|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
O 23 w końcu ruszyli.
Teraz czekam na rozkręcenie akcji... Boję się tylko, że będę się zanosić z bólu a lekarz będzie miał pilniejsze przypadki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby lekarz poswiecil Ci tyle czasu ile bedzie trzeba.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do samego końca mnie straszyli CC i szczerze to płakać mi się chciało na samą myśl, wystarczy że mnie już kilka miesięcy wcześniej kroili😐 nie mogłam dojść do siebie, a co mówić opieka nad dzieckiem. Poród przy operacji to był pikus w sensie, że wstałam kilka godzin po ogarnełam siebie dziecko - zjadłam 😂 Cytat:
||
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście Kochane😚
tyle wsparcia... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oby szybko poszło i bezproblemowo, niektórzy nie śpią i się nie zapowiada póki co ... to będą trzymać kciuki : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7873610 6]Cóż możemy więcej. Jesteś dzielniacha!
Oby szybko poszło i bezproblemowo, niektórzy nie śpią i się nie zapowiada póki co ... to będą trzymać kciuki : ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] U mnie też na razie się nie zapowiada... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bezsilność jest głupia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1995 |
|
Konto usunięte
|
Cocci -
|
|
|
|
#1996 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cocci mam nadzieje ze sprawy nabraly tempa i ze jednak moglas cos zjesc
Cytat:
U nas tez wczoraj z romantycznego wieczoru nici myslalam ze moze mlody wczesniej zasnie i wyprobujemy nowa gre noo ale wyszlo jak zwykle Cytat:
Cytat:
Duzo dzieci wczoraj mialo gorszy dzien wiec moze rzeczywiscie cos wisialo w powietrzu, oby nasze dzieci byly dzis laskawe i grzeczne zebysmy mogly troche odsapnac i nabrac sil Cytat:
podziwiam ze tyle wytrzymalas Cytat:
![]() Przepraszam ale jak przeczytalam o tych krzykach to wybuchnelam smiechem ![]() Ja tez caly czas powtarzalam ze jak wlazlo to i wyjsc musi, jak mnie polozyli na porodowce i slyszalam jak sie kobieta darla, klela i blagala zeby ktos jej pomogl to wymieklam. Jak polozna przyszla i powiedziala ze bede miec cc to odetchnelam z ulga a zaraz po tym wpadlam w panike bo bylam nastawiona na sn i nie wiedzialam co mnie czeka i jak cc wyglada ![]() Cytat:
Invi juz niedlugo! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
![]() [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7873550 1]Nie ma Odowskiej chwilowo, ona chyba ma coś na ten temat do opowiedzenia 😂 Odowska jak będziesz odpisywać to uprzedź, żebym nie czytała bo wiesz, że ja nie przetrzymam 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
|||||||||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cocci mam nadzieje, ze zajeli sie Toba odpowiednio i nie musialas juz czekac godzinami na lekarza ![]() Czy ja ostatnio pisalam, ze nie mam jeszcze typowo ciazowego brzuszka? Wczoraj zaczelam 15 tydzien, widzialam juz wczesniej ze brzuch no moze nie tyle powieksza sie tylko jest po prostu hmm inny w dotyku? Wczoraj zalozylam sukienke i to juz nie ten brzuch spowodowany dodatkowymi kg nawet go wciagnac nie idzie w spodniach jeszcze tego nie widac. Myslalam, ze jak nie naleze do najszczuplejszych to dopiero pozniej ciaza zacznie byc widoczna Nat - pozdrawiam ciesze sie, ze zaczelas sie zaokraglac nasza chudzinko (w pozytywnym tego slowa znaczeniu - zebys nie pomyslala, ze Cie tu zlosliwie od chudzielcow wyzywam bo ostatnio to strach troche tu formulowac zdania, zeby nie zostaly zle odebrane). Tak przy okazji zapytam czy planujesz zeby Wasze malenstwo bylo dwujezyczne? Mam ciocie, ktora wyszla za holendra... Siedzi w domu tzn. nie pracuje a kuzyn z kuzynka po polsku umieja pojedyncze slowa, ktore sami podlapali przypadkiem. Jeszcze jak w szkole zaczeli miec angielski to jakims lamanym angielskim my mlodzi sie dogadamy, ale np. z babcia nie maja jak porozmawiac. Kuzyn ma 18 lat i nie raz juz wypomnial ciotce, ze nie nauczyla ich polskiego.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Cocci
mam nadzieje, ze ruszylo cos do przodu.
