Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-10, 10:05   #1411
Coccinellla
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Dzięki dziewczyny!
Sam fakt, że o mnie myślicie jest dla mnie dużym wsparciem 😚

Nie ważne co się wydarzyło i co nas czeka to i tak jestem wdzięczna za tą ciążę. Choćbym miała na to wpływ to czasu bym nie cofła. Mam tylko nadzieję, że na następną szansę nie będziemy musieli tyle czekać.

Wizytę mam koło 15 także wejdę ok.16

PS. To, że się nie odnoszę do postów nie znaczy, że się nie cieszę, że Wasze dzieciaczki zdrowo rosną - Rumianku, Groszku, Nat 😚

Selfish widzę, że już pogodzona z faktem 🚶⚽

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Trochę się tu dziwnie zrobiło, więc na razie tylko podziękuję za wszystkie kciuki dziewczyny ( ) za moją wizytę dzisiejszą, oby dobrze ten lekarz zerknął i oby było serduszko

Trzymam też bardzo mocno kciuki za Cocci - cały czas o Tobie myślę kochana i cokolwiek dziś się nie wydarzy wiem, że będziesz dzielna
Będzie

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:10   #1412
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Nie ważne co się wydarzyło i co nas czeka to i tak jestem wdzięczna za tą ciążę. Choćbym miała na to wpływ to czasu bym nie cofła. Mam tylko nadzieję, że na następną szansę nie będziemy musieli tyle czekać.
Piękne to co napisałaś. Też mam nadzieję, że nie będziecie musieli długo czekać
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:11   #1413
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Więcej tematu już nie będę ciagla,to ostatni raz.
Owszem dopasowalam się do postu cocci, ale potem to ona bezpośrednio do mnie napisała i zarzuciła mi kłamstwo i tylko o to mi chodzi o nic więcej.

O dwóch kreskach zaczęła dopiero myśleć 3-4dni przed terminem @ nie wcześniej, nie czekałam na nie, nie miałam pojęcia że się uda. Dopiero to, że odrzucilo mnie od fajek dało mi do myślenia, bo tak miałam w każdej ciąży.
Nic więcej.. A to jak wy to odbierałyście to no cóż. Nic za to nie mogę,ale to jednak ja znam siebie i wiem co robiłam, kiedy i jak do tematu podchodzilam.

Nie jest dla mnie ważne zdanie cocci, chodzi mi tylko o to, że zarzuca mi kłamstwo. Tylko tyle i aż tyle. Koniec tematu z mojej strony,napisałam wszystko co chciałam.

Blanka, robisz troszeczkę z igły widły. Używasz zbyt poważnych słów do danej sytuacji. Przyczepiłaś się do tego, że Cocci zarzuciła Ci kłamstwo, ale... gdzie konkretnie? Cytuję: "Akurat uważam, że Ty wcale nie odpusciłaś". UWAŻAĆ = BYĆ JAKIEGOŚ ZDANIA. I tak - czy Ci się to podoba czy nie, to jest forum i każdy może mieć własne zdanie, które nie zawsze będzie się pokrywać z Twoim. I w takiej sytuacji, wydaje mi się, że warto reagować troszeczkę delikatniej a nie od razu atakiem bo Twoja odpowiedź (" Chyba wiem kiedy sypialam z moim mężem lepiej od ciebie?") nie była ani grzeczna, ani zbyt delikatna.
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:13   #1414
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, my się chyba nie zrozumiałyśmy... Wierzcie czy nie, tej ciąży miało nie być, gdyby nie to, że owacja musiała być wcześniej, albo jakimś cudem jest to ciąża dużo starsza z drugiej późnej owulacji, poprzedniego cyklu.
Ja oczywiście nie uważam stosunku przerywanego za antykoncepcje,ale gdybym mogła używać prezerwatyw to bym ich użyła.Dla mnie właśnie to było odpuszczeniem. Bo nie patrzyłam na nic, który dzień cyklu, jakiś śluz, czy mam objawy owulacji, ja nawet teraz jak to policzyłam w odpowiednie dni seksu nie uprawiałam. (skąd miałam wiedzieć, że owulacje będzie wcześniej? ) usunęłam aplikacje liczące dni cyklu, dałam sobie spokoj z tematem. I nie uważam, że to złe wejście bo wolałam to niż kolejny płacz nad @ i flustracja z powodu porażki.. I wtedy czułam się dużo dużo lepiej, oczyścilam głowę i naładowałam baterie tego mi brakowało.
I ja nie mówię, że macie się zabezpieczać bo to wasza decyzja. Ale odpuścić trzeba, bo wszystko siedzi w głowie. Pisałam, że się nie da, teraz to cofam bo da się chociaż ciężko w to uwierzyć.

