|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
jaka fotke??
|
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja miałam też małe zamroczenie co do rejestracji, ile razy ja powydzwaniałam dziś na politechnikę A jeszcze ta babka w centrali pado: Ja niestety nic nie potrafię powiedzieć, bo się nie znam. No ja pier.... to po co siedzi w centrali ![]() Dopiero dodzwoniłam się do jakiegoś facia i uspokoił mnie, że wszystko jest ok ![]() pretty pokazuj! |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie ostatnio czuje tu jakos dziwnie....
wrocilam dzis wczesniej z pracy zeby pomoc w tej 18;p wizazanki wpadnijcie do mnie na imprezke baboszki
|
#2374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzwoniłam do kliniki weterynaryjnej i dodzwoniłam się do rejestracji, więc uznałam, że to odpowiednie miejsce na uzyskanie odpowiedzi na moje pytanie. Zapytałam babkę, ile kosztuje standardowa wizyta domowa u psa. Odpowiedź: Nie wiem Ja: no ale tak orientacyjnie, nie umie pani powiedzieć, w jakich granicach jest ta kwota, rozumiem, że to zależy od badań i w ogóle, jakie trzeba będzie zrobić, ale chodzi mi o taką standardową cenę.Babka: wie pani, nie mam pojęcia...
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Nija_ to jest właśnie Polska... tak to jest jak się obsadza miejsca po znajomości ...
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem zla wsciekla wrrrrrrrr
wiekszosc z tych ogloszen nieaktualnych [np bylow czoraj zanioslam cv dzisiaj, nieaktualne ![]() z UP do hotelu, choc ogloszenie od wcOraj tez nieaktualne a w sklepie z ciuchami trzeba miec doswiadczenie w pracy z ODZIEZA! :/ ] po prostu wrrrr olalatalam sie jak glupia ; ( stazy nie ma ze szpitala nie dzwonia : ( ja sie poddaje ![]() moze jak sie uspokoje to zadzownie jesczze do 2 sklepow, ale to juz ostatecznosc, bo jeden to zwykla kasa w supermarkecie [a juz mam doosc tego] a drugi to zwqykly spozywczak, i wiem, tak tez praca, ale na razie muszwe ochlonac, i tak wiem ze nie dostane ![]() Cytat:
![]() a tam... wr wr wr nie msuze pracowac, ale ja chce!!!! : (
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra pokaze Wam ale to zdjecia tak na szybko robione
ubrania nie wyprasowane i widac na pierwszym zdjeciu ramiączka od stanika ale bede ubierala inny biustonosz wiec ramiączek nie bedzie
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
pretty bardzo ładne ciuszki i śliczny niebieski kolorek
![]() Czy mi się wydaje, że ta pierwsza bluzka jest z New Yorkera? Chciałam tam sobie kupić taką samą tylko, że żółtą?
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bluzeczka i sukienka kupione w Housie U mnie niestety nie ma NY a wiesz moze ile tam kosztowala?
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm z tego co kojarzę to 60zł
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
A ta bluzeczka przed obnizka kosztowala 39,9 zl chyba a teraz ja kupilam za 29,9
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym przepłaciła hi hi
|
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Co z Wami Dziewczyny ze nic nie piszecie?
![]() Ladna pogoda dzis wiec pewnie spedzacie czas na dworze ja tez chyba pojde na balkon ksiazke poczytac
|
|
|
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
proste i logiczne
chociaż do Podolskiego też w zasadzie nic nie mam ![]() Pretty, śliczne ciuszki, chyba tez muszę wybrac się na zakupy
Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby./ O.Wilde UWAGA jeżdżę ![]() Edytowane przez kalioppe Czas edycji: 2008-06-13 o 17:52 Powód: literówka |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Ja chce sie ograniczac zeby miec duzo kasy na wyprzedaze
|
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
no to sprobuje sie zaklimatyzowac
![]() a ja teraz wrocilam z wycieczki nad jezioro rowerem w celu pogrania w siatkowke plazowa.. tez macie takich znajmoych co ciagle narzekaja i nic im sie nigdy nie chce?? bo mnie tacy dobijaja.. wszytko na gotowe tylko by chcieli miec, zero wlasnego wkladu..troche sie zmeczylam chociaz juz sie kondycja poprawia [zwazywszy ze bylam w klasie sportowej ]przez caly weekend sa dni mojej miesciny i Feel bedzie w niedziele bleeh.. dzis ide ze ziomblami na jakies piwo bo juz nie wytrzymuje;p chociaz wczoraj pilam ale dzis jest tak parno i w ogole.. tak tak tlumacz sobie![]() skocze pod szybki prysznic i wypije litr wody bo w ustach susza jak na Saharze ![]() dziewczynki Weekend Weekend ![]()
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
już jakoś prez tę pracę coraz mniej tu do Was zaglądam.
Pamiętacie myszkę swoją jeszcze babochy moje ? szukam pracy szukam, chce być hostessą... ale trzeba mieć te głupie badania. Nie chcę już tego stażu bo a mało się zarabia :P i za mało am czasu dla siebie