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cocci, mam nadzieję, że Cię nie wymęczyli za bardzo. Nie mogę się doczekać jutra, tż mnie tak strasznie irytuje Też taka będę
"Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości." Nasza Niunia 13.03 Edytowane przez Ojoanna29 Czas edycji: 2017-11-12 o 08:10 |
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos Ci czesto ostatnio podpada ![]() Jak sie czujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Przegladam sobie mamusiowe watki po kolei i widze ze praktycznie wszystkie dziewczyny ktore odeszly od nas po ujrzeniu 2 kreseczek beda mialy chlopcow, jakby z nami byly to by sie nam ranking troszke poprawil ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2001 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie trwają negocjacje w sprawie imienia, ciekawe jakie zdanie na temat płci gałganicy padnie jutro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7873771 1]Kombinujesz jak się da byle się na dziewuszkę załapać
U mnie trwają negocjacje w sprawie imienia, ciekawe jakie zdanie na temat płci gałganicy padnie jutro. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Przejrzalas mnie! ![]() Ostatnio mam tak glupie mysli ze jest mi obojetne co bedzie, byleby bylo ![]() Dzis jedziemy do galerii na zakupy mam plan kupic jakies uniwersalne pierwsze bodziaki 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio nic mi sie nie podoba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Życzę miłego dnia
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym coś porobić, ogarnąć dom, powyrzucać co zbędne przed przeprowadzką póki mam siły, to ten leży cały dzień i ogląda swoje debilne seriale (nienawidzę "Chłopaków z baraków"!) Domi, pochwal się potem co kupiłaś Jutro razem z siostrą jedziemy na wizytę, ciekawe czy u niej lekarka dojrzy płeć z jednej strony fajnie by było, jakby była dziewczynka do zabawy z moją, ale z drugiej zaraz w całej rodzinie zaczną się porównania która ładniejsza itp itd
|
|
|
#2007 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak będzie drugi chłopak to będą się lepiej z bratem dogadywać. Jak będzie dziewczynka będzie komu pleść warkocze. I tak i tak będzie dobrze 😚 Mój mąż kolejny raz wczoraj powiedział, że bardzo żałuje że nie ma rodzeństwa i koniecznie musi być dwójka. Taka refleksja po obiedzie, który przywiozła nam moja siostra 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7873784 1]A co w tym jest głupiego? Przecież nie da się zaplanować płci więc tym bardziej nie można się nastawić.
Jak będzie drugi chłopak to będą się lepiej z bratem dogadywać. Jak będzie dziewczynka będzie komu pleść warkocze. I tak i tak będzie dobrze 😚 Mój mąż kolejny raz wczoraj powiedział, że bardzo żałuje że nie ma rodzeństwa i koniecznie musi być dwójka. Taka refleksja po obiedzie, który przywiozła nam moja siostra 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Zle to ujelam, mam glupie mysli typu "a co jesli dziecko przestalo sie rozwijac", "a co jesli pojde w srode na wizyte i lekarz przekaze mi zle wiesci". Mialam byc spokojniejsza po 12 tygodniu, chyba do konca ciazy nie bede spokojna. Bardzo mocno zastanawiam sie nad zakupem detektora tetna bo sie zadrecze myslami Kopnij mnie ktos w ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
domi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

wiem ze łatwo sie mówi, ale coz poradzić. Wole z oksy rodzić niż miec cc, serio. Boje sie cc jak ognia.

myslalam ze moze mlody wczesniej zasnie i wyprobujemy nowa gre noo ale wyszlo jak zwykle 

podziwiam ze tyle wytrzymalas 

mam nadzieje, ze zajeli sie Toba odpowiednio i nie musialas juz czekac godzinami na lekarza
(w pozytywnym tego slowa znaczeniu - zebys nie pomyslala, ze Cie tu zlosliwie od chudzielcow wyzywam bo ostatnio to strach troche tu formulowac zdania, zeby nie zostaly zle odebrane). Tak przy okazji zapytam czy planujesz zeby Wasze malenstwo bylo dwujezyczne? Mam ciocie, ktora wyszla za holendra... Siedzi w domu tzn. nie pracuje a kuzyn z kuzynka po polsku umieja pojedyncze slowa, ktore sami podlapali przypadkiem. Jeszcze jak w szkole zaczeli miec angielski to jakims lamanym angielskim my mlodzi sie dogadamy, ale np. z babcia nie maja jak porozmawiac. Kuzyn ma 18 lat i nie raz juz wypomnial ciotce, ze nie nauczyla ich polskiego.