I nie będę ukrywać, że poprzedni wpis pisałam w złości, ale ja nienawidze jak osoby które mnie nie znają zarzucają mi kłamstwo. Bo tak to zabrzmiało i tak to odebrałam.
A tekst o tym, że jak ktoś chce dziecka to nie odpuści to w ogóle był poniżej pasa. Poczułam się jakby dzieco było mi obojętne i w ogóle go nie chciała, bo w końcu odpuściłam temat dla swojego zdrowia psychicznego.

Z tego co piszesz to ja już nie raz odpuściłam nie mierzyłam temp nie mam aplikacji dni płodnych, nie pilnuje się i nie zaznaczam kiedy uprawiam seks. Jedynie wiem kiedy mam mieć @ i nie da się oszukać idących objawów.

Więc niestety odpuszczenie o jakim mowisz nie zawsze pomaga.

Jeśli mam być szczera to trochę Cię też emocje w stosunku do Cocci poniosły.

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:13   #1415
kasia0912
Zakorzenienie

Hej jak najlepiej spędzić piąteczek? 9 h w pracy do wieczora

Za wszystkie dziewczyny, które mają wizyty trzymam kciuki

Dziewczynki spokojnie

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:13   #1416
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Po jakiego **** Ty się tłumaczysz to nie wiem. Jak nie zachodziłaś w ciąże to lament na 10 stron .. jak zaszłaś to też na 10 stron. Wiedziałam, że tak będzie.
Nie możesz teraz się cieszyć chwilą, że udało się pomimo Twojego zrezygnowania ?
No właśnie. Ciesz się a nie szukasz byle pretekstu żeby się pożreć.

Stary 2017-11-10, 10:14   #1417
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość

Dziewczynki spokojnie
Przebiję Cię! 9 godz 45 min
Stary 2017-11-10, 10:15   #1418
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Blanka, robisz troszeczkę z igły widły. Używasz zbyt poważnych słów do danej sytuacji. Przyczepiłaś się do tego, że Cocci zarzuciła Ci kłamstwo, ale... gdzie konkretnie? Cytuję: "Akurat uważam, że Ty wcale nie odpusciłaś". UWAŻAĆ = BYĆ JAKIEGOŚ ZDANIA. I tak - czy Ci się to podoba czy nie, to jest forum i każdy może mieć własne zdanie, które nie zawsze będzie się pokrywać z Twoim. I w takiej sytuacji, wydaje mi się, że warto reagować troszeczkę delikatniej a nie od razu atakiem bo Twoja odpowiedź (" Chyba wiem kiedy sypialam z moim mężem lepiej od ciebie?") nie była ani grzeczna, ani zbyt delikatna.
A mi chodzi o zdanie "Niby odpuszczasz, niby się zabezpieczacie, a guzki z tego" i ja to odebrałam tak, że piszę wam jedno a robię drugie, że kłamie. I również mam do tego prawo szczególnie, że tyczy się to mojej osoby,nie było to skierowane do ogółu.
Jak zauważyłaś to jest forum i ktoś ma prawo pisać do mnie co chce, ja również je mam.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:18   #1419
fioleciasto
Zakorzenienie

Cocinnela ja dziś bardzo mocno czekam za wieściami od Ciebie

Feliska za Twoje serduszko też

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Nie róbcie dziewczyny problemów z tyłka ....
ja wczoraj byłam na mini zakupach i zaraz Wam pokaże co kupiłam
Jakie śliczności

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:21   #1420
odowska
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczynki spokojnie
Cytat:
Napisane przez _Nat_
Przypominam zacnego mema i cieszcie się póki możecie, bo Was też wkrótce będzie dotyczył!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Piątek.png (313,7 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez odowska
Czas edycji: 2017-11-10 o 10:26
Stary 2017-11-10, 10:23   #1421
fioleciasto
Zakorzenienie

A co do odpuszczania powiem tylko tyle - mi to się nigdy nie udało. Nigdy nie potrafiłam odpuścić i zaszłam w ciąże w cyklu, w którym również każdego dnia myślałam, czy się udało.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:24   #1422
Polinezyjka
Zakorzenienie

