|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Irko - klikam na wiadomość na Onecie, pokazuje się np. artykuł a po chwili cała strona podświetla się na biało i wyskakuje okienko i info "Internet Explorer przestał działać, spróbuj ponownie" a pod tym tekstem ładuje się taki zielony pasek, trwa to chwilę po czym cała strona znika i muszę odpalać neta jeszcze raz.
Czy kiedyś coś zmieniałam- tak, właśnie na onecie, coś o formacie Active X, trzeba to było zainstalować, żeby obejrzeć foty,obrazki na onecie wogóle. To było z jakiś dobry rok temu i zawsze było ok. Co do emotek- to może nie już mój komp za tym stoi, bo Paulinka pisała mi, że u niej na komputerze też się zacinają. Może więc coś w ustawieniach wizażu nie gra. Chociaż w Safari emotki działają... Po prostu naciskam jakąś emotkę w IE, i blokuje mi się strona - myszka działa, ale nie mogę ani strony zamknąć, an i zmniejszyć, ani się cofnąć itd. Radzę sobie - tylko muszę się przyzwyczaić do innej czcionki w Safari ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro będzie lepszy dzień.
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do emotek, to sprawdź czy na pasku Explorera na górze masz coś takiego jak Popups OK. A jeśli nie, to czy masz zamiast tego takie przekreślone okienko i napis Blocked i liczba zablokowanych. A jeszcze najlepiej jak zrobisz print screena górnego paska IE. A potem otwórz jakiś artykuł na onecie i też zrób print screena, tylko tym razem paska na dole i wklei mi tutaj. Przeszłabym na PW, ale tam chyba nie ma możliwości wklejania zdjęć?
|
|
#1894 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kobietki, ja tak z innej beczki, ale mam prośbę: doradźcie mi proszę coś matującego, znaczy, krem. Cerę mam z natury suchą i wrażliwą, ale teraz jak słupek na termometrze podskoczył do góry, zaczęlam się gdzieniegdzie (tj. w strefie T) nieco błyszczeć, i zdarzy się też, że mi jakaś niespodzianka wyskoczy... W KWC i na Biochemii widzę same porady i kosmetyki dla cery ewidentnie tłustej i trądzikowej - a trądzik to ja miałam (jeśli już w ogóle) jakieś 15 lat temu...
Może któraś miała podobny problem i mogłaby ze swojego doświadczenia coś doradzić? Będę wdzięczna
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irko, co to jest print screen? Bo jak zdjęcie to ja niestety aparatu nie mam![]() Mam poups- przekreśone - czy mam to kliknąć, żeby odblokować? Edit- to nic nie daje nawet jak odkliknę na onecie to znowu ten sam problem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1896 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno. Jutro na pewno dostrzeżesz wiele powodów do uśmiechu.
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A print screen to nic innego jak zrzut z ekranu Twojego komputera ![]() Robi się to wciskając klawisz Print Screen na klawiaturze (powinien być gdzieś w prawym górnym rogu). On wtedy robi "zdjęcie" tego co masz na monitorze, a potem to trzeba wkleić do jakiegoś programu graficznego, może być Paint. Otwierasz painta dajesz wklej, a potem zapisujesz w formacie jpg i gotowe ![]() Na ten onet nie wiem co podziała dlatego chcę żebyć mi print screena wkleiła, zobaczę jakie błędy są wywoływane.
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Margot ja na lato kupiłam sobie leciutki krem Biodermy - sensibio light
Nic się nie waży, nie spływa a buzia mięciutka i ładnie mawilżona
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecaną biżu
![]() Naszyjnik i bransoletka z turkusu, masy perłowej i srebra próby 925.