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Tobą, emyszko... Bardzo zmeczona przychodze.... I jeszcze teraz jak objelam sekretariat... Czuje, ze bedzie bardzo ciezko...
I mam do Was pytanko, wlasciwie to problem do rozwiazania... Ale to juz jutro i "tamtam", bo zaraz na disco jade
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje ze po pracy przychodzi sie zmeczonym i nawet nie chce sie do kompa siasc
![]() Ale niestety jak chce sie zarobic to trzeba choc juz wiem przez terazniejsza moja prace ze na nastepne wakacje nie bede pracowala jako kelnerka (szkoda mi moich nog na takie bieganie) tylko poszukam jakiejs pracy siedzącej, biurowej |
|
|
|
#2391 | ||
|
Zadomowienie
|
no tam po prawej stronie "fotografia" pod "dane osobowe"
![]() Cytat:
![]() Na AGH uruchomili jakiś dyżur telefoniczny i echo odpowiada ![]() Cytat:
Pamiętamy!
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Tak mi sie nudzi ze zaczelam ogladac jakis film na TVNie ktory juz kiedys ogladalam I jem pyszne truskawki :P Ja chce juz do TŻta
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez chce pracowac
![]() buu.. i stracilam juz nadizeje wlasciwie zostaje mi albo kasa w supermarkecie albo daje ogoloszenie do gazety ze chce dzidzia w poniedzialek postaram sie dac ogloszenie, i zatelefonuje do dwoch sklepow jeszcze no... i super :/ wrr wrr... i w ogole ciagle chodze glodna bo jak zwykle nie pamietam o jedzeniu albo z lenistwa;p
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Vill a tam gdzie wczesniej pracowalas juz bys nie chciala? Przynajmniej wiesz czego mozesz sie spodziewac i jak bylo
![]() I daj te ogloszenie jak najszybciej |
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne ciuszki
a z praca i zmeczeniem sie zgadzam niestety![]() nikt nie chce przyjsc na moja 18 z baboszek
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To kiedy jest ta 18 to wpadniemy grupka Baboszek i masz urodziny w dzien 18stki czy kiedy?
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
pretty no moglabym na pelen etet teraz tam isc niby, zapytam.. jeszcze mam tydzien
![]() i wtedy mzoe by bylo ok, ale 8h na kasie? : ( zwykle na 6 chodzilam, i po 6 godzinach na kasie mam doooooooooosc! wiec to juz ostatecznosc... ;p zarejestrowalam sie za to na niania.pl i wyslalam do jednej pani ze moge zajac sie jej dwulatkiem umiem swietnie sie opiekowac kilkumiesiecznym bobasem.. ale taki 2latek nawet nie wiem co je... :| ale wydaje mi sie ze wszystyko by mi powiedzili [kazde dziecko co innego lubi ]takze bede dalej szukac no coz... ale to wykancza psychicznie ;p ide na jajecznice i opole
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
Vill wlasciwie wydaje mi sie ze niania powinna sie orientowac co jedza dzieci w roznym wieku
![]() No ale z drugiej strony nie wymagajmy od 18sto letniej niani zeby znala sie na tym przeciez rownie dobrze moga wszystko wytlumaczyc i powiedziec ![]() Fajny film leci na tvnie |
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ze ja najbardziej lubei te kilkumiesieczne wiec znam sie na herbatkach xD i sloiczkach ; ) a taki 2latek to juz chyba wszystko je ; ) tylko niektore mamy nie chca zeby smazonego jesc... albo lodow ![]() [no lody raczej nie ]zreszta ja bymz arcie dla neigo raczej miala, i bym tylko dawala... najchetniej bym chciala mojego strzepuuusia ![]() on sobie pil mleczko i herbate, bawil sie sam ze sobva w lustrze, czasami nie chcial spac, budzil sie kilka razy w nocy slodko sie kapal i mial 4 miesiace ![]() no a co je.. tzn ze wlasnie co lubi ;p moj brat ma 16 lat i prawie nic nie lubi naprawde:| ani miesa, ani zup, tylko niektore rzeczy.. wiec o to mi chodzi ![]() no ale glupiooo ... ;x nudno... ide krecic
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na promocjach dają od ok 7 do ok 12 zł / h. Na weselach ok 200-300 zł za noc. Tylko trzeba mieć książeczkę sanepidowską No i nie trzeba pracować dzień w dzień , No chociaż Ty Inde pamiętasz ![]() ![]() Cytat:
napis dzie, to się spróbuję przelecieć na mojej nowej miotle
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

A jeszcze ta babka w centrali pado: Ja niestety nic nie potrafię powiedzieć, bo się nie znam. No ja pier.... to po co siedzi w centrali 

ja nigdy nie chodzilam w sukienkach i ciekawe czy wyjde w tej
Ja:
no ale tak orientacyjnie, nie umie pani powiedzieć, w jakich granicach jest ta kwota, rozumiem, że to zależy od badań i w ogóle, jakie trzeba będzie zrobić, ale chodzi mi o taką standardową cenę.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ubrania nie wyprasowane i widac na pierwszym zdjeciu ramiączka od stanika ale bede ubierala inny biustonosz wiec ramiączek nie bedzie 

i masz urodziny w dzien 18stki czy kiedy?