Odowska świetny mem Hehehe

Sarkenio weszła dziś do szatni a tam siedzi Lily i mama ja rozbiera.
Od pewnego czasu Sara czesto mowi Lily Lily , jak pytam czym się bawiła w żłobku (albo jakiekolwiek inne pytanie ) to odpowiada : Lily
Kiedyś ciocie zapytałam o ta Lily i się okazało ze maja łóżeczka koło siebie i przed drzemka szaleją

No i dziś posadziłam uśmiechnięta od ucha do ucha Sarę (na widok tej dziewczynki ) po czym moja wypala :
- cześć Lily
❤️❤️ rozpłynęłam się zaczyna składać słowa

Ostatnio czegoś szuka i jak znajdzie to mówi : tu jest

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:26   #1423
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi chodzi o zdanie "Niby odpuszczasz, niby się zabezpieczacie, a guzki z tego" i ja to odebrałam tak, że piszę wam jedno a robię drugie, że kłamie. I również mam do tego prawo szczególnie, że tyczy się to mojej osoby,nie było to skierowane do ogółu.
Jak zauważyłaś to jest forum i ktoś ma prawo pisać do mnie co chce, ja również je mam.

Jeszcze raz precyzuję: nie problem jest w tym, że Ty tak to odebrałaś (choć, moim zdaniem, błędnie). Problem jest w tym jak natychmiast agresywnie reagujesz mimo, że Cocci napisała Ci zaraz (NA SPOKOJNIE), że wcale Ci żadnego kłamstwa nie zarzuca... po co więc drążyć temat? No ale oczywiście, zgadzam się, że to forum i że masz prawo pisać choć mniej już się zgadzam z tym, że można na nim pisać "co się chce".
Stary 2017-11-10, 10:28   #1424
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

panirumiankowa Cieszę się bardzo, że gałganica już taka wyrośnięta!

asioka92 przytulam! Choć właściwie, to chyba powinnam Ci gratulować, skoro cykl był przedłużający się i wreszcie @ przyszła. Czyli co ?

Coccinellla przytulam mocno! Tak mi przyszło do głowy, że jeśli diagnoza się potwierdzi, to jednak już wiesz, że możesz zajść w ciążę. Zawsze to jakiś krok do przodu. Może to trochę brutalnie brzmi, kurcze, nie wiem. Wybacz, jeśli uraziłam.

Avina też lubię się wyżalić na wątku przy okazji @ Macie już prawie rok starań na liczniku, jaki teraz masz plan działania?

W temacie odpuszczania. Niektóre kobiety zachodzą w ciążę podczas kp, a inne nie. Zaakceptowałam fakt, że należę do tej drugiej grupy. Trudno to nazwać odpuszczeniem, bo mimo, że mi się @ rozkręca, to gdzieś tam w kąciku mózgu mam nadzieję, że może jednak to nie @ No, ale wzięłam sobie do serca lekcję Dori: "mówi się trudno i płynie się dalej" https://www.youtube.com/watch?v=7Y8YmLu0k4k
Tak tak imprezka lepiej tak niż bym miała długo czekać.
Cytat:
Trochę się tu dziwnie zrobiło, więc na razie tylko podziękuję za wszystkie kciuki dziewczyny ( ) za moją wizytę dzisiejszą, oby dobrze ten lekarz zerknął i oby było serduszko

Trzymam też bardzo mocno kciuki za Cocci - cały czas o Tobie myślę kochana i cokolwiek dziś się nie wydarzy wiem, że będziesz dzielna
Daj znać po wizycie ☺

W moim przypadku to raczej ostatni cykl w którym będziemy się starać, później chcąc nie chcąc musimy zrobić przerwe.

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:29   #1425
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
A mi chodzi o zdanie "Niby odpuszczasz, niby się zabezpieczacie, a guzki z tego" i ja to odebrałam tak, że piszę wam jedno a robię drugie, że kłamie.
No bo guzik z takiego zabezpieczania - jesteś w ciąży. Chcesz się upierać, że to niepokalane poczęcie byleby Twoje było na wierzchu?

Ja wysiadam.

