Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 16:38   #1291
iwonka861
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
Jeśli o mnie chodzi to muszę stwierdzić, że strasznie się ostatnio popsuła. Kiedyś piliśmy tylko Wyborową a w tej chwili to omijamy ją szerokim łukiem, parę razy trafiła nam się podrobiona- a kupowana z różnych źródeł. Także odradzam, zamiast Wyborowej polecam Maximusa lub tańsza wersja- Czysta Żołądkowa. Sprawdzone i zawsze dobre
W 100%zgadzam się z Doro22, oczywiście to kwestia smaku, w każdym razie ja też polecam Maximusa i Czysta Żołądkowa
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 16:47   #1292
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Miałaś widocznie szczęście. My całkowicie zraziliśmy się do Wyborowej.
No nie wiem czy miałam szczęście z tym szpitalem .
A Wyborowa jest dobra, a zresztą ja już kupowałam wódkę pół roku temu więc może ta "zepsuta" mi się nie trafiła (zresztą sprawdzana była na zaręczynach).
A przede wszystkim trzeba zwracać uwagę gdzie kupujemy, ja po szpitalu się tego nauczyłam.
Promocje w małych sklepach (nie te firmowe wódka+napój gratis) tylko takie typowo sklepowe zrobione przez właściciela ( - 5zł) nie radzę kupować szczerze.

Aha jeszcze co do wódki, jak ktoś ma dojście do słowackiej wódki to niech się zastanowi, znajomy właściciel baru na własne wesele bierze sobie właśnie słowacką (a on chyba się zna na rzeczy, w końcu siedzi w temacie).

Ana844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 17:24   #1293
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Jak na razie na żadnym weselu, na którym byłam, nie widziałam banneru, ani fotografa, ani kamerzysty
Oczywiście było to stwierdzenie hipotetyczne z tym kamerzysta i fotografem. Ja niestety kilka razy widziałam banner zespołu, i jak dla mnie- wygląda to nieestetycznie.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 17:33   #1294
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Hehe, miło , jest nas coraz więcej,będziemy dzieliły się relacjami,tzn. ja rok i dwa tygodnie po Tobie, ale jest jedna osóbka z wizażu , która będzie miała weselicho w Oli 2 tygodnie przed Tobą, i ja na nim będę tzn. jeszcze mnie nie zaprosiła ale myślę, że zaprosi
Wiem nawet o którą osóbkę chodzi To dzięki niej zarezerwowałam Olę, gdy zarejestrowałam się na Wizażu byłam w trakcie poszukiwania sali, chodziło mi o konkretną datę i nie chciałam nic zmieniać. I to właśnie ona powiadomiła mnie, że w Oli mają wolny mój termin, dlatego czym prędzej tam pojechaliśmy i podpisaliśmy umowęJeszcze raz dziękuję Ci Skrzatku
Cytat:
Napisane przez Ana844 Pokaż wiadomość
No nie wiem czy miałam szczęście z tym szpitalem .
A Wyborowa jest dobra, a zresztą ja już kupowałam wódkę pół roku temu więc może ta "zepsuta" mi się nie trafiła (zresztą sprawdzana była na zaręczynach).
A przede wszystkim trzeba zwracać uwagę gdzie kupujemy, ja po szpitalu się tego nauczyłam.
Promocje w małych sklepach (nie te firmowe wódka+napój gratis) tylko takie typowo sklepowe zrobione przez właściciela ( - 5zł) nie radzę kupować szczerze.

