![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Musiał mnie wczorajszy dzień nieźle wymęczyć bo poza tym że o 6:20 obudził nas na siku pies to wróciłam do łóżka i wstałam dopiero o 10:40
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Kupiliśmy adapter, jest super, tylko trochę gruby ![]() ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, jakich używacie maseczek oczyszczajacych? Do tej pory miałam glinki same, ale już mi się skończyły, chciałam jutro skoczyć do Rossmanna przed albo po wizycie, może coś doradzicie, bo boję się brać w ciemno
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swego czasu robilam maseczke z wegla aktywnego i zelatyny jak juz mialam hardkor na twarzy ale zauwazylam ze mnie po niej wysypuje i odpuscilam. No i robie glinki z olejem kokosowym do peelingu albo z hydrolatem na maseczke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Mąż ostatnio jak odkurzał pod poduchami kanapy to znalazł moją zaginioną kartę podarunkową od teściowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jakiś krem tlustszy sobie wezmę na zimę i pewnie ze stówka pójdzie na duperelki ![]() Szlafrok na razie wrzuciłam na allegro do koszyka jakiś za 4 dyszki chyba, od tego sprzedawcy wezmę też kilka koszul do karmienia, potem nie będzie szkoda wyrzucić w razie czego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojoanna o której jutro masz wizytę? Ja właśnie wracam do męża, szybko minęły mi te 2 tygodnie w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzę w szlafrokach, więc szkoda mi kasy na taki jednorazowy zakup |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizytę mam teoretycznie na 13,30 ale nie nastawiam się że wejdę przed 15, muszę dużo jedzenia zabrać ze sobą ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O to masz przede mną wizytę, ja dopiero o 16:30 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis namowilam meza zeby przemalowac troszke pokoj bo jednak za ciemny mi sie wydaje :p a ze do lazurowego nie mam pomyslu na kolor dodatkow to teraz musze pomyslec jaki kolor wybrac
![]() Selina - spoko, ja juz sama nie wiem czy ten wozek bedzie ok i dlatego pytam o inne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Położna pokazywała nam już takie grubsze ćwiczenia na po ciąży i powiedziała, żeby teraz nie robić, bo mogą sprowokować skurcze ![]() O to zatrzymywanie/puszczanie moczu chodzi mi, że pomaga zidentyfikować Kegle. Ale faktycznie napisałam na szybko ![]() A jeśli chodzi o ćwiczenie, to też jak mi się przypomni ![]() Ale się dziś milutko najadłyśmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Padam ze zmęczenia. Prawie cały dzień poza domem. Ale mamy walizkę (to jednak nie takie proste było kupić taką, na którą mój nie kręciłby nosem), torbę na laptopa, portfel i buty. Miał być jeszcze płaszcz, ale okazało się, że we wszystkich 3 sklepach w mieści akurat ten rozmiar jest na ekspozycji i nikt nie może nam go zdjąć przez miesiąc. Jedyne co możemy zrobić to zamówić go online z dostawą do sklepu i wtedy zdecydować czy weźmiemy czy nie. Trochę mi mąż przez to posmutniał, a ja specjalnie go przeciagnelam przez całe miasto, bo mógł sie trafić.