Nas naprawdę nie interesuje na co masz uczulenie i czy wróżyłaś sobie z księżyca dni płodne, kibicowałyśmy Ci i cieszymy się, że się udało!
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:29   #1426
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Wygrałaś

Cytat:
Przypominam zacnego mema i cieszcie się póki możecie, bo Was też wkrótce będzie dotyczył!

ale po pracy idę na piwo

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-11-10, 10:29   #1427
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Odowska świetny mem Hehehe

Sarkenio weszła dziś do szatni a tam siedzi Lily i mama ja rozbiera.
Od pewnego czasu Sara czesto mowi Lily Lily , jak pytam czym się bawiła w żłobku (albo jakiekolwiek inne pytanie ) to odpowiada : Lily
Kiedyś ciocie zapytałam o ta Lily i się okazało ze maja łóżeczka koło siebie i przed drzemka szaleją

No i dziś posadziłam uśmiechnięta od ucha do ucha Sarę (na widok tej dziewczynki ) po czym moja wypala :
- cześć Lily
❤❤ rozpłynęłam się zaczyna składać słowa

Ostatnio czegoś szuka i jak znajdzie to mówi : tu jest

Słodko... zaraz Ci się ładnie rozgada
Stary 2017-11-10, 10:31   #1428
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
ale po pracy idę na piwo
pfffff teraz Ty wygrałaś
Stary 2017-11-10, 10:32   #1429
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
pfffff teraz Ty wygrałaś
wy nie możecie więc się poświecę

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-11-10, 10:34   #1430
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Jeju Blanka - ale nie masz wpływu na to co myślą o tobie inne osoby, po co ten bulwers, Cocci ma prawo do swojej opini , piszesz na forum o sobie to trzeba się liczyć z tym ze różnie ludzie Cię odbiorą nie koniecznie tak jak Ty sama siebie odbierasz . Ale po co się wściekać ze ktoś myśli o Tobie inaczej niż Ty sama ?
Dla mnie osobiście to sobie usilnie chciałaś wmówić ze się już nie starasz żeby nie czuć znów zawodu przy okresie - i świetnie ! Ale podświadomie i tak czekałaś na dwie kreski (według mnie , taka mam opinie po tym co tu pisałaś wtedy ) i czy powinno Cię to bolec ze tak myśle ? Według mnie nie co Cię obchodzi opinia jakiejś babki z internetu
Nie masz wpływu na to co myślą inni Wiec to olej
Przecież kazdy pisze z własnego punktu widzenia ! A ze wpasowała sama się w to co pisała Cocci nie znaczy ze ona biła konkretnie do Ciebie - ja tak tego nie odebrałam, to Ty to tak odebrałas i przezywasz bez sensu - chyba ze jej zdanie jest dla Ciebie tka bardzo ważne - to rozumie .

Mam dokładnie takie same odczucia
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Oo widze, ze ktos sie przekonuje do niebieskiego kolorku Straszny sen ze spodniami masakra, moze kolejne dluzej wytrzymaja. Moze to glupie co napisze, ale jak dopiero co je kupil to moze daloby sie jakos zareklamowac? Moze cos zle zszyte bylo?
Dziewczyny co tu sie dzieje!? Chyba za dlugo juz byl spokoj na watku.
Blanka ja mysle, ze post Cocci nie mial uderzyc bezposrednio w Ciebie, ale tex rozumiem, ze odebralas to tak a nie inaczej. Nie sypiam z Wami w lozku wiec nie wnikam co i w jakie dni robiliscie, wazne ze poskutkowalo. A czy to bylo w momencie odpuszczenia czy nie.. I tak wiem ze cieszysz sie z tej ciazy a co do odpuszczania to pewnie mieliscie zamiar, ale wydaje mi sie ze bardzo chciec dziecka i postanowic ze od kolejnego cyklu juz sie nie staracie to tak do konca sie nie da. Widocznie tak mialo byc, ten luz psychiczny pewnie tu pomogl.
I prosze dziewczyny, nie kloccie sie. Caly czas zyje w przekonaniu ze mimo roznicy zdan tworzymy zgrana grupe a ze czasem wybuchnie jakas sprzeczka nt pisania vs niepisania o dzieciach czy wyprawce lub jakas inna roznica zdan. No coz, same tu kobiety - burza hormonow z roznych powodow, ale jestesmy dorosle i trzeba sie jakos dogadac kobietki

I z Tobą Stokrotko też się zgadzam
Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny!
Sam fakt, że o mnie myślicie jest dla mnie dużym wsparciem

Wizytę mam koło 15 także wejdę ok.16

PS. To, że się nie odnoszę do postów nie znaczy, że się nie cieszę, że Wasze dzieciaczki zdrowo rosną - Rumianku, Groszku, Nat

Selfish widzę, że już pogodzona z faktem

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Będzie

Wzruszyłam się i ryczę teraz po cichu w pracy :rycze-smarkam" czekam niecierpliwie na wieści
Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Tak tak imprezka lepiej tak niż bym miała długo czekać.Daj znać po wizycie ☺

W moim przypadku to raczej ostatni cykl w którym będziemy się starać, później chcąc nie chcąc musimy zrobić przerwe.

Dlaczego musisz zrobić przerwę ? [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7869254 6]No bo guzik z takiego zabezpieczania - jesteś w ciąży. Chcesz się upierać, że to niepokalane poczęcie byleby Twoje było na wierzchu?

Ja wysiadam.

Nas naprawdę nie interesuje na co masz uczulenie i czy wróżyłaś sobie z księżyca dni płodne, kibicowałyśmy Ci i cieszymy się, że się udało![/QUOTE]Rumianek :cojest twój post zawsze w punkt

Stary 2017-11-10, 10:35   #1431
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Chcecie to ciągnijcie temat.. Mnie już nudzi to, że musze się wiecznie tłumaczyć. Wiecej nie zamierzam,bo jak to mówią tylko winny się tłumaczy.

Z resztą dziś się dowiedziałam, że sieje lament i szukam zaczepki więc odpuszczam wszystko będzie spokojniej bez mojego glupkowatego i innego podejścia do życia napewno na wątku będzie spokojniej.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:36   #1432
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Tak tak imprezka lepiej tak niż bym miała długo czekać.Daj znać po wizycie ☺

Czyli teraz jeszcze jeden normalny, a potem zabezpieczanie czy już teraz przerwa? Długa przerwa?
Stary 2017-11-10, 10:43   #1433
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Pisze jak ogólnie wygląda sytuacja ... że wiecznie jest o coś lament.
Niestety ale taka jest prawda, że ktoś Ci coś napisze CO NIE JEST PO TWOJEJ MYŚLI a Ty się unosisz bo nerw Cie łapie..

tak samo jak w tej sytuacji - napisałam coś i .. już .. WEŹ MNIE NA IGNOR.

Szczerze, to nawet nie muszę się tutaj udzielać więc żegnam.
aha i z listy mnie też proszę usunąć.
No Blanka ma dość nerwowy charakter, to fakt. Przynajmniej tak wnioskuje po niektorych wypowiedziach.
Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Oo widze, ze ktos sie przekonuje do niebieskiego kolorku Straszny sen ze spodniami masakra, moze kolejne dluzej wytrzymaja. Moze to glupie co napisze, ale jak dopiero co je kupil to moze daloby sie jakos zareklamowac? Moze cos zle zszyte bylo?
Dziewczyny co tu sie dzieje!? Chyba za dlugo juz byl spokoj na watku.
Blanka ja mysle, ze post Cocci nie mial uderzyc bezposrednio w Ciebie, ale tex rozumiem, ze odebralas to tak a nie inaczej. Nie sypiam z Wami w lozku wiec nie wnikam co i w jakie dni robiliscie, wazne ze poskutkowalo. A czy to bylo w momencie odpuszczenia czy nie.. I tak wiem ze cieszysz sie z tej ciazy a co do odpuszczania to pewnie mieliscie zamiar, ale wydaje mi sie ze bardzo chciec dziecka i postanowic ze od kolejnego cyklu juz sie nie staracie to tak do konca sie nie da. Widocznie tak mialo byc, ten luz psychiczny pewnie tu pomogl.
I prosze dziewczyny, nie kloccie sie. Caly czas zyje w przekonaniu ze mimo roznicy zdan tworzymy zgrana grupe a ze czasem wybuchnie jakas sprzeczka nt pisania vs niepisania o dzieciach czy wyprawce lub jakas inna roznica zdan. No coz, same tu kobiety - burza hormonow z roznych powodow, ale jestesmy dorosle i trzeba sie jakos dogadac kobietki

Nie wiem czy sie uda, prawie rok od kupienia minal. :/
Cytat:
true, cos w stylu piatunio sratunio[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7869254 6]No bo guzik z takiego zabezpieczania - jesteś w ciąży. Chcesz się upierać, że to niepokalane poczęcie byleby Twoje było na wierzchu?

Ja wysiadam.

