![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
Cytat:
kosztowała 50 zł
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
proponuję za nią
* puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * róż Exellent 2, Vollare (prawie nie uzywany, raz muśnięty) * cień do powiek Cantare Diamond, kolor nr. 43 (zuzycie na zdjęciu) * ozdoby do paznokci (powiedzmy jedne kryształki i jedne naklejki) Czy to by Ci odpowiadało? P.S. do wieczora uzupełnię wątek biżuteryjno-ciuszkowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
4. Podkład L'oreal Translucide, odcien True Beige,ubytek max 40% 5. Podkład Colorstay with Softflex, odcien Natural Beige, zostało ok 20%, ale jest szalenie wydajny ale to za mało za biosilka. Może znajdziesz coś innego? Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-06-14 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Wella, Wax, Avon i inne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
rozejrzałam się po takich zawieszkach i wydaje mi się że one tyle nie kosztują, ale co tam..
Powiedz proszę czy normalny łańcuszek weżykowy, taki jak na zdjęciu tam wejdzie, czy potrzeba jakiejś specjalnej końcówki do przewleczenia? Bo boję się że skoro ten otwór jest taki mały to czy końcówka standardowego łańcuszka tam wejdzie? nadal jestem chętna na wymianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Wiem
![]() Szczerze mówiąc koncówka musi być tak malutka jak grubość łańcuszka bo otworek jest bardzo mały
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest srebro? ja nie mogę uzywać metali nieszlachetnych bo mam alergię na nie, wysypuje mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biodermy zostało 1/2 :/ (poprawiłam w wątku) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Pędzle oddam tak jak napisałam, za co wyjątkowego, gdyż naprawdę dałam za nie sporo :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1212005847 ![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za :
maseczka wygładzajaca maseczka Japanese Sake and RicePlanet Spa, AVON (zostało około 30%) ?
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
zapachy:
* Pasion Dance, Avon (zostało 20%) włosy: * Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) z termoochroną włosów twarz - pielęgnacja: * Balsam w sztyfcie Rich Moisture Lip Balm z witaminą E, Avon (nowy, nie otwierany) * Kapsułki - Serum pod oczy, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki + pudełko) ciało - pielęgnacja: * Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, seria Slim Extreme 3C, Eveline Cosmetics, (użyłam 4-5 razy, zużycie może max. 10%) * Krem do rąk, Koncentrat Crema Mani, Neutrogena (zużycie 5%) * Antyperspirant w krysztale Deo-Kristal extra sensitive, Mineral Stick, Cos-Line (użyty 2 razy) * Regenerujący balsam do ciała po depilacji, Tanita (zużycie 30%) twarz - makijaż: * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy moijej cerze, a szkoda bo świetny jest najchętniej za podkład Unifiance LRP * odsypka pudru Anti-Shine Kryolan (do uzgodnienia) * Rozświetlacz Manhattan Sun Glow Highlighter (zostało mniej niz połowa) * Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * Puder brązujący Essence Beach Club 01 Summer Goddess (użyty 2 razy, ukruszony zatrzask) * Puder w kamieniu 01 natural bege, Essence (połowa zuzyta, starte napisy z pudełka) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * błyszczyk Lovley Be Glamour czerwona porzeczka (zostało 50%) akcesoria: * ozdoby do paznokci * zalotka do zakręcania rzęs odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1213450509 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1211910561 (w środku na dole - z niebieskimi kwiatkami)?
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka)
* róż Essence 2in1 04 best friend (zużycie 30%) * zalotka do zakręcania rzęs i interesują mnie cienie. Jakbyś cos znalazła to mogę przygarnąć wszystkie ![]() Link w podpisie ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
mam 2 olejki Kerastase
Cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się tylko róż Essence.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Cześć, chętnie wymienię marynarkę na
odsypka pudru Anti-Shine Kryolan (do uzgodnienia) Puder brązujący Essence Beach Club 01 Summer Goddess (użyty 2 razy, ukruszony zatrzask) zalotka do zakręcania rzęs http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1213455745 i ten turkusowy cień i chętnie Perełki brązujące, Avon Jak to widzisz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() podoba mi sie u Ciebie: * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon ozdoby do paznokci i pedzel do makijażu Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vichy, filtr do twarzy 50 (najchętniej za inny, nieco słabszy krem z filtrem) Mary Kay, puder prasowany, odcień najjaśniejszy ivory. Użyty może kilkanaście razy(?), ale została zdecydowana większość. Poza wątkiem mam filtr Avene spf 40 do cery miesznej do twarzy, mogę dorzucić za Vichy. z ozdób do paznokci nie ma juz 2 listków z kwiatkami, poszły na wymianę, nie zdażylam zrobić nowego zdjęcia. Napisz co myślisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie interesują mnie tylko zapachy:
Cytat:
7. Nowa szminka Maybelline. Kolor 307 oddałabym za nią puder brązujący i zalotkę. Co ty na to? U Ciebie podoba mi się: Yves Rocher olejek do masażu pozostało 60 ml z 150 ml Cytat:
Pozdrawiam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Zainteresowały mnie: - Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, seria Slim Extreme 3C, Eveline Cosmetics, (użyłam 4-5 razy, zużycie może max. 10%) - cień pyłkowy w "słoiczku" Lemax miedziany - cień pyłkowy w "słoiczku" Vollare biały i moe coś jeszcze ![]() Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
11 ~~~~ Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls Oriflame (z pudru nabłyszczającego w kulkach do twarzy i ciała) 5 ~~~~ Błyszczyk, Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss Avon – kolor Pink A Glow, 6ml, nowy, tylko wypróbowany kolor 6 ~~~~Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar – nowa i cała NUXE: *****Creme Nirvanesque Enrichie – krem na pierwsze zmarszczki, otula skórę w niewiarygodnie delikatny sposób (proteiny szarłatu). Staje się w widoczny sposób gładsza, rozprężona 2ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.