|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
"Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat,
ja W Y S I A D A M " 'Chwila która trwa może być najlepszą z twoich chwil..' "Sama sobie sterem... sama sobie okrętem..." formal letter of application... Jeden człowiek, a potrafił całej Polsce życie zrujnować...;( ;( ;( Tańczyć na deszczu, gonić wiatr... ![]() Już pod koniec dnia, Widzę obraz Twój Widzę dłonie, Czuje serce ...... |
|
|
|
#752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak coś wymyślę-dam znać. wsączasz się w serce, czuję więcej niż trzeba. w okruchach wczoraj, szukając jutra. halo, twe serce zarasta betonem. śnię, że jest bardziej barwniej, niż mniej. tymczasem, wiesz, martwię się co z moim sercem. mój mąż jest poetą, niech mi państwo wierzą. jesteś mi zbyt bliski. znajdź mnie. i weź. ja sie uciesze przecież. coś czego nie było nigdy, jest jeszcze raz. nie lubię najnormalniej w świecie, gdy Ciebie nie ma.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
|
|
|
|
#753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i.. twój śmiech roznosi się w powietrzu jak zapach konwalii. my, tak samowystarczalni. Ty, jesteś moją potrzebą serca dałam Ci to, co miałam najcenniejsze. Siebie.
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
płacze niebo nad Polakami ;(
Niekochana. Odrzucona. jesteś śliczna nawet jeśli śmigasz w papilotach.. I gdy noc nadchodzi trudniej śnić na jawie, łatwiej żyć we śnie... . błądzę gdzieś. . . Po drogach szukając ścieżki z napisem MIŁOŚĆ *; Znów, znów mi do głowy przyjdziesz Ty... |
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje wizażystki... ;**
potrzebuję opisy o tym że sie bardzo strasznie zamuliłam. i jest mi tak jakby troche smutnowato... ![]() cmok w krok ;**
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś nie wiadomo skąd,
Ze wschodem słońca, Przybyłam tu... Już wtedy potrzebowałam Cię, Abyś mnie ochronił... Bo tylko w twojej dłoni, Znaleźć mogłam ciepło, Aby kwitnąć tak... I pamiętam że gdy, Tamtego dnia, Zbudziłam się, obok byłeś ty... A dziś sama nie rozumiem, Jak przez własną dumę, Mogłam ciebie zranić... Przepraszam Za to że kłamałam, Za to że krzywdziłam, I dziś już nie ważne że kochałam, byłeś dla mnie wszystkim, W co wierzyłam Spokojnie odejdź już, Spokojnie zostaw mnie, Bo na to zasłużyłam Idź i bądź szczęśliwy dGyby kiedyś coś, Złego działo się, To wróć będę czekać Przepraszam za to wszystko, Nie umiałam inaczej Proszę odejdź już! Nie chcę byś, Widział jak płacze Pamiętaj patrząc w gwiazdy że, KOCHAM CIĘ!!! |
|
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Baaardzo chcialabym opisy,związane z przyjaźnią.. straconą przez głupstwo... do ktorej chcialabym wrócić.... thx. ![]() |
|
|
|
#758 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To co jest między przyjaciółmi nigdy się nei kończy.. Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić. By znaleść przyjaciela , trzeba zamknąć jedno oko, by go zatrzymać-dwoje oczu.. Nic nigdy nie zastąpi straconego towarzysza.. Nie można stworzyć sobie starych przyjaźni... Na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. jakaś cząstka nas zostaje w przyjaciołach którzy odeszli.. Coś we mnie umarło wraz z przyjacielem.. hmm.. poszukam więcej w swoich zbiorach.. niektóre są troszke przy długawe ale myśle że bez spacji się powinny zmieścić
|
|
#759 |
|
Zadomowienie
|
Heeeyyy.
Przydałyby mi się opisy związane z radością, szczęściem, marzeniami, ale nie chodzi tu o miłość, bo jednak jak na razie mogę bez tego żyć. ; ) Nie mówiące wprost, że jestem szczęśliwa, ale takie trochę do pomyślenia. ![]() Np. ` Za mała by dotknąć nieba .! (; __________ Z mojego skromnego zbioru; ^ Przecież nie powiesz tęczy, żeby nie była kolorowa .. ;] ^ A mi się tam już nie chce. Bardziej mi szaro niż różowo. ^ Sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. ^ ZłapaĆ . . .To nie znaCzy mieĆ . . . MieĆ . . . To nie znaczy złapaćĆ. ^ Deeelikatna. (:, a zarazem ciężka. Chuda, a jednak gruba. ; ( ~ Śmieszna, a jednak smutna ; ( ~ Głupia, a zarazem mądra Ciemna, a zarazem jasna Ciekawa i nie ciekawa. Wesoła..a w nocy płacząca. Dlaczego wszystk0 na nie. ; (? Nie mam ich za dużo, ale większość jest z Wizażu |
|
|
|
#760 |
|
Przyczajenie
|
cos o tym ze on woli "ich" kolegow...?
ale nie takie wprost;** takie dyskretne lecz jednak dajace do myslenia ![]() Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś kogo się kiedyś kochało '.znaleźć miłość, ruszyć z miejsca, zacząć kochać.' " ...zabierz jej z ręki nóż. Ona ma siłę,nie wiesz jak wielką " Magia Serca To Pewność Siebie, Moc Człowieka To Jego Wewnętrzna Siła..
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
złe godziny mdłe...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
- Taka dobra pogoda na szczęście!
- Jaki piękny jest świat kiedy szczęście jest w nas... - Szczęście woła nas... by zabrać aż do gwiazd... - Pogubione myśli zbieram patrząc w dal... - Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia... - Szczęśliwe łzy przynajmniej raz... - Jutro by mogło być w tej chwili... gdyby w ogóle mogło być... - Jestem wolna od złudzeń lecz splątana nićmi wspomnień... - Wracaj... bo boję się swoich snów...
|
#763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam.. ;D
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
Kotku, nie kocham Cię wcale. Chciałam tylko Cię zaliczyć. I jak, miło Ci? ;]
Mówisz, że się zeszmaciłam. Ja mówię, że w końcu stałam się taka jak Ty. -weny brak.
|
|
#765 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za wszystkie urodzinowe
![]() Piątek 13stego okazał się szczęśliwy ! a ta poza tym.. mam jeszcze jedną prośbę.. ;> o jakieś opisy, że bez niego świat się nie zawali, że nadal stoję na nogach? z góry dziękuję.
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Śmiech i płacz, radość, złość, całe życie czeka na Ciebie ktoś.! ![]() Goniąc cień.! Ktoś mi obiecał w piątek miłość od trzynastego wejrzenia.! ![]() Szybciej stać niż biec.! Dla mnie to się nie skończyło.! Dopóki Cię kocham to nadal trwa.! x33 Kącik złamanych życzeń.! Złamanych serc.! Nie wierz nigdy, kiedy mówię, że nie chcę.! To nie hit z telenoweli w stylu Ona i On.! :/ Szczyt niemożliwości: Jednym gwizdem spowodować nienawiść 40 mln ludzi.! xD
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej takich...
|
|
#768 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten na czerwono kradnę Opisy: Prawdziwa miłość wszystko przetrwa... Mówi się trudno i kibicuje się dalej ![]() Żyć w nierealnym świecie... Błądzić w Twoich myślach i znów zapomnieć się ![]() W truskawkowym raju
|
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
Zapachem przypominasz ten dzień miłości początek
Zapachem tylko teraz przypominasz tę wiosnę. By zabrał nas tam, gdzie kochanie miłość ta smakuje Jak pierwszy raz musi być, musi trwać Dotykiem samym byłam, Szeptaniem, po wodzie chodziłam. Chcę Cię takiego jak kiedyś Obecność sama teraz nie wystarczy szczęściu mojemu Udowodnij i na wszystko przyrzekaj kasia wilk - pierwszy raz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Raczkowanie
|
i przychodze taka szczesliwa a tu mnie jeszcze niespodzianka czeka wspanialy piateczek 13 wiec tak: Daiquiri , happysadowa ukradlam doszczetnie wszystko poprostu cuda o to chodzilo dziekuje niskie uklony w wasza strone thinspiration nic sie nie dzieje kochana ;f ale mam nadzieje ze to nic takiego i ze w koncu bedzie lepiej pamietaj po burzy zawsze wychodzi slonko a opisy byly beda i sa geniuszem ty jestes tu chyba najwspanialszym talentem pozdrawiam . bus MartyYysia1 ciesze sie bardzo ze moje opisy ci sie podobaja az milo slyszec ze ktos z tego kozysta ... dziekuje bardzo cos tam zakradlam z tego i oby wiecej twoich opisow "Mogłabym nie spać cała noc, tylko po to, aby slyszeć jak oddychasz..." CiIi... NiE PrZeSzKaDzAjCiE JeJ nIeCh PłAcZe... To JeJ CzAsAmI PoMaGa trwaj chwilo !jestes piekna! When I get the strength to leave You always tell me that you need me / Kiedy znajduję siłę by odejść, zawsze mówisz że mnie potrzebujesz... pytanie za 100 punktów i dropsa - co On do mnie czuje? tylko nie mów mi, że chcieć to móc. don't care what they say. i'm in love with you. / nie obchodzi mnie co oni mowia. jestem zakochana w Tobie. te momenty których trudno wybaczyc... szepnęła..: 'masz minutę.. by zakochać się..' Rozłączeni. A jedno o drugim pamięta... UKŁON W STRONĘ LUDZI DZIĘKI KRÓRYM ŚWIAT DA SIĘ LUBIDĆ bliski moim mysla lecz dloniom daleki...
|
#771 |
|
Przyczajenie
Lokalizacja: Z pięknego miastaaa... z piękną panoramą i okolicą ;**
|
potrzebuję pilnie. bardzo pilnie. jakiś haseł o lodach. takich np. jak Zielona Budka.
błagam jest mi to bardzo potrzebne ;** i proszę o pomoc bo mi nic nie przychodzi na myśl. ; * z góry dziękuję. _________________________ ______________________ i coś ode mnie. : `I nie mogę się pozbyć jego obrazu z otchłani wyobraźni. `(...) często widzę Cię w mych snach. `Ja wiem, że marzeniami żyć nie mogę. `Za bardzo bolało ostatnim razem, aby zaryzykować ponownie. `Dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy |
|
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
Heej Dziewczyny. co prawda jestem nowa i to mój 1 post
![]() ale zaglądam tu nałogowo... i miała bym taką proźbe.. tylko niewiem jak ja napisac.. postaram sie jak najprościej.. a więc mój chłopak woli inną odemnie... poprostu ta 'inna' rozwala nas związek... moze macie jakies opisy... Z góry dziękuje![]() I żeby nie było: Potknęłam się o Twoją obojętność ^^.dopiero gdy umarła, zobaczyli ile była warta...^^ Nie kłam, że kochasz mnie Ciężko było, ale się udało. Już ROZUMIEM. ! Po prostu bądź silny, bo wiesz że jestem tu dla ciebie... Nie jesteś sam, razem staniemy, będę po twojej stronie... Tak bardzo daleko, chciałabym abyś był tu, zanim będzie za późno... ' PotrzebujE Cię by żyć.. ` Dlaczego w sklepach 24h na dobę są zamki w drzwiach ? ".Nigdy NiE trzymaj mnie za RęKę jeżeli masz potem ZłAmAć mi SeRCe." Pudełko zwane wyobraźnią. Dziwne... może być PIĘKNE ![]() ![]() WSZYSTKO UCIEKA GDZIES ciebie jeszcze nie ma . ^^.pRzeCieŻ nIe Tak MiAłO bYć... /.MiAłAm WcIąŻ z ToBą ByĆ... ![]() ![]() ![]() ^^...najsmutniejszy jest dzień, gdy wstając rano nie wiemy po co żyć...^^ nie mam siły na nic... już nawet nie mam siły udawać że jest dobrze... Totalny brak humoru czyni życie niemożliwym do zniesienia.. .. ...bo jutro będzie lepiej. Prawda? .i znów zaświeci słońce. Chce mieć znów te 7 lat..taki bez problemów świat na miliony dziewczyn musiałeś zniszczyć życie właśnie mi ? choć raz płakać ze szczęścia |
|
|
|
#773 |
|
Przyczajenie
|
Samotne serca biją w nas...
zgubieni na rozstaju dróg... Nie wierzę, że sens naszych rozmów skończył się. Dzisiaj zdarzyło sie nam to niekochanie... ten stan, to kołysanie. i choć pragniemy siebie tak zachłannie. |
|
|
|
#774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wbrew pozorom trudny orzech do zgryzienia, hehe - Ani wódka ani wino nie zastąpią ci bambino ![]() - Lody orzeźwiające na gorące słońce ![]() - Kiedy smutno ci i źle, zjedz loda i rozchmurz się ![]() Cytat:
A jak się nie uda to facet nie jest Ciebie wart! - Spadaj mała! - Między nami zły mur... a właściwie jedna wystająca cegła... - A ona czai się, snuje, wślizguje, wkrada... - Przyjdą takie dni gdy popłyną twoje łzy... i wtedy już nie będzie mnie... - Kiedy patrzę w twoją twarz... twoje oczy uciekają gdzieś... dlaczego? - Nic nie warte te noce spędzone we dwoje nie warte nic... - I pojawił się taki wrzód na d.u.p.i.e. ![]()
Trahit sua quemque voluptas... każdy ulega swoim namiętnościom... Edytowane przez Daiquiri Czas edycji: 2008-06-13 o 23:39 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#775 |
|
Przyczajenie
|
Sobą zaślepieni żyjemy w miłosnej odchłani...
Już po mym ciele przechodzą dreszcze ,a tyle zdarzyć się może jeszcze I polece z wiatrem na koniec swiata, nie odnajdziesz nigdy mnie.. Jestem dobrem, jestem złem... Fatamorganą, jawą i snem... Miłość rozbijasz jak kruche szkło, potem ją rzucasz na samo dno...
|
#776 |
|
Przyczajenie
|
^ Tak niewiele mi potrzeba żebym znalazła swój spokój.
^ Bo życie to chwila ja tą chwilą chcę się cieszyć. ^ Chcę uwierzyć w miłość, taką jakiej nigdy nie było. ^ Pytasz o realia? W nich nie ma miłości. ^ czy chce coś od świata? niech zostawi mnie w spokoju nie mam życzeń. ^ w życiu mamy tak mało chwil by się zatrzymać. ^ Jeśli będzie Ci na mnie zależało, to znajdziesz do mnie drogę. ^ Niech życie nam zawróci w głowie. ^ To, co było już nie wróci... a jeśli powróci, to tak naprawdę nigdy nie minęło...`
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudowne te opisy twoje ;] te na czerwono najlepsze.
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
A macie jakieś naprawdę dłuuuugie życzenia urodzinowe?
Wiem, że to nie ten wątek, ale może ma któraś?Kiedyś kupiłam kartkę urodzinową w której malutkim druczkiem były napisane życzenia... no i właśnie chciałabym takie coś w tym stylu... wiem, że namąciłam, ale jak jakaś wizażanka ma w jakichkolwiek swoich zbiorach dłuuuuuuugaśne życzenia urodzinowe to ja chętnie przyjmę
|
|
|
|
#779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach Były kryształowe łzy szczęścia Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutku, Abyś potrafił zajrzeć do Swej duszy I mógł odnaleźć to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie, Abyś w głuchej ciszy mógł odnaleźć Swoje myśli i marzenia, Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mógł Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość, Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni...
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli macie jakieś jeszcze to się nie obrażę Bo chcę zrobić ogromną kartkę z życzeniami (z brystolu) i no jakby to powiedzieć, poszukuję takich długaśnych życzeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
chodzi mi o opisy zwiazane z tym ze chce poznac blizej kogos swiat, zachlysnac sie jego powietrzem, ale takie niezbyt doslowne ... mozna ? z waszym gutem to na pewno genialnie wyjdzie 

Wiem, że to nie ten wątek, ale może ma któraś?