Nas naprawdę nie interesuje na co masz uczulenie i czy wróżyłaś sobie z księżyca dni płodne, kibicowałyśmy Ci i cieszymy się, że się udało![/QUOTE]Dokładnie, kibicowalysmy wszystkie z czystym sercem i cieszymy sie, ze sie udalo.
Cytat:
Chcecie to ciągnijcie temat.. Mnie już nudzi to, że musze się wiecznie tłumaczyć. Wiecej nie zamierzam,bo jak to mówią tylko winny się tłumaczy.

Z resztą dziś się dowiedziałam, że sieje lament i szukam zaczepki więc odpuszczam wszystko będzie spokojniej bez mojego glupkowatego i innego podejścia do życia napewno na wątku będzie spokojniej.

Ale Blanka, nic nie musisz, pamiętaj. Nie denerwuj sie, szkoda sie zloscic. Jak to na forum, same baby to i spiny sie zdarzają.. kazda ma prawo do wlasnego zdania, mysle, ze ani Cocci ani nikt inny nie chcial Cie urazic. Napisaly swoje zdanie na podstawie tego co piszesz na watku, wiadomo, ze nie śpią z Wami w lozku i nie wiedza jak bylo. Uszy do gory, niech nikt sie tu nie obraza, bo przyjadę i Wam nakopie do tylkow.

Self, Ty tez obowiazkowo zostajesz i bez dyskusji, ja nie wytrzymam dnia bez Twoich zarcikow.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:44   #1434
asioka92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie same odczucia I z Tobą Stokrotko też się zgadzam Wzruszyłam się i ryczę teraz po cichu w pracy :rycze-smarkam" czekam niecierpliwie na wieści Dlaczego musisz zrobić przerwę ? Rumianek :cojest twój post zawsze w punkt

Cytat:
Czyli teraz jeszcze jeden normalny, a potem zabezpieczanie czy już teraz przerwa? Długa przerwa?
Teraz jeszcze jeden normalny, a później już musimy się zabezpieczać. Nie mam pojęcia na jak długo w styczniu mam mieć operacje z która można poczekać ale z drugiej strony lepiej mieć to za sobą i na spokojnie się starać. Wrócimy do starań jak już dojde do siebie. W ogóle to od stycznia będę bez pracy więc zaczynam teraz szukać czegoś.

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:46   #1435
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Teraz jeszcze jeden normalny, a później już musimy się zabezpieczać. Nie mam pojęcia na jak długo w styczniu mam mieć operacje z która można poczekać ale z drugiej strony lepiej mieć to za sobą i na spokojnie się starać. Wrócimy do starań jak już dojde do siebie. W ogóle to od stycznia będę bez pracy więc zaczynam teraz szukać czegoś.

No to kciuki kciuki kciuki za chętne jajeczka i sprawne plemniki! Może akurat pyknie na ostatnią chwilę
Stary 2017-11-10, 10:47   #1436
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry
Ale spałam skończyłam śniadanie, dopije herbatę i biorę się za nadrabianie

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:48   #1437
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Ostatnio jak tu zaglądałam (tu=w poprzednim wątku) to Blanka była po testowaniu. Ale widzę że dużo się dzieje ...
Cocci przytulam
poczytam sobie was dziś i jutro
Kciuki za wizyty
Co by nie pisać wątek jest mimo wszystko bardzo szczęśliwy, tyle tu było starających się a teraz mało kto już testuje. Nie warto się spierać bo nerwy nie służą ani tym które noszą maluchy pod sercem ani tym które wciąż o to walczą
Stary 2017-11-10, 10:50   #1438
liven
Zakorzenienie

Cocci jestem myślami z Tobą! A najbardziej będę od 15 koniecznie pisz co było na wizycie!
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-10, 10:51   #1439
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:

Rozumiem, że ta operacja to nie sprawy kobiece? Skoro operacja w styczniu to w grudniu może warto też spróbować ?

Edytowane przez mialavi
Czas edycji: 2017-11-10 o 10:52
Stary 2017-11-10, 10:52   #1440
Wanilka5
Idealna Źona; )

Angry Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Nie róbcie dziewczyny problemów z tyłka ....
ja wczoraj byłam na mini zakupach i zaraz Wam pokaże co kupiłam
Śliczne ciuszki

Cytat:

Trzymam mocno kciuki ***

Co do tematu starań i odpuszczania jest to forum wiec tez się wypowiem ze czasem Blanka za bardzo do siebie bierzesz posty innych osób jakby do ciebie piły a tak nie jest; )
Ja tam nie widzę żeby Coci ci zarzucala kłamstwo
Ciesz się kobietki z ciąży i nie drazyj juz tego tematu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości