Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-12, 10:23   #2041
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Heh, kiedyś przy obiedzie w pracy był temat kredytów i jeden znajomy się mnie pyta - 'a ciebie z mężem bardziej połączył kościół czy bank?'. Pff! Co za pytanie
Zawsze jak mnie ktos pytal to odpowiadalam ze wzielam slub bo kochalam mojego tzta a nie dlatego ze tak wypada, ze bylam w ciazy i mnie "dziecko" zmusilo czy nie z racji jakiegos kredytu. Po prostu kochalismy sie i chcielismy ze soba byc przez reszte zycia. Moi znajomi pytani o to dlaczego biora slub tak nagle (chcieli wziac slub w 2019r. A biora pod koniec tego roku) odpowiadaja ze kredyt chca wziac i latwiej im bedzie jak beda malzenstwem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Mozecie byc ze mnie dumne, na wczorajszych wyprzedazach na ali wydalam......... 15zl 😎

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:25   #2042
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Zawsze jak mnie ktos pytal to odpowiadalam ze wzielam slub bo kochalam mojego tzta a nie dlatego ze tak wypada, ze bylam w ciazy i mnie "dziecko" zmusilo czy nie z racji jakiegos kredytu. Po prostu kochalismy sie i chcielismy ze soba byc przez reszte zycia. Moi znajomi pytani o to dlaczego biora slub tak nagle (chcieli wziac slub w 2019r. A biora pod koniec tego roku) odpowiadaja ze kredyt chca wziac i latwiej im bedzie jak beda malzenstwem

No wlasnie też przeszłam przez te pytania - czy kredyt, a moze ciaza? Tylko że nawet jesli to co?
Powiedziałam mu tylko, że skoro nie mamy kredytu ani kościelnego, to to musi być miłość.
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:29   #2043
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie też przeszłam przez te pytania - czy kredyt, a moze ciaza? Tylko że nawet jesli to co?
Powiedziałam mu tylko, że skoro nie mamy kredytu ani kościelnego, to to musi być miłość.
😁👏
Ja jak planowalismy slub to slyszalam ze wpadlismy i przez to ta cala szopka, teraz spodziewamy sie drugiego maluszka. Sa osoby ktore zauwazyly ze rzeczywiscie sie kochamy i jestesmy fajnym malzenstwem, nie z przymusu, ale sa tez takie ktore mowia "ooo znowu wpadka, Ci to maja pecha" przywyklam, taki urok zycia na wsi posrod ciekawskich starych plotkar

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2017-11-12 o 10:30
Stary 2017-11-12, 10:34   #2044
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jak planowalismy slub to slyszalam ze wpadlismy i przez to ta cala szopka, teraz spodziewamy sie drugiego maluszka. Sa osoby ktore uwierzyly ze to musi byc milosc, ale sa tez takie ktore mowia "ooo znowu wpadka, Ci to maja pecha" przywyklam, taki urok zycia na wsi posrod ciekawskich starych plotkar

Bezczelne, jak można mówić że szopka o czyimś ślubie .. Zazwyczaj najwięcej komentują osoby, u ktorych w związku coś nie gra. Mialam w poprzedniej pracy gościa, ktory ciągle miał do mnie jakieś problemy i głupie komentarze, że a pewnie twoj mąż to czy tamto. Jak nie chciałam isc z nimi na piwo, to zaraz było że mąż mi nie pozwala, no dramat. Kazalam mu się w końcu zająć własnym zwiazkiem a nie moim. On był 10 lat z dziewczyną aż zamieszkali ze sobą i po miesiącu było po związku
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:35   #2045
Bruised
Wtajemniczenie

Cytat:
Zeby nie bylo, ja tez sie bardzo ciesze ze trafilam wlasnie na mojego tzta nie zamienilabym go na nikogo innego choc czasami potrafi wyprowadzic z rownowagi

O to to. Ja to zawsze mówię, że już odchowany, to szkoda wyrzucać Ale nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być.

A dziś na dobry początek dnia zawitała małpa, więc kolejne testowanie 13.12.

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:38   #2046
Polinezyjka
Zakorzenienie

Domi fajny ślub będzie z dwoma maluchami tylko niech to drugie już będzie chodzić hehe

Domi poważnie tak gadają ? Ludzie to naprawdę nie maja swojego życia !!
Dlatego dobrze mi w krk bo tu nikt na nikogo nie zwraca uwagi, w Rzeszowie to kazdy się znał w bloku i z bloków obok, a tu ja prawie nikogo nie znam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Bonjourbelle o zesz kurde ! 10 lat :O i nie mieszkać razem przez taki kawał życia ! Kawał życia !!!

Bruised czas rozpocząć kolejny cykl

Sara śpi, weszła do wózka, wzięła kotka , żabę i zająca i kazała sobie śpiewać aaaa kotki dwa , i myśle - śpi, to poszłam do męża gadamy, i słyszę zamieszanie w wózku, podchodzę a tam tylko głowa wystaje która sprawdza gdzie jestem i mówi: aaaa - z taka pretensja

21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:39   #2047
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Domi fajny ślub będzie z dwoma maluchami tylko niech to drugie już będzie chodzić hehe

Dlatego dobrze mi w krk bo tu nikt na nikogo nie zwraca uwagi, w Rzeszowie to kazdy się znał w bloku i z bloków obok, a tu ja prawie nikogo nie znam

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Bonjourbelle o zesz kurde ! 10 lat :O i nie mieszkać razem przez taki kawał życia ! Kawał życia !!!

Bruised czas rozpocząć kolejny cykl

Sara śpi, weszła do wózka, wzięła kotka , żabę i zająca i kazała sobie śpiewać aaaa kotki dwa , i myśle - śpi, to poszłam do męża gadamy, i słyszę zamieszanie w wózku, podchodzę a tam tylko głowa wystaje która sprawdza gdzie jestem i mówi: aaaa - z taka pretensja

Urocza jest ta Twoja corcia taki radosny promyczek

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:39   #2048
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Tyle ciepłych myśli

Nie wiem czy macie ochotę tak się wgłębiać, ale niedługo po interwencji mojego ginekologa dali mi kroplówkę, po godzinie dostałam tabletki było blisko 23. Miałam dzwonić pielegniarkom jak będzie mnie boleć czy jak będę mocno krwawić, ale nic takiego się nie działo. Po kilku godzinach jedynie bóle jak dzień przed @. O 4 nad ranem zorientowałam się, że krwawie, ale że nie było mocne to dałam pospać pielegniarkom. O 6 zagadałam do jednej, mówię, że nie miałam mocnego krwawienia, sprawdziła i okazało się, że już zabieg można wykonać. Lekarz dobrze mnie zabezpieczył, więc po prostu nie czułam, że coś ze mnie leci.

Zaraz po 7 wzięli mnie na zabieg, o 7.40 już byłam w sali.

Bardzo dobrze zaniosłam znieczulenie. Już wracam do żywych. Normalnie fukcjonuje. Jeść już mi się nie chciało już wczoraj i nadal nie mam zbytnio ochoty chociaż już mogę.

Uff, już po wszystkim. Powtarzam znowu, że jesteś najdzielniejsza i najsilniejsza ever. Wczoraj nie miałam dostępu do internetów więc nie mogłam razem z dziewczynami Cię wspierać, ale ciągle o Tobie myślałam. Zjedz coś mimo wszystko. Love
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:41   #2049
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Bezczelne, jak można mówić że szopka o czyimś ślubie .. Zazwyczaj najwięcej komentują osoby, u ktorych w związku coś nie gra. Mialam w poprzedniej pracy gościa, ktory ciągle miał do mnie jakieś problemy i głupie komentarze, że a pewnie twoj mąż to czy tamto. Jak nie chciałam isc z nimi na piwo, to zaraz było że mąż mi nie pozwala, no dramat. Kazalam mu się w końcu zająć własnym zwiazkiem a nie moim. On był 10 lat z dziewczyną aż zamieszkali ze sobą i po miesiącu było po związku
Niestety ludzie sa bezczelni... A burakow interesujacych sie cudzym zyciem nie brakuje 😋
Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
O to to. Ja to zawsze mówię, że już odchowany, to szkoda wyrzucać Ale nie wyobrażam sobie, że mogłoby go nie być.

A dziś na dobry początek dnia zawitała małpa, więc kolejne testowanie 13.12.

ja mezowi mowilam raz w zartach ze wytresowany juz jest i szkoda szukac nowego to sie oburzyl ze on nie jest zadnym zwierzeciem cyrkowym zeby go tresowac

Cytat:

Jak moi rodzice brali slub to ja mialam 13 lat a moj brat 17 bardzo fajnie to wspominam a niech moje dzieci i na moim slubie pobawia

Mieszkam w dosc sporej wiosce ale tutaj kazdy kazdego zna. Poza tym moja tesciowa nalezy do grupy najwiekszych plotkar wiec tym bardziej wszyscy wszystko wiedza . Jak pracowalam na kasie w sklepie u nas we wsi to przychodzily obce baby i pytaly co u mojego mlodego slychac itd a ja w szoku bylam bo baby nie znam a ona o moje dziecko pyta

Stary 2017-11-12, 10:42   #2050
Feliska
Zakorzenienie

Cocci Byłaś bardzo dzielna Dobrze, że masz to już za sobą, spokojnie spróbuj dojść do siebie i na pewno wszystko będzie dobrze

U nas nigdy nie było dziwnych pytań. Po prostu wszystko szło swoim tempem, trochę szybkim, ale nikogo nie dziwiło, może z racji naszego wieku
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:43   #2051
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Nat - pozdrawiam ciesze sie, ze zaczelas sie zaokraglac nasza chudzinko (w pozytywnym tego slowa znaczeniu - zebys nie pomyslala, ze Cie tu zlosliwie od chudzielcow wyzywam bo ostatnio to strach troche tu formulowac zdania, zeby nie zostaly zle odebrane). Tak przy okazji zapytam czy planujesz zeby Wasze malenstwo bylo dwujezyczne? Mam ciocie, ktora wyszla za holendra... Siedzi w domu tzn. nie pracuje a kuzyn z kuzynka po polsku umieja pojedyncze slowa, ktore sami podlapali przypadkiem. Jeszcze jak w szkole zaczeli miec angielski to jakims lamanym angielskim my mlodzi sie dogadamy, ale np. z babcia nie maja jak porozmawiac. Kuzyn ma 18 lat i nie raz juz wypomnial ciotce, ze nie nauczyla ich polskiego.
Spokojna głowa, dla mnie "chudzinka" to komplement bo może i wizualnie wyglądam jako tako szczupło, ale wystarczy, że wejdę na wagę i liczby mówią same za siebie
Ja do dziecka planuję mówić tylko i wyłącznie po polsku a jak maluch będzie do mnie gadał po żabojadowemu to będę udawać, że nie rozumiem. Będę musiała być bardzo konsekwentna, ale się nie ugnę. Mąż jest tego samego zdania, zależy nam żeby dziecko było dwujęzyczne.
Stary 2017-11-12, 10:44   #2052
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Spokojna głowa, dla mnie "chudzinka" to komplement bo może i wizualnie wyglądam jako tako szczupło, ale wystarczy, że wejdę na wagę i liczby mówią same za siebie
Ja do dziecka planuję mówić tylko i wyłącznie po polsku a jak maluch będzie do mnie gadał po żabojadowemu to będę udawać, że nie rozumiem. Będę musiała być bardzo konsekwentna, ale się nie ugnę. Mąż jest tego samego zdania, zależy nam żeby dziecko było dwujęzyczne.
Nat nie przesadzaj jestes chudzina i koniec kropka! U mnie wchodzenie na wage konczy sie tak...

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FB_IMG_1509476059559.jpg (61,7 KB, 51 załadowań)
Stary 2017-11-12, 10:45   #2053
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
To super, ze macie taki plan. Taki maluch przepraszam za okreslenie, ale "chlonie jak gabka" wiec szybko sie nauczy dwoch jezykow a jak dorosnie to na pewno bedzie Wam wdzieczny

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:48   #2054
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Mozecie byc ze mnie dumne, na wczorajszych wyprzedazach na ali wydalam......... 15zl 😎

Niektórzy to nie mają swojego życia, Wola interesować się innymi i siać wtedy plotki.. Najważniejsze, że Ty wiesz dlaczego wzięłaś ślub z tz 😘

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

Sara ❤️

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:50   #2055
Polinezyjka
Zakorzenienie

Domi o kurde ja się chyba zrobiłam aspołeczna No totalnie nie moje klimaty, nie cierpię gadać o innych - chyba ze życząc im jak najlepiej, ale gadać z czystej ciekawości i jeszcze tak np. Zadać pytanie od razu sugerując i.m czekając na odpowiedz ze komuś się nie układa to mnie mdli ...
Dobrze ze nie mam w koło siebie ludzi co lubia plotkować itd
Także tego - kochana dużo siły i dużo olewania tych plotkar

Nat Ty jesteś z Francji ? Muszę muszę wiedzieć czy czytałaś ta książkę w Paryżu dzieci nie grymaszą czy jakoś tak ? I czy faktycznie się to zgadza z tym co babka opisała w książce ?

21 tc córeczka
Stary 2017-11-12, 10:51   #2056
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Domi o kurde ja się chyba zrobiłam aspołeczna No totalnie nie moje klimaty, nie cierpię gadać o innych - chyba ze życząc im jak najlepiej, ale gadać z czystej ciekawości i jeszcze tak np. Zadać pytanie od razu sugerując i.m czekając na odpowiedz ze komuś się nie układa to mnie mdli ...
Dobrze ze nie mam w koło siebie ludzi co lubia plotkować itd
Także tego - kochana dużo siły i dużo olewania tych plotkar

Nat Ty jesteś z Francji ? Muszę muszę wiedzieć czy czytałaś ta książkę w Paryżu dzieci nie grymaszą czy jakoś tak ? I czy faktycznie się to zgadza z tym co babka opisała w książce ?

Nauczylam sie olewac, szkoda mi czasu i zycia na zamartwianie sie gadaniem starych moherow 😎

Stary 2017-11-12, 10:55   #2057
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
Ja mojego wywaliłam prawie siłą o 23. Położne nawet słowem się nie zajaknęły mimo że leżał ze mną na łóżku

Awantura ani Ci nie pomoże ani nie ulży- jak lekarza nie ma, to go nie wyczarują. U nas jest tak że ten sam lekarz ma dyżur na ginekologii i położnictwie i jak się trafi niespodziewana cesarka to nie ma przeproś.

Nie wiem jak wygląda to u Ciebie w szpitalu, ale u nas złego słowa na lekarzy nie mogę powiedzieć. Na cały oddział gin-poł mamy 5 lekarzy i na prawdę robią wszystko co w ich mocy żeby ogarnąć cały ten burdel

Wiesz- jeśli masz 12h dyżur i w 9 godzinie ledwie patrzysz na oczy, to mówiąc szczerze gwno mnie obchodzi czy ktoś czeka czy nie, bo większą krzywdę zrobię komuś bez tej kawy, kanapki, czy 15 minut drzemki. I nie, nie uważam że byłabym złym człowiekiem

Ja np wczoraj miałam taki dyżur że usiadłam dopiero o 17.30 żeby zjeść spokojnie i się napić i akurat weszli rodzice do jednego z moich dzieci - to sobie posiedzialam a od 4.15 byłam na nogach, w pracy od 7
Naprawdę kiedyś trzeba coś zjeść, wypić żeby mieć siłę i nie narobić błędów..

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:56   #2058
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Nauczylam sie olewac, szkoda mi czasu i zycia na zamartwianie sie gadaniem starych moherow 😎

Prawidłowe podejście! 😊

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:58   #2059
Ojoanna29
Zakorzenienie

Ostatnio jak stanęłam na wadze to zaczęłam się rozglądać czy tz albo kot nie zrobili mi psikusa i nie dolozyli mi trochę

U nas to w ogóle bez ślubu, na razie nawet nie planujemy, więc wszyscy uważają, że dziecko to wpadka, koleżanka ciągle pyta czy tz się cieszy z dziecka, nie dociera do niej, że się staraliśmy

41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 10:59   #2060
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cocci wracaj do domku i nabieraj sił. Miejsce w piaskownicy będzie czekać na kolejne dwie kreski i szczęśliwy finał
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 11:00   #2061
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, od 3 lat jestem we Francji.
Nie czytałam, ale mam na nią chrapkę, ktoś mi już ja tutaj polecał
Wiem, że babka pisała o opiece poporodowej i to się akurat zgadza: darmowa rehabilitacja mięśni dna miednicy, mięśni brzucha, opieka dietetyka, plastyka pochwy jeśli jest taka potrzeba, darmowa antykoncepcja po porodzie, a ... o reszcie przekonam się na własnej skórze ;-)
Stary 2017-11-12, 11:04   #2062
freya_ka
Zadomowienie

Cocci

Moje dziecko poszło spać po 12 a my z M. mądrzy stwierdziliśmy, że obejrzymy jeszcze dwa odcinki Stranger things, toteż jesteśmy dziś nieprzytomni

Ja jak szłam do ślubu to też wszyscy myśleli, że wpadka, a tu zonk, bo rok po ślubie mijał, a dziecka niet
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 11:05   #2063
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Ogłoszenie: przyjmę parę kilo!

85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 11:07   #2064
_Nat_
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7874047 6]Ogłoszenie: przyjmę parę kilo!

[/QUOTE]

nie denerwuj mnie
Stary 2017-11-12, 11:08   #2065
Bruised
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7874047 6]Ogłoszenie: przyjmę parę kilo!

[/QUOTE]Oddam jakieś 15, ale nie dzielę, więc bierz wszystko albo nic

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 11:09   #2066
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Ostatnio jak stanęłam na wadze to zaczęłam się rozglądać czy tz albo kot nie zrobili mi psikusa i nie dolozyli mi trochę

U nas to w ogóle bez ślubu, na razie nawet nie planujemy, więc wszyscy uważają, że dziecko to wpadka, koleżanka ciągle pyta czy tz się cieszy z dziecka, nie dociera do niej, że się staraliśmy

Wybacz ale leze ze smiechu napewno nie wazysz duzo, przeciez Ty chudzina jestes

[/QUOTE]
Chetnie oddam!

Stary 2017-11-12, 11:13   #2067
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Cocci jestes bardzo dzielna sprobuj pozniej zjesc choc troszke, bo jednak organizm na pewno jest oslabiony po tej wczorajszej glodowce, znieczuleniu i zabiegu. Odpoczywaj

Zjaaaadłam. Mąż mi przywiózł kanapki i troszkę warzyw do tego. Teraz go wysłałam po prowiant do sklepu. Moja współtowarzyszka prawdopodobnie od wieczora będzie trzymać dietę, a ja się zemszczę za te wczorajsze widoki jak wcinała dwa obiady i dwie kolacje
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Teraz najwazniejsze, zeby szybko dojsc do siebie
Kiedy wychodzisz ze szpitala?
Zapomniałam się lekarza zapytać...
Ale z tego co wiem to w niedzielę nie ma wypisów

Tak szczerze to nie jestem jakoś zła bo w domu ogrzewanie nam siadło i dopiero możliwe, że jutro naprawią
Cytat:
Cocci dzielna jesteś niesamowicie trzymaj się ciepło musisz iść do pracy w pon ? Czy masz jeszcze L4

Cooo Ty. Ja chcę iść na minimum 2 tygodnie zwolnienia. Mam nadzieję, że od razu mi to mi w szpitalu dadzą na 2 żebym po lekarzach chodzić nie musiała.

Cytat:
Co to jest 48 lat zleci niewiadomo kiedy

Cos nam tesciowa ostatnio bardzo czesto o slubie koscielnym wspomina a my jakos zapomnielismy ze slubu koscielnego nie mamy i ani nie myslelismy ze moze by cos zmienic wylecialo nam to z glowy, skupilismy sie na czyms innym a przeciez slubu koscielnego bardzo chcielismy wiec moze rzeczywiscie czas zaczac o tym myslec 🤔

Moje chrzciny malucha i Wasz ślub , hmmm ?

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-12, 11:15   #2068
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Zjaaaadłam. Mąż mi przywiózł kanapki i troszkę warzyw do tego. Teraz go wysłałam po prowiant do sklepu. Moja współtowarzyszka prawdopodobnie od wieczora będzie trzymać dietę, a ja się zemszczę za te wczorajsze widoki jak wcinała dwa obiady i dwie kolacje

Zapomniałam się lekarza zapytać...
Ale z tego co wiem to w niedzielę nie ma wypisów

Tak szczerze to nie jestem jakoś zła bo w domu ogrzewanie nam siadło i dopiero możliwe, że jutro naprawią

Cooo Ty. Ja chcę iść na minimum 2 tygodnie zwolnienia. Mam nadzieję, że od razu mi to mi w szpitalu dadzą na 2 żebym po lekarzach chodzić nie musiała.

Moje chrzciny malucha i Wasz ślub , hmmm ?

Mysle ze moga Cie dzis do domu wypuscic a po wypis beda kazali przyjsc jutro
Jak sie czujesz?

Chyba wole chrzciny zorganizowac oddzielnie a slub oddzielnie z reszta sprawa do przemyslenia, moze to nie taki zly pomysl

Stary 2017-11-12, 11:18   #2069
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cooci a jak mężowi poszło przekazywanie tej wiadomości ?

21 tc córeczka
Stary 2017-11-12, 11:18   #2070
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Tyle ciepłych myśli

Nie wiem czy macie ochotę tak się wgłębiać, ale niedługo po interwencji mojego ginekologa dali mi kroplówkę, po godzinie dostałam tabletki było blisko 23. Miałam dzwonić pielegniarkom jak będzie mnie boleć czy jak będę mocno krwawić, ale nic takiego się nie działo. Po kilku godzinach jedynie bóle jak dzień przed @. O 4 nad ranem zorientowałam się, że krwawie, ale że nie było mocne to dałam pospać pielegniarkom. O 6 zagadałam do jednej, mówię, że nie miałam mocnego krwawienia, sprawdziła i okazało się, że już zabieg można wykonać. Lekarz dobrze mnie zabezpieczył, więc po prostu nie czułam, że coś ze mnie leci.

Zaraz po 7 wzięli mnie na zabieg, o 7.40 już byłam w sali.

Bardzo dobrze zaniosłam znieczulenie. Już wracam do żywych. Normalnie fukcjonuje. Jeść już mi się nie chciało już wczoraj i nadal nie mam zbytnio ochoty chociaż już mogę.

Dobrze, że już jesteś po

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości