|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Gosiaczek 82 ale super sie czyta Twoje relację. Jeszcze raz gratuluję serdecznie
![]() Wiecie co dziewczyny, mimo, że potwierdzilam rezerwację w Szalonym kogucie ( umowa jeszcze nie spisana) to tak mi teraz ten Romax w głowie. Tylko moj Tż mieszka w Anglii i będzie dopiero pod koniec września a sama przeciez nie zrobię rezerwacji. A naprawdę mi sie podoba ta sala no i ten ogród.....muszę to przemyśleć i pogadać z Tż. |
|
|
|
#1262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie że masz pozytywne wrażenie o Romaxie , nie wiem czy pamietasz ale ja mam tez tam wesele za rok
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
dziewuchy doradzcie co robic!!!! plissssssssssss
jestem załamana, 10 dni do slubu i wszystko pod góre! sukienka tragedia, w salonie klaudia na Świętoduskiej złożyłam projekt ponad 3 miesiące temu, 9 miałam mieć odbiór a sukienka jak byla niegotowa tak jest dalej niegotowa! a co najgorsze nawet nie jest podobna do tej która miałam mieć! mało tego wczoraj miałam próbną fryzure i kolejna tragedia! nie utrzymała mi sie nawet pól godziny i jeszcze zapłaciłam za to uczesanie! wiec teraz jestem na etapie poszukiwania fryzjera, ale takiego który uczesze mnie i bedzie to sie trwało trzymało przec cały dzien i noc! kolejny kłopot, buty mojego ukochanego! kupiliśmy w Bacie, nałożyl je raz zeby rozchodzic i wypróbować, po zdjęciu odkleiły sie obie podeszwy!!! wyobrażacie sobie??? zanieslismy na reklamacje, mają niby dwa tygodnie na zrobienie ich, ale cholera wie czy sie wyrobią! musimy szukac teraz drugoich butów i kolejna kasa do wydania! a przeciez za tamte nam pieniedzy nie oddadza tylko je nareperują! masakra, wszystko idzie nam pod górke! jeszce do tego moja mimi sie zestresowała i dziesiaj wyladowala w przychodni z koaczącym sercem i wysokim ciśnieniem! a dodam ze tato juz nie zyje, wiec została mi tylko ona..... jestem załamana, te przygotowania to pasmo niepowodzen
22 czerwca 2008 powiemy sobie sakramentalne TAK i złączymy się na wieczność a to wszystko w Kościele św. Andrzeja Boboli w Lublinie, później zabawimy się w Maciejowej Chacie w Miłocinie i spędzimy wspólna noc w Nałęczowie |
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
dzisisj Was zamecze moimi postamiale juz zblizam sie ku koncowi...
![]() Potem wieczorkiem byly podziekowania dla rodzicow i chrzestnych a ze sklad z mojej strony , byl bardzo maly, tylko mama i moja siostra, bo jest chrzestna wiec znowu byly lzy, tym razem u wszystkich, plakal nawet tata Michała, teraz i moj Dostali takie dyplony w borgowej okladce z podziekowaniami i miejscem na zdjecie, bardzo im sie to spodobało i juz stoi na honorowym miejscu. musze teraz pochwalic Pania Agnieszke Zomer super kobitka, byla wszedzie co widac na zdjeciach za to w ogole nie bylo Jej widac na ślubie i weselu.Zdjecia wyszly przepiekne, wiem bo juz je dostalismy, nie sadzilam ze beda az tak piekne i ze bedzie ich az tyle.Zreszta Jej maz Artur Zomer jest tez super gosc, zrobil nam takie zdjecia ze dostaje gesier skorki jak je ogladam.Nie planowalismy wchodzenia do fontanny podczas pleneru ale sluchajcie po bieganiu czterogodzinnym po starowce i botaniku marzylismy o tej kompiekli a zdjecia....same ocenicie tylko Michas musi je zmniejszyc.Zomer tylko powtarzal "za***...e zdjecie, super swiatło"ubawilismy sie na tym plenerze, naprawde wspominam z przyjemnoscia.Polecam jezeli chcecie niec artystyczne, niepowtarzalne i rasowe zdjecia ![]() Kolejna osoba godna polecenia Staszek Pliszka kamerzysta.Gosc rewelacja, luzak, potrafi rozluznic napieta atmosfere a filmy robi rewelacyjne, jeszcze nie mamy swojego ale wiem co owie bo widzielismy film naszego kuzyna. http://www.thorg-studio.info/ |
|
|
|
#1265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie to przyznaję, że głównym winowajcą są strajkujący, ale podejście tej pani było naprawdę karygodne w każdym razie życzę wszystkim żeby się wam takie przygody nie przydarzały koleżankamałżonka życzę, żeby twoje problemy szybko się skończyły, jestem pewna, że wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Ja już jestem Panią Mężatką, ale dosyc obeznana w sprawach weselnych Czasem czytam wasz wątek i myśle że czasem będę mogła coś pomóc.Cytat:
Obie sale duże i przestrzenne. W Szalonym Kogucie jest więcej miejsca do tańczenia i jest jaśniej - jeśli ślub zaczyna się wcześnie jest ładne dzienne światło. Na minus jest klimatyzacja- niby jest, ale przy dużej ilości osób powietrze się skraplało i podłoga robiła się mokra, a co za tym idzie bardzo śliska... W Romaxie czegoś takiego nie było. Jeśli chodzi o obługę moim zdaniem lepsza była w Szalonym Kogucie, szybko sprawnie, a np w menu w Romaxie to co było napisane w menu nie zawsze się zgadzało z tym co podawali (być może jednorazowa pomyłka)Jeśli chodzi o warunki zewnętrze to Romax chyba lepszy, bo bardziej atrakcyjny, jest szopa z wiejskim jedzeniem, a w kogucie tylko ogród, ewentualnie piwo na zewnątrz. Ogólnie oba te miejsca są porównywalne, mam nadzieję że te plusy i minusy podpatrzone przeze mnie pomogą w wyborze ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetnie bardzo się cieszę, że sie spisali tym bardziej, że my też mamy i Staszka Pliszke i Zomera z niecierpliwością czekam na zdjecia :![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolezankamalzonka co do sukni to chyba nie pomoge,ale mam nadzieje,ze jakoś się ułozy,a co do fryzjerki,to mogę zaproponować salon Impresja na Ułanów ,ewentualnie salon na rogu Wieniawskiej(jest tam tez solarium california Sun czy cos takiego).Nie wiem co prawda jak z terminami,ale zycze powodzenia z fryzjerem i innymi sprawami niebieska.lwica dobrze,że chociaz zastepcza suknia Ci odpowiada,może faktycznie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... ![]() dziewczyny a macie moze jakąs fotkę z tego Szalonego Koguta,bo strony www to chyba nie ma
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosiaczku strasznie zazdroszczę Ci i z każdym czytanym słowem coraz bardziej nie mogę się doczekać własnego ślubu...
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Wow - dużo się zmieniło
- byłam tam na weselu we wrześniu 2006 - jeszcze przed remontem - wtedy nie wyglądało to za ciekawie, ale teraz... pięknie . Zresztą będę oglądać wystrój i całą resztę 12 lipca na weselu kuzyna
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
ale ładna ta sala w tym zwariowanym kogucie czy jakoś tak
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest Szalony Kogucina
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
hehehehe
nazwa zupełnie nie adekwatna do sali, powinno być "Dostojny Pan Kogut"
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
wow sliczna ta sala
szkopda ze nie mieszkam w lublinie i jest tak daleko ode mnie ogolnie lokale macie bardzo ladne Gosiaczek piekna opowisc,pokaz nam wkoncu te zdjecia mnie niedlugo ciekawosc cala zje narazie tylko podgryza,hihihi Dziewczyny ja tez mam ogromny problem z fryzjerem jak pisalam wczesniej to moja fryzjerka okazala sie beznadziejna wogole bez pojecia bylam zalamana po fryzurze probnej i plakalam caly wieczur bo co ja teraz tydzien przed slubem zrobie????Kochane jak mozecie mi kogos polecic i to najlepiej do domku bo do lublina mam ponad 40 km to byloby cudnie odrazu zaznaczam ze do uczsania byloby min.4-5 osoby. Niebieska lwico mowilam ze bedzie ok teraz juz sie chyba nie martwisz![]() my chyba zdecydowalismy sie na wodke i chyba bedzie to wyborowa ostatnio ja przetestowalismy i musze przyznac ze byla ok co o niej sadzicie potrzebuje jeszcze sukienki na drugi dzien i wogole nie wiem gdzie sie wybrac oczywiscie do lublina ale gdzie moze cos podpowiecie??ja nie potrzebuje raczej takiej naprawde baloweej,hihi bo na poprawinach bedzie grill ale jak cos to by mi sie na inne wesela przydala bo mamy ich jeszcze 3 w tym roku,a co z tym sie wiaze bede czesto w polsce![]()
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
To może zalicz bazar pod Zamkiem - tam widziałam dużo sukienek
.
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
A wiec tam napewno sie wybiore dziekuje
![]() tak sobie pomyslalam ze moze spoza lublina lub lubartow np ma jakies ciekawe fryzjerki qurcze jestem tu tak zadko ze nie mam pojecia gdzie szukac
|
#1280 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Znowu się powtarzam, bo niestety nie było odzewu na moje ostatnie pytanie
Co myślicie o zespole ALTESS?Stronkę mają beznadziejną, tzn. brzmienie na niej, ale może któraś z Was była na weselu na którym oni grali, i może podzielić się ze mną opinią na ich temat?, a może któraś z Was ich sobie zamówiła? |
|
|
|
#1281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie znam tego zespołu, ale pierwsze co mi sie rzuca w oczy na ich stronie to wielki banner. Dziewczyny, zwracajcie na to uwagę. To strasznie szpeci i fatalnie potem wygląda na zdjęciach czy filmie, szczególnie że zespoły robią je coraz większe i ustawiają w najbardziej widocznych miejscach. |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Kiedyś piliśmy tylko Wyborową a w tej chwili to omijamy ją szerokim łukiem, parę razy trafiła nam się podrobiona- a kupowana z różnych źródeł. Także odradzam, zamiast Wyborowej polecam Maximusa lub tańsza wersja- Czysta Żołądkowa. Sprawdzone i zawsze dobre
|
|
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To zależy jak bardzo komu zależy na zdjęciach. Oczywiście zabawa najważniejsza, ale gdyby tak kamerzysta i fotograf też wystawili swoje bannery- też by nikomu nie przeszkadzało? A pomysł żeby dekoracja wszystko przesłoniła- bardzo dobry!
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1286 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale już wiem przynajmniej, że będę miała się w co ubrać a jeśli chodzi o fryzjera to już się poddałam, nie znalazłam takiego, który umie uczesać kręcone włosy bez prostowania. nie wiem czy to faktycznie takie trudne czy ich się po prostu tego nie uczy
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, miło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

.Wesel e trwalo do 4 rano, bo nastepnego dnia poprawiny zaczynaly sie o 14.
ja bym już chyba jajko zniosła!!!! a panią w salonie to chyba rozszarpała! Niby to nie jest do końca jej wina no ale jednak... powinna powiedzieć prosto z mostu jak jest, a nie owijać w bawełnę....! Mam nadzieje że sukienka dojdzie jak najszybciej i że będzie dokładnie taka jak sobie zamarzyłaś 

....