Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-11, 19:51   #691
amyz
Chanel Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez Mrowina Pokaż wiadomość
Jak płacicie na Alli i jaką przesyłkę wybrać? Może skuszę się na pierwsze zakupy
ja płaciłam i kartą i przez przelewy24 (teraz jest PayU też) i za kazdym razem było ok. tylko tam czesto potwierdzenie płatności nie jest od razu tylko po jakimś czasie - nawet po dwóch godzinach mi się zdażyło że system dopiero zweryfikował tak mówię żeby nie panikować jak kasa poszła a tam nadal nic nie potwierdzone

Cytat:
Napisane przez michalina_86 Pokaż wiadomość
Cooo?

Nie miałam pojęcia, że to tak długo idzie

Ale super! Zazdrość na całego! Korzystaj, ile wlezie

Świetne te ludziki!

no kontenery z chin trochę płyną ale w historii zamówień można na bieżąco śledzić gdzie paczka jest czasem idzie dłużej czasem krócej przy aukcjach zawsze pisze ile trwa dostawa - mniej więcej

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przelewy24 (jest też PayU). Najtańszą, zwykle bezpłatną i bez śledzenia .
no tam można to mniej wiecej śledzić w każdej dostawie - tzn pokazuje kiedy wysłane i czy już dotarło do pl
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 20:31   #692
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez Mrowina Pokaż wiadomość
Jak płacicie na Alli i jaką przesyłkę wybrać? Może skuszę się na pierwsze zakupy
Płace normalnie przelewem lub karta lub blikiem. Przesyłkę wybieram zawsze darmowa

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:09   #693
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
no nie powiem jakas fajna odmiana

Zrob nalewke albo mroz!!!!!
OMG zaleglabym pod krzaczorem

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Ad. 1 . Nie, okazali się oszczędnymi ludźmi i koleś męczył się w długich spodniach fochając się.

Ad. 2. Dlaczego mi w maju nie przekazałaś co zanabyć w UK ?

Ad. 3. A nam Ty zapomniałaś powiedzieć o terminie .
W każdym razie, spóźnione, ale szczere !

Co do oszczednosci....to ja rozumiem, ale skapstwa juz nie. Po co sie meczyc samemu , po co meczyc innych skoro na jakimkolwiek targu/straganie mozna kupic cos za 40 zeta!!!! Znam sporo tzw.multimilionerow ale jak popatrze z dystansu to tylko nieliczni potrafia sie cieszyc pieniedzmi i mozliwosciami jakie daja pieniadze, pozostali sa zaprogramowani na zarabianie non stop.....chyba sie pogubili w tym wszystkim...
Ja nawet nie wiem co napisac teraz, chcialam wyslac PW i zonk!!!!! pisalas do mnie, wyslalam wiadomosci do znajomych mieszkajacych w okolicach Guia i jakos zakodowalam ze ich odpowiedzi przekaze dalej...nie mam odpowiedzi od 3 osob! Co jest troche dziwne bo sa to osoby solidne. Zreszta bede sie z nimi wiedziec w poniedzialek to dopytam.

Co do UK to ja pewnie nie doczytalam, badz zapomnialam napisac popracy jak wrocilam wieczorem do domu, teraz nawet mi sie przypomnialo ze na tkmaxx uk mozna zamawiac online z odbiorem z poszczegolnym sklepie. Ja juz do Uk nie latam tak czesto jak kiedys...troche sie pewnie pozmienialo!

Za zyczenia, dziekuje, sporo wody juz uplynelo itd....

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Bosko! Najlepsza jest sauna z aromaterapia zakończona maseczka Wow i fajny Pan wywija pijemy, jemy, leżymy w jacuzzi i imprezujemy. Żyć nie umierać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wielce interesujace...taki program dnia to i ja rozumiem
Wypijta za zdrowie kielonek!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:12   #694
Mrowina
Zadomowienie

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Mrowina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:15   #695
cansada
Zakorzenienie

Anyiam, Amyz jak stwierdzicie ze formy do muffinek silikonowe sa przestarzale to dajcie znac. Tutaj chyba 8Euro krzycza za 6! Te chlopki pod pokrywki tez smiezzne strasznie, ale juz nie mam sily na alli po wariackim tygodniu w pracy...
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:26   #696
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
W zeszłym roku tez poszalałam i wszystko doszło mi jeszcze przed świetami
Fajnie by było , jednak Ali się popularyzuje i chyba będzie coraz więcej przesyłek.
Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Co do oszczednosci....to ja rozumiem, ale skapstwa juz nie. Po co sie meczyc samemu , po co meczyc innych skoro na jakimkolwiek targu/straganie mozna kupic cos za 40 zeta!!!! Znam sporo tzw.multimilionerow ale jak popatrze z dystansu to tylko nieliczni potrafia sie cieszyc pieniedzmi i mozliwosciami jakie daja pieniadze, pozostali sa zaprogramowani na zarabianie non stop.....chyba sie pogubili w tym wszystkim...
Ja nawet nie wiem co napisac teraz, chcialam wyslac PW i zonk!!!!! pisalas do mnie, wyslalam wiadomosci do znajomych mieszkajacych w okolicach Guia i jakos zakodowalam ze ich odpowiedzi przekaze dalej...nie mam odpowiedzi od 3 osob! Co jest troche dziwne bo sa to osoby solidne. Zreszta bede sie z nimi wiedziec w poniedzialek to dopytam.

Co do UK to ja pewnie nie doczytalam, badz zapomnialam napisac popracy jak wrocilam wieczorem do domu, teraz nawet mi sie przypomnialo ze na tkmaxx uk mozna zamawiac online z odbiorem z poszczegolnym sklepie. Ja juz do Uk nie latam tak czesto jak kiedys...troche sie pewnie pozmienialo!

Za zyczenia, dziekuje, sporo wody juz uplynelo itd....
Dzięki za chęć pomocy , ale mamy już wstępną rezerwację.

Jeśli chodzi o UK, to żartowałam, nawet nie wiem czy wtedy się tutaj udzielałaś .

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:30   #697
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Tyle zostało z moich klapkow od wczoraj - destrukcja w wykonaniu psich zębów
Masz psiaczka? Chyba od niedawna co?
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-11, 21:33   #698
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
dzień dobry wieczór
Angel nie kuś mnie suszarką bo miejsca na nią nie mam a przez Ciebie ją chcę teraz
za wszelkie zakupy Aniyam poszalałaś Tomama super te szkatułeczki
no i za resztę zakupów z Ali
ja też popłynęłam u chińczyków a to jeszcze nie koniec nadal gmeram

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

w zakupach na ali najbardziej fajne jest to że człowiek kupi i się cieszy, zanim przyjdzie to zdąży zapomnieć ze kupił i co kupił i ile kupił wiec jak już przyjdzie to sie cieszy znowu i to jeszcze bardziej
Kto?? Ja?
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:38   #699
ewelinka_
Zakorzenienie

Corii chowaj Zare i inne ulubione żeby nie podzielily losu klapkow

btw. u mnie tez szczeniak terroryzuje dom. Wczoraj dorwal moja ksiazke o facetach i porwal ja na kawałki, po całym domu poroznosil......

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:49   #700
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
Corii chowaj Zare i inne ulubione żeby nie podzielily losu klapkow

btw. u mnie tez szczeniak terroryzuje dom. Wczoraj dorwal moja ksiazke o facetach i porwal ja na kawałki, po całym domu poroznosil......
Wsio pochowane było, tylko te klapki, bo balkonowe były

Ha ha, moze nie chciał konkurencji, wiec rozniósł ja dosłownie w pył

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Masz psiaczka? Chyba od niedawna co?
Chwilowo znajomych 8-miesięczna sunie, bo pojechali na wesele i nie mieli z kim zostawić

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 21:56   #701
ewelinka_
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Chwilowo znajomych 8-miesięczna sunie, bo pojechali na wesele i nie mieli z kim zostawić
no wlasnie celowo napisałam o tytule, bo tez tak podejrzewam! dobrze ze tylko klapki polegly

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-11, 22:23   #702
saipan
Zakorzenienie

Cytat:

No to nieźle. Oby więcej szkód nie było
Stary 2017-11-11, 22:54   #703
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
no wlasnie celowo napisałam o tytule, bo tez tak podejrzewam! dobrze ze tylko klapki polegly
Czyli dobrze kombinujemy psie zamiary

Ona grzeczna, tylko zapomnieli dac jej swojego gryzaka i znalazła zamiennik

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
No to nieźle. Oby więcej szkód nie było
No myśle, ze dwa klapki w pełni pokryły jej zapotrzebowanie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 23:02   #704
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-11, 23:05   #705
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

tomama
Uff, dzięki!
Ledwie zdążyłam.
Zamówiłam kilka par legginsów na zaś i koszulek.
Sobie też coś kupiłam.
Pół godziny się próbowałam zalogować, blokowali mnie i odblokowywali, resetowali koszyk i tak w kółko.
Na 3 min przed północą dałam radę.
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 07:50   #706
lena40
Lady Pudernica

Dzień dobry

Oklaskuję Wasze zakupy z ali , podziwiam, że potraficie tam wygrzebać takie cudeńka jak pokazywałyście.
Ja poległam w Colourpop.

Miłej niedzieli

Tarte darmowa wysyłka każdego zamówienia.
Uprzejmie proszę o awarię internetu w Olku.

Edytowane przez lena40
Czas edycji: 2017-11-12 o 07:52
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 07:58   #707
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Oklaskuję Wasze zakupy z ali , podziwiam, że potraficie tam wygrzebać takie cudeńka jak pokazywałyście.
Ja poległam w Colourpop.

Miłej niedzieli

A co kupiłaś?
Ja chyba jadę zaraz kupić roombe bo stara już coś swiruje
Miłego dnia ⚘⚘⚘

Stary 2017-11-12, 08:03   #708
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Dzień dobry

Ja poległam w Colourpop.

Miłej niedzieli

Chwal się

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 08:06   #709
saipan
Zakorzenienie

Zastanawiam się nad ekoampulkami z pat and rub albo naturativ mialyscie może?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-12, 08:06   #710
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
A co kupiłaś?
Ja chyba jadę zaraz kupić roombe bo stara już coś swiruje
Miłego dnia ⚘⚘⚘

Dylematy miałam przeokrutne. Jest sporo nowości z okazji wejścia colourpopu do amerykańskiej sephory. A limit miałam ograniczony, bo nie chciałam zamówić za więcej niż 50 dolarów (żeby uniknąć cła), a zamówienie było wspólne z Irminą.

Zamówiłam dwa lip sitxy (uwielbiam te pomadki, wolę od płynnych) i paletę cieni w kremie. Ale tylko sześciu (bo twarz mam nadal tylko jedną).

https://colourpop.com/products/polite-af

Na black friday prawdopodobnie będzie w colourpop darmowa wysyłka na cały świat. Jeśli któraś z Was chciałaby coś popróbować, a nie wie jak zamawiać to mogę pomóc
Jakby co to -20% jeszcze trwa

Przy okazji bardzo Ci dziękuję za polecenie Iwostinu . Będzie w moich odkryciach roku
Stary 2017-11-12, 08:12   #711
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Dylematy miałam przeokrutne. Jest sporo nowości z okazji wejścia colourpopu do amerykańskiej sephory. A limit miałam ograniczony, bo nie chciałam zamówić za więcej niż 50 dolarów (żeby uniknąć cła), a zamówienie było wspólne z Irminą.

Zamówiłam dwa lip sitxy (uwielbiam te pomadki, wolę od płynnych) i paletę cieni w kremie. Ale tylko sześciu (bo twarz mam nadal tylko jedną).

Na black friday prawdopodobnie będzie w colourpop darmowa wysyłka na cały świat.
Jeśli któraś z Was chciałaby coś popróbować, a nie wie jak zamawiać to mogę pomóc

Przy okazji bardzo Ci dziękuję za polecenie Iwostinu . Będzie w moich odkryciach roku
Mam nadzieję, że bez limitu . Do mnie idzie ten zestaw, już jest w kraju: https://colourpop.com/products/the-yin-to-my-yang

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2017-11-12, 08:14   #712
saipan
Zakorzenienie

Cytat:

Na black friday prawdopodobnie będzie w colourpop darmowa wysyłka na cały świat. Jeśli któraś z Was chciałaby coś popróbować, a nie wie jak zamawiać to mogę pomóc

Jakie to śliczne nie dziwię się, że poległaś

Super, że Iwostin Ci służy Widzisz poprawę cery?
Stary 2017-11-12, 08:15   #713
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Mam nadzieję, że bez limitu . Do mnie idzie ten zestaw, już jest w kraju: https://colourpop.com/products/the-yin-to-my-yang
Piękny , śliniłam się wczoraj do niego. Wszystko przez Neath , która mi zwróciła uwagę na cień glass bull.

Pokażesz jak dojdzie
Stary 2017-11-12, 08:15   #714
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
super zestaw
Stary 2017-11-12, 08:17   #715
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Piękny , śliniłam się wczoraj do niego. Wszystko przez Neath , która mi zwróciła uwagę na cień glass bull.

Pokażesz jak dojdzie
Postaram się . Mnie urzekł cień Snake Eyes, a potem już zakochiwałam się w każdym następnym (może poza czarnym). A Ty pokażesz swój? W opakowaniu jakoś nie bardzo mi się widział, ale jak kliknęłam zdjęcia na skórze, to nie nadążam ze ścieraniem śliny z klawiatur .

Cytat:
super zestaw

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2017-11-12, 08:23   #716
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Jakie to śliczne nie dziwię się, że poległaś

Super, że Iwostin Ci służy Widzisz poprawę cery?
Widzę dwie rzeczy: po pierwsze zmniejszenie widoczności porów (i to wyraźne, jest to pierwszy produkt, który tak fajnie działa na pory) i brak jakichkolwiek nowych niespodzianek.
Do tego żadnych efektów ubocznych (mam drobny przesusz, ale polegający tylko na tym, że przed snem twarz domaga się nawilżenia), super wydajność (kończę dwutygodniową kurację, a zużyłam może 1/4 produktu), łatwa aplikacja (wylewam trochę na dłoń, pipeta nie działa), świetna cena. No cudeńko

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Postaram się . Mnie urzekł cień Snake Eyes, a potem już zakochiwałam się w każdym następnym (może poza czarnym). A Ty pokażesz swój? W opakowaniu jakoś nie bardzo mi się widział, ale jak kliknęłam zdjęcia na skórze, to nie nadążam ze ścieraniem śliny z klawiatur .

Pokażę .
Kupiłam go z dwóch powodów - po pierwsze chciałam wypróbować te zachwalane cienie w kremie, po drugie przekonało mnie to, że są w palecie. Gdybym kupiła pojedynczą sztukę to zaległaby gdzieś w toaletce (jakoś nie sięgam po pojedyncze cienie).

W nowościach są cienie w płynie. Widziałaś? Na słoczach wyglądają bajkowo. Niestety, nie weszły mi do limitu
Stary 2017-11-12, 08:23   #717
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę dwie rzeczy: po pierwsze zmniejszenie widoczności porów (i to wyraźne, jest to pierwszy produkt, który tak fajnie działa na pory) i brak jakichkolwiek nowych niespodzianek.
Do tego żadnych efektów ubocznych (mam drobny przesusz, ale polegający tylko na tym, że przed snem twarz domaga się nawilżenia), super wydajność (kończę dwutygodniową kurację, a zużyłam może 1/4 produktu), łatwa aplikacja (wylewam trochę na dłoń, pipeta nie działa), świetna cena. No cudeńko
Mnie zawsze najbardziej odstrasza przesusz a tu faktycznie u mnie pojawia się pod koniec dnia lekkie ściągnięcie ale nie widać tego na twarzy. Wystarczy peeling enzymatyczny, maseczka i znowu ok.

Ja kiedyś używałam bez przerwy go przez miesiąc i też mi krzywdy nie zrobiło.
Stary 2017-11-12, 08:26   #718
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
W nowościach są cienie w płynie. Widziałaś? Na słoczach wyglądają bajkowo. Niestety, nie weszły mi do limitu
Firecracker

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2017-11-12, 08:30   #719
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Mnie zawsze najbardziej odstrasza przesusz a tu faktycznie u mnie pojawia się pod koniec dnia lekkie ściągnięcie ale nie widać tego na twarzy. Wystarczy peeling enzymatyczny, maseczka i znowu ok.

Ja kiedyś używałam bez przerwy go przez miesiąc i też mi krzywdy nie zrobiło.
O tototo. Żadnych suchych skórek nie mam póki co, a na przykład po toniku Norela nie mogłam sobie z nimi poradzić. Też chyba pociągnę kurację dalej .

Kwasy to coś co mi bardzo służy i jedyny rodzaj "substancji", których działanie widzę na skórze.

Obym nie przesadziła.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Firecracker
Właśnie tego gościa miałam wczoraj w koszyku, ale musiałam wyrzucić. Jeszcze naoglądałam się słoczy u tati .

Na BF poproszę o awarię internetu
Stary 2017-11-12, 08:31   #720
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
O tototo. Żadnych suchych skórek nie mam póki co, a na przykład po toniku Norela nie mogłam sobie z nimi poradzić. Też chyba pociągnę kurację dalej .

Kwasy to coś co mi bardzo służy i jedyny rodzaj "substancji", których działanie widzę na skórze.

Obym nie przesadziła.
Tonik Norela też mi bardzo wysusza skórę. Mogę najwyżej dwa razy w tygodniu użyć.

Mam ochotę na jakieś fajne serum do twarzy ale nie mam pomysłu co kupić.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości