![]() |
#1951 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Chętnie poinformuję, jak tylko dojdę od czego to i jak wzmocnić efekt
![]() Czy to możliwe że efekt spowodowało jedzenie śniadań - bo kiedyś nie jadłam w ogóle, a to podobno poprawia trawienie. Cytat:
Cytat:
A dziewczynę też dziś śliczną widziałam... I taka jakaś pozytywna była ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Gdzie się zaczynają przeceny? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
kosmetykoholiczki piszą, że np w Mango
![]() ![]() ![]() w KappAhlu chyba też coś jest, bo dostałam od nich smsa niedawno, ale nawet nie zdązyłam przeczytać ![]()
#1955 |
Zakorzenienie
|
cmokisia nie zartujesz?! w Mango wieksze rzeczy?!bylam ostatnio w Mango to same s i xs...caly sklep w malutkich ubrankach co nawet zauwazyla moja kuzynka noszaca rozmiar 34/36 !zdzwiona czemu tu tylko takie malutkie ubranka sa! ale to pierwsze Mango w Bydgszczy i jedyne wiec pewnie bedzie taka bieda :|
#1956 |
Zakorzenienie
|
Ja widziałam już niektóre rzeczy przecenione w Cubusie, kupiłam koszulkę za 30zł przecenioną z 60zł
![]() ![]() ![]() Ciekawe kiedy się sezon zacznie (sezon latania z wywieszonym językiem i pustym portfelem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, to w Cubusie naprawdę są większe rzeczy? Co tam idę, to nic niemogę kupić, bo wszytko małe. Mają jakąś dziwną rozmiarówkę, czy co?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1959 |
Rozeznanie
|
Często zaglądam do tego wątku i czytam wasze posty , ale jescze nigdy sie nie odzywałam
![]() Odchudzanie na początku przez pierwszy rok kiedy schudłam 20 kg.byłam pod kontrolą lekarza - zaczełam sie odchudzać ze względów zdrowotnych( nadciśnienie, problemy ze stawami) a póżniej zostałam wegetarianką i kolejne 20kg. samo spadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Cubusa dziewczyny to ja jeszcze nie trafilam na moj rozmiar.Maja wogole jakies rozmiary powyzej 42? 48 to chyba bylby cud.?Wogole moglybyscie powieziec mi w jakich bz tych sklepow (mam na mysli H&M, C&A...itp) znajde swoj rozmiar 48? Bede w Polsce w pazdzierniku i cosik bym sobie zakupila... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zrobilam niezle zakupy w lumpku..tunika atmosphere za 7 zl..biala lniana kurteczka z wiazaniem gorsetowym na plecach za 7 zl i bluzka luzna wiazana pod biustem za 7 zl
![]() ![]() a moze kiedys 10? eh..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Wtajemniczenie
|
Cmoksiu, w internecie płaci się normalną kartą - nie kredytową przy okazji (choć może też się da) a płatniczą. Wpisujesz numer, który jest na karcie.
#1967 |
Zakorzenienie
|
to jest taki numer do weryfikacji karty- czasem ten nr masz na odwrocie karty, w miejscu na podpis. jeśli go nie masz, to zadzwoń do banku, to Ci go podadzą. ja mam mBank, i ten nr mam w Internecie, ale dostałam go też pocztą do domu przy zakładaniu konta
![]()
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
nie no, po prostu nie wiem gdzie można jeszcze ciuchy kupować, bo ja tam kupuję + czasem (ale już rzaaaadko) Quelle i coraz częściej ciucholandy
![]() ![]() ![]()
#1970 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Limonatka, w Polsce jest bida..a jak juz cos jest to male i ceny mega :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zadomowienie
|
Dziś byłam na takiej giełdzie ciuchowej.Duzo ciuchów w wiekszych rozmiarach ale albo tzw,babcine fasony nawet dla mnie starszej juz kobitki za powazne...albo jakies dziwolągi w pstrokatych i bardzo jarzeniowych kolorach.Tak nie w temacie kupiłam tylko balerinki azurowe za 19 zł,pewnie się szybko rozlecą ale wpadły mi w oko.
Dziewczyny macie rację,trudno w normalnych cenach kupic cos fajnego.Przykładowo widziałam fają białą elegancką bluzke do rozm.38 cena 58 zł ,,,,40-42 cena 65 zł,,,natomiast większe rozmiary juz powyzej 100zł,,,,nie wiem czy faktycznie cena materiału jest o tyle większa.Zazdroszcze amerykanka,,,tam jest rynek nastawiony na kobiety o puszystych kształtach. Wkurza mnie tez,że nie można kupowac we wszytskich sklepach osobno dołow i gór ubran w roznych rozmiarach.Przy mojej budowie to koniecznie jak siedzę za stołem czy biurkiem wygladam względnie normalnie,moj problem to brzuch,uda ,nogi,,,więc mam duzo miejsze rozmiary bluzek niz spodni czy spodnic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dzisiaj przypadkiem z rozmowy z Tatą wyszło, że będzie miał kartę kredytową (przed którą się bronił nogami i rękami, bo jest wyznawcą papierowych, a nie plastikowych pieniędzy ![]() ![]()
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
dostałam dzisiaj nowy katalog typu bopn prix... OTTO i co praawda mają duże rozmiary, ale ceny bandyckie
![]() EDIT: dostałam 15% rabatu z katalogu Quelle do wykorzystania do końca lipca. Gdyby któraś z Was była chętna na wspólne zamówienie to piszcie ![]() ![]() PS. przepraszam za posta pod postem ![]()
#1974 |
Zakorzenienie
|
a gdzie mozna zdobyc ten katalog ja bym sobie obejrzala bo zamoawic nie bede
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP....log-Storefront |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Nie obraźiłaś, pożartowałam sobie troszkę, po prostu uważam, że w innych sklepach, nazwijmy je "niemarkowymi" też można coś trafić, tak, jak w H&M
![]() ![]()
#1978 |
Rozeznanie
|
Limonatka odchudzałam się w centrum leczenia otyłości Saba w Łodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Chodzę do lumpków od lat i dopiero kupiłam sobie tam spodnie nie będące dresami!!
Czekoladowe rozszerzane dżinsy, trochę biodrówki. Niby rozmiar UK 12 na 99 cm w biodrach ale na mnie są dobre chociaż w biodrach mam jakieś 114 cm. No ale są całkiem w dobrym stanie ![]() Poza tym bardzo ładną sukienkę do kolan kupiłam ![]() ![]() I nadal nie mam sukienki na wesele ;/ Bo tamta bordowa z lumpa według mamy się nie nadaje, eh...
![]() |
#1980 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie wiem jak to jest ale ja ostatnio w lumpie znajduję cudeńka w dużych rozmiarach super spodnie, swetry, koszulki a nawet ostatnio kupiłam sobie tunikę w rozmiarze 18-20 , tak strasznie mi się podobała że nie mogłam sobie odmówić, teraz musze pokombinować i jakąś sukienkę z tego zrobić. Zresztą moja mama mnosi rozmiar 44-46 i dużo fajnych ubrań z lumpka wynosi , ma kilkanaście par fajnych sportowych rybaczek aż jej zazdroszczę niektórych spodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.