Aha jeszcze co do wódki, jak ktoś ma dojście do słowackiej wódki to niech się zastanowi, znajomy właściciel baru na własne wesele bierze sobie właśnie słowacką (a on chyba się zna na rzeczy, w końcu siedzi w temacie).
Oczywiście nie chodziło mi o to, że miałaś szczęście, że wylądowałaś w szpitalu, z tego powodu bardzo mi przykro. Chodziło o to że nie trafiłaś na podrobioną Wyborową, muszę Cię zmarwić jednak bo my już od gdzieś tak pół roku nie pijemy tego trunku. Miejmy jednak nadzieję, że tobie nie trafiła się ta trefna wódka.
A co do słowackich alkoholi to owszem są bardzo smaczne, ale ceny w tej chwili nie różnią się tak bardzo od naszych. A wiadomo goście na weselu mieliby temat do obgadywania

Jesteśmy razem: 13.09.2003

Zaręczyny: 13.05.2007

Nasz ślub: 13.09.2008
Doro22_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 17:48   #1295
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
muszę Cię zmarwić jednak bo my już od gdzieś tak pół roku nie pijemy tego trunku. Miejmy jednak nadzieję, że tobie nie trafiła się ta trefna wódka.
A co do słowackich alkoholi to owszem są bardzo smaczne, ale ceny w tej chwili nie różnią się tak bardzo od naszych. A wiadomo goście na weselu mieliby temat do obgadywania
Nie muszę mieć nadziei bo wiem na 100% że jest ok, moja wódeczka weselna już jest sprawdzona... zawsze trzeba sprawdzić to jest oczywiste...

Stary 2008-06-13, 18:04   #1296
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Nie muszę mieć nadziei bo wiem na 100% że jest ok, moja wódeczka weselna już jest sprawdzona... zawsze trzeba sprawdzić to jest oczywiste...
Nie chodziło mi o to, że każda butelka Wyborowej jest podrobiona, zdarzają się takie wypadki po prostu, nie mam pojęcia jak są one częste, ale nam przynajmniej 3 razy trafiła się ta podrobiona. Tak więc póki nie spróbuje się każdej pojedyńczej butelki nie można mieć 100% pewności, co najwyżej 99%
Tak więc mam nadzieję, że żadnej z nas nie przytrafi się taki niefart. Być może po tym jak rozdmuchali tą aferę z podrabianą wódką to jakoś bardziej to sprawdzają.

Stary 2008-06-13, 18:16   #1297
Ana844
Raczkowanie

Cytat:
Nie chodziło mi o to, że każda butelka Wyborowej jest podrobiona, zdarzają się takie wypadki po prostu, nie mam pojęcia jak są one częste, ale nam przynajmniej 3 razy trafiła się ta podrobiona. Tak więc póki nie spróbuje się każdej pojedyńczej butelki nie można mieć 100% pewności, co najwyżej 99%
Tak więc mam nadzieję, że żadnej z nas nie przytrafi się taki niefart. Być może po tym jak rozdmuchali tą aferę z podrabianą wódką to jakoś bardziej to sprawdzają.
Nie sądzę że masz rację z tym otwieraniem każdej, jeżeli się kupuje z partii konkretnej nie trzeba każdej otwierać, żeby mieć pewność. Na chybił trafił wybiera się np. 5 z różnych miejsc. Ja natomiast zatrułam się Żołądkową, i też jej nigdy już nie kupię, rzecz gustu i przykrych wspomnień...
A do najbardziej podrabianych to chyba należy Bols
A koledzy moi i tak mówią że wódka dobrze schłodzona to każda jest dobra
Więc nie ma co się tak przejmować, każdy rodzaj wódki jest w dzisiejszych czasach podrabiany, dlatego trzeba sprawdzać .

Stary 2008-06-13, 19:51   #1298
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
A do najbardziej podrabianych to chyba należy Bols
A koledzy moi i tak mówią że wódka dobrze schłodzona to każda jest dobra
Więc nie ma co się tak przejmować, każdy rodzaj wódki jest w dzisiejszych czasach podrabiany, dlatego trzeba sprawdzać .
Co do tego Bolsa to się zgadzam w 100%. Byliśmy ostatnio na weselu gdzie był Bols i niestety nawet schłodzony smakował obrzydliwie i do tego śmierdział spirytusem. A jakiego mieliśmy później kaca...

Stary 2008-06-13, 20:10   #1299
katey
Rozeznanie

GG do katey

hmm skoro temat wodek na tapecie to my jutro wybieramy sie na "degustacje" mamy rewizyte u tesciow i trzeba bedzie cos wybrac..opcje sa takie: soplica, biala dama, luksusowa, polonaise
zobaczymy co panowie zdecuduja

a ja sie pochwale mamy bilety do Hiszpanii (Gibraltar) namiesiac po slubie alez bedzie faaaaaaajnie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:07   #1300
iwonka861
Rozeznanie

A co myślicie o wódce pałacowej? Ja nie piłam, ale coś mojego narzeczonego rodzice o niej mówili ... Katey więc życzę udanej podróży poślubnej i ładnej pogody w dzień ślubu, pobieracie się w moje urodzinki
Stary 2008-06-14, 00:20   #1301
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Michas zmniejszylwiec wklejam, to tylko probka, cdn
Gosiaczek 82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 00:21   #1302
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn
Stary 2008-06-14, 00:23   #1303
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn2
Stary 2008-06-14, 00:24   #1304
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn3
Stary 2008-06-14, 00:25   #1305
Gosiaczek 82
Raczkowanie

cdn4
Stary 2008-06-14, 01:43   #1306
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Gosiaczku, bardzo ładne zdjęcia. Bardzo naturalnie wyglądacie.
Szkoda tylko, że nie ma na żadnym tych Twoich łez wzruszenia jest tylko takie z bardzo skupioną miną przy mikrofonie.
Fajna fryzurka, sama chcę mieć podobną.
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 08:08   #1307
iwonka861
Rozeznanie

Śliczne zdjęcia...
Stary 2008-06-14, 08:56   #1308
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Gosia - boskie zdjęcie - super wyglądaliście
A to najbardziej wpadło mi w oko http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1213395934

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 10:29   #1309
katia0117
Zadomowienie

Gosiaczku zdjęcią są po prostu przepiekne Wy jesteście piekni...ech
Gratuluje

Az mi sie z tym momencie zal zrobiło,że zrezygnowałam z usług pana Z.
Stary 2008-06-14, 11:23   #1310
Gosiaczek 82
Raczkowanie

dzieke dziewuszki za mile slowa
te zdjeci to kropla w morzu tego co dostalismy do Zomera, nie moglam wybrac co wam wkleic,mysle ze jeszcze cos wam wklejeZdjec jest kupe i wszystkie sa piekne
Stary 2008-06-14, 12:46   #1311
katey
Rozeznanie

GG do katey

ehhh cuda naprawde super zdjecia utwierdzilam sie w naszym wyborze ale mam pytanie ile Wam zajela sesja plenerowa? i czy p.Z jezdzi gdzie sie chce? bo my wymyslilismy sobie jednostke strazacka i jeszcze cos tylko wlasnie nie moge sie zdecydowac gdzie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 13:16   #1312
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ehhh cuda naprawde super zdjecia utwierdzilam sie w naszym wyborze ale mam pytanie ile Wam zajela sesja plenerowa? i czy p.Z jezdzi gdzie sie chce? bo my wymyslilismy sobie jednostke strazacka i jeszcze cos tylko wlasnie nie moge sie zdecydowac gdzie
No też jestem ciekawa czy można wybrać własne miejsce na plener

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 13:21   #1313
martynka81
Rozeznanie

Gosiaczek, serdeczne gratulacje no i zdjecia poprostu boskie, a wy pieknie wygladacie.
Poza tym wszystkim juz mezatkom i przyszlym pannom mlodym z tego miesiaca wszystkiego najlepszego
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 13:25   #1314
jodie
Zakorzenienie

Gosia gratulacje!piękne zdjęcia! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1213395829 - to jest świetne!
Stary 2008-06-14, 14:15   #1315
Daisy_80
Raczkowanie

Dziewczyny, kilka dni temu oglądałam zdjęcia ślubne mojej koleżanki.... miała sesję zrobioną właśnie przez Z...a.. to co zobaczyłam było niesamowite... Zdjęcia były tak przepiękne i nietuzinkowe, że do tej pory mam je przed oczami.. Kilka pomysłów co do różnych póz, ustawień, ściągne później do mojej sesji... Zastanawiam się tylko, gdzie w Lublinie wybrać miejsca do zdjęć... Z pewnością będę chiała na Starówce, ale jeszcze bym gdzieś indziej się wybrała... Gdzie będziecie mjiały zdjęcia robione? Chodzi mi o jakies "nieoklepane" miejsce... do botanika niekoniecznie mi się chce jechać..

