|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 4
Torrence, dokładnie monural. To hurtowo przepisują to ciezarnym?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko mnie upewnia w tym ze musze miec kontrole poloznej co tydzien zeby nie wariowac i wiedziec co robic gdyby cos sie dzialo. Ale to urok malej, osiedlowej przychodni. A moze tez zasluga tego ze kojarza mnie z nazwiska panienskiego po dziadkach i z nazwiska po mezu bo ta lekarka co mnie dzis widziala to kolezanka mojej tesciowej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
I pomogło? Ja już go piłam, biorę też żurawit codziennie i nadal mam liczne bakterie. Dostałam już zalecenie na posiew i furagin. Do mojego zestawu leków jak znalazł 😕
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pomoglo, poki co zadnych bakterii juz nie mialam.
|
|
|
|
#4896 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Ale u mnie postępowanie było podobne jak u Ciebie, czyli i tak musiałam zrobić posiew i po wynikach jeszcze raz antybiotyk już konkretnie celowany w tą konkretną bakterię. Monural był jako "pierwszy ogień", na podleczenie, do czasu wyniku posiewu.
|
|
|
#4897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Monural sobie wypij żeby Ci się nie rozhulały te bakterie do czasu antybiotyku celowanego. Najlepiej wypić to na noc, żeby jak najdłużej bez wysikania tego wytrzymać ![]() Na dobranoc "Jak śpi królik cz.II" (z dedykacją dla parapet): Lew kanapowy: WP_20170908_20_14_42_Pro.jpg (*brzydkie futro bo okres linienia) Chyba z cyklu "nie mów mi jak mam spać": WP_20171104_20_57_45_Pro.jpg Dobrej, spokojnej nocy
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-11-14 o 22:59 |
|
|
|
|
#4899 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczor, dogonilam was! Od wczoraj co przeczytam strone to dwie kolejne sie pojawiaja
![]() Pytalyscie o te moja aplikacje do cwiczen miesni dna macicy. Nie wiem nawet czy ja polecac, bo o ile cwiczenia fajne to aplikacja juz mnie pare razy zawiodla, resetowal mi sie postep i nie da sie przeskoczyc, trzeba przeklikac od poczatku... no i jest platna i szwedzka, ale chyba ma wersje angielska https://play.google.com/store/apps/d...mage.app&hl=en W Polsce chyba podobne podejscie promuje https://www.facebook.com/DobreCialo/ ale nie wiem, czy maja dostepne jakies materialy w internecie, czy tylko warsztaty i konsultacje. Przypadkiem natrafilam na ten profil niedawno. Cytat:
Ja przy okazji odkrylam, ze bezalkoholowe mojito jest srednio smaczne, brakuje tego rumu no, brakuje ![]() Cytat:
Cytat:
A taki najlepszy dla mnie przyklad to ja i moja siostra - mnie budzi od zawsze najmniejszy szelest, a siostra by chyba trzesienie ziemi przespala. Rodzice twierdza, ze traktowali nas dokladnie tak samo, no to dlaczego? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- No i gratuluje wszystkich wizyt! Trzymam kciuki, zeby kolejne badania wykluczyly problemy tam gdzie pojawily sie watpliwosci ![]() Brilliant, wszystkiego najlepszego dla corki! ![]() Przypomnialo mi sie tez, ze pisalyscie o cisnieniomierzach i ogolnie o mierzeniu cisnienia. Moj Microlife mierzy specjalnie trzy razy, z odstepami 30 sekundowymi i nie pokazuje pojedynczego pomiaru tylko usredniony. Mozna to wylaczyc, ale podobno to bardzo dobra funkcja, wiec tak mierze. Ale u mnie cisnienie ciagle niskie, tylko puls wysoki. Dlatego ta jedna slaba kawa rano ciagle jest... nie wiem, czy bym wyrobila bez
Edytowane przez Pannkaka Czas edycji: 2017-11-14 o 23:09 |
||||
|
|
|
#4900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, nie śpię od 5
Zapowiada się super dzień. Mnie ostatnio na kazdym badaniu moczu wychodzą bakterie i inne rzeczy, a mój gin nic nie mówi... :/ może się przejdę do rodzinnego... |
|
|
|
#4902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale mnie dzis polamalo w nocy... planow na dzis poza zakupami online nie mam zadnych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Hej
u mnie po wczorajszym polowkowym wszystko ok mały ma już prawie 500gram ale nie chciał pokazać buzki. Ułożony był główka do dołu szyjka mi się wydluzyla także wszystko super dostałam skierowanie na glukoze i już się boje. Nastepna wizyta 12.12 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
dziś standardowa wizyta u gina, ale dopiero o 17:30
w sumie to nie mam żadnych stresów, wyniki dobre, więc gdyby nie kończące się zwolnienie, to mogłabym nie iść dużo z Was wybrało wózek baby design lupo? wcześniej nie zwracałam na niego uwagi, ale w sumie taki prosty bardziej mi się podoba niż te okrągłe mydelniczki i to chyba dość popularny model, bo w fajnych cenach można kupić używany |
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w sobote jedziemy odebrac wozek juz sie nie moge doczekac jak go rozlozymy w mieszkaniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O nie, chyba nam się wizyty rozjechały ! Ja dopiero 30.11
|
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda jeszcze nawet nie zamówiony, czekamy do stycznia z takimi zakupami, ale podoba nam się wizualnie i dobrze się prowadzi. Kilka innych firm oglądałam i więcej już nie chcę, bo się pogubię.. Jest dosyć ciężki, ale wygodnie się składa, można łatwo zdjąć gondolę, więc jakoś sobie poradzę.Dzień dobry, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i chyba wracam do łóżka po śniadaniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w środę
Dobrze, ze już środa ![]() U nas dalek szaro buro i ponuro ale dzisiaj ma przyjść do mnie w końcu kurtka z H&M Wczoraj urodziła moja koleżanka - miesiąc przed terminem
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Pierwszy poranek z tak odczuwalnym mrozem dzis. Wczoraj w koncu dorwalam mandarynki . Ogólnie obiecałam mężowi, ze zrobie mu zakupy wyjazdowe i czeka mnie troszkę chodzenia, ale to moze pozniej jak sie cieplej zrobi Torrence, Twój królik jest moim mistrzem taki słodkiPomaranczowyogrod, gratuluje udanej wizyty ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślę o używanym, więc jeśli trafiłoby się coś odpowiedniego, to nawet byśmy już kupili jeśli do nowego roku nic nie znajdziemy, to będzie nowy |
||
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za maluszka
na pewno szybko nadgoni Zaraz się zbieram do położnej bo przyjmuje 8-10 jedno przejście dla pieszych od mojego domu. Po położnej jeszcze szybko zahaczę o krawcowe - mam nadzieję że już będą - zrobię kocyki 65x75 i 75x100. A potem na 10 mam w Luxmedzie ginekologa żeby mi wypisał potrzebne skierowania Mam nadzieję że zanim wrócę to żaden kurier tu nie zapuka bo Mąż jeszcze czeka na jakieś książki
|
|
|
|
#4913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jedyna wada to że jest trochę ciężki i duży, choć u mnie to nie miało dużego znaczenia, a dzięki temu jest pewnie bardziej wygodny niż mniejsze i lżejsze spacerówka była wręcz zaskakująco wygodna dla córki, nie chciała w innych jeździć. Właśnie teraz mam problem bo próbuje ja czasem wozić w baby jogger city mini i mówi że chce stary wózek...Cytat:
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że sporo było na temat tego wózka na wątku, ale wtedy nawet nie zwracałam uwagi na wózkowe tematy
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
Nawet nie wiem kiedy mąż wyszedł do pracy W domu mam takk zimno.. idę pod koc ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się bardzo, to oczywiste, ale mam dużo obaw itd, czego przy pierwszym dziecku nie było. Może to kwestia tego, że człowiek już wie jak to jest z noworodkiem w domu. To jest dosyć trudny okres dla wszystkich, zmęczenie i nerwy robią swoje, a tu jest jeszcze starsze dziecko, które potrzebuje zwiększonej uwagi żeby nie czuło się odrzucone. Dzień dobry ![]() Jakoś kiepsko dziś spalam, często się budziłam i sen miałam taki płytki. Młody też się budził i mnie wołał. A w ogóle odczuwam takie dziwne kłucie w lewym boku :/ W nocy mnie złapało jak wstawałam i trzyma do teraz :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rano mnie utulił przed wyjsciem. Widzial jak sie wczoraj zdenerwowalam tym cisnieniem i dzisiaj byl taki czuly i kochany i oczywiscie przykryl mnie druga koldra bo jak to mowi "spie z tylkiem na wierzchu"- a mi jest goraco ![]() A jutro ide do dentysty bo cos mnie zeby bola nie jestem w stanie zlokalizowac ktory, mam wrazenie ze w ogole prawa czesc zuchwy. Sa dni kiedy zaboli cos a sa dni ze nic nie czuje wiec wole od razu zalatwic temat zeby jakiegos badziewia sie nie nabawic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://babydesign.eu/produkty/lupo-comfort/ Moja mała chyba lubi taką muzyczkę, bo zaczyna tańczyć za każdym razem jak włączam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się planuję w okolicach stycznia wybrać sprawdzić zęby. Ale najpierw muszę mojego zaciągnąć siłą do chirurga żeby w końcu usunął 8-kę. On z teściową są zdania, że ząb jak nie wyszedł to się nie psuje i nie przeszkadza, a dentystka już ostatnio mu mówiła, że lada moment mogą z tym być problemy. Ja miałam wycinane 8 co nie wyszło, bo z dnia na dzień mnie wzięło tak, że ust otworzyć nie mogłam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

to tylko mnie upewnia w tym ze musze miec kontrole poloznej co tydzien zeby nie wariowac i wiedziec co robic gdyby cos sie dzialo. Ale to urok malej, osiedlowej przychodni. A moze tez zasluga tego ze kojarza mnie z nazwiska panienskiego po dziadkach i z nazwiska po mezu bo ta lekarka co mnie dzis widziala to kolezanka mojej tesciowej 

ale nie chciał pokazać buzki. Ułożony był główka do dołu
13.03.2008
nie jestem w stanie zlokalizowac ktory, mam wrazenie ze w ogole prawa czesc zuchwy. Sa dni kiedy zaboli cos a sa dni ze nic nie czuje wiec wole od razu zalatwic temat zeby jakiegos badziewia sie nie nabawic.