałam wiadomości z linków, które mi poleciłaś poszukam florystki, która podejmie się zrobienie delikatnego wachlarza (najbardziej spodobał mie się ten poniżej, z jakich kwiatów jest zrobiony?), a jeśli nie to o ile zrozumiałam najlepiej kulka, raczej deliktna i niezbyt zwarta, czy może być biała? |
|
|
|
#860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wachlarz na gotowym stelażu z giełdy kwiatowej, zatem dostępny. W W-wie jest na pewno, bo ostatnio widziałam średniej i małej wielkości. Storczyk tajlandzki (dendrobium) biały, pędy bluszczu paskowanego, preparowane, wybielane liście fikusa, przrzroczyste kamyki na druciku. Nie dawałabym zwieszających się wstążeczek - w tym sezonie nadmiar dodatków jest passe. Kulka dla Ciebie OK, ale do niej dałabym jednak urozmaiconą zieleń, ja wolałabym żeby bukiet nie zlewał się z suknią. Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#861 |
|
Przyczajenie
|
Mam prośbę o doradzenie bukietu.
Nie mam niestety zdjęcia sukni ale wygląda ona podobnie do sukni z postu 394 tylko górę ma na ramiączkach i dekolt w szpic(suknia biała). Poza tym mam 175cm wzrostu mój TZ 180, włosy ciemny bląd. Czy pasowałby do niej taki bukiet, jeśli tak to w jakich kolorach, czy biały czy też zmienić kolorystykę. Ślub jest pod koniec września. Z góry dzięki za podpowiedzi
|
|
|
|
#862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam - Jola D.
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
Tynciak gdzieś taki wachlarz widziałam - bardzo mi się spodobał (pewnie w tym wątku wypatrzyłam
|
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze raz dziękuję Joli
monai również dziękuje mnie też ten wachlarz się podoba, ma taką delikatną konstrukcję, nie jest toprony tylko dla mnie kolor trochę za intensywny |
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkich
To mój pierwszy post na wizażu, gdyż zwykle wolę byc "cichym obserwatorem", jednakże tym razem bedę potrzebowała waszej aktywnej pomocy, bo do czego jak do czego, ale do kwiatków oka nie mam wcale Biore ślub 18,07,08 Suknia jest taka jak na zdjęciu w kolorze bardzo delikatnego ecru, kokardka będzie pod biustem i oczywiście dużo delikatniejsza. Jestem blondynką i mam 167 cm wzrostu plus standartowe obcasy ok. 6 cm. Pan młody ma 193 cm iwystąpi w czarnym garniturze. Myslałam o czymś lekko wydłuzonym, ze "zwisem", w kolorze złamanej bieli i zielonymi wstawkami, ale jak juz mówilam nie znam się. Doradźcie mi plizzz
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktos znajdzie cos dla siebie...
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Biore ślub 18,07,08 Suknia jest taka jak na zdjęciu w kolorze bardzo delikatnego ecru, kokardka będzie pod biustem i oczywiście dużo delikatniejsza. Jestem blondynką i mam 167 cm wzrostu plus standartowe obcasy ok. 6 cm. Pan młody ma 193 cm iwystąpi w czarnym garniturze. Myslałam o czymś lekko wydłuzonym, ze "zwisem", w kolorze złamanej bieli i zielonymi wstawkami, ale jak juz mówilam nie znam się. Doradźcie mi plizzz