|
|
#4681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Cytat:
Co do glukozy w moczu to ja juz mam skrzywienie, nie powinno jej byc, a przynajmniej nie wysokiego stezenia ale oczywiscie mogl byc jakis blad tak jak lekarz mowi i tego sie trzymajmy Bedzie dobrze.---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-11-13 o 18:02 |
||
|
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
Następną u tego dziada mam 4.12, on co trzy tygodnie każe przychodzić. Z tego co widzę to tym razem ponownie z Lenką
|
|
#4683 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle dobrze się pierze takie minky? Ja kupiłam ostatnio w Lidlu pościel i poszewki te w kotki różowe, chcę jeszcze zamówić na allegro komplet, znalazłam uroczy żółty w zwierzątka, nie wiem jaki ochraniacz do tego dobrać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
A pod materac lub na dam poduszke klin. Spokojniejsza bylam jak dziecko mialo glowe wyzej, mojej np wcale nie odbijalo sie po jedzeniu co na piersi nie jest niczym niezwyklym ale czlowiek sie martwi, ze sie zakrztusi w nocy.
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Ja mam ochraniacze dobrane do poscieli tzn nie, ze do kazdej ale dwa ochraniacze i takie same dwa komplety poscieli.
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Lenka, prawie 1 kg?! O jejku, jejku. Taki duży chłop
ale pięknie dopiero co ledwo na usg było cos dostrzec, a tu juz kilogram Dziecka gratulacje za udaną wizytę trzymam kciuki zeby leki na brzuch pomogły. Czarodziejka, z syna wyciągnęli Ci baterie dzis ![]() Pretty, rownież gratuluje udanej wizyty ![]() Koma, sama bedziesz szyć? Podziwiam takie umiejętności u ludzi ![]() Torrence, brawo brawo a lekarza to bym za taki żart na miejscu wzrokiem ukatrupila powtórzysz badania na spokojnie to zobaczysz czy cos wyjdzie. Mam fabrykę ciastek pełną parą. Maz tylko wpadł do domu zostawić rzeczy i poleciał do dentysty sprawdzić stan uzębienia przed wyjazdem. Fotkę strzelił i do pracy ludziom wysłał, że dzięki mojej wenie bedą jutro miec wyżerkę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2017-11-13 o 18:15 |
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*w sobotę gościłam koleżankę-położną i pytałam jej o to dlaczego mi zlecili to badanie tak wcześnie. Powiedziała, że widocznie są wyznawcami "starej szkoły", że kiedyś krzywą zlecało się w okolicach 21 tygodnia. Niemniej lekarze, z którymi ona pracuje zlecają między 24 a 28.
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będzie poza prześcieradłem śpiworek do spania. Taki biały w pieski z H&M ale ani myślę się ruszać robić wam zdjęcie bo łupie mnie kręgosłup
|
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Muszę się wyżalić, pierwszy raz bałam się dzisiaj jechać autem, zanim wyjechałam z miasta widziałam tyle wypadków i sztuczek że masakra... Dopiero jak wyjechałam na trasę to się trochę uspokoiłam. Ja jestem z, tych co kochają jeździć i mogłabym jeździć non stop... Chyba ciąża mnie zmienia
|
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Torrence może to rzeczywiście jakiś błąd.
![]() Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Ja też byłam lekko zdziwiona jak lekarka podała mi wagę
|
#4691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za potwierdzenie! W takim razie jak przyjdzie tylko wypłata to zamawiam 😁 tylko ile tego potrzebuje??? 🤔🤔 która krawcowa podpowie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam! Gratuluje udanych wizyt! Duże już Wasze dzieciaczki.
Też w przyszlym tygodniu robie krzywą. Przeraża mnie to badanie... Ja mam dziś do Buziaki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt 😀
Lenka, Prawie 1 kg? Wow!! (Ciekawe ile mój waży, bo czuję że przybrał ost czasy sporo 😁 No to musisz teraz dużo odpoczywać skoro lekarz kazal ☺ Patapet to nie tak źle z ta Twoja morfologia jak myślałaś. Torrencr A Twoj doktorek no cóż... O zawał może przyprawić taki jego zart 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkich wizyt.
My dziś cały dzień z mężem w domu, bo coś mi się biedny pochorował. Ale poleżał dziś, zjadł rosół i dużo czosnku. Może mu się poprawi ![]() A na kolację zrobiłam pizzę i teraz nie mogę się ruszyć :-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję udanych wizyt
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje wizyt
Torrence - no swietny zart prowadzacego ![]() Lenka - o mamo! Kawal chlopa ![]() A ja mam dzis pranie mozgu i raczej nie kupimy bebetto wozka bo maluda zle w nim siedzi
|
|
|
|