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 14:48   #1316
kajka270
Raczkowanie

My dzisiaj odebraliśmy swoje obrączki, są prześliczne! Jak przymierzyłam swoją to nie chciałam jej zdejmować
Stary 2008-06-14, 14:52   #1317
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się tylko, gdzie w Lublinie wybrać miejsca do zdjęć... Z pewnością będę chiała na Starówce, ale jeszcze bym gdzieś indziej się wybrała... Gdzie będziecie mjiały zdjęcia robione? Chodzi mi o jakies "nieoklepane" miejsce... do botanika niekoniecznie mi się chce jechać..
My się zastanawiamy nad zamkiem w Janowcu, stadniną koni i polem golfowym, ale bierzemy też pod uwagę skansen.
Stary 2008-06-14, 15:36   #1318
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
My się zastanawiamy nad zamkiem w Janowcu, stadniną koni i polem golfowym, ale bierzemy też pod uwagę skansen.
Też z chęcią bym się wybrała na jakiś zamek, albo do ruin.. Tylko, że to już nie w dzień ślubu, ale może następnego dnia a najlepiej w poniedziałek... Bo w niedzielę to pewnie rodzinka nas nie wypuści żeby sobie na pół dnia pojechać na zdjęcia.
Jak ktoś ma jeszcze pomysły, gdzie w Lublinie albo w okolicach są jakieś fajne plenery do zdjęc to proszę o info.

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 15:52   #1319
Gosiaczek 82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
mozna jechac w dowolne miejsca tylko trzeba doplacic za ew dojazd, jak gdzies dalej, z Zomerem idzie sie dogadac w kazdej kwestii-my nie mielismyz tym zadnych problemow.Tylko jezeli wybierzecie sobie Janowiec i to starowka odpada bo fizyczna niemozliwoscia jest w przeciagu 4 godzin (bo tyle trwa sesja)pojechac do janowca porobic zdjec i wrocic na starowke zeby znowu zdjecia zrobic,po prostu sie nie wyrobicie czasowo

dzieki za cieple slowa dziewuszki, cieszymy sie ze wam sie podobaja zdjecia.
mamy i bardziej odwazne ale troche obawiam sie waszej reakcji...
Stary 2008-06-14, 16:16   #1320
Doro22_10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek 82 Pokaż wiadomość
mozna jechac w dowolne miejsca tylko trzeba doplacic za ew dojazd, jak gdzies dalej, z Zomerem idzie sie dogadac w kazdej kwestii-my nie mielismyz tym zadnych problemow.Tylko jezeli wybierzecie sobie Janowiec i to starowka odpada bo fizyczna niemozliwoscia jest w przeciagu 4 godzin (bo tyle trwa sesja)pojechac do janowca porobic zdjec i wrocic na starowke zeby znowu zdjecia zrobic,po prostu sie nie wyrobicie czasowo

dzieki za cieple slowa dziewuszki, cieszymy sie ze wam sie podobaja zdjecia.
mamy i bardziej odwazne ale troche obawiam sie waszej reakcji...
Piękne zdjęcia Gosiaczku, szczególnie urzekł mnie plener... A najbardziej podobają mi się zdjęcia czarno-białe i w sepii, a jeżeli kolorowe to tylko w przypadku pleneru na łonie natury. I ty miałaś właśnie tak jak ja bym chciała na swojej sesji.
Co do miejsc sesji to ja koniecznie chcę mieć zdjęcia w jakimś ładnym parku lub ogrodzie- pod uwagę biorę Kozłówkę albo Baranów, są tam piękne założenia ogrodowe. Mam po prostu takie skrzywienie- jeszcze nie zawodowe, ale już wkrótce- studiuje ogrodnictwo. My sesję mamy na tygodniu po ślubie więc nie ma problemu, żeby gdzieś dojechać.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości