![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki, buty i dodatki :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
---- WĄTEK NIEAKTUALNY !!!! ---- Większość rzeczy została wymieniona. ![]() Oto kilka zasad obowiązujących na moim wątku, bardzo proszę o zapoznanie się z nimi aby potem nie było nieporozumień! Nie odmieniam się! Ponieważ mieszkam na stałe za granicą i do Polski przyjeżdżam tylko na 2 tygodnie, oczekuję że paczkę wyślesz jako pierwsza (może to być tylko 2-3 przede mną). Niestety nie mogę pozwolić sobie na kilkutygodniowe oczekiwanie na zaległe paczki (poczta też niekiedy ma opóźnienia) - chcę uniknąć sytuacji kiedy będę musiała wyjechać, a przesyłki jeszcze nie będzie. Otwieram wątek już teraz, ale w Polsce będę dopiero 23 lipca - paczki będą nadawane od 24 lipca i na pewno w ciągu kilku dni wszystko zostanie rozesłane. ![]() Wszystkie rzeczy, które wystawiam są w dobrym i bardzo dobrym stanie, niektóre nowe, a więc przy ciuszkach nie będę już pisała: "stan dobry" czy "bardzo dobry" - bo wszystkie rzeczy takie będą. Nie wypycham nikomu spranych czy zmechaconych szmat - a tylko takie ubrania, które sama bym włożyła. Rzeczy wysyłam czyste i zadbane, bez uszkodzeń czy wad. Niestety z wiadomych przyczyn, chcąc szybko wysłać zaległe paczuszki, nie będę miała czasu na uprasowanie rzeczy, ale oczywiście wszystkie będą uprane (oprócz rzeczy nowych) i ładnie poskładane. Przedmioty wysyłam dobrze zabezpieczone (koperta bąbelkowa, folia bąbelkowa itp.) listem poleconym bądź paczką (takiej samej wysyłki oczekuję). Najchętniej wymienię się na większą ilość rzeczy, bo zależy mi na szybkiej wymianie i ograniczeniu kosztów wysyłek. Ubrania, buty czy torebki najchętniej wymienię za kosmetyki, zwłaszcza nowe i z długimi terminami ważności. Mile widziane będą również ciekawe filmy dvd, nowości książkowe, czy próbki perfum i perfumy, paski, ale nie tylko, więc można kusić... choć będę bardzo wybredna ![]() Wiele oddam za rzeczy poszukiwane ![]() - książki ![]() http://www.biblionetka.pl/schowek.asp?uid=19856 - czy któryś z zapachów L'Artisana: Safran Troublant, Premier Figuer lub Passage D'Enfer, ewentualnie Gucci Rush 2. Mile widziane również Chloe 2008. Proszę cierpliwie czekać na odpowiedzi, na pewno do wieczora odpowiem każdemu (nie mam zwyczaju ignorowania ludzi). Zapraszam do wymiany * ![]() Wymienię: - bluzeczka a la jeans - świetny dekolt, nity jak w spodniach jeansowych. Wygląda rewelacyjnie, gdyby nie była na mnie za mała, nigdy bym nie oddała. Będzie dobra na dziewczyny noszące S - niebieska bluzeczka w kwiatki z napisem. Moim zdaniem jest to S/M Bluzka NOWA (bez kartki), 90% bawełna, 10% elastan szerokość pod pachami: ok.38 cm x 2 (bez naciągania) - biała bluzka ze srebrnym napisem Attention (nigdy nie noszona). W rzeczywistości wygląda o wiele lepiej, napis się błyszczy. Na rozmiar S/M - czerwony T-Shirt na rozmiar S/M - niebieska w kwiatki na rozmiar S/M szerokość pod pachami: ok 36,5 x 2 (bez naciągania) - różowa koszulowa z rękawem 3/4, rozmiar S - niebieskie polo, powinno pasować na M/L ------------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-03-06 o 16:57 Powód: nowy wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki, buty i dodatki :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- beżowe szpilki z naturalnej skóry, rozm. 38 (dwa, trzy razy założone), ślicznie wyglądają na stopie, niestety na mnie są trochę za małe ![]() wada: wytarty środek (widoczny na zdjęciach) - golfik w paski (czarno-biały) szerokość pod pachami : 31 cm szerokość pośrodku: 28 cm długość: 57 cm Sądzę, że to rozmiar uniwersalny S-L (bardzo dobrze się naciąga). - czarne półbuty Ryłko, rozm. 37 (dwa razy założone, za małe na mnie ![]() Wada: trochę zadarta skórka na jednym z obcasów (widoczne na zdjęciu). - czarna kamizelka zapinana na zamek błyskawiczny, rozmiar 40 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-07 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- różowy T-shirt na S/M, NOWY (bez kartki) - biały, romantyczny top z różyczką, kupiony w Turcji. Powinien pasować na S/M. Rozmiar z metki 38. Jest śliczny... - niebieskie rybaczki z BonPrix z fajnymi wiązaniami na nogawkach rozmiary z kartki: D38, E40, GB12 96% bawełna, 4% elastan (materiał w dotyku przypomina nieco jeans) pas: ok. 35cm x 2 (bez naciągania) długość: ok. 73cm (mierzona od pasa) - pomarańczowy, ażurowy sweterek, rozmiar z metki XL, ale moim zdaniem to małe L lub większe M (NOWY bez kartki) - czerwono, biały sweterek, powinien pasować na M/L (nienoszony) - spódnica z BonPrix w pepitkę z paseczkiem, rozmiar 40, długość przed kolana - strój kąpielowy Triumph, rozmiar 38, tył w kolorze tego ciemniejszego koloru na dole, paski krzyżują się na plecach, wygląda bardzo fajnie ---------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-20 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------
- bluzka kupiona w USA, rozmiar z metki L - wygląda super - spodnie strechowe Lindex, rozmiar 36 - świetnie leżą - spodnie kupione w USA, mocno dopasowane w pasie i pupie, wyglądają bardzo zgrabnie, wygodnie się je nosi, powinny pasować na S - czerwony, kopertowy sweterek, rozmiar42, NOWY z kartką - granatowa bluzka z rzemykowym wiązaniem, na S/M, nienoszona - ozdobna narzutka na golfy, topy, czy dopasowane swetry, zdobiona perełkami i koralikami, elegancka, wkładana przez głowę - odmieni każdą kreację, rozmiar uniwersalny - kwiat broszka/gumka w jednym (mam dwie sztuki), mogą posłużyć też jako kotyliony na zabawę ![]() - liliowe, sportowe skarpety rozmiar 39-42, oczywiście nowe - figi korygujące sylwetkę (wyszczuplają optycznie brzuch), w kolorze białym, rozmiar M, oczywiście nowe / rezerwacja biala_malpeczka -------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-26 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- torebka czarna (nowa, bez metek) szer. - 30 cm wys. - 15 cm (na środku) W środku jedna wewnętrzna kieszonka na zamek. - torebka różowa (niewiele używana) szer. - 30 cm wys. - 15 cm (na środku) W środku jedna wewnętrzna kieszonka na zamek. Stan bardzo dobry, 1-2 x założona! - szary plecak firmy Sakwa na jedno ramię Kieszeń na zewnątrz na klapie i na plecach na zamek. Zapinany na rzep, na pasku kieszeń na komórkę. Stan bardzo dobry - mało noszony - kamizelka w stylu Safari, rozmiar z metki 40, ale moim zdaniem to 38 -----------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-07 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- damski, biały, bawełniany podkoszulek z koronkową wstawką, rozm. 36/38 - nowy, nierozpakowany (nietrafiony prezent) - jeansowy, damski krawat, prawie nieużywany, świetnie wygląda z jeansami i białą, koszulową bluzką - AB GYMNIC -------------------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-11 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
------------------------------------------------------------------------------------------
- zegarek Swatch - kolczyki - naszyjnik (dokładne opisy w wątku kosmetycznym) -----------------------------------------------------------------------------------------
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-11 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dokładka 7
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dokładka 8
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładka 9
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dokładka 10
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokładka 11
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dokładka 12
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dokładka 13
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
dokładka 14
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dokładka 15
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokładka 16
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1213448635
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1213448574 znalazłabyś coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nic Dziewczyny, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1213450488 mogę oddać buty, albo perfumy ( mam 2 razy po 15 ml, raz po ok. 3-5ml, + ok. 100ml różnych zapachów) i wszystko inne co Ci wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hmm...
Sweterek chyba ma większą wartość niż ta koszulka... ![]() Czy masz może poza wątkiem jakieś drobiazgi np. próbki perfum?
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Z tego wątku to prawie nic mi się nie wyświetliło
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.