Chyba przez to całe chodzenie boli mnie dol brzucha. Bolały jeszcze pachwiny, ale jak opanowałam inny sposób stawiania stop to było lepiej. Dzieć mi sie dzis ułożył na samym dole. Pewnie dalej z nogami w dol i mi nimi tam przebiera. Uczucie okropne. Wracaliśmy samochodem z jednego sklepu to wyprzedzalam wszystkich, bo tak przez to "skrobanie" w dole chciało mi sie siku, ze juz myslalam, ze nie dojade ![]() Robiliśmy tez spożywcze zakupy i wepchalam sie ludziom w kolejce, bo do wszystkich kas były takie ogonki, ze sie zawijały. Najpierw stanęłam w kasie uprzywilejowanej, ale nikt nie spojrzał, to wzięłam wózek od męża i przepchalam sie na początek a on za mną. Ludzi z samego poczatku zapytałam czy mogliby mnie przepuścić, bo to kasa uprzywilejowana i ja tyle nie wystoje. Bez problemu przesunęli swoje zakupy na taśmie zebym ja mogła wyłożyć. Tak jak pisaliście, w ogóle nie widzę zakazu handlu w niedziele. W galeriach tez pełno ludzi było. Jak dla mnie to bez sensu, takie odwoływanie sie, ze w innych krajach Europy sklepy są zamknięte w niedziele. Ale te kraje mają inną kulturę spędzania czasu wolnego i u nich to długo juz funkcjonuje. W Polsce czarno to widzę. A szlafrok to ja chce kupic taki z Allegro (któraś z Was kiedyś wrzucała taką aukcje z koszulami do karmienia i tam mi sie rzuciło w oczy, ze szlafroki tez maja). Po domu mam taki wielki polarowy szlafrok, który w użyciu mam tylko w zimie, bo dobrze mogę sie w niego zamotać i mi ciepło. Ale jakąś wielką zwolenniczką chodzenia w szlafroku nie jestem. Uff... Chyba nadrobiłam cały dzien tutaj ![]() A! I jeszcze namówiłam męża na szkołę rodzenia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-11-12 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
My też postanowiliśmy na styczeń zapisać się do szkoly rodzenia bo w grudniu nie wyrobimy z czasem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Też kupiłam dzisiaj pyszne mandarynki i się nimi właśnie obzeram ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze nie znalazłam ładnych mandarynek
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Mandarynek też jeszcze ładnych nie widzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w biedronce były brzydkie mandarynki, ale wzięłam bo miałam straszną ochotę i okazały się pyszne - kwaśne tak jak lubię i bez pestek
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zakazu handlu- sama pracowalam w centrum handlowym i niestety, w niedziele bylo multum rodzicow z dziecmi jakby to byla najlepsza rozrywka. Obiadek w mcdonaldzie, spacer po sklepach i fajnie, niedziela odbebniona. Troche mnie to martwilo ze rodzice nie chca lub nie potrafia zapewnic innej formy rozrywki dzieciom. I widac bylo ze dzieci sa zmeczone, znudzone, rozdraznione. Ludzie chodza po galeriach bo sa otwarte. Gdyby byly czynne do polnocy to i o tej porze byliby klienci. Gdyby byly czynne krocej lub nieczynne to ludzie mobilizowaliby sie do zakupow po pracy albo w sobote. Bo niestety uwielbiamy robic zakupy na ostatnia chwile. Ile razy mialam sytuacje ze klient mi wlazil po 21 pod krate bo chcialby cos kupic (a pracowalam w dosc specyficznym asortymencie ktory nie byl towarem pierwszej potrzeby). A jak nie chcialam sprzedac to bylam wyzywana od najgorszych bo mialam czelnosc odmowy sprzedazy (tylko i wylacznie przez zamknieta kase, zrobione raporty i policzony utarg- musialabym zostac kolejne pol godziny zeby zrobic to ponownie. A nikt mi za to nie placil) po 12 godzinach otwartego sklepu ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przeszłam z mamą partnera na Ty. Już kiedyś prosiła, żeby mówić jej po imieniu, ale jakoś nie mogłam się przekonać... Wczoraj porozmawiałam z partnerem, że głupio mi do babci naszego dziecka mówić "Pani", no i dzisiaj zagadaliśmy czy propozycja nadal aktualna. No i stało się
![]() ![]() Piszę z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami telefon "wie lepiej" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A maz mial dzis dzien dobroci dla zwierzat i przyszedl do mnie i zaczal slodzic ze juz dawno nie mowil mi jaka jestem dla niego wazna i jak bardzo mnie kocha i jak sie cieszy ze dam mu syna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.