|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Guerlain Lover
|
Muglery chyba mają kody wypiaskowane z tyłu flakonu, słabo widoczne, chyba dwu czy trzyliterowe/cyfrowe. Mojego Aliena Extraordinaire już nie mam, więc nie mam jak sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Shoe addict :)
|
Jaka cudna mini paletka Diora jest w tym roku w zestawie z tuszem
![]() ![]() http://www.sephora.pl/Makijaz/Palety...eczny/P3116005 Zaczyna się kuszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe czy w Kato są te zestawy ![]() Mam nadzieję na jaśniejszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Zdążyłam zdmuchnąć liście przed deszczem hurra! Mam wreszcie ładny widok z okna
![]() Próbowałam podczytywac, co tam dzisiaj pisałyście, ale pamiętam tylko, że Amyz i Aniyam nie są na 'A'. No cóż człowiek uczy się całe życie. Co zrobić ![]() Anoli, czyli wyszło po środku. On zrozumiał, Ty odpuściłaś i zgoda w rodzinie. Jak zdrówko? Kurier wreszcie przybył. Mam swoje własne birkenstocki. No ładne to one nie są, ale zdejmować też ich nie chcę. Obłędnie wygodne ![]() Jeszcze jutro przywiezie spodnie o nic więcej nie kupuje. W tym miesiącu Zalndo prive dostało odę mnie prawie tysiaka. Stanowczo za dużo. Ogłaszam koniec zakupów. Ps. Jakby którejś się w oko rzuciła kampania na Huntery, to dajcie proszę znać ![]() Amen. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ja czekam nadal na zegarek z burberry. W przyszłym tygodniu powinien być |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i brawo za nieładne buty które pomimo to sie podobają ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Kilaneczko, huntery już były. Nie wiem co ile kampanie będą się powtarzać. Bo pewnie będą
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() mi konsultantka powiedziała, że tylko ten kolor mają, w sumie nie dopytałam czy tylko u nich czy w całej S będzie tylko ten kolor ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj upolowalam za 155zl upragniony model i to w kolorze, który pasuje mi do reszty 'szafy'. Timberlandy jak chciałam, to najczęściej przeceniono o 15%. Mimo tego trochę drogo. Tutaj kupiłam prawie 300zl taniej. Nie wiem jak z innymi rzeczami. Ja mam dość specyficzny sposób kupowania. Wiem co chcę i staram się znaleźć to w najlepszej cenie, nie lubi być na już. Żądło kupuje coś pod wpływem emocji. Jeśli już, to musi to być bardzo dobrej jakości, czego mogę już nie kupić np. w takiej cenie. A jeśli już daje się Poniec emocjom, to musi być poniżej 100zl, jeśli nie jest to albo patrzy wyżej, albo daje sobie czas na zastanowienie i zwykle po 10 minutach stwierdzam - dobrze że tego nie kupiłam. Chyba jestem sknerą, albo to kwestia podejscia do pieniędzy. Kiedyś ich nie miałam, teraz jest znacznie lepiej, ale to nie znaczy, że muszę je trwonić bez umiaru. No, to się rozpisałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie zapomniałam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokaż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nałożyłam na twarz bb skin79 gold, żeby zobaczyć jak kolor teraz wygląda i nie mogę się opędzić od kota. Non stop obwąchuje mi twarz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Za wszystkie zakupy/oferty/dealer/dostawy zbiorczo gratuluję.
Kk Ilaneczka ja podobnie kupuje. Musi być fajna obniżka i jakość dobra. sezonowe rzeczy poniżej 30 euro ok. Mam tyle ubrań że naprawdę nie potrzebuje nic na już....na żadną sytuację ...takie zakupy zawsze były bardzo średnie. Jak kiedyś miałam bardzo minimalny budżet to chciałam wszystko, wszystko...jak było lepiej tobfale zakupów niekontrolowanych przeszłam../nieraz/ wyciągnęłam, wnioski i już się tak nie napalam. Ale faktem jest że sporo pięknych opakowań kusi aby mieć w końcu zatrudniają specjalistów aby klient się skusił... Jak huntery lubisz to popatrz na gumiaki z Timberland u też fajne mają. Anoli a ja się zastanawiałam co się stało z zegarkiem, pochwal się jak dojdzie. Fajowy jest. I za pogodzenie brawo. Szkoda życie na kwasy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Mam dość szeroką stopę i wysokie podbicie i huntery mi dobrze leżą. Ale nie uśmiecha mi się wydać 500zl na buty, w których nie będę chodzić zbyt często. A one nie dość, że ładnie (jak na kalosze) wyglądają, to są jeszcze w miarę miękkie/elastyczne. Teraz mam crocsy, ale kalosze z pianki to nie jest dobry pomysł. Moze i nie toną, ale są bardzo sztywne. Zerknę na Timberlandy jak będę miała okazję pomacać gdzieś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
TZ dzwoni że hamulec poszedł mu w rowerze...pojechał do sklepu po jakieś kulki które max 1 euro mogą kosztować plus tarcze jakieś kolejne 5 jurkow....nie ma w jednym sklepie specjalistycznym....w drugim...kolejnym....poje chał za lotnisko do innego sklepu 30km od domu. A gość mówi nie ma nie będzie, kup pan nowe koło w zestawie jest hamulec za jedyne 75 ojro....welcome to Africa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde macałam ten kalendarz Ritualsa stacjo i nie wziełam, bo 4 zapachy mi nie podeszły, plus 4-5 rzeczy dla mnei w sumie zbędnych, to nie wiem czy jest sens wywalać 2 stówy, czy nie lepiej zebym sobie wziełam zestaw zielony L, jak chciałam pierwotnie, hmmmm
![]() Za to przytargałam puder sypki EL, jej, jaką on robi aksamitna skórę ![]() ![]()
#1285 |
Zakorzenienie
|
Oki wracam do biura coś tam zarobić....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Szanelowa Madżesti
|
Dostałam katalog świąteczny z Sephory i Douglasa. W D były próbki Obsessed i rabaty, jakby ktoś potrzebował to foto w załączniku
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Szanelowa Madżesti
|
I douglasowy kod z katalogu na minisy
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Neath wrzucam zdjęcie klapeczków
i przy okazji sierściuchy. Tak wygląda kot, który spędził pół godziny na dworze. ![]() Jadłodajnia Regina i Celina ![]() Regina nikt nie twierdził, że jestem normalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.