|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki 25+ część XI
Cytat:
Czasem nam związek wydaje się nieszczęśliwy, innych może satysfakcjonuje? |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie patrzac po zwiazkach wiekszosci znajomych to nie ma czego zazdroscic gorzej ze zniesieniem tego poczucia wyizolowania w spoleczentwir..po 30..bez meza dzieci..cos z nia musi byc nie tak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do 30 to ja też poki co po 30. urodzinach zluzowałam. Ukladam sobie w głowie scenariusz, że będę żyła sama i myślę i pracuję nad tym żeby mimo wszystko żyło mi się fajnie. Choć doły też łapię czasem
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musze jeszcze stworzyc dobre warunki dla niego grunt to miec plan i byc szczesliwym a reszta jakos bedzie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do psa to myślę, że też skończę z czworonogiem. Póki co zmiana pracy, potem mam nadzieję własne mieszkanie i pies
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky mi dzisiaj obrzydził cały męski gatunek.
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- To jakas lajza..teraz faceci wydaja sie miec wieksze parcie na zwiazek niz dziewczyny..chyba jakis nowy trend Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1869 |
|
perfumowe ADHD
|
Shawtty ten Lucky to przypomina mi jednego kolesia, z którym skończyłam po 4 spotkaniach bo nie uważałam, że to TO; koleś wypisywał mi smsy kilka dni typu, że to miłość na wieki, że nie wierzy że mówię prawdę, że będzie czekać pod moim blokiem itp.
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- earthpace hejo, z jakiej części Polski jesteś ?
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zawsze łakoma.
|
W moim domu jednorodzinnym mam psy i kocham je najmocniej na świecie
Co do zaczepek rodziny i znajomych to różnie bywa. Moi rodzice w ogóle się nie pytają, nie komentują i mam z nimi święty spokój. Reszta rodziny zapyta jako pytanie kontrolne, ale babcia przechodzi samą siebie. Jeżdżę do niej raz/dwa razy w miesiącu i za każdym razem pyta się czy się z kimś spotykam, a ja jak zdarta płyta: 'nie mam czasu na takie rzeczy'. A ostatnio dawno u niej nie byłam i się bardzo oburzyła, że jej nie odwiedzam to się jej zapytałam: 'to mam szukać kawalera czy do Ciebie na ciasto przyjeżdżać?'. Jej mina była bezcenna A moi znajomi to raczej wszyscy po ślubie, ale raczej się spotykam w babskim gronie. Ale czasami jestem jako jedyna singielka w towarzystwie, no ale trudno się mówi. A tak to w moim gronie znajomych mam tylko jedną singielkę i we dwie jeździmy na imprezy ![]() A co do chłopaka to po prostu bym go chciała mieć, bo już mi jest przykro, tęsknie za byciem z kimś bliskim. Za całą tą otoczką, bliskością, ale nie mam siły już umawiać się na randki. Chyba wyszłam z wprawy :P:
|
#1872 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
Ja to nie wiem jak można z normalnego człowieka, stać się po kilku spotkaniach psychopatą Moja mama nie chce słyszeć na razie o tym, że kogoś szukam, bo jak to powiedziała 'musisz odpocząć i wyszaleć się po ostatnim'
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to się robi? Ja ilekroć próbuję oswoić się z tym scenariuszem i wyobrażam sobie swoje samotne życie za 5-10 lat, wpadam w doła Nawet jak wizualizuję sobie moją przyszłą błyskotliwą karierę to niewiele pomaga...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1874 |
|
Konto usunięte
|
Znowu mam gorączkę i znowu fatalnie się czuję. Plus tego taki, że nie w głowie mi faceci
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78818486]Znowu mam gorączkę i znowu fatalnie się czuję. Plus tego taki, że nie w głowie mi faceci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam właśnie CV do Nokii po ang. Narozsyłałam multum już tych cv i cisza jak makiem zasiał, niektóre nawet nie są otwarte. Myślałam, że w grudniu już będę na stałe we Wrocławiu a tu widać jeszcze daleka droga.
Poprzytulałabym się do kogoś i poszukała pocieszenia...
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW może masz za wysokie kwalifikacje? Ja raz w życiu miałam sytuację że kobieta nie mogła uwierzyć że ja z takim wykształceniem i doświadczeniem chce u niej pracować. Z 10 razy tłumaczyłam czemu i ona ciągle swoje... może oni też tak myśla? I boją się że zaraz odejdziesz czy coś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-11-15 o 02:50 |
|
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Na recepcje nie chcą zatrudniać ludzi po studiach, bo boją się, że taka osoba szybko znajdzie coś lepszego i odejdzie. O wiele szybciej pójdzie Ci w korpo. Do grudnia jeszcze spokojnie może się udać.
|
|
|
|
#1882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoje też przeżywałam i zresztą nadal przeżywam. Staram się nie pogłębiać w takim łańcuchu myśli, że tyle lat, że inni to, że nie mam tego czy owego. I naprawdę nastawiłam się na siebie, myślę co mogę sobie dziś fajnego zrobić, to czegoś się uczę, to siedzę w kuchni i gotuję, lecę na fitness albo na spacer, to ze znajomymi gdzieś wyjdę itp.Co nie jest równoznaczne z tym, że nie chciałabym mieć dobrego faceta.[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;78818486]Znowu mam gorączkę i znowu fatalnie się czuję. Plus tego taki, że nie w głowie mi faceci Ojej, chyba jednak trzeba do lekarza. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Z wrocławskiej
![]() Cytat:
W końcu to człowiek, też ma jakieś uczucia, nie ma co bez słowa wyjaśnienia znikać, żeby się domyslał co poszło nie tak. Cytat:
Co do randek.. mi na to zwyczajnie szkoda czasu.. Jak mam do wyboru pojechać w góry z koleżanką, gdzie mam pewnik, że będzie fajnie.. to jakoś średnio mi się uśmiecha przeglądać tindera i umawiać się na drętwe spotkania.. Zresztą ten Tinder i podobne odbiera z życia trochę niespodzianki jak dotąd poznawałam fajnych facetach w niespodziewanych okolicznościach i wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam,czesto na 1 rzut oka nie robili wrażenia a okazywali się super... A te serwisy randkowe to jakoś tak, nie ma juz tej magii. No ale ja dziwna jestem i dlatego pewnie skończę z psem (obym miała warunki )Cytat:
Ludzie poznają się w przeróżnym wieku, nastawiając się na najgorszy scenariusz, jest większe prawdopodobieństwo, ze tak własnie będzie. ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo widzę tu dużo Wrocławia ;D jak cos to ja chętnie wyjdę na piwo w większym gronie
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To o przeczekaniu jest całkiem możliwe. Ludzie boją się być sami. |
|
|
|
|
#1886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
w dodatku ma bardzo dobre maniery, otwiera mi drzwi w budynkach, samochodzie, podaje płaszcz itp... Dżentelmen ![]() Cytat:
ja tez 30+ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Póki co całkiem nieźle wychodzi ![]() Cytat:
Sama, ewentualnie z facetem, zależy jak mi się poukłada
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-11-15 o 10:19 |
||||
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niektórzy mówią otwarcie ze chodzi o pieniądze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
To przykre, ale to wybor tych ludzi. Mozna im wspolczuc tylko i wylacznie..
Classic, chodzilo mi jedynie o to, ze nastawiamy sie, ze bedziemy same..a ponoc trzeba sie nastawiac na najlepsze i wtedy przyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1890 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też 30+ Mnie jakoś niespodzianki się nie imają i mam poczucie, że jeśli nie wezmę spraw w swoje ręce, to samo nic do mnie nie przyjdzie, a już na pewno nie książę z bajki Stąd Tinder, o którym mogę wszystko powiedzieć, ale na pewno nie to, że było drętwo ![]() Mam wrażenie, że wizję ewentualnej samotności jakoś oswoiłam. Bez ukochanej osoby nie byłoby oczywiście tak fajnie, ale jednak gorsze rzeczy mogą mnie spotkać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

W sumie patrzac po zwiazkach wiekszosci znajomych to nie ma czego zazdroscic
gorzej ze zniesieniem tego poczucia wyizolowania w spoleczentwir..po 30..bez meza dzieci..cos z nia musi byc nie tak

A moi znajomi to raczej wszyscy po ślubie, ale raczej się spotykam w babskim gronie. Ale czasami jestem jako jedyna singielka w towarzystwie, no ale trudno się mówi. A tak to w moim gronie znajomych mam tylko jedną singielkę i we dwie jeździmy na imprezy 

Nawet jak wizualizuję sobie moją przyszłą błyskotliwą karierę to niewiele pomaga...

)