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Irko - robię Print Screenem nic się nie pojawia , nic nie zapisuje
Zielona jestem. Zostawmy to, będę działać na dwa fronty najwyżej,
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1903 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Contax samych przyjemnosci ![]() Nat gratuluje znalezienia mieszkanka i trzymam ![]() Blue ,Zuziunia
|
|
#1904 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1905 | ||
|
BAN stały
|
A Pachnący Studenci to co?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nat... ![]() Co do TNT - siedzę właśnie w ich polo z wielgachnym napisem na plecach Nitebox is here! I mam masakrę z ustami. Wystarczy trochę słońca i wiatru, a wyglądają jak po bliskim spotkaniu z wrzątkiem
|
||
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się już pojawikomunikat o niedziałaniu IE to print nie działa
![]() Spadam na obiadek, pokombinuję jeszcze po południu i jak mi się uda jednak sprintować to wkleję.Irko- dziękuję za pomoc
|
|
|
#1907 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oł yes ![]() Cytat:
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny przerwa na obiad i przemieszczam sie robic pazurki Cytat:
Irenko, czy zrobinie takiego cuda w innej kolorystyce jest mozliwe
|
||
|
|
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gryksiu, za Studentów Pięknie Pachnących też możemy potrzymać kciuki ![]() Od paru dni miałam wrażenie, że oblazły mnie pchły Po wypiciu czterech drażetek rozpuszczonego wapna zrobiło mi się ciut lepiej... Jakieś uczulenie chyba się przypałętało czy cuś.
|
|
|
|
|
#1911 |
|
BAN stały
|
To i ja sie pochwalę ostatnim dziełem
srebro i swarki |
|
|
|
#1912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1914 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że emocje wczoraj były
![]() Ja, no cóż...szkoda mi chłopaków. Nie zagrali może najlepiej, ale ten karny w doliczonym czasie to po prostu żenada i brak słów. Zresztą nie pierwszy taki "kwiatek" na imprezie tej rangi i - niestety - nie ostatni. Tylko gdzie w tym wszystkim miejsce na... sport? Aż strach pomyśleć co będzie się działo w ćwierćfinałach i dalej ![]() Nie ukrywam, że bardzo cieszy mnie zwycięstwo Chorwacji nad Niemcami, bo moje serce wielokolorowe jest ![]() A Poldi znowu nie cieszył się ze strzelonej bramki ![]() Pewnie wiedział, że źle robi ![]() ![]() Annmarie - szczerze gratuluję ![]() Irko - ja kcem taką cudną biżu
|
|
|
|
#1915 | ||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ma się ten zmysł artystyczny ![]() Ehhh... też mi się zatęskniło za pracami ręcznymi Zawsze sobie mówię, że po kole, po sesji... Może teraz się uda ![]() Robię kolaże ![]() Cytat:
Cytat:
? Moja siostra używa i miałam kilka podejść do niego, ale ten specyficzny i bardzo intensywny smak i zapach mnie zabija... ![]() Nawet ten wiśniowy jest dla mnie fujowy ![]() Cytat:
? Od początku coś tak mnie podejrzanie trochę piekł i dopiero potem doczytałam, że to pewnie przez to domniemane powiększanie Ale to i tak mały Pikuś w porównaniu z tym killerstwem w Lip Injection...
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam kiedyś błyszczyk Sephora, taki właśnie "powiększający usta". Masakra Z hukiem go wywaliłam.
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz używam zwykłaczka za 9 zł z Vipery i jak dla mnie jest rewelacyjny. Dość długo sie trzyma, ma ładny kolor, a za taką cenę to mogę ich mieć nawet 10. |
|
|
|
|
#1918 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak można wytrzymać kilka godzin z taką piekącą breją na ustach ![]() Rok temu z okazji mojej imprezy osiemnastkowej postanowiłam zaszaleć i totalnie się odstawić I tak na przykład zaaplikowałam sobie najpierw maseczkę na usta Lip Injection a potem ten szatański błyszczyk Lip Injection. O ile ból po zastosowaniu maseczki był do przeżycia, to po tym błyszczyku (miałam próbkę w saszetce i podejrzewam, że istnieje opcja, że to cudo było nawet bardziej skoncentrowane) tak się spłakałam, że niemal musiałam od nowa przyklejać sztuczne rzęsy Matko, co za narzędzie tortur. |
|
|
|
|
#1919 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Na spierzchnięte i zmasakrowane usta najlepiej działa moim zdaniem maść witaminowa z wit. A - kosztuje ze 2-3 złote w aptece i nie pachnie ani nie smakuje zbyt pieknie, ale działa cuda
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

wszystko jest do
Jutro będzie lepszy dzień.

czy zrobinie takiego cuda w innej kolorystyce jest mozliwe
Tylko... czy jest już dostępny u nas? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Z hukiem go wywaliłam.