#4697 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wszystkim Wam dziś należą się gratulacje za dzisiejsze wizyty. Moja jutro, w notatniku mam kilka pytań do doktora. Zobaczymy tez jak moje wyniki, przez te wymioty przyswajanie witamin moze byc gorsze 😕na szczescie wizyty od kiedy maluchy się ruszają są spokojniejsze 😊
|
|
|
#4698 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje wszystkich wizyt dzisiejszych, a trochę ich było!
Moja niestety nie jest w 100% udana generalnie jestem zadowolona bo obawiałam się że w medicover odwalą fuszerkę, a lekarz robił dokładne badanie, wszystko mi mówił i tłumaczył jeszcze po badaniu. Niestety nie podoba mu się odsluch serduszka budowa jest ok, ale coś nie tak że słyszalnymi uderzeniami. Polecił nam wykonanie echo serca płodu, jutro dzwonię się umówić do Baby cośtam we Wrocku, mam gdzieś zapisaną nazwę. Nie chcę się zamartwiać bo w końcu wszystkie inne parametry i budowa są ok. Ale jednak chciałam usłyszeć że dzidzia jest zdrowa w 100% ![]() Samo badanie z omówieniem trwało prawie godzinę a potem 1,5h czekałam na wystawienie skierowania na echo :/ a że z Wrocka się wyprowadziłam to na wizytę jechaliśmy prawie 200km odwiedzając po drodze dwie różne osoby. Takze jestem w drodze do domu po całodniowym wypadzie, padam z nóg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysylam ci privWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
bloody_marry
To było badanie połówkowe czy taka nazwijmy to zwykła kontrola? Może lekarz miał trudności z dobrym złapaniem serduszka (wiele z nas tak miało, w tym ja)? Najważniejsza teraz konsultacja. Wiadomo, jak długo będziecie musieli czekać na nią?
|
|
#4701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Staraj się nie zamartwiac na zapas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle muszę jakoś rozpiskę zrobić ze stronami i cenami bo już się gubię co gdzie i za ile. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polozna teraz mowila, ze ona nie powinna sama zaznaczac jak sie nie zna no ale czasu nie cofniemy. Teraz tylko mam stresa bo musze to powtarzac po 20 listopada, graniczne wartosci mi wyszly. Szlag by to wszystko trafil. A ty sie nic nie martw jak krzywa wyszla ok. To bialka i glukoza w sladowych ilosciach moze byc w moczu, gorzej jakby byly to jakies duze ilosci, takze sie nie martw Ja tez zaczelam inaczej jesc, tzn czesciej i mniej. Jakos drastycznie tez nie zmieniam diety bo nie chce zafalszowac wynikow, boje sie tego cholerstwa, ze mi wyjdzie ale jednak lepiej wiedziec i leczyc niz sobie szkodzic. |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo fajna babka
|
|
|
|
|
#4706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej obyscie znalezli taki, ktory bedzie najodpowiedniejszy dla coreczki Jutro ma swieto o ile dobrze pamietam Cytat:
Cytat:
Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-11-13 o 21:15 |
|||
|
|
|
#4707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() brawo
|
||
|
|
|
#4709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zestresowałam się trochę i niedokładnie napisalam - to było połówkowe USG. Potwierdzona raz jeszcze dziewczynka (cyt. "Chłopca z tego nie będzie") 480g. Poza serduszkiem wszystko ocenione dobrze. Jutro dzwonię do baby clinic umówić się na echo serca płodu. Mam nadzieję że nie trzeba będzie długo czekać Powiem wam że ja, mój tato i brat mieliśmy podejrzania wad serca ale u każdego wykluczone. Więc mam nadzieję że tu też tak będzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaki duży synek już! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() Mi się podobają takie http://mikominky.pl/kategoria-produk...lany/75x100cm/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() A za mocz trzymam kciuki za poprawę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Za tydzień wizyta u prywatnej, w piątek będę powtarzać dla niej badania więc zobaczymy co tam wyjdzie.
Bedzie dobrze.

ale pięknie 
powtórzysz badania na spokojnie to zobaczysz czy cos wyjdzie. 

13.03.2008

Wysylam ci priv
To było badanie połówkowe czy taka nazwijmy to zwykła kontrola? Może lekarz miał trudności z dobrym złapaniem serduszka (wiele z nas tak miało, w tym ja)? Najważniejsza teraz konsultacja. Wiadomo, jak długo będziecie musieli czekać na nią?
Polozna teraz mowila, ze ona nie powinna sama zaznaczac jak sie nie zna no ale czasu nie cofniemy. Teraz tylko mam stresa bo musze to powtarzac po 20 listopada, graniczne wartosci mi wyszly. Szlag by to wszystko trafil.
Jak ta ręka po tym siknięciu?
za zaświdczenie