|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Moze moze ktoras z Was polecić mi peeling do ciala ktory nie zostawia takiej srasznie tlustej warstwy. Po takich tlusciochach mi pozniej wloski wrastaja. Uzywalam z ziaji karmelizowane migdaly bodajże, zapach obledny ale strasznie mnie oblepial. Mialam tez chyba be beauty z rossmana z sola morska ale tez ta tlusta warstwa na skorze. Sama nie chce robic z fusow bo chcialabym cos co pieknie pachnie zeby chociaz tak sie porozpieszczac
a i dodam ze mam tylko prysznicWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie szukaj peelingów bez parafiny w składzie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- I do peelingu z fusów kawy też możesz dodać jakiś żel np. Karmelowy, czekoladowy, możesz dodać cynamon i wtedy ładnie pachnie. A według mnie jest to najlepszy peeling. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj czarne mydło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78707391]Może książeczki z twardymi kartkami? Jak za tanio to może jakiś zestaw książek.
Kolorowanki wodne. Zabawka stricte edukacyjna - świeci/mówi. Książka z odgłosami zwierząt. Klocki jakieś większe. Piłki różnego rodzaju. Sesja zdjęciowa. Fontanna do piłek. Urządzenie do baniek. Chusteczki muślinowe. Woreczki z grochem. Cymbałki/inne instrumenty. Zabawka, która powtarza dźwięki. Płyta z kołysankami/bajkami. Miś gawędziarz.[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Książeczek wszelkiej maści ma pod dostatkiem, sesja zdjęciowa to fajny pomysł ale już wiem że będzie prezentem od kogoś innego. Najbardziej spodobał mi się miś gawędziarz ten delux z usb, gdzie można dodatkowe bajki wgrywać - niestety, już niedostępny, nigdzie nie mogę go znaleźć a wersja z tabletem jakoś mi nie podchodzi. Chyba, że podpowiecie coś bardzo podobnego lub gdzie tego z usb mogłabym jeszcze znaleźć Podoba mi się arka noego i szczeniaczek uczniaczek, trudny wybór, ale chyba szczeniaczek wygra, arka będzie na później
|
|||||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78733621]1. Tak jak piszę, gdy go brałyśmy to chodziłyśmy do gimnazjum. Pies zostawał w domu sam, ale na góra 3-5h w zależności od naszych planów lekcji (mieszkała z nami jeszcze studiująca siostra cioteczna, więc też dodatkowa osoba). Nie wiem czy wtedy szczekał - miałyśmy wtedy 2 psy a sąsiedzi się nie skarżyli. Jak ktoś jest w domu to szczeka od zawsze tylko w określonych sytuacjach:
a) gdy ktoś dzwoni domofonem (to znaczy, że idzie ktoś obcy, bo dźwięk od kodu jest zupełnie inny) b) gdy się ją prosi "daj głos" c) gdy widzi, że ktoś kogoś zaczepia i próbuje tego zaczepianego bronić (np. łaskotki i piski) d) gdy jest włączony odkurzacz i jest ktoś jeszcze oprócz osoby odkurzającej e) gdy zobaczy coś przez okno (ale tu głównie warczenie) 2. Zostawiamy włączony telewizor a nawet dwa w dwóch pokojach, teraz w zimie nawet światło zostawiamy włączone. Konga ze smakołykami to te takie kulki co z nich wypadają smakołyki tak? Kupię ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Realnie jak wracam do domu np. z zakupów (aktualnie nie pracuję) to jak nie słyszę szczekania to daję jej smakołyka w nagrodę. Staram się też mniej ją głaskać i kiziać, żeby wytworzyć pewien dystans. Nie pozwalam spać w łóżku. Nie daję swojego jedzenia kiedy żebra. Staram się ignorować żebractwo o uwagę a poświęcać tą uwagę wtedy kiedy uznam za stosowne. Takie metody widziałam gdzieś w telewizji w jakimś programie. Nie wiem na ile są dobre a na ile wyrządzam psu krzywdę. Niestety reszta domowników mnie nie wspiera i jak pies żebrze o kawałek mięsa z obiadu to mu dają, jak pies chce wejść na kanapę to pozwalają, jak pies szczeka na coś za oknem to jeszcze mówią "dobry piesek". Więc co ja sama mogę? ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Poszukam na yt i będę zostawiać laptopa jak znajdę coś takiego Jak znajdziesz taką telewizję, wyślij proszę swoim pokaże 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4027 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ta telewizja byla swietna, niestety u mnie nagle odlaczono kanal jesli dobrze widze, to za 10$ miesiecznie mozna wykupic subskrypcje, pierwszy miesiac jest darmowy na ich oficjalnej stronie.
Edytowane przez 62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c Czas edycji: 2017-11-12 o 11:12 |
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
A propos mojego pytania o blokowanie na messengerze - już wszystko jasne, zignonorwał mnie. Sprawdziłyśmy z koleżanką - usunęłam ją ze znajomych, wyłączyłam powiadomienia i kliknęłam ignoruj. Jak ona coś do mnie pisała to miała cały czas białe kółko a ja w ogóle nie widziałam wiadomości od niej, dopiero jak ją wyszukałam na czacie i weszłam w rozmowę, musiałam kliknąc "odpowiedz" i dopiero wtedy pojawiło mi się to co do mnie napisała.
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzeniona
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7874051 1]Tutaj jest przykladowy spot: https://www.youtube.com/watch?v=nn4vD5eKKHE
ta telewizja byla swietna, niestety u mnie nagle odlaczono kanal jesli dobrze widze, to za 10$ miesiecznie mozna wykupic subskrypcje, pierwszy miesiac jest darmowy na ich oficjalnej stronie.[/QUOTE]O Boże ja sama mogłabym to oglądać |
|
|
|
#4030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: no tak, jak zwykle się "obudziłam" jak już wszyscy zapomnieli o temacie
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Czyli tak mniej więcej jak ja Pocieszyłaś mnie.
|
|
|
|
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78739666]Próbowałaś tutti frutti?[/QUOTE]Dziekuje za odzew
Rekawica raczej nie bo chcialabym jakis inny kosmetyk niz zel. Zawsze to jakiś pretekst zeby nabys nowe pachnące cudo Peeling z kawy kiedys robilam, rzeczywiscie dziala super ale nawet jak dodawalam, jakies olejki zapachowe to wciaz nie bylo to "wow" a'la SPA domowe ![]() Sprobuje tutti frutti omi czarne mydło od jakiegoś czasu mnie kusi, musze wiecej poczytac o nim ☺ Dziekuje raz jeszcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/user/DOGTVWORLD Poszukam dokładniej w poniedziałek jak wrócę do domu
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Holy Crap!
|
Avon:
Czy mogę złożyć jakieś zamówienie online tak jakbym składała u konsultantki? Trochę wykruszyły mi się konsultantki a nie chcę rezygnować z kosmetyków
|
|
#4036 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://kosmetyki24.eu |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.avon.pl/Jak-Zamawiac |
|
|
|
|
#4038 |
|
goniąca własny ogon..
|
Ponawiam pytanie o czerwoną kropkę na zakładce messengera podczas rozmowy na fb
|
|
|
|
#4039 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zrobiłam wódkę z cukierków lodowych. Leżakuje już jakieś 3 miesiące i chciałabym ją posmakować i poczęstować gości ale nie wiem jak to się pije. Czy to się pije bez popitki, czy popija się czymś i jak już to czym najlepiej? I czy robi się z tego drinki np. ze sprite?
|||||||||||||||||||||||
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jeździłam do swojego tz, to tez nie miał kosza w łazience. Bo po co 3 chłopom kosz? Zawijałam w papier, szlam do kuchni i wywalalam. Kto niby wiedział co wyrzucam? Wysłane z iPhone
|
|
#4042 |
|
Zakorzeniona
|
Zresztą to chyba normalne, że kobieta ma okres i nawet, gdyby ktoś wiedział, co wyrzucam, to co z tego? Jeśli dorosłego faceta bawi albo dziwi, że dorosła kobieta miesiączkuje, to ja bym wolała u takowego nie nocować.
|
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ogóle nie mam kosza w łazience, bo mam taką łazienkę, że wychodząc z wanny chyba bym w tym koszu lądowała nogą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4044 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam dużą łazienkę, miejsce na kosz by się znalazło, ale nie widzę sensu. Wszystko Ci potrzebuję wyrzucam do kosza w kuchni i już. Hektarów nie mam
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Jestem dziwna. Mnie to krępuje. Być może nie jesteśmy na takim etapie i nie czuje się swobodnie. Tak. Nie mam ochoty mu mówić, ze mam okres.
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzeniona
|
Ale nikt Ci nie każe mówić, po prostu zwyczajnie nie ma się czego wstydzić.
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4048 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
a na ten peeling trafiłam ostatnio na necie ale obawiałam się, że słabo go czuć.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
w najgorszym wypadku któreś tamony (nie wiem czy nie OB) sprzedawane są z zestawem malutkich, plastikowych woreczków do wyrzucania. są niebieskie więc nie widać co jest w środku, krew się nie odbija... nikt nie wie co w tym woreczku jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

a i dodam ze mam tylko prysznic

Chrześniaczka ma i uwielbia. Teraz planuję kupić siostrzenicy. Firma Dumel (na pewno jest w Smyku i Toys R us, na allegro też znajdziesz).
tp
jesli dobrze widze, to za 10$ miesiecznie mozna wykupic subskrypcje, pierwszy miesiac jest darmowy na ich oficjalnej stronie.

widać dziwna